[12] Rick Dangerous (offline)

egy 38 ves fi s itt lakik: Budapest / Budapest

154 napja regisztrlt felhasznl, ez id alatt 19557 kreditet gyjttt

2018 mrcius
21:39 Mega Drive kedvenceim
Szemlyes TOP 10
Super Nintendo vs. SEGA Mega Drive. A konzoltrtnelem Nagy Hborja, minden idk taln kt legnagyobb rivlisa kztt. Taln azrt is, mert kt hasonl nagysgrend er sszecsapsa volt ez. Vgs gyztese, akr az eladsokat, akr a ksbbi legendriumi ltet vizsglva, egyrtelmen a Nintendo masinja lett, amit akr a sors igazsgnak is tekinthetnk, ha a SEGA korabeli igen aggresszv s az egszsges rivalizlson messze tlmen kampnyt nzzk.

De ennek a rivalizlsnak a gyztese igazbl nem a Super Nintendo lett, hanem a jtkos – mr ha volt benne elg nyitottsg ahhoz, hogy rtkelni s lvezni tudja a msik konzol jtkait. Bennem – bevallom – eleinte nem sok volt, st, tiszta szvembl utltam a Segt s rmmel szlogattam be annak tulajdonosainak - a mikrokrnyezetembeli SNES-es tbbsg vdelmez biztonsgbl. (pedig a fleg amerikban dl SEGA-kampnyrl mit sem tudtam :) )

Aztn - szerencsre! - minden megvltozott: egy hirtelen jtt cserebere kvetkeztben hozzjutottam egy Mega Drive-hoz (a discman-emet adtam rte cserbe), elkezdtem hozz kazikat klcsnzgetni s r kellett jjjek, hogy sokkal gyengbb grafikj Mortal Kombat II (ami a f rvem / rvnk volt a MD-val szemben :) ) ide vagy oda, erre a gpre bizony rengeteg olyan szuper jtk van, amiket risi kr lett volna kihagyni.

sszessgben akkor is s most is jobb konzolnak tartottam / tartom az SNES-t, jval tbb – szmomra - abszolt cscs game tallhat a knlatban, RPG kategriban meg fnyvekkel elzi a Mega Drive-ot, a SEGA fekete szn konzoljra is bven van olyan mennyisg s minsg exkluzv cm, amik jcskn megrik a velk tlttt idt. Az igazi klnlegessgeket kedvel nyencek itt akr mg jobban is megtallhatjk a szmtsaikat, mint a Super Nintendonl: rengeteg egszen egyedi tletre pl jtk jtt ki – gy aztn tkletesen kiegsztettk egymst.

De elg is legyen ennyi annak boncolgatsrl, hogy melyik konzol a jobb, jjjenek inkbb az ltalam legjobbnak vlt Mega Drive jtkok – amiket az mltkori SNES listmhoz hasonlan ezttal sem volt knny egy top 10-be szortani.


10. Out Run


Az arcade verziba jnhny tizest/huszast beleszrtam (a 90-es vekben tmnytelen mennyisg helyen megtallhat volt a gp), gy nagy rmmel vetettem bele magam az otthoni verziba. Tlzs lenne azt lltani, hogy minden idk legjobb coin-op portja, de a jtk csods hangulata adta magt konzolon is s vgl is nagy kedvencemm vlt a kazi – igen sokszor kiklcsnztem.
Ami mg felttlenl emltst rdemel, az a jtk zenje, ami az egyik legtutibb, amit videojtkhoz rtak! (Magical Sound Shower FTW!)9. Phelios


Mindenekeltt azrt lett nagy kedvenc nlam ez a game, mert nem olyan nehz, mint a tbbi shoot'em up. :) Persze ezen tlmenen is bven j jtk, szuper fantasy tmval, vltozatos ellensgekkel, j jtszhatsggal s egyedlll sztroival (mondjuk kicsit jobban belegondolva utbbiban nem vagyok annyira biztos :D )


8. Streets of Rage 1-2-3


Sokkal jobban kedveltem ezt a sorozatot, mint a Final Fight-ot SNES-en! Ez valahogy hangulatosabb volt szmomra a sznesebb, rajzfilmesebb grafikjval. Taln a msodik rsz lett a legjobb, az els kicsit nehzkes irnyts, a harmadik meg kicsit mr tl nehz.


