[13] Cash Bacsi (offline)

Jkp - Remnytelen - Lehengerl

egy 42 ves fi s itt lakik: Budapest / Budapest

4129 napja regisztrlt felhasznl, ez id alatt 20804 kreditet gyjttt

2018 January
10:12 Like a Boss - Teszt (iOS)

Nehz a dolga a fgonosznak …
Emlkszel mg a Diablo brmelyik rszre, emlkszel a plyk vgn lv hatalmas Bossokra, hogy hnyszor verted le ket, hnyfle nehzsgi fokozaton? Sose jutott eszedbe, hogy szerencstlennek arra nem volt eslye hogy ktszer ssn, vajon milyen rzs lehet ilyen Bossnak lenni, csrgve egyhelyben s reszket pi**val vrni, hogy megint jjjenek a hrk s jl elkenjk az arcod. Na most vlaszt kapunk minden krdsnkre.

A Bossoknak elegk lett a mocskos kis hskbl, elhagytk ht szeretett dungeonjukat s gy dntttek, hogy kezkbe veszik az irnytst. Ahogyan az sejthet volt a Like a Bossban nem kevs humorral megfszerezett, ferde tkrt tartva a jtkosok el vehetjk t az irnytst, s jtkosknt irthatjuk az AI gmereket. Akik bszen szvegelnek s mondjk azokat a tipikus dialgusokat, amiket mi is llandan a monitor/Tv-be frcsgnk egy-egy komolyabb Boss Fight alatt. Jmagam hatalmas Destiny fan vagyok s nem kevs olyan szveggel tallkoztam amit jmagam is vltzni szoktam a harc hevben. A feeling mondanom sem kell hogy hatalmas.

Az gondolom mindenki szmra egyrtelm volt, hogy a Like a Boss egy RPG jtk, abbl is leginkbb egy Diablo kln, kln rdekessge a tlzottan pixeles grafika, ezzel is nmi retro feelinget adva a hangulatnak. Adott lesz egy tartalmas s rvidnek semmikppen sem nevezhet kampny, amikor is a trkpen lv dungeonokban ltogatjuk meg a Boss haverokat s segtnk nekik leverni a sok kis hlye hst. Ahogy haladunk elre a trtnetben jelennek meg szpen zsinrban az ersebbnl ersebb ellenfelek. Rvid (nem kicsit) humoros bemutat utn mr mehet is a harc. Vigyzat a kis pimaszok nagyon ssze tudnak dolgozni, rdemes elszr a papokkal s varzslkkal vgezni, majd utna lecsapni a szemtelen harcosokat, klnben kb. rk lettel rendelkeznek, nem ritkn akr vissza is jnnek a hallbl.

Jmagam pont kifogtam egy dupla XP htvgt, ami miatt olyan szinten elfejldtt a szrnyem, hogy fjdalmasan knny volt a jtk. Szerencsre viszonylag hamar csatlakozni tudtam egy klnhoz, ahol elrhetv vlt a „raid” opci, ami meg mr tlsgosan nehz volt szegny karakteremnek, lvn ezt leginkbb tbb jtkosra terveztk. A raidben szmtalan feladattal fogunk tallkozni, a cl az lenne hogy mindegyiket teljestve legyzzk a vgn lv szuperherkat. Mondanom sem kell, hogy ez egyedl nem fog sikerlni, de csapatknt mkdve mindig beleadunk a kzsbe nmi XP-t, s a szezon vgn buss jutalom ti a markunkat.

