[13] Cash Bacsi (offline)

Jkp - Remnytelen - Lehengerl

egy 42 ves fi s itt lakik: Budapest / Budapest

4133 napja regisztrlt felhasznl, ez id alatt 20889 kreditet gyjttt

2018 March
08:50 World of Warships Blitz - Teszt (iOS)

Egy kis csatahajzs jhet?
Ltezik vajon olyan ember aki ne ismern a nagysiker Wargaming kiad jtkait? World of Tanks, World of Warplanes, World of Warships? Utols cmk 2015-ben jelent meg, amiben hatalmas csatahajkkal lvldzhettk egymst, sokkolan leth ltvnnyal s hangeffektekkel vgigksrve, nem is volt krds teht, hogy hamarosan utolri a sorsa s elkszl belle a mobilos vltozat. Hlgyeim s Uraim, World of Warships Blitz …

Jogos lehet mindenki flelme, miszerint vajon hogyan lehet egy olyan minsgi jtkot mint a Warships tltetni mobilra, amikor a jtkhoz igencsak izmos PC-re volt szksg ha a teljes, lagmentes lmnyre vgytunk. A krdsre a vlasz nagyon egyszer; a mai vilg telefonjai pont elg izmosak mr ehhez, ez ltszik is, mert a jtk dbbenetesen gynyr s eddig mg a lag szikrjval se sikerlt tallkoznom a csatrozsok sorn.

A csatahajzs rejtelmeibe egy gyors, mbtor meglepen tartalmas kis bemelegtssel vezetnek minket, ahol mindent megtanulunk amire a ksbbiek sorn szksgnk lesz. Kln rdekessgnek szmt, hogy igaz a jtkot irnytani rendkvl egyszer s intuitv mdon mkdik minden, ahhoz hogy valban profik legynk s ne rohanjunk fejjel bele a csata kzepbe, igencsak sok tapasztalatra lesz szksgnk. A rvid bemelegts utn kapunk pr prbameccset, amiket teljestve mr rgtn a tbbjtkos hbor poklba dobnak minket. Itt sajnos knnyen lehet, hogy folyamatosan nlunk jval tapasztaltabb jtkosokkal fogunk tallkozni, rengeteg olyan meccs lesz amit el fogunk veszteni, de a lnyeg hogy soha ne adjuk fel, mert ez a jtk szerencsre nem a „paytowin” kategriba tartozik, sokkal inkbb a „paytoprogress”-be ami azrt egy fokkal jobb. Teht a pnzes cskk megtehetik hogy kedvenc hajjukat sokkal gyorsabban kimaxoljk mint a nluk csrbb jtkosok. De a lnyeg az, hogy pnztrca nyitogats nlkl is mindent, de tnyleg mindent meg tudunk szerezni a jtkban, az egsz csak id krdse.

Sajnlatos mdon az igencsak lvezetes sztori mdot csak akkor tudjuk unlockolni, ha valamelyik hajnkkal elrtk a megfelel Tier szmot, amit bizony csak sok-sok online meccs megnyersvel rhetnk el. Ha a hajnkat kilttk, akkor sajnos visszakerlnk a lobby kpernybe, de megtehetjk – s melegen ajnlom is – hogy a trsainkat tovbb nzzk inspektor mdban. Ez azrt nagyon hasznos dolog, mert rengeteget lehet tanulni a tbbiektl, hogyan manverezznk, kerljk el a bajt, hogyan s mikor ljk ki a torpedkat, mikor rdemes tlteni. A Word of Warships egy taktikai akcijtk, a hangsly a taktikzson van, termszetesen ha szembejn egy nlunk sokkal ersebb s fejlettebb haj, akkor eslynk kb. a semmihez fog kzelteni, de kell tapasztalattal s sszel taktikzva fantasztikus dolgok tudnak m trtnni.

A jtk prezentlsa sokkolan minsgi. A hajk grafikja, a fizika ahogyan mozognak, a tenger hullmzsa s az ellener amit kpvisel, a csatrozsok hangjai egszen elkpesztek. Az ember el se hiszi, hogy ppen a telefonjt a kezben tartva jtszhat ezzel a fantasztikus jtkkal. Azt is meg kell emlteni viszont, hogy ez bizony rtegjtk, nem az a tpus amit manapsg annyira szeretnek a fiatalok. Itt kemnyen meg kell dolgozni a fejldsrt, mert hiba veszed meg pnzrt a legjobb hajt, ha nincsen elg tapasztalatod vele ahhoz hogy hasznld is. A legjobb hajt megvsrolva knnyen lehet hogy erssgben hozz ill jtkosokkal fog sszedobni a jtk, olyan emberekkel akik mgtt tbb szz rnyi jtk van mire elrtk azt a hajt amit te megvettl kt perc alatt. Ez a tapasztalat viszont megvsrolhatatlan, teht simn lehet hogy t msodperc alatt kilnek s nzheted ahogy a szp j megvsrolt hajd a tenger fenekre sllyed.