7. Aladdin


Ismt egy ritka pillanat: ezt a jtkot is nagysgrendekkel jobban kedveltem, mint az SNES-re rt hasonl cm, de valjban teljesen ms jtkot. Gynyr grafika s szuper zenk jellemzik, ha jl emlkszem – rgen lttam mr – egyenesen a rajzfilmbl. Az egsz jtk gy enblokk sokkal inkbb visszaadja az animcis mozi hangulatt, mint a nintends game. Azt hiszem, a fentiekbl elg vilgoss vlhatott, hogy inkbb SNES-prti vagyok, de ez a stuff nagysgrendekkel jobb, mint az SNES-es verzi! (akinek ktsgei lennnek efell, nzze csak meg, hogy melyik verzt hozta ki Game Boy-ra a Nintendo ;) )
Jtszhatsgra is szuperj s nem is olyan nagyon nehz, mint a kortrs platformerek tbbsge.


6. Sonic the Hedgehog 1-2-3-4


Egy genercival korbban a SEGA az Alex Kidd cm, kzepesnl nem sokkal jobb platformert sznta a Super Mario Bros-ra adand vlasznak, de szerencsre rvidesen rjttek, hogy rdemesebb valami teljesen jjal prblkozni a Nintendo platformer-csodjnak msolsa helyett.
Igazi szegs innovatv jtk lett, teljesen ms irnybl kzeltette meg a platform stlust, mint Mario. Grafikailag s gameplayben is kivl, a zeni pedig rkre belegtek a memrimba, olyan jk. (Aquatic Ruin Zone!!!) Szemly szerint a msodik rsz a kedvencem.


5. Gunstar Heroes


A Metal Slugok utn ez a kedvenc run n gun jtkom! A ksbb kultikus sttuszba emelkedett Treasure remekmve, gynyr, sznes, anims grafikval, tkletes jtszhatsggal s baromi tletes bossfightokkal.


4. Castlevania - New Generation


Hatalmas rajongja vagyok a Castlevania jtkoknak, van nekik valami olyan don, elegns, misztikus, melanklikus hangulatuk, ami egyedlllv teszi ezt a sorozatot. Ez a Mega Drive-exkluzv epizd sem kivtel, hatalmas lmny jtszani vele. A szoksos minsget hozza gameplay tern is, a kihvs szintn nem kicsi (nehezebb jval, mint a Super Castlevania IV), a zenk pedig fenomenlisak (taln az elsszm kedvenc meldim a szribl, a The Sinking Old Sanctuary is ebben a jtkban volt hallhat elszr)


3. Story of Thor


Ha valaki krdezn tlem, mi a Mega Drive kpessgeinek maximuma, ezt a jtkot mutatnm neki vlaszul. Hihetetlenl gynyr a jtk kpi vilga, gy technikailag (termszetesen MD szinten), mint mvszileg – elkpeszt grafikkat alkottak a fejlesztk annak ellenre, hogy csak 64 szn llt a rendelkezskre. De nem csak kllemben cscs a game, egy viszonylag elgg vltozatos tmadsokat lehetv tev harcrendszer teszi igazn lmnyszmba menv a jtkot ezzel az inkbb akci, mint RPG (magyarul Zelda-like :) ) jtkkal. Ez volt az els MD game, amit tnyleg irigyeltem a szegsoktl s elgondolkodtatott, hogy taln nem is lenne olyan rossz egy pldny abbl a csnya fekete konzolbl :D Ebben ismtelten nagy szerepe volt az 576 Kbyte konzolrovatnak, az egyik 1995-s szmban egy csuda tvgygerjeszt bemutat szerepelt a jtkrl.


