[12] Cash Bacsi (offline)

Jkp - Remnytelen - Lehengerl

egy 40 ves fi s itt lakik: Budapest / Budapest

3506 napja regisztrlt felhasznl, ez id alatt 17866 kreditet gyjttt

2017 november
08:28 Medals of War - Teszt (iOS)

A klnok kort ljk ez nem vits …
Mindenki kifogyott az j tletekbl, nzzk csak meg a zenket, filmeket vagy ppensggel a jtkipart. Jelen estnkben egy jabb Clash Royale kln jtt szembe az Appstore-ban, sokaknak beletrt mr ebbe a bicskja lssuk ht a Nitro Games-nek sikerlt-e a lehetetlen.

Joggal szoktam manapsg kapni az pt kritikkat miszerint szmomra minden klnnak szmt … bevallom ez ellen nem tudok mit tenni, ha egy jtk menetrl, perspektvjbl, szablyrendszerrl, irnytsrl beugrik egy jtk, akkor bizony gy vlem azt joggal nevezheem klnnak. A Medals of War esetben nem kell nagytt alkalmazni, hogy ez a dolog mindenki szmra teljesen egyrtelm legyen, ha esetlegesen mgis, arra vannak ezek a remek kis tesztek, hogy felnyissuk a szemeteket a vilg fel s egy nagyjbl szakmai vlemnyt is olvassatok rla.

A Medals of War egyrtelmen Clash Royale kln, annak ellenre, hogy nem a Clash fantasy vilgban jtszdik, hanem nagyon jpofn inkbb valamifle msodik vilghbors feelinget igyekeztek megclozni vele. A koncepci egybknt nekem tetszik. Nincsenek a jtkban frakcik, fajok, kasztok semmi, csak ugyanazok a krtyk mind a kett fl oldaln, persze ezeket meg is kell m szerezni valahogy – nyilvn fizetve gyorsabban megy a sztori – a klnbsget a kett fl kztt csupn hrom dolog fogja meghatrozni; egyrszt ugye az egysgeink sszettele s az adott szintjk. Aztn ott lesz termszetesen a jtkos tapasztalata, stratgiai rzke, vgl pedig de nem utols sorban, hogy a jelenleg hrom lehetsges officer (tiszt) kzl melyiket vlasztja. „Tincan” Connor Donaghey a jrmvek nagymestere, ha t vlasztjuk akkor minden vas +50% letet fog kapni. Jack Maverick a gyalogsg vlasztott vezetje, ha t visszk magunkkal, akkor minden talpas +50% sebzst fog kapni. Doctor Krger pedig az a tipikus aljas fajta, ugyanis ha a tisztnk akkor minden srlt ellensges egysg folyamatosan mrgezdni fog, egszen a hallig.

A lapok sszettele, ppen ezekbl kifolylag elgg vegyes, egyrtelmen kln vlnak a jrmvek a gyalogosoktl illetve magunkkal tudunk vinni hrom specilis kpessg krtyt is, ezek kzl is minden tisztnek van kett sajtja, amiket ha megszereztnk komolyan fontolra kel vennnk, hogy magunkkal vitelt, ezek a lapok ugyanis a speck tulajdonsgait erstik az adott tisztnek. Itt is lesz termszetesen szintlps, amivel ersdni fog a bzisunk, a vdekez gyk ereje. Aztn a lapok is fel lesznek osztva, common, uncommon, rare stb. ritkasgakra, amiknek a szintlpshez termszetesen egyre tbb s tbb aranyra lesz szksgnk. Az rkesebb lapok els krbe nem tnhetnek olyan ersnek, de ahogy haladunk elre a jtkban s rjvnk a trkkkre, rgtn megtrtnik majd a megvilgosods.

A Medals of Warba beleraktak egy rvid, ngy fejezetes, leginkbb csak gyakorlsra kitallt kampnyt amit trkksen Trainingnek teht gyakorlsnak neveztek el. Ezt rdemes gyorsan kivgezni majd beleugrani a tbbjtkos lvezetekbe. Na itt aztn lesz minden, legfkppen szvni fogunk eleinte kemnyen, de egyre nagyobb tapasztalattal majd jnnek a j kis stratgik, tletek, nha magunk is fel tudunk fedezni valami j kis mdszert a tbbiek szvatsra. Ilyen pldul ha a kett lehetsges foglalsi pont kzl az egyikhez kldnk egy rakts vagy gpgys egysget, majd rjuk dobunk egy homokzskot, amitl jval nehezebben lesznek kiszedhetk, ezzel gyakorlatilag el is foglaltuk ezt a pontot. Nha rjuk dobhatunk egy-egy gygyt csomagot, de innentl fogva leginkbb mr csak a msik ponttal majd az ellensges bzissal kell foglalkoznunk.

