[13] Cash Bacsi (offline)

Jkp - Remnytelen - Lehengerl

egy 41 ves fi s itt lakik: Budapest / Budapest

3902 napja regisztrlt felhasznl, ez id alatt 20029 kreditet gyjttt

2018 jnius
08:53 Iron Throne: Kingdoms - teszt (iOS)

Game of War, Vikings, King of Avalon stb. megvannak? Na akkor felejtsd el ket!
Az elbb emltett cmek jelenleg a legsikeresebb mobilos bzis ptgets jtkok. Hatalmas, tbb tzmillis jtkos szmmal rendelkeznek, nem kevs bevtelt hoznak a ksztknek, mert a jtk alapja hogy egy bizonyos id utn szinte kptelensg rklts nlkl rvnyeslni. Rendkvl addiktv gammk ezek, de a legnagyobb gond velk, hogy gyakorlatilag mindegyik ugyangy nz ki.

Van egy statikus bzis, gyakorlatilag egy kp semmi tbb, nha mozog itt egy fa ott egy fkja, de hossz vek ta mindig ugyanaz a jl bevlt sma. Ezt a bzist ptgeted, fejleszted, egyre ersebb, tbb ezres vdelmet s sereget gyrtasz magadnak. Majd amikor csatrozsra kerl a sor, akkor csak egy rvid jelentst olvasol a trtntekrl, nincsen semmi ltvny, semmi rdekessg, csak a tiszta, szraz informcidmping.

Na ezt prblta most a Netmarble kicsit megreformlni, az irny nagyon j, lehetne mg rajta javtani, de ahogyan az mr rgtn az els percekben kiderl, gigantikus Total War-szer csatknak lehetnk szemtani s br a seregeket irnytani nem tudjuk, csak a meccs elejn a stratgiai pozcikat lltgathatjuk, a klnbz varzslatok beavatkozsval illetve lny idzssel nmileg befolysolhatjuk a vgeredmnyt. Sajnlatos mdon azonban nem minden csata lesz ilyen, de errl majd ksbb.

Itt is adott lesz egy hatalmas vr s krltte egy vros, ami csodlatos s rszletes vektoros grafikval kszlt, kedvnkre zoomolhatjuk, forgathatjuk, gynyrkdhetnk benne. Minden mozog, minden l, rendkvl ltvnyos s dt nha ide visszatrni. A vilgtrkpen trtn esemnyek pontosan olyanok mint eddig, ms jtkosok, szrnyek, vagy bnyk megtmadsrl tovbbra is csak jelentst fogunk kapni. De szmos olyan mellktevkenysg lesz a jtkban, ami megreformlja ezt a stlust. Kezdve ugye a dimenzikapun tli csatrozsokkal, amik a korbban mr emltett nagyjbl realtime csatkkal vvhatak, pontosan ilyenek lesznek a PvP csatk is, ahol egyre magasabbra tornzhatjuk fel magunkat a rangltrn.

Unalmas, ptgets perceinkben megltogathatjuk a kzelben lv vrost, ahol ksztettek neknk egy szinte mr-mr Diablo sznvonal, izommetrikus kamerallsbl mutatott, egyszemlyes kalandozst. Amikor egyik kldetst csinljuk a msik utn, kzben esztelenl hentelnk, amolyan Dungeon Hunter stlussal prezentlva, persze nem lesz annyi opcink mint egy ilyen jtkban, de meglepen szrakoztat tud lenni, rendesen bele lehet feledkezni a szmtalan kldetsbe s mire szbe kapunk, mr el is kszlt az aktulis pletnk.