2. Landstalker


Na, ha a Story of Thor Zelda-like game, akkor ez sem sokkal kevsb! Mg a fszerepl is egy elf faj fiatalember, de nintends kollegjval ellenttben sokkal fldhzragadtabb clok vezrlik: csak a Nagy Kincset akarja megtallni, szarik mindenfle hercegnkre, meg a vilg megmentsre :D
Gameplayben a nyilvnval hasonlsgok mellett a legfbb eltrs az izometrikus brzols s a platformlemek, amik az emltett nzetbl fakadan nha igencsak prbra teszik a jtkos gyessge mellett a trelmt is – lvn sok esetben egyszeren nem ltni, hogy hov is kellene ugrani. Ezt tetzi a Mega Drive katasztroflis D-pad-je... Mindazonltal hozz lehet szokni ezekhez az eleinte igencsak bosszant kellemetlensgekhez s aki gy tesz, az egy igen hangulatos jtkot jtszhat vgig.


1. Wonder Boy in Monster World


Nmi Zelda-hats - a vltozatossg kedvrt – ezen jtk esetn is felfedezhet, de jelen esetben a sorozat kakukktojsnak (vagy fekete brnynak) szmt Zelda II – Adventures of Link volt az inspircis forrs. Oldalnzetes akci-platformer a drga, nmi lightos RPG elemekkel tvzve. Szuper jtszhatsg, pont megfelel kihvs, tletes bossfightok, vltozatos helysznek jellemzik.
A gameplay kicsit rrsebb, mint a mai stlusbeli indie jtkok esetben, ezrt 100%-ig nem mernm lltani, hogy felveszi velk a versenyt, de akit ez nem zavar, az btran tehet vele egy prbt – fleg hogy Steam-en is elrhet, mindssze 2,49 €-rt – kellemes jtklmnyben lehet rsze!

Ksznm a figyelmet!
79 komment

sszesen: 79 [1-50]
1 | 2
tegnapeltt 16:40 #79
Vlasz aya (#78) zenetre
Ja oke, leesett, azt hittem dimenzio alatt oldalt vagy nezopontot ertesz Nem lepodom meg a voksodon, egy Castlevania-szakerto nem is mondhat mast, mint Super Castlevania IV > Bloodlines
I'm gonna kill you
[28] aya
tegnapeltt 11:15 #78
Vlasz Rick Dangerous (#77) zenetre
Ugratlak
Nekem egy snes vote, de megrtem a msik oldalt is.
XONE WIIU , mega pc :)
tegnapeltt 6:00 #77
Vlasz aya (#76) zenetre
Szerintem az unikumnak szamito otletekre epito jatekokban volt jobb, illetve talan a shoot em up kedvelok is jobban megtalalhatjak itt a szamitasaikat. Minden masban az SNES felulmulta - de ettol meg a MD a konzotortenelem egyik legjobbja.
I'm gonna kill you
[28] aya
mrc 19., htf 16:40 #76
Melyik dimenziban jobb a sega mint a snes?
XONE WIIU , mega pc :)
[16] helihobby
mrc 14., szerda 13:28 #75
Vlasz macewindu74 (#74) zenetre
Ezek mg mindig cscsgpek, mert az igazi jtkok ezek voltak s nem a mostaniak.. Tisztelet persze annak a nhny kivtelnek.
Els magyar Neo-Geo forum: http://neo-geo.hu Szerviznk: http://f27szerviz.hu
mrc 12., htf 8:09 #74
Anno nem egy ismersmnek mondtam, hogy ahelyett, hogy beszlntok egymsnak inkbb egy htvge erejig cserljetek gpeket a kedvenceitekkel. Mindkt kt csodlatos volt a maga korban. Rengeteg j jtk jelent meg mind a MD, mind pedig a SNES gpekre egyarnt. Most htvgn jtszottam a gyerekekkel az MD emultoron nhny jtkkal. Mondanom sem kell, hogy minden perct lveztk a jtknak annak ellenre, hogy 25 ve voltak ezek a cscs gpek.
Daytona USA ARCADE: Advance Course 3:00:87 Arcade Game's Forever
[16] helihobby
mrc 11., vasrnap 8:36 #73
Vlasz Nyarlako (#72) zenetre
Most ez komoly?
A hagyomnyos kommunikci neked nem megy?
Majd most jn a popkornos jacko kp, gondolom s ezzel meg is van oldva...
Els magyar Neo-Geo forum: http://neo-geo.hu Szerviznk: http://f27szerviz.hu
[12] Nyarlako
mrc 10., szombat 21:25 #72
Vlasz helihobby (#61) zenetre
KATT!
Steam id.: Nyarlako
[16] helihobby
mrc 10., szombat 19:05 #71
Vlasz Nyarlako (#68) zenetre
Ez j nekem vagy rossz?
Els magyar Neo-Geo forum: http://neo-geo.hu Szerviznk: http://f27szerviz.hu
[12] Nyarlako
mrc 09., pntek 21:35 #70
Vlasz Rick Dangerous (#69) zenetre
Kszi, ha kijn rnzek. Szerencsre ki se ltszom annyi jtk vr az accomon amit tolni kne s mg jn nemsokra a Hollow knight dlc s j megjelensek.
Steam id.: Nyarlako
mrc 09., pntek 20:22 #69
Vlasz Nyarlako (#68) zenetre
Direkt a kedvedrt nem hasznltam a csnya M bets szt. Egybknt kszlget egy bizonyos Monster Boy and the Cursed Kingdom cm indie remekm, az egyrtelmen ersen mert a Mega Drive-os Wonder Boy-bl (is) - egyelre ugyan csak PS4 s Switch verza van megjellve, de ha kijn Steam-re is, szerintem rdemes lesz csekkolnod: KATT!
I'm gonna kill you
[12] Nyarlako
mrc 09., pntek 15:28 #68
Vlasz helihobby (#61) zenetre
KATT!

