[12] Cash Bacsi (offline)

Jkp - Remnytelen - Lehengerl

egy 40 ves fi s itt lakik: Budapest / Budapest

3506 napja regisztrlt felhasznl, ez id alatt 17866 kreditet gyjttt

2017 november
09:56 Modern Combat: Versus - Teszt (iOS)

A nagysiker Modern Combat sorozat ezttal csak a versus mdot clozta meg.
A Modern Combat taln az egyetlen sorozata a Gameloftnak, ahol egszen az tdik rszig kpesek voltak megmaradni a hagyomnyos fizets jtk mdszernl. Persze itt is mr az els rsztl fogva jelen volt a jtkon belli mikro tranzakci, de nem volt olyan nyoms mint a mai jtkaiknl. Ahogyan mindig, most is flve indtottam el a jtkot, tele eltletekkel.

Taln szerencssnek nevezhetem magam, mert mg egyik korbbi rsszel se nyomultam, ppen ezrt tiszta szvvel s tlkpessggel llhattam neki a jtknak. Igaz tbb frumon is olvasni lehet, hogy a Versus grafikja katasztroflis az eddigi rszekhez kpest (bevallom jmagam eldobtam az agyam a ltvnytl) de taln egyik frumoz se gondolt bele alaposabban, hogy egy multis jtknl vissza kell m venni a ltvnybl ha azt akarjuk hogy folykonyan menjen a jtk. Ht … sajnos gy se lett valami problmamentes a jtkmenet, ennek ellenrzsrl egybknt maguk a ksztk is gondoskodtak, hiszen a bal fels sarokban folyamatosan nyomon kvethetjk a pinget, amit egybknt mi is tapasztalni fogunk.

Sajnos hiba vettek vissza elvileg a grafikbl, a jtk nagyon sokszor akadozik, szaggat s katasztroflis teljestmnyt tud nyjtani, gondolom ehhez elg a nyolc jtkosbl csupn egy lassabb mobilnet s mr lttek is az lmnynek. Arrl nem is beszlve, hogy a Versus olyan szinten geti a telefonunk aksijt, hogy egy meccs alatt kb. 15-20%-ot is cskkenni tud s ha mindez nem lenne elg akkor mg a httrben futva is csak gy zuhan tle az aksi idnk, teht rdemes minden jtk utn teljesen kilpni a gammbl mg a httrben sem otthagyva, ha nem akarjuk egy nap hromszor teljesen jratlteni a telnkat.

Rviden ennyit a rossz dolgokrl, jjjenek most akkor a jk, hiszen abbl aztn lesz bven. A Modern Combat Versus irnytsa dbbenetesen egyszer, knyelmes s praktikus, az egyedli gond csak a korltozsokkal van, ugyanis ugrani nem tudunk ugye, ami miatt fulladsos asztms rohamot fogunk kapni bizonyos helyzetekben, megfordulni tapikperny meglehetsen nehzkes s problematikus dolog. Illetve nincsen radar, teht csak akkor vesszk szre ha mgttnk van valaki, ha a sebzs indiktor erre clozni prbl. Ezt viszont elkpeszten nyomorkul csinltk meg, ugyanis ha mondjuk bal mgttnk van valaki, akkor a jobb fels sarokba mutatnak a nyilak mikzben ugye valban bal mgttnk lesznek a jelek, de az ember zsigerbl arra fordul amerre a nyilak mutatnak s akkor mr bizony ks lesz, szval t kell programozni az agyunkat s akkor mr nem lesz gond ezzel sem.

sszesen tizenegy gynkbl vlogathatunk, akik tovbbi ngy csoportba lesznek felosztva; lesznek a vdekez, a tmad, a specialista s vgl a brgyilkos kasztok. Mindegyiknek megvan a maga feladata, rdemes a ngy csoportbl legalbb hrom klnbzt magunkkal vinni a csatba, mert higgytek el nekem, a helyzet pillanatok alatt meg tud vltozni. Ilyenkor lp a kpbe a jl megszokott Gameloftos „paytowin” ugyanis a fizet jtkosok ugye ha akarjk rgtn az els pr betant meccs utn megvehetik a legersebb karikat, ami miatt a tbbieknek vajmi kevs eslyk lesz. Elkpeszten frusztrl tud lenni, amikor kirlyok vagyunk, tartjuk a pontot, hozzuk a killeket, de a msik csapatban van egy kardos szamurj, aki kedvre szeleteli halomra trsainkat s mindezt persze megvsrolt krtykrt teszi a kedves milliomos palnta.

