[13] Cash Bacsi (offline)

Jkp - Remnytelen - Lehengerl

egy 42 ves fi s itt lakik: Budapest / Budapest

4166 napja regisztrlt felhasznl, ez id alatt 20964 kreditet gyjttt

2018 July
08:03 Gardius Empire - Teszt (iOS)

Vgre megint szembejtt egy igazn j jtk!
Stlust tekintve a Gardius Empire; bzis ptgets, hst gyjtgets, gyrogats, farmols, akci s taktikai RPG jtk, megtallhat benne minden ami szemnek s szjnak ingere ebbl pedig a legjobb cscskategris fajta. Hamarosan kiderl hogy mirt, maradjatok velnk!

Az mr a bevezet animcibl kiderl, hogy a jtk grafikja kprzatosan szp, eltalltak a hangok s az alattunk szl muzsikk is, br ezek annyira azrt nem karakteresek, lehetett volna jobban produklni. De kit rdekelnek a hangok, ha maga a jtk ennyire magval ragad. Rgtn az elejn bele is csapunk a lecsba, kapni fogunk pr hst akikkel elindulunk a nagy kalandra, a csapat idvel t fsre fog duzzadni, majd pr ra jtk utn mr tbb tucatnyival bvl az arzenl.

Ahogyan az lenni szokott, kritikusan nagy szerepet kap a hsk gyrogatsa, ezen bell is a legfontosabb, hogy minl tbb csillaggal rendelkezzenek. Ezt brmelyikkel el lehet rni, megfelel trelemmel, nmi stratgizssal s persze vgtelenl sok grindolssal. Az els s legfontosabb dolog a hsk szintje, amit nvelni tudunk harccal vagy ms hsk beolvasztsval (enhance). De erre a legjobb mdszer egybknt ha a mr a jtk eleje fel megjelen rjratra (patrol) kldjk el az egy csillagos hsket akik kimaxolva trnek vissza, majd az egy csillagosokbl kett csillagost csinlunk (evolve). Ez igencsak egyszeren megy, ha egy hssel elrtk a maximum szintet, akkor be kell olvasztanunk egy annyi csillagost hst amennyi a kivlasztottunk s annyi ldozatra lesz szksgnk ahny csillagos az embernk. Teht mg egyszer, egy maxos hrom csillagoshoz pldul kelleni fog hrom darab hrom csillagos hs s mr mehet is az evolcis fejlds, a vgeredmny egy ngy csillagos hs lesz. Hsket egybknt random tudunk megidzni, ezekbl az t csillagos s ngy lesz a legritkbb, magasabb szintet mr csak evolcis ltrzssal tudunk elrni (evolve).

Van mg egy nagyon fontos rsze a fejlsnek, amikhez kkvekre (gem) lesz szksgnk. Ezeket a legknnyebben patrolbl tudunk farmolni, mgpedig akkor ha a lehet legtbb idre kldjk el embereinket (12 ra). Idvel olyan rengeteg gemnk lesz, hogy knytelenek lesznk vagy eladni ket vagy pedig fejleszteni. Ehhez a „Gem Crafter” pletre lesz szksgnk, ez gyakorlatilag a legfontosabb plet a jtkban, ppen ezrt legyen mindig maximum szinten. Itt tudunk kett egy csillagos gembl egy random kett csillagost csinlni, majd kt darab kt csillagosbl egy random hrom csillagost s gy tovbb. Ahhoz hogy magasabb szint gemeket tudjunk craftolni lesz szksg a magasabb szint pletre, illetve a craftolshoz nagyon sok nyersire is szksgnk lesz. Szerencsre 10-15-s szint kastlyig olyan mrhetetlenl sok gymntot fog dobni a jtk, hogy mindig ptolni tudjuk a hinyz nyersit, de a ksbbiek sorn ha tartani akarjuk ezt a szintet akkor bizony vagy tmadni kell vagy pedig mlyen a zsebbe nylni, mert sajnos nem valami bkez a jtk a vsrolhat gymntokkal. Ha mr van a gyjtemnynkben ngy csillagos gem, akkor azokat rdemes a kedvenc hskre aggatni, amiktl sokkal ersebbek lesznek. Hrom egyszn esetn mg szettbnuszokat is kapni fognak s ha mindez nem lenne elg akkor a gemeket is tudjuk fejleszteni (enhance), a maximum szint a +15 mythic lesz, ehhez viszont brutlisan sok aranyra lesz szksgnk szval n gy vlem, hogy ngy csillagosnl gyengbbet sose fejlessznk, mert felesleges pnzkidobs.

