[12] Cash Bacsi (offline)

Jkp - Remnytelen - Lehengerl

egy 40 ves fi s itt lakik: Budapest / Budapest

3506 napja regisztrlt felhasznl, ez id alatt 17866 kreditet gyjttt

2017 december
09:34 Sonic Forces: Speed Battle - Teszt (iOS)

Elkpeszten hossz sznet utn a SEGA vgre visszatrt mindenki kedvenc sndisznjval.
A Sonic Forces esetben nem kisplyztak a ksztk, hiszen minden nagyobb konzolon, st mg Switchen s PC-n is tisztelett teszi, PS4-en pedig mg egy epizdos formban jelentkez sorozatot is tnak indtottak. Nem is volt krds teht, hogy hamarosan tapikpernyn is tisztelett fogja tenni a jtk, lssuk ht milyen sikerrel.

A Runner jtkoknak hatalmas kultusza van mobiltelefonon, hiszen az els jtkok szinte csak errl szltak. A fejlesztk nem mertek innovatvak lenni, ezrt arra trekedtek hogy az irnyts a lehet legknnyebb legyen. Ksbb jttek az egy ujjas jtkok, amivel mg egyszerbb tettk az letnket, de ebbe most inkbb nem mennk bele. Szval a Sega biztosra akart menni, nem bonyoltotta tl a szitut, fleg hogy ez a stlus mindenki kedvenc sndisznjhoz tkletesen passzol is.

Szval valjban nem lesz ms dolgunk, mint jobbra s balra kitrni, ugrani s becsszni az esetleges akadlyokat kikerlni. A gondtalan elrehaladst viszont sokkal inkbb megkeserti majd a tbbi versenyz (szm szerint hrom) akik termszetesen l emberek lesznek, hiszen a Speed Battle egy online verseny jtk, szval gatykat felktni igencsak mozgalmas letnek nznk elbe.

Tovbbi pikantrit ad a jtknak, hogy sszesen tizent vlaszhat karakterrel is dolgunk lehet, akiket a jtkon belli elrehaladssal tudunk unlockolni, kztk vannak ltalnosabb s rtkesebbek is, bevallom nem nagyon vettem szre klnbsget kztk, mert a jtk elg rendesen ki van balanszolva. Maximum csak a klsejk lesz az ami ms mint a tbbi s persze a hrom alapvet statisztika is vltozik, ami a sebessg, gyorsuls s szvssg. Nehz lenne tancsot adni az gyben, hogy melyik statisztika a legfontosabb, taln a vgsebessg az ami a legkevsb szmt, hiszen a 10-es leggyorsabb Sonic semmivel sem gyorsabb mint a tbbiek. Sokkal fontosabb a gyorsuls ami azt jelenti, hogy milyen gyorsan szedjk ssze magunkat miutn fenkbe billentett valaki, illetve a szvssg, hogy mennyire lassulunk le ilyenkor.

Ebbl mindenki kitallhatta, hogy karakterenknt lesz hrom specilis kpessg, amiket a krdjeles dobozokbl tudunk felvenni verseny kzben s teljesen random doblja a jtk. Ezek kzl az egyik mindig gyorst, a msik a tbbieket lelasst kpessg, mg az utols valami lvedk lesz ami pillanatnyilag le fogja bntani a tbbieket, persze csak akkor ha sikerl eltallni valakit vele. Ezek a kpessgek maguktl fognak fejldni, miutn kedvenc karinkkal szintet lptnk. a szintlps krtys mdszerrel trtnik, l Clash Royale, termszetesen ldk nyitogatsval. A jl megszokott mdon kett hely van a ngy rnknt tltd ingyenes ldknak, ngy pedig a versenyekbl nyerhet loot chesteknek. Minden menet utn egybknt extra ldt kapunk, szerencsre mind a ngy helyezet kap valamit, termszetesen minl jobb a pozcink annl rtkesebb jutalmat.

A reklmok igencsak nagy szerepet tltenek be a jtkban, egyrszt megtehetjk, hogy a szintlpshez szksges karikakszletnket tltgetjk fel ingyen reklmok nzegetsvel. Behvhatunk bartokat a jtkba ezzel egyre rtkesebb ldkhoz jutva. Megtehetjk hogy a loot chesteket rgtn kinyitjuk egy-egy reklmmal (ez a lehetsg egy nap csak korltozottan lesz elrhet), ha viszont valamelyik nap egyltaln nem nztnk reklmot akkor sajnos minden verseny utn rgtn a pofnkba dobnak egyet s sokszor mg tllpni se tudunk rajtuk, szval bye bye mobilnet.

A Sonic Forces Speed Battle a maga mdjn egy rendkvl szrakoztat kis jtk, a gond vele taln csak az, hogy kiss kiforratlan a rendszer, hamar bele lehet unni, rengetegszer lefagy, megll a jtk, kiss bugos mg. A machmaking nha sajnos nagyon igazsgtalan, amikor mondjuk mg csak 100 kupnk van s berak hozznk egy 500 kupsat nem sok eslynk van a gyzelemre. Nha sajnos lag is elfordul, ami egy alapveten sebessgre kihegyezett jtknl kritikus tud lenni. Az erszakos ingyen reklmokkal az idegeinkre tudnak menni, fleg hogy eleinte nem is jelent meg, csak a hang s nzhettk a fekete kpernyt. A jelenlegi formjban csak egy kzepes rtkelst kaphat tlem, abbl is a jobbik fajtt, szval kiprblni mindenkppen rdemes.

6/10
0 komment

Cash Bacsi
The watching machine, who became a father | Brassballs Jr. | A Guardian of light
Ezeken a platformokon jtszom
Xbox
Xbox 360
Playstation3
Playstation Portable
PC
Xbox One
Mobil
Kedvenc jtk-mfajaim
Akci, Akci/Kaland, Kaland, Krtya, FPS, Online FPS, Zene, Puzzle, Szerepjtk, Stratgia, Taktikai
Hobbijaim, szabadidmben ezt teszem
Jtk otthon, Jtk mindenhol, Krtyajtk, Jtk interneten, Trsasjtk, Kisllatok bosszantsa, Jtk zsebkonzolon, Szerepjtk, Passzinsz / aknakeres, Zene (jtszom), DVD, Magazinok, jsgok, Fotzs, Zene (hallgatom), Knyvek, TV, rs, Mozi , Anime, Sznhz, Csajozs / Pasizs, Bulizs, Bartok, Billird, Nyilvnos megszgyenls, Email, Letlts, NASA weboldal feltrse, Esben stls, Cserepadon ls, Hember pts, szaki sarki expedci, Bicikli, Ping-pong, Grnyedt ls, Fitness
Bartok, ismersk
zaz
(offline)
rdg
(offline)
olcsi
(offline)
Hazuki
(online)
Daniel San
(offline)
Oli G.
(offline)
Hwopapa
(offline)
Fantomas
(offline)
Kriszti196
(offline)
Attila6
(offline)
Vuxy
(offline)
Rewmac
(offline)
DanTes
(offline)
musiz
(offline)
Iceakos
(offline)
tjames
(offline)
laja x
(offline)
kafaszofa
(offline)
SliDe
(offline)
Apophis
(offline)
river
(offline)
At-tek
(offline)
Cayman HUN
(offline)
KrAtos007
(offline)
tsz
(offline)
Arpy300
(offline)
MistaPriest
(offline)
ne5h
(offline)
Ronyo
(offline)
okornyalbaro
(offline)
K2 The Highest
(offline)
Dirty Nate
(offline)
reptile
(offline)
p3ti
(offline)
XBOX Live