J kis rs amgy Rick, szoks szerint. Wonder boyt majd ki is prblom, meg a mltkor szrakoztam kicsit a steames Megadrive emultoron Streets of rage 2vel.
Ott az a virtulis szoba nagyon hangulatos lett.
Steam id.: Nyarlako
[5] zozoka
mrc 09., pntek 13:57 #67
Bocsesz, de meg kell mutatnom.
KATT!

Rgen lttam egy amcsi videsnl.
[5] zozoka
mrc 09., pntek 12:16 #66
s sajna mr Nintendo 64-s jtkoknl sem jellemz az p doboz.
[16] helihobby
mrc 09., pntek 10:53 #65
Vlasz Rick Dangerous (#64) zenetre
Ebben is tkletesen egyet tudok rteni. Az MS bortjuk igazn csnyk voltak, nem is rtettem igazn. Az MD ezzel szemben szerintem teli tallat. Imdtam a kis fzeteket is.
Els magyar Neo-Geo forum: http://neo-geo.hu Szerviznk: http://f27szerviz.hu
mrc 09., pntek 10:39 #64
Vlasz helihobby (#62) zenetre
Tartsnak tartsak voltak a MS dobozok, ellenben azok a ngyzetrcsos bortk valami ritka csnyk Szerencsre a MD bortk mr sokkal szebbek votak, tbbnyire gynyrartworkok virtottak a dobozokon.
I'm gonna kill you
[16] helihobby
mrc 09., pntek 10:35 #63
Vlasz helihobby (#62) zenetre
Bocs a 32X mr csak flig tartozott ebbe a kategriba.. Az tvette a SNES dobozos megoldst is. Szval ezt javtom..
Els magyar Neo-Geo forum: http://neo-geo.hu Szerviznk: http://f27szerviz.hu
[16] helihobby
mrc 09., pntek 10:30 #62
Vlasz Rick Dangerous (#60) zenetre
Ebbl is ltszott az zlet politikja a SEGA-nak.. Minl tbb jtk frjen el az zlet akasztin..

Amgy teljesen egyet rtek. A SEGA kazettk (MS, MD, 32X) szerintem is nagyon praktikusra s strapabrra sikerlt. Mg ma is j rzs rjuk nzni.
Els magyar Neo-Geo forum: http://neo-geo.hu Szerviznk: http://f27szerviz.hu
[16] helihobby
mrc 09., pntek 10:27 #61
Vlasz Rick Dangerous (#55) zenetre
Voltak esetek amikor a NAV egy kitett, ingyen hasznlhat gpre vetett ki brsgot egy bulihelyre. Pedig freepaly volt a gp, mg rme vizsgl sem volt benne.
Nevetsges, mert a NAV-os agy mosott embereknek nem lehet megmagyarzni a valsgot s a sajt szemknek sem hisznek, ha bntetni kell. Jzan eszket a 8rs munka idejk alatt kizrjk s csak az lebeg a szemk eltt, hogy a havi vagy ves adbeszedsi kvtt teljestsl. rdekes egy munka ez. Aztn ha meghaladjk a kvtt, akkor meg nagy az rm s kiosztanak tbb 100millit mert nagyon jl dolgoztak a NAV dolgozi.. Ez m a krforgs.
No de vissza a tmra.

