[13] Cash Bacsi (offline)

Jkp - Remnytelen - Lehengerl

egy 41 ves fi s itt lakik: Budapest / Budapest

3867 napja regisztrlt felhasznl, ez id alatt 19959 kreditet gyjttt

2018 jnius
09:35 Disney Heroes - Teszt (iOS)

A Disney se maradhatott ki az akci RPG zsanrbl.
A Disney Heroes gyengn kezd s mg annl is gyengbben folytatja mindezt. Adott lesz egy bugyuta, gyerekes (Lehet hogy mr tl reg vagyok ehhez a jtkhoz?) trtnet, amibe inkbb bele se kezdenk annyira nevetsges. Kialakul a bonyodalom, amit termszetesen csak akkor tudunk megoldani, hogy vgigverjk az egsz vrost. Valamivel kellemetlenebb dolog, hogy mindehhez a sajt bartainkat s csaldtagjainkat kell kt percenknt laposra fenekelni.

De valahogy fel kellett pteni a gyjtgets, fejlesztgets, zsebbl pnzt kihzs jtkmenetet, mindezt szerencsre viszont akr hrom nehzsgi fokozaton is megtehetjk. Knnyen lehet egybknt, hogy a clcsoport a kisebb korosztly volt, igaz a Disney logo ezt mg nem felttlenl tenn ktelezv, lsd ugye Karib Tenger Kalzai, Star Wars, Pixar mesk stb. ppen ezrt mertem belevgni a kalandba, s nagy remnyeket fztem hozz.

Mondanom sem kell, hogy amilyen nagyot fztem, pont akkort koppantam is, mert ez a jtk fjdalmasan kzpszer. Nincsen benne az g vilgon semmi eredeti. Fogtk a legsikeresebb cmeket, sszelopkodtk bellk az tleteket, beleraktak egy j nagy rakat Disney hst, odaraktk a logt s ennyi. Hol van a varzslat? Hol van az innovci? Hol van mindaz amire a cg felplt? Ht sajnos sehol.

Hs lesz bven, gyjtgetni lehet dgivel. Vlasszuk ki az els kedvenc tt s ket gyrogassuk amg nem jn valami jobb. Arra ne is szmtson senki, hogy esetlegesen stlusos lesz majd s sszerakja mondjuk a Hihetetlen csaldot, mert ehhez bizony mlyen a zsebbe kell nylni, esetlegesen vekig kell tolni a jtkot amire igencsak csekly eslyt ltok.

A grafikai megvalsts olyan mint az egsz jtk, kzpszer, jellegtelen, szp is meg nem is, de sokkal inkbb csak olyan mintha egy vods gyerek kartonbl kivgott figurkkal harcolgatna csak gy jtkbl. De ugye ami mondjuk piszkosul jl llt egy Sdoricnak, az itt nem mkdik, mert ellenttben az elbbi cmmel ez nem elg stlusos sajnos. A harc borzalmasan unalmas, neknk csak annyi dolgunk lesz, hogy egy-egy hs szuperjt idztsk, ennek kvetkeztben szinte azonnal felgyorstva s automatra rakva fogunk „jtszani’. Innentl fogva nem is marad ms htra csak a farmols, hogy beljk multis meccseken kikkel akarunk vdekezni s menjen minden magtl. A fkpernyn ltszik, hogy idvel szmtalan egyb tevkenysg is elrhet lesz majd, de knnynen lehet hogy hozzm hasonlan eddig mr senki nem fog eljutni. Mert egsz egyszeren nem elg j hozz a cm, lapozunk s megynk tovbb a kvetkezre, vagy vissza a nagy kedvencekhez.

A Disney Heroes mobil vltozata sajnos nem egy j jtk. Kzepesen teljest minden tren, el lehet vele lenni egy ideig (inkbb csak rvid, mint hossz) de megvltani nem fogjuk vele a vilgot. A Disney Infinity hatalmas sikern felbuzdulva lelkesen lltam neki a tesztelsnek, ami villmgyorsan le is trt mint a bili fle. Ki lehet prblni, de sajnos nem rdemes.

5/10
0 komment

Cash Bacsi
The watching machine, who became a father | Brassballs Jr. | A Guardian of light
Ezeken a platformokon jtszom
Xbox
Xbox 360
Playstation3
Playstation Portable
PC
Xbox One
Mobil
Kedvenc jtk-mfajaim
Akci, Akci/Kaland, Kaland, Krtya, FPS, Online FPS, Zene, Puzzle, Szerepjtk, Stratgia, Taktikai
Hobbijaim, szabadidmben ezt teszem
Jtk otthon, Jtk mindenhol, Krtyajtk, Jtk interneten, Trsasjtk, Kisllatok bosszantsa, Jtk zsebkonzolon, Szerepjtk, Passzinsz / aknakeres, Zene (jtszom), DVD, Magazinok, jsgok, Fotzs, Zene (hallgatom), Knyvek, TV, rs, Mozi , Anime, Sznhz, Csajozs / Pasizs, Bulizs, Bartok, Billird, Nyilvnos megszgyenls, Email, Letlts, NASA weboldal feltrse, Esben stls, Cserepadon ls, Hember pts, szaki sarki expedci, Bicikli, Ping-pong, Grnyedt ls, Fitness
Bartok, ismersk
zaz
(offline)
rdg
(offline)
olcsi
(offline)
Hazuki
(offline)
Daniel San
(offline)
Oli G.
(offline)
Hwopapa
(offline)
Fantomas
(offline)
Kriszti196
(offline)
Attila6
(offline)
Vuxy
(offline)
Rewmac
(offline)
DanTes
(offline)
musiz
(offline)
Iceakos
(offline)
tjames
(offline)
laja x
(offline)
kafaszofa
(offline)
SliDe
(offline)
Apophis
(offline)
river
(offline)
At-tek
(offline)
Cayman HUN
(offline)
KrAtos007
(offline)
tsz
(offline)
Arpy300
(offline)
MistaPriest
(offline)
ne5h
(offline)
Ronyo
(offline)
okornyalbaro
(offline)
K2 The Highest
(offline)
Dirty Nate
(offline)
reptile
(offline)
p3ti
(offline)
XBOX Live