[13] Cash Bacsi (offline)

Jkp - Remnytelen - Lehengerl

egy 42 ves fi s itt lakik: Budapest / Budapest

4129 napja regisztrlt felhasznl, ez id alatt 20804 kreditet gyjttt

2018 February
12:49 Hero Academy 2 - Teszt (iOS)

Vgre valaki elg btor volt vltoztatni kicsit a siker receptjn …
Az mr megint csak ms krds, hogy mindezt milyen mdon teszi, s hogy ezek a vltoztatsok elg jk-e ahhoz, hogy a nagyrdem ttott szjjal lljon hozz a projekthez s flredobjon minden korbbi sikercmet, melyek eddigi letk minden percnyi szabadidejt elraboltk …

Igaz nem ismertem korbban a Hero Academy els rszt, de sikeresnek kellett lennie, ha elkszlt a folytats, ppen ezrt igyekeztem a megfelel tisztelettel bnni vele, mert bevallom mr az els pillanattl fogva kptelen volt lektni a figyelmemet. Pedig lttam n is a csodaszp grafikt (igaz sajnos elgg megoszt ez a stlus, nem ppen populris fajta), ami egyfajta kpregnyszersget igyekszik kvetni, a hangok jk, az effektek szpek, de valahogy nem fogott meg.

Aztn adtam neki egy hetet, kicsit mlyebben belestam magam a tennivalk tengerbe, mert abbl aztn lesz bven. Egyrszt ott van a hossz s vltozatos kampny, amin ha vgighaladunk, tutira kpben lesznk mindennel kapcsolatban, hogy mi merre hny ra. De rdemes a nem sokkal ksbbi (els pr plya utn) kihvsoknak is nekillni, mert valjban ezek arra lettek kitallva hogy mindenre megtantsanak minket ami a jtkkal s a szvdmnyes szablyrendszerrel kapcsolatos.

A Hero Academy stlust tekintve a manapsg oly divatos krtyajtkok csoportjba oszthat, de nem a realtime fajta, mint mondjuk a Clash Royale, hanem krkre van osztva, mindegyik krnek megvannak a klnbz fzisai, amiket kihasznlva tudunk egyes krtykkal elnyt szerezni. Leginkbb a Hearthstone-hoz tudnm hasonltani, de annyival azrt fejlettebb nla, hogy itt vizulisan is lthatak a lnyek s ahogyan harcolnak egyms ellen, illetve itt oldalrl, egyfajta izometrikus kamerallsbl lthatjuk a csatateret. Ami mg jdonsgnak szmt, azok a llekkvek. Ezeket kell megvdennk az ellensg ell s persze neknk is akkor rja ki a kperny a gyzelmet, ha sikerlt ezt (ezeket) sztvernnk.

Termszetesen itt is lesznek lnyek, fegyverek, csatolmnyok, varzslatok, minden ami szem szjnak ingere, miutn megcsinltuk az sszes sztori s kihvs kldit garantltan profi jtkosok lesznk s addigra mr taln ssze is tudtunk rakni egy olyan ts paklit, amivel elindulhatunk a multiplayer kkemny vilgba. Legalbbis ezt hihetnnk elsre, a gyakorlat az gy nz ki, hogy simn tvgjuk magunkat az els pr lign, megynk elre mint ks a vajon, de aztn ahogyan az lenni szokott beletkznk a fizets jtkosokba s le is pattanunk rluk, de gy hogy az nagyon fjni fog. A jtk ugyanis remekl jtszhat rfordts nlkl is, felvesszk a napi ingyenes ajndkokat, videkat nzegetnk, gyjtjk az aranyat, krtyapakkokat vesznk, de ha komolyabb eredmnyeket szeretnnk elrni akkor bizony arra klteni kell. Vagy ppensggel vek alatt elrni azt, amit ms pr ra rkltssel.

Ez a hatalmas problma manapsg ezekkel a jtkokkal, de nincs mit tenni, ilyen vilgban lnk s lassan mr a nagytestvreken, konzolon s PC-n is divatba jnnek a hatalmas nagy idzjelben lv „free to play” jtkok ahol a „Pay to win” visz mindent. Radsul a Hero Academy-nek hiba sikerlt jtania pr vonalon, nem elg j ahhoz, hogy le is kssn minket ilyen hossz idre. Engem nem fogott meg, szmomra egy kzpkategria, amirl tudjuk, hogy kiprblni rdemes, de vilgot nem fognak vele megvltani.

5/10
0 komment

Cash Bacsi
The watching machine, who became a father | Brassballs Jr. | A Guardian of light
Ezeken a platformokon jtszom
Xbox
Xbox 360
Playstation3
Playstation Portable
PC
Xbox One
Mobil
Kedvenc jtk-mfajaim
Akci, Akci/Kaland, Kaland, Krtya, FPS, Online FPS, Zene, Puzzle, Szerepjtk, Stratgia, Taktikai
Hobbijaim, szabadidmben ezt teszem
Jtk otthon, Jtk mindenhol, Krtyajtk, Jtk interneten, Trsasjtk, Kisllatok bosszantsa, Jtk zsebkonzolon, Szerepjtk, Passzinsz / aknakeres, Zene (jtszom), DVD, Magazinok, jsgok, Fotzs, Zene (hallgatom), Knyvek, TV, rs, Mozi , Anime, Sznhz, Csajozs / Pasizs, Bulizs, Bartok, Billird, Nyilvnos megszgyenls, Email, Letlts, NASA weboldal feltrse, Esben stls, Cserepadon ls, Hember pts, szaki sarki expedci, Bicikli, Ping-pong, Grnyedt ls, Fitness
Bartok, ismersk
zaz
(offline)
rdg
(offline)
olcsi
(offline)
Hazuki
(offline)
Daniel San
(offline)
Oli G.
(offline)
Hwopapa
(offline)
Fantomas
(offline)
Kriszti196
(offline)
Attila6
(offline)
Vuxy
(offline)
Rewmac
(offline)
DanTes
(offline)
musiz
(offline)
Iceakos
(offline)
tjames
(offline)
laja x
(offline)
kafaszofa
(offline)
SliDe
(offline)
Apophis
(offline)
river
(offline)
At-tek
(offline)
Cayman HUN
(offline)
KrAtos007
(offline)
tsz
(offline)
Arpy300
(offline)
MistaPriest
(offline)
ne5h
(offline)
Ronyo
(offline)
okornyalbaro
(offline)
K2 The Highest
(offline)
Dirty Nate
(offline)
reptile
(offline)
p3ti
(offline)
XBOX Live