A jtkszablyok egybknt nagyon egyszerek, itt is terletfoglalsrl lesz sz, adott egy plya (szerencsre van belle j sok), egy random pont valahol (ugyancsak szerencsre tbb ilyen pont is van a trkpen) amit el kell foglalni s tartani kell becslettel. Amg egy ellensges egysg rajta ll a pontunkon a szzalk megtorpan s nem megy tovbb, abban az esetben ha mindenkit kiirtanak a csapatbl, pr msodperc alatt el is foglaljk s nekik kszik tovbb a szzalk. Elkpeszten intenzvek s izgalmasak tudnak lenni a meccsek, amit sajnos nagyon tnkre tud tenni egy-egy fizets jtkos. De ehhez hozz kell szokni s becslettel gyjtgetni kedvenc gynkeink krtyit. Gynyren el lett lopva itt is a Clash roayle-os krtys illetve lds rendszer, lesznek ingyenesek, lesz ngy hely a megnyerteknek, lesz sok sok vrakozsi id s persze gymntrt idvsrls. Viszont naponta kb. tz ingyen reklm megtekintsvel darabonknt fl rt lenyeshetnk az idbl. Lesznek specilis esemnyek, amikor pr napon keresztl rtkes nyeremnyekrt mehet a harc, lesznek termszetesen ligk is, minl magasabb ligban vagyunk annl tbbet extra ajndkokat fogunk kapni ldanyitskor.

A Modern Combat Versus, minden gyerekbetegsge ellenre egy kivl jtk, ami biztosan kell ahhoz, hogy gond nlkl lvezzk; atomreaktor a telefonra ktve, vgtelen bankkrtya a gondtalan gynkfejlesztshez, hzimozi rendszer a hangokhoz, hogy mindig tudjuk honnan tmad az ellenfl. Ha ezek megvannak tkletesen kiegyenslyozottak lesznk. Ha nincsenek az se baj, de azrt nha kszljnk fel egy kis stresszre! Erteljesen ajnlom minden FPS rajongnak!

9/10
2 komment

[12] Cash Bacsi
nov 22., szerda 10:58 #2
Vlasz Fieldtom (#1) zenetre
Ht figyi ... lertam minden rosszat s lehet tl sokat rtam ezek szerint rluk, de a jtk piszkosul j, pedig bevallom rhellem a Gameloft cmeket.
The watching machine, who became a father | Brassballs Jr. | A Guardian of light
[37] Fieldtom
nov 22., szerda 10:47 #1
A szveget elolvasva krlbell 4 pontot vrtam a vgn.

Azokat a gyerekbetegsgeket soroltad fel, amik kzl akr egy jelenlte miatt is mellznm a jtkot, nem, hogy ezek koncentrlt tmadsa esetn.
De ez legyen az n "bajom".
Tegnap is ma fekdtem le, ma is holnap fogok. Nintendo switch friend code: SW-3226-4561-1915, PSN: Fieldtom
Cash Bacsi
The watching machine, who became a father | Brassballs Jr. | A Guardian of light
Ezeken a platformokon jtszom
Xbox
Xbox 360
Playstation3
Playstation Portable
PC
Xbox One
Mobil
Kedvenc jtk-mfajaim
Akci, Akci/Kaland, Kaland, Krtya, FPS, Online FPS, Zene, Puzzle, Szerepjtk, Stratgia, Taktikai
Hobbijaim, szabadidmben ezt teszem
Jtk otthon, Jtk mindenhol, Krtyajtk, Jtk interneten, Trsasjtk, Kisllatok bosszantsa, Jtk zsebkonzolon, Szerepjtk, Passzinsz / aknakeres, Zene (jtszom), DVD, Magazinok, jsgok, Fotzs, Zene (hallgatom), Knyvek, TV, rs, Mozi , Anime, Sznhz, Csajozs / Pasizs, Bulizs, Bartok, Billird, Nyilvnos megszgyenls, Email, Letlts, NASA