Tennival lesz bven, els krben ugye ott lesz a sztori amit hrom klnbz nehzsgi fokozaton is ki tudunk tolni, minl tbb csillagot rnk el kldetsenknt, annl nagyobb rtkben tudjuk elkldeni fejlesztenival hseinket patrolra. Aztn ott lesz a napi dungeon, ami a hat klnbz ltrbl mindig dobni fog egy randomot, alapbl kett tmadsra van lehetsgnk, akadly csak a vgn lv boss nehzsgi szintje lehet. Aztn lesz persze Arna a PvP szerelmeseinek, itt naponta tszr tmadhatunk, eleinte simn fog menni a fejlds, de amint elrjk a 3000-es kupaszintet a dolgok nagyon be fognak kemnyedni. rdemes a listt mindig frissteni, nem csak azrt mert ingyen van, hanem azrt is, mert gyakran tallni lehet halott jtkosokat, vagy nlunk jval alacsonyabb szinteket, akiket leverve mr elrbb is juthatunk.

A fpletet fejlesztve egyre tbb msik plet lesz elrhet, amivel a dolgok csak bonyoldni fognak, minden szintlpsnl kapni fogunk vezet skill pontokat amiket hrom klnbz skill tree-n is el lehet osztogatni, mindemellett ott lesz a labor is ahol ugyancsak hrom klnbz fn mehetnk vgig. A fejlesztsek nem kerlnek sokba, de mindegyikre szksg lesz, teht gondoskodjunk arrl, hogy mindig menjen valami fejleszts. A vrunk falba rakhatunk t hst akik a vdelmet fogjk nyjtani, figyeljnk arra, hogy sose legyen tbb nyersanyagunk mint amit meg tudunk vdeni, mert az ellensges jtkosok gy is non-stop kmlelni s tmadni fognak minket, legalbb kifosztani ne tudjanak. Szerencsre csak a hrom lehetsges kristlybl tudnak lenylni, az aranyunkbl nem. A vdelmi egysgek csata utn lesrlnek, kldjk ket korhzba, amg gygyulnak sajnos vdtelenek lesznk, ppen ezrt rdemes legalbb tz hst gyrni egyszerre, hogy mindig legyen valaki aki a falakat vdi.

A vilgtrkpet se rdemes figyelmen kvl hagyni, egyrszt ha mr elg ersek vagyunk tmadhatjuk a tbbi jtkost, illetve mindig lesz szmtalan random szrny s bnya amiket rdemes farmolgatni nmi extra nyersanyag fejben. A bnykat lerohanva embereink pr rra ott is maradnak s telepakoljk magukat nyersivel mieltt visszaindulnnak. Persze itt is lehet hogy valami ellensges jtkosba futunk, aki leverve seregnket elveszi a bnyszs jogt tlnk Ekkor korhzba kldve hseinket akr vissza is csaphatunk, de csak akkor rdemes ha van a gyjtemnynkben ersebb sereg.

A Gardius Empire majdnem tkletes jtk a maga kategrijban, azonban a mrhetetlenl hossz tltsi id s a szmtalanul sok bug (lefagysok, kidob a jtk stb.) miatt nem kaphatja meg a maximum pontszmot. De ha ezeket idvel javtani fogjk akkor kpzeletben mindenki adjon majd hozz +1-et. Mindenkppen tegyetek vele egy prbt, mert megri!

9/10
0 komment

Cash Bacsi
The watching machine, who became a father | Brassballs Jr. | A Guardian of light
Ezeken a platformokon jtszom
Xbox
Xbox 360
Playstation3
Playstation Portable
PC
Xbox One
Mobil
Kedvenc jtk-mfajaim
Akci, Akci/Kaland, Kaland, Krtya, FPS, Online FPS, Zene, Puzzle, Szerepjtk, Stratgia, Taktikai
Hobbijaim, szabadidmben ezt teszem
Jtk otthon, Jtk mindenhol, Krtyajtk, Jtk interneten, Trsasjtk, Kisllatok bosszantsa, Jtk zsebkonzolon, Szerepjtk, Passzinsz / aknakeres, Zene (jtszom), DVD, Magazinok, jsgok, Fotzs, Zene (hallgatom), Knyvek, TV, rs, Mozi , Anime, Sznhz, Csajozs / Pasizs, Bulizs, Bartok, Billird, Nyilvnos megszgyenls, Email, Letlts, NASA weboldal feltrse, Esben stls, Cserepadon ls, Hember pts, szaki sarki expedci, Bicikli, Ping-pong, Grnyedt ls, Fitness
Bartok, ismersk
zaz
(offline)
rdg
(offline)
olcsi
(offline)
Hazuki
(offline)
Daniel San
(offline)
Oli G.
(offline)
Hwopapa
(offline)
Fantomas
(offline)
Kriszti196
(offline)
Attila6
(offline)
Vuxy
(offline)
Rewmac
(offline)
DanTes
(offline)
musiz
(offline)
Iceakos
(offline)
tjames
(offline)
laja x
(offline)
kafaszofa
(offline)
SliDe
(offline)
Apophis
(offline)
river
(offline)
At-tek
(offline)
Cayman HUN
(offline)
KrAtos007
(offline)
tsz
(offline)
Arpy300
(offline)
MistaPriest
(offline)
ne5h
(offline)
Ronyo
(offline)
okornyalbaro
(offline)
K2 The Highest
(offline)
Dirty Nate
(offline)
reptile
(offline)
p3ti
(offline)
XBOX Live