A SEGA jobb mint a SNES..
Els magyar Neo-Geo forum: http://neo-geo.hu Szerviznk: http://f27szerviz.hu
mrc 09., pntek 10:27 #60
Kzben eszembe jutott egy terlet, ahol a Mega Drive fnyveket ver a Super Nintendora, tlzs nlkl: a jtkok csomagolsnak minsge. n ugyan nem vagyok gyjt, de mr a maga idejben is bosszant volt, ahogy az SNES jtkdobozok pillanatok alatt elindultak a szthulls fel.

Ezzel szemben a SEGA pards videokazetta-jelleg tokokat csinlt, strapabr manyagbl, praktikus kis akasztval a tetejn
I'm gonna kill you
[4] VM
mrc 09., pntek 10:25 #59
Vlasz zozoka (#54) zenetre
Az egyik ismersnk klcsnzt zemeltetett, s nhny htvgre oda adta a 32x-et. gy 32X-en prbltam letemben elszr a Doom-ot, meg nagyon tetszett a Mortal 2 is. De tny, hogy rtelmezhetetlen lps volt, fleg az rkez Saturnnak al tenni ilyen mdon.
[5] zozoka
mrc 09., pntek 10:24 #58
Vlasz VM (#56) zenetre
Jajj
Pihent agyak
[16] helihobby
mrc 09., pntek 10:24 #57
Vlasz VM (#56) zenetre
Itt a msodik link az igaz, az els csak barnuls.
Els magyar Neo-Geo forum: http://neo-geo.hu Szerviznk: http://f27szerviz.hu
[4] VM
mrc 09., pntek 10:22 #56
Vlasz zozoka (#51) zenetre
Pedig tudtk fokozni: KATT!
KATT!
mrc 09., pntek 10:20 #55
Vlasz helihobby (#50) zenetre
Olvastam rla, nevetsges az gy... Komolyan nem hiszem el, hogy nem lehetne seperc alatt kigyomllni az ilyen s ehhez hasonl letszertlen baromsgokat a jogrendszerbl.
I'm gonna kill you
[5] zozoka
mrc 09., pntek 10:19 #54
Vlasz Rick Dangerous (#48) zenetre
n inkbb csak a 32x-re mondanm.
A CD-s megolds mg valahogy passzolt is s picit cd midi torony rzst adott.
Szrnybb megoldsa volt inkbb az Atari fle Jaguar konzol + cd bvts.
KATT!
[16] helihobby
mrc 09., pntek 10:17 #53
32X esetben szerintem ami rdekes volt s egyben bszkesgnk is az a Kolibri.
Magyar jtk kevs mltatssal gye. Ecco utn jabb kurizum.
Els magyar Neo-Geo forum: http://neo-geo.hu Szerviznk: http://f27szerviz.hu
[16] helihobby
mrc 09., pntek 10:15 #52
Vlasz keviny (#41) zenetre
Baromi j kis masina.. n is szeretnk majd egyszer egyet, de kicsi r az esly.
Most jelenleg egy 2-es SEGA CD-s rendszerem van, mondjuk ennek is nagyon rltem s ma is rlk.
Els magyar Neo-Geo forum: http://neo-geo.hu Szerviznk: http://f27szerviz.hu
[5] zozoka
mrc 09., pntek 10:14 #51
Vlasz VM (#49) zenetre
Na, de ez mr egyltaln nem vicces
[16] helihobby
mrc 09., pntek 10:11 #50
Vlasz Rick Dangerous (#36) zenetre
Akkoriban ez nem volt szablyozva, itthon, meg lehet kint sem.
A lnyeg, hogy a jtkgpek utni javadalmakat befizesd.
Bokros csomag aztn megszntette ezen berendezsek mkdtetsnek rtelmes lehetsgeit, amit a mai napig lveznk. Gondolok itt a NAV + Flipper mzeum esetre, s mg prra ami nem kapott tl nagy hrverst. (mert nyergpek.. )
Els magyar Neo-Geo forum: http://neo-geo.hu Szerviznk: http://f27szerviz.hu
[4] VM
mrc 09., pntek 10:03 #49
Vlasz zozoka (#45) zenetre
St gynyr tornyokat is lehetett pteni belle: KATT!
mrc 09., pntek 10:00 #48
Vlasz keviny (#46) zenetre