A World of Warships mint minden hozz hasonl cm a fejldsrl szl, nem csak a haj minsgben, hanem te magad is fejldsz, egyre jobb leszel, nem szabad feladni, meg kell dolgozni az eredmnyekrt. ppen ezrt nem egy knny jtk, nem az a fajta amit kt kakls kztt nyom az ember suttyomban az rnykszken lve. Ez a jtk megkvetel nmi rettsget, hozzllst s gy gondolom hogy csak egy bizonyos korhatr utn lvezhet, de persze kivtelek mindig vannak. Aki szereti a kihvst, a szimultor jtkokat, az igazi csata hangulatt s hangjait, az mindenkppen szedje le, nem fogja megbnni. Aki viszont nem az mg vrjon vele ha lehetsges, mert attl mg hogy neked nem megy a jtk lehet j!

8/10
5 komment

Mar 06., Tuesday 19:12 #5
Vlasz SPucu (#3) zenetre
Meglepen jl fut a Redmi Note 4(X)-en is s tnyleg kirly!
XBOX Live: GabeN306HUN / Steam: GabeN306HUN / PSN: GabeN406HUN (magyar profil), GabeN306HUN (angol profil) / Nintendo: GabeN306HU (SW-4105-6043-6441)
[13] Cash Bacsi
Mar 05., Monday 9:37 #4
Vlasz SPucu (#3) zenetre
Ht igen, de a mobil jtkoknl ez ktelez dolog tudod, 2-3 percl tovbb nem tarthat egy meccs sem, mert ez a koncepci ezen a piacon.
The watching machine, who became a father | Brassballs Jr. | A Guardian of light
[23] SPucu
Mar 04., Sunday 22:06 #3
n nagyon rkattantam mikor kijtt nagyon jo,s hibtlanul fut (s7e),s az irnyitst is meglepen jol thoztk.
ami nlam negativum,legalbb 1 percet rdobhatnnak a meccsek idejre,mert most nagyon gyors.
10 kedvenc filmem: Rambo I,II,III, meg ht porn :) ★ ★ ★ ★ ★ ★ https://www.twitch.tv/dr_senkihazi ★ ★ ★ ★ ★ ★ http://steamcommunity.com/id/drsenkihazi
[13] Cash Bacsi
Mar 02., Friday 23:32 #2
Vlasz Tommy_Angelo (#1) zenetre
Szerintem szuper az iranyitas, de egy PC utan biztosan fura lesz. En iPhone 6s plusonon toltam es hibatlan volt.
The watching machine, who became a father | Brassballs Jr. | A Guardian of light
Mar 02., Friday 22:50 #1
Milyen teln/tableten toltad? n PC-n amikor megjelent pr hnapig jtszottam, szerettem, csak aztn jtt ms jtk s abbahagytam, na meg akkor mg egy haver se nyomta! De gy teln lehet tbb havert r tudnk venni, br nem tudom, hogy a Redmi Note 4-em mit szlna hozz! Az irnyts a WoT Blitz-ben szrny volt tapicskolva, de itt ezek szerint nem olyan rossz?
XBOX Live: GabeN306HUN / Steam: GabeN306HUN / PSN: GabeN406HUN (magyar profil), GabeN306HUN (angol profil) / Nintendo: GabeN306HU (SW-4105-6043-6441)
Cash Bacsi
The watching machine, who became a father | Brassballs Jr. | A Guardian of light
Ezeken a platformokon jtszom
Xbox
Xbox 360
Playstation3
Playstation Portable
PC
Xbox One
Mobil
Kedvenc jtk-mfajaim
Akci, Akci/Kaland, Kaland, Krtya, FPS, Online FPS, Zene, Puzzle, Szerepjtk, Stratgia, Taktikai
Hobbijaim, szabadidmben ezt teszem
Jtk otthon, Jtk mindenhol, Krtyajtk, Jtk interneten, Trsasjtk, Kisllatok bosszantsa, Jtk zsebkonzolon, Szerepjtk, Passzinsz / aknakeres, Zene (jtszom), DVD, Magazinok, jsgok, Fotzs, Zene (hallgatom), Knyvek, TV, rs, Mozi , Anime, Sznhz, Csajozs / Pasizs, Bulizs, Bartok, Billird, Nyilvnos megszgyenls, Email, Letlts, NASA weboldal feltrse, Esben stls, Cserepadon ls, Hember pts, szaki sarki expedci, Bicikli, Ping-pong, Grnyedt ls, Fitness
Bartok, ismersk
zaz
(offline)
rdg
(offline)
olcsi
(offline)
Hazuki
(offline)
Daniel San
(offline)
Oli G.
(offline)
Hwopapa
(offline)
Fantomas
(offline)
Kriszti196
(offline)
Attila6
(offline)
Vuxy
(offline)
Rewmac
(offline)
DanTes
(offline)
musiz
(offline)
Iceakos
(offline)
tjames
(offline)
laja x
(offline)
kafaszofa
(offline)
SliDe
(offline)
Apophis
(offline)
river
(offline)
At-tek
(offline)
Cayman HUN
(offline)
KrAtos007
(offline)
tsz
(offline)
Arpy300
(offline)
MistaPriest
(offline)
ne5h
(offline)
Ronyo
(offline)
okornyalbaro
(offline)
K2 The Highest
(offline)
Dirty Nate
(offline)
reptile
(offline)
p3ti
(offline)
XBOX Live