Az Iron Throne nagyon felhasznlbart, a rengeteg tennival ellenre gyorsan tanulhat, hamar elsajtthatak a szablyok s a megszokottl ellenttesen nagyvonalan ossza az ajndkokat. Olyan sokat hogy eleinte azt se fogjuk tudni mit kezdjnk ezzel a rengeteg nyersanyaggal. Nagyon fontos szerepet fognak kapni a hsk, akiket egyenknt fejleszthetnk, figyeljnk oda melyikknek milyen kpessge van, lesz aki a vros ptsrt felel, lesznek hadvezrek, gladitorok s lesznek akik a dimenzicsatkban fognak jeleskedni. A hskre szmtalan cuccot aggathatunk, pont mint egy akci RPG jtkban, ezeket egyenknt fejleszteni tudjuk, csinlhatunk varzstrgyakat, rnkat, aurkat, dbbenetes lesz a lehetsgek szma. Ebben a hatalmas radatban sszel hasznljuk fel az adott nyersiket, vlasszuk ki a kedvenc hsnket s csak t gyrjuk, tornsszuk fel a VIP szintet minimum lvl5-re, s igyekezznk minl tovbb ezt megtartani. Amg tudjuk addig vdjk pajzzsal a bzisunkat, ugyanis olyan sok nyersink lesz hogy komoly clpontot jelentnk majd a tapasztalt jtkosoknak. Ha csatlakozunk egy klnhoz prbljunk minl kzelebb lenni hozzjuk, hogy a bajban rgtn segtsgl tudjanak jnni.

Szmtalan dolgot lehetne mg rni a jtkrl, de egyelre ennyi elg is lesz. Sokan pldt vehetnnek a srcokrl ott a Netmarbel-nl, nekem nagyon tetszik ez az irny, csak gy tovbb, ideje volt mr nagyon megreformlni ezt a dgunalmas klst, belst s tartalmat is. rdemes tenni vele egy prbt, de vigyzat, hossz hnapokra, akr vekre is le fog ktni a jtk.

8/10
0 komment

Cash Bacsi
The watching machine, who became a father | Brassballs Jr. | A Guardian of light
Ezeken a platformokon jtszom
Xbox
Xbox 360
Playstation3
Playstation Portable
PC
Xbox One
Mobil
Kedvenc jtk-mfajaim
Akci, Akci/Kaland, Kaland, Krtya, FPS, Online FPS, Zene, Puzzle, Szerepjtk, Stratgia, Taktikai
Hobbijaim, szabadidmben ezt teszem
Jtk otthon, Jtk mindenhol, Krtyajtk, Jtk interneten, Trsasjtk, Kisllatok bosszantsa, Jtk zsebkonzolon, Szerepjtk, Passzinsz / aknakeres, Zene (jtszom), DVD, Magazinok, jsgok, Fotzs, Zene (hallgatom), Knyvek, TV, rs, Mozi , Anime, Sznhz, Csajozs / Pasizs, Bulizs, Bartok, Billird, Nyilvnos megszgyenls, Email, Letlts, NASA weboldal feltrse, Esben stls, Cserepadon ls, Hember pts, szaki sarki expedci, Bicikli, Ping-pong, Grnyedt ls, Fitness
Bartok, ismersk
zaz
(offline)
rdg
(offline)
olcsi
(offline)
Hazuki
(offline)
Daniel San
(offline)
Oli G.
(offline)
Hwopapa
(offline)
Fantomas
(offline)
Kriszti196
(offline)
Attila6
(offline)
Vuxy
(offline)
Rewmac
(offline)
DanTes
(offline)
musiz
(offline)
Iceakos
(offline)
tjames
(offline)
laja x
(offline)
kafaszofa
(offline)
SliDe
(offline)
Apophis
(offline)
river
(offline)
At-tek
(offline)
Cayman HUN
(offline)
KrAtos007
(offline)
tsz
(offline)
Arpy300
(offline)
MistaPriest
(offline)
ne5h
(offline)
Ronyo
(offline)
okornyalbaro
(offline)
K2 The Highest
(offline)
Dirty Nate
(offline)
reptile
(offline)
p3ti
(offline)
XBOX Live