Taln az a koncepci volt az els szeg a hardvergyrt SEGA koporsjba.
I'm gonna kill you
[5] zozoka
mrc 09., pntek 9:26 #47
Vlasz Captain Vrungel (#44) zenetre
Pedig, szerintem is mennyire j lenne egy olyan cucc mint a NES, SNES Mini csak Sega-ba. A szrke znn bell lehet tallni egy olyan megoldst, mint amilyen nekem is van. Raspberry Pi 3 (hardver) s Retropie (szoftver) prostssal egy mini konzolt lehet elkszteni, kis sszegbl s kicsi kompromisszum megktsvel.
mrc 09., pntek 9:24 #46
Vlasz zozoka (#45) zenetre
Meg bizony, gazdagon. Micsoda egy szrnyszltt volt az, te j g.
all my friends are skeletons
[5] zozoka
mrc 09., pntek 9:19 #45
Vlasz keviny (#41) zenetre
Gratula, nagyon vagny. Ez egy igazi ritkasg s kincs.
Errl viszont eszembe jutott, ha volt egy MD II.t + MD CD egysg + 32x kiegszt, akkor 3 db, power adaptert dughattl a 220-ba.
A Technika itt is megkvetelte az ldozatot
mrc 09., pntek 8:03 #44
Kr, hogy kvzi leglis ptlsi lehetsgknt jelenleg csak az AtGames borzalmas minikonzoljai vannak, illetve tudom,. a Steam-en van egy raks jtk, de ht PC-n nem az igazi.
mrc 08., cstrtk 23:59 #43
Vlasz Rick Dangerous (#42) zenetre
gy van. 3db ceruzaelem s tid a vilg. Mondjuk ez a maga idejben (1994) elg men lehetett...
all my friends are skeletons
mrc 08., cstrtk 23:16 #42
Vlasz keviny (#41) zenetre
Ha jol tudom, ez a masina nem csak ugy nez ki mint egy discman, hanem konkretan hasznalhato is akent.
I'm gonna kill you
mrc 08., cstrtk 22:24 #41
Vlasz zozoka (#39) zenetre
KATT! - pccre indul, ahhoz kpest, hogy egy fl kbmter hnysbl szedtem ki, egsz j llapotban van.
all my friends are skeletons
[4] VM
mrc 08., cstrtk 20:49 #40
Arra is emlkszem, hogy itt toltam egy nagyon j Robocop vs Terminator game-et, nagyon lveztem: KATT!
[5] zozoka
mrc 08., cstrtk 18:42 #39
Vlasz keviny (#26) zenetre
r isten, mzlista. Meg van mg? milyen llapotban volt? fnykp esetleg?
Veszprmiek elgg prgnek retro konzol gyileg (is).
[5] zozoka
mrc 08., cstrtk 18:37 #38
Vlasz Rick Dangerous (#28) zenetre
Ezzel a kijelentssel nem hiszem, hogy vitba lehet szllni. Akkoriban nagyon menk voltak.
Sega Model 2 emultor be van izztva nlam s ott szoktam (ritkn) jtszani valamelyik auts jtkukkal logitech g25-l.
[5] zozoka
mrc 08., cstrtk 18:24 #37
Vlasz helihobby (#29) zenetre
Rgebben nem igazn
Mostanban 2-3 ve kerlt elm egy hr? cikk, hozzszls?
Ahol pont ezekrl hallottam s az Amigs infra is emlkszem.
amigaspirit.hu vagy Neo-Geo frumon olvashattam gondolom
Youtube-n fel vagyok iratkozva egy srcra, van pr gpe, ill. jr jtktermekbe s arcade esemnyekre. Mindig irigykedve nzem
mrc 08., cstrtk 17:25 #36
Vlasz helihobby (#34) zenetre
s ez mennyire lehetett jogtiszta tevkenysg? Gondolom nem kifejezetten. Persze lehet, hogy akkoriban mg nem is szablyozta ezt semmi.
I'm gonna kill you
[11] rdong
mrc 08., cstrtk 14:47 #35
Aladdin-t ma is kitolom csukott szemmel 38 perc alatt. Egybknt a Disney jtkok ltalbanvve jobb minsget kpviseltek a Megadrive-on, mint a tbbi platformon.