Termszetesen itt is lesz fejlds, skill tree, kpessgek, felszerelsek hatalmas mennyisgben. Ha ppen nem rnk r akkor kikldhetjk a kis minyonokat, hogy helyettnk csinljanak meg egy-egy rgebbi plyt, ebbl egyszerre csak tzszer tudnak prblkozni, de ha marad a vgre mg nmi pontunk akkor jra nekifuthatunk egy tzes krnek. A vgn nyersanyagot fogunk kapni, nem is keveset, ezeknek egy rszt magunkra tudjuk aggatni (de sajnos egyszerre csak ngyet), a maradkot vagy megtartjuk, vagy eladjuk. Sajnos erre nagyon kevs hely lesz az inventory-ban, amit ha bvteni akarunk vagy nagyon sokig farmolni kell a piros kveket, vagy pedig „csupn” 4.99-rt akr meg is vehetjk felgyorstva eme folyamatot. A plyk vgn kapott lootot ingyen videk megnzsvel akr meg is duplzhatjuk, nincs is ezzel semmi gond, ha ppensggel nem mindig ugyanazt az egy darab videt kellett volna megnznem … nmi rm az rmben, hogy ez a Domination volt, ami a ktszzadik megnzs utn felkeltette az rdekldsem s tbb mint valszn, hogy jv hten ezt fogjuk nektek letesztelni.

Elkpeszt mennyisg s erssg felszerelssel, komplett szettekkel fogunk tallkozni, amiket a szintnknek megfelelen magunknak tudunk sszehegeszteni. Igyekezznk minl ersebb cuccokat kszteni, a lehet legjobb minsg svnyokbl, a vgn mr rtkes kveket s rnkat is bele tudunk rakni a felszerelsbe ezzel nem kicsit erstve szrnynket. A Fegyverekbl minden szinten hromfle is lehet, nem rdemes mind a hrmat megcsinlni, elg lesz csak egy tpust kivlasztani s emellett letenni a voksunkat.

A Like a Boss egy nagyon szrakoztat, vicces, lvezetes kis jtk, az egyedli gond vele csak az, hogy viszonylag hamar repetitvv tud vlni s elvesztjk az rdekldsnket. De minimum egy htre mindenkinek tud nmi vltozatossgot nyjtani ebben az egysk, egy irnyba halad teltett piaci helyzetben. Prbljtok ki, rdemes!

6/10
0 komment

Cash Bacsi
The watching machine, who became a father | Brassballs Jr. | A Guardian of light
Ezeken a platformokon jtszom
Xbox
Xbox 360
Playstation3
Playstation Portable
PC
Xbox One
Mobil
Kedvenc jtk-mfajaim
Akci, Akci/Kaland, Kaland, Krtya, FPS, Online FPS, Zene, Puzzle, Szerepjtk, Stratgia, Taktikai
Hobbijaim, szabadidmben ezt teszem
Jtk otthon, Jtk mindenhol, Krtyajtk, Jtk interneten, Trsasjtk, Kisllatok bosszantsa, Jtk zsebkonzolon, Szerepjtk, Passzinsz / aknakeres, Zene (jtszom), DVD, Magazinok, jsgok, Fotzs, Zene (hallgatom), Knyvek, TV, rs, Mozi , Anime, Sznhz, Csajozs / Pasizs, Bulizs, Bartok, Billird, Nyilvnos megszgyenls, Email, Letlts, NASA weboldal feltrse, Esben stls, Cserepadon ls, Hember pts, szaki sarki expedci, Bicikli, Ping-pong, Grnyedt ls, Fitness
Bartok, ismersk
zaz
(offline)
rdg
(offline)
olcsi
(offline)
Hazuki
(offline)
Daniel San
(offline)
Oli G.
(offline)
Hwopapa
(offline)
Fantomas
(offline)
Kriszti196
(offline)
Attila6
(offline)
Vuxy
(offline)
Rewmac
(offline)
DanTes
(offline)
musiz
(offline)
Iceakos
(offline)
tjames
(offline)
laja x
(offline)
kafaszofa
(offline)
SliDe
(offline)
Apophis
(offline)
river
(offline)
At-tek
(offline)
Cayman HUN
(offline)
KrAtos007
(offline)
tsz
(offline)
Arpy300
(offline)
MistaPriest
(offline)
ne5h
(offline)
Ronyo
(offline)
okornyalbaro
(offline)
K2 The Highest
(offline)
Dirty Nate
(offline)
reptile
(offline)
p3ti
(offline)
XBOX Live