[13] Cash Bacsi (offline)

Jkp - Remnytelen - Lehengerl

egy 42 ves fi s itt lakik: Budapest / Budapest

4129 napja regisztrlt felhasznl, ez id alatt 20804 kreditet gyjttt

2018 February
10:09 Final Heroes - Teszt (iOS)

Avagy a farmols mennyorszg.
A Final Heroes els blikkre semmiben sem klnbzik a hozz hasonlatos jtkoktl, mg maguk a hsk is olyan ismersek valahonnan, nha egy Disney mesbl (Frozen), nha egy filmbl (Harry Potter) valahogy olyan, mintha a ksztk teljes mrtkig nlklztk volna a kreativitst. Sajnos az igazsg az, hogy msodik blikkre se valami eredeti.

Mindezek ellenre valahogy magval ragad a vgtelenl egyszer jtkmenet. A hihetetlenl sokrt tennivalk armadja, csinlni valahogy mindig van mit ebben a jtkban. Kezdjk rgtn azzal, hogy a sztorimdba belevgva igencsak sok „lehentelhet” plyval fogunk tallkozni, igaz trtnete az egyltaln nincsen a jtknak, aminek bevallom rltem, hiszen gyis csak felesleges tlnyoms ldozata lett volna. A kampnyt hrom klnbz nehzsgi fokozaton lehet farmolni, itt fogjuk megtallni a legtbb olyan nyersanyagot, ami a hsk fejlesztshez szksgesek lesznek. Ha egy mini fnkt hrom csillagra levernk, akkor lehetsgnk lesz arra, hogy harc nlkl lefarmoljuk (sweep), ezt akr rgtn tzszer egyms utni gyors temben is megtehetjk. Az egyetlen ellensgnk a stamina lesz, amibl bizony nagyon kevs lesz a jtkban.

Igazbl az egyetlen „nyersanyag” amibl kevs lesz az a stamina, ugyanis a ksztk rdekes mdon amellett voksoltak, hogy - az els pr hten legalbbis – senki se szklkdjn ha valamit meg kell venni. Gymntbl pldul 4.99-rt 500-at lehet vsrolni, mikzben pr nap jtk utn mr ezer felett lesznk, n pldul most olyan kilencezerrel rendelkezem s nem hztam meg a nadrgszjat, ha venni kellett valamit. Ugyanez a helyzet, az arannyal is, ami tbb milli van s a fmmel ami lassan elri az els millit, annak ellenre hogy folyamatosan fejlesztek s gyrok mindent amit csak lehet. rdekes mdja ez a F2P jtknak, ugyanis a pnz s a bevtel igazbl a VIP rendszerben van. Teht ha vsrolunk nmi gymntot, akkor ezt a szintet nvelni tudjuk, aminek ksznheten minden jratltsi tevkenysgnk szma nni fog eggyel. Ezek kzl a legfontosabb a stamina vsrls, ebbl eredetileg csak ktszer tven lehetsges, ami csak egy darab tzszeres sweep-re elg, szval ha ennl egy nap tbbet szeretnnk, akkor bizony mgiscsak r kell klteni a jtkra nmi pnzmagot.

A kampnyon kvl, ahogyan haladunk elre a fejldsben, egyre tbb minden ms is elrhet lesz. Ahogyan az lenni szokott lesz egy „Endless Trial” nevezet rsz, ahol „vgtelen” – igazbl tven ilyen lesz – egyre nehezed ellenfelekkel kell minden nap megkzdennk, a teljestett szinteken szerencsre msnap mr tl tudjuk sprni magunkat (sweep). Aztn lesz „Gem Dungeon” ahol rtkes felszerelseket erst kkvekrt harcolhatunk. Ennek lesz egy felszerelses vltozata is; „Equipment Dungeon” s mg szmtalan olyan tevkenysg amivel a napunk res rit kilthetjk, bevallom jmagam is teljesen rkattantam erre a rengeteg mindenre amit tenni lehet s fejleszteni.

A harc egybknt teljesen magtl mkdik, neknk csak abba van beleszlsunk, hogy ki legyen az az t hs akit magunkkal visznk, milyen alakzatban helyezkedjenek el a plyn s mi dnthetjk el, hogy mikor milyen kpessget akarunk hasznlni, persze csak azutn, hogy feltltdtek. A hsk kpessgei folyamatosan jra s jra tltdnek, mg a karakternk szuperkpessgei egy csata sorn csak egyszer felhasznlhatak. Ha kicsit belefradtunk az rks harcba, akkor mg a kpessgek hasznlatt is automatizlni tudjuk, de vigyzat, a gp mindent rgtn, ahogy az feltltdtt aktivl, szval a ksbbi komolyabb csatknl nem tl elnys mr az els krbe mindent ellni, amikor sokszor egy csata hrom menetes is tud lenni.

A Final Heroes egy tipikusan ersen kzepes jtk, ami annyit tesz, hogy j vele jtszani, akr hetekre, hnapokra is r lehet kattanni, de igazbl nincsen benne semmi olyan klnleges vagy eredeti dolog, ami miatt kiemelkedhetne a tmegbl. Egy prbt azrt megrdemel.

6/10
0 komment

Cash Bacsi
The watching machine, who became a father | Brassballs Jr. | A Guardian of light
Ezeken a platformokon jtszom
Xbox
Xbox 360
Playstation3
Playstation Portable
PC
Xbox One
Mobil
Kedvenc jtk-mfajaim
Akci, Akci/Kaland, Kaland, Krtya, FPS, Online FPS, Zene, Puzzle, Szerepjtk, Stratgia, Taktikai
Hobbijaim, szabadidmben ezt teszem
Jtk otthon, Jtk mindenhol, Krtyajtk, Jtk interneten, Trsasjtk, Kisllatok bosszantsa, Jtk zsebkonzolon, Szerepjtk, Passzinsz / aknakeres, Zene (jtszom), DVD, Magazinok, jsgok, Fotzs, Zene (hallgatom), Knyvek, TV, rs, Mozi , Anime, Sznhz, Csajozs / Pasizs, Bulizs, Bartok, Billird, Nyilvnos megszgyenls, Email, Letlts, NASA weboldal feltrse, Esben stls, Cserepadon ls, Hember pts, szaki sarki expedci, Bicikli, Ping-pong, Grnyedt ls, Fitness
Bartok, ismersk
zaz
(offline)
rdg
(offline)
olcsi
(offline)
Hazuki
(offline)
Daniel San
(offline)
Oli G.
(offline)
Hwopapa
(offline)
Fantomas
(offline)
Kriszti196
(offline)
Attila6
(offline)
Vuxy
(offline)
Rewmac
(offline)
DanTes
(offline)
musiz
(offline)
Iceakos
(offline)
tjames
(offline)
laja x
(offline)
kafaszofa
(offline)
SliDe
(offline)
Apophis
(offline)
river
(offline)
At-tek
(offline)
Cayman HUN
(offline)
KrAtos007
(offline)
tsz
(offline)
Arpy300
(offline)
MistaPriest
(offline)
ne5h
(offline)
Ronyo
(offline)
okornyalbaro
(offline)
K2 The Highest
(offline)
Dirty Nate
(offline)
reptile
(offline)
p3ti
(offline)
XBOX Live