Story of Thor-..uhh mai napig nagy kedvenc, rendszeresen visszajrok a fekete erdbe ahol az egyik fa tvben el van rejtve egy 99 szintes katakomba.

Nlam a Street Fighter is Segn volt a leglvezetesebb, illetve az Ethernal Champions a legjobb bunys jtk szmomra.

Az EA fle helikopteres jtkokat is itt toltam ki. (Jungle, Urban, Desert....strike-ok).

Imdtam mg: Zero Tolerancia, Vectorman, Boogerman, illetve az rsodban s a tbbiek ltal felsorolt cmek j rszt is.

Nlam a Megadrive, a nagybets konzol mai napig.
Jtszani tudni kell. :)
[16] helihobby
mrc 08., cstrtk 13:53 #34
Vlasz Rick Dangerous (#32) zenetre
Bizony..
Itthon a BTA KFT csinlta ezeket a gpeket, tbbnyire.
Olcsbb volt hozz a jtk, mint az eredeti gpekhez. (jamma vagy neo geo)
Volt SEGA MS, SEGA MD, NES, SNES vltozat is.
n eddig MD s SNES gpekkel tallkoztam lesben, st mg volt is belle 1-1 pldnyom.
Amgy n is ptettem hasonlt mg a gyjti plym elejn.
Amgy mg Amiga gpek is voltak, az egyik egy tengeralattjrs jtk volt, rdekes konstrukci.
Els magyar Neo-Geo forum: http://neo-geo.hu Szerviznk: http://f27szerviz.hu
mrc 08., cstrtk 13:48 #33
Vlasz Rick Dangerous (#32) zenetre
Volt ilyen bizony! Freden a Vnsnl egy pldul. Mg Fergality-t is lehetett vele csinlni. Vazzeg, mg arra is emlkszem, hogy kellett.
all my friends are skeletons
mrc 08., cstrtk 13:17 #32
Vlasz helihobby (#29) zenetre
Bakker, tnyleg! Mr szinte el is felejtettem, pedig valban voltak ilyenek, konkrtan most eszembe jutot egy Mortal 2 gp, amivel id-alapon lehetett jtszani, teht tkmindegy volt, meddig jutottl, ha letelt az idd, vge lett a mknak (hacsak nem dobtl be jabb huszast) - st, mg a options menbe is be lehetett menni lltgatni a nehzsget, stb., pont, mint a MD vltozatban.
I'm gonna kill you
[4] VM
mrc 08., cstrtk 11:26 #31
Vlasz Rick Dangerous (#27) zenetre
Ne is mond, ezt is imdom: KATT!
[16] helihobby
mrc 08., cstrtk 11:20 #30
Vlasz keviny (#26) zenetre
Ejj mekkora mkod van, n eddig nem bukkantam ilyen kincsre, pedig nagyon kerestem. egyszer csapot csak meg a lehetsg szellje, aztn a src egyik naprl a msikra eltnt s tbb nem tudtam felvenni vele a kapcsolatot. Replt a lehetsg is sajna.
Els magyar Neo-Geo forum: http://neo-geo.hu Szerviznk: http://f27szerviz.hu
sszesen: 79 [1-50]
1 | 2
Rick Dangerous
I'm gonna kill you
Ezeken a platformokon jtszom
Playstation3
Playstation4
Kedvenc jtk-mfajaim
Akci/Kaland, FPS, Szerepjtk
Hobbijaim, szabadidmben ezt teszem
Jtk otthon
Bartok, ismersk
KiswechPS3
(offline)
multishoot
(offline)
Fieldtom
(offline)
Doom
(offline)
Shifty Fox
(offline)
grosy
(offline)
VM
(offline)
5241451
(offline)
Frumoz
(offline)
Nyarlako
(offline)