A szablyok egybknt csak annyiban klnbznek a Clash Royale-tl, hogy a plyn lesz kett olyan pont (bal s jobb oldalon) amiket el kell foglalni ahhoz, hogy az egysgeink tovbb haladhassanak, ez abbl a szempontbl rdekes s jpofa, hogy egsz komoly kis csataterek tudnak kialakulni ezeknek a pontoknak a foglalsa kzben. Nyilvn a legjobb mdszer ha mind a kettt magunkv tudjuk tenni, de idvel a tapasztaltabb jtkosok ellen ez szinte lehetetlen lesz. Az egyik ilyen pont kerlsi ttal jr, a msik pedig kzvetlenl egyenesen az ellen bzishoz vezet. Nyilvn a legnagyobb csatk itt fognak zajlani, de a tapasztaltabb jtkosok mindig kt fronton tmadnak.

A Medals of War egy nagyon tletes prblkozs volt arra nzve, hogyan kell egy kivl tletet kreatvan lenylni. A jtkhoz jr fejleszti vide napl, a bgys cscss Elvira-szer csajszikval prezentlva egyedi tlet (br valljuk be ultragagyi), a krnyezet, a krtyk s a mdostott szablyrendszer kellemes. De sajnos a grafika hagy kvnnivalt maga utn, a ldk nyitogatsa alatt a jtk gyakran lefagy, van hogy egy online meccsre tz percet is vrnunk kell, ennek az oka nem a jtkosok hinya, hanem a machmaking nagyon ragaszkodik a szintekhez, teht hiba vagyunk mr 15-20-as szintek, ne is remnykedjnk abban, hogy a multizs elejn gyengbb ellenfeleket fogunk kapni. St, sokkal nehezebben fogunk partnert tallni mert a jtk addig keres amg nem tall valakit akinek ugyanolyan kevs a medlja mint neknk, viszont magas szinten prbln tolni a jtkot. gy vlem, hogy ebbl a jtkbl (ha megri) olyan 1-2 v mlva mg nagyon j versenytrs lehet, addig a jelenlegi formjban inkbb csak egy jpofa btatesztnek neveznm. Kiprblsa minden CR fannak ersen javallott, frisstleg tud hatni mikor besokalltunk a rengeteg only legendary paklitl.

6/10
3 komment

[8] river
nov 29., szerda 12:45 #3
Vlasz Cash Bacsi (#2) zenetre
szvesen...
foglalkozzunk komoly dolgokkal...jccccunk!!!
[12] Cash Bacsi
nov 29., szerda 12:20 #2
Vlasz river (#1) zenetre
Ksznm, ksznm!
The watching machine, who became a father | Brassballs Jr. | A Guardian of light
[8] river
nov 29., szerda 12:06 #1
ha telefonos jtkot keresek tesztre...csak a tid az els...kszi a teszteket,nagyon jk...
foglalkozzunk komoly dolgokkal...jccccunk!!!
Cash Bacsi
The watching machine, who became a father | Brassballs Jr. | A Guardian of light
Ezeken a platformokon jtszom
Xbox
Xbox 360
Playstation3
Playstation Portable
PC
Xbox One
Mobil
Kedvenc jtk-mfajaim
Akci, Akci/Kaland, Kaland, Krtya, FPS, Online FPS, Zene, Puzzle, Szerepjtk, Stratgia, Taktikai
Hobbijaim, szabadidmben ezt teszem
Jtk otthon, Jtk mindenhol, Krtyajtk, Jtk interneten, Trsasjtk, Kisllatok bosszantsa, Jtk zsebkonzolon, Szerepjtk, Passzinsz / aknakeres, Zene (jtszom), DVD, Magazinok, jsgok, Fotzs, Zene (hallgatom), Knyvek, TV, rs, Mozi , Anime, Sznhz, Csajozs / Pasizs, Bulizs, Bartok, Billird, Nyilvnos megszgyenls, Email, Letlts, NASA weboldal feltrse, Esben stls, Cserepadon ls, Hember pts, szaki sarki expedci, Bicikli, Ping-pong, Grnyedt ls, Fitness
Bartok, ismersk
zaz
(offline)
rdg
(offline)
olcsi
(offline)
Hazuki
(offline)
Daniel San
(offline)
Oli G.
(offline)
Hwopapa
(offline)
Fantomas
(offline)
Kriszti196
(offline)
Attila6
(offline)
Vuxy
(offline)
Rewmac
(offline)
DanTes
(offline)
musiz
(offline)
Iceakos
(offline)
tjames
(offline)
laja x
(offline)
kafaszofa
(offline)
SliDe
(offline)
Apophis
(offline)
river
(offline)
At-tek
(offline)
Cayman HUN
(offline)
KrAtos007
(offline)
tsz
(offline)
Arpy300
(offline)
MistaPriest
(offline)
ne5h
(offline)
Ronyo
(offline)
okornyalbaro
(offline)
K2 The Highest
(offline)
Dirty Nate
(offline)
reptile
(offline)
p3ti
(offline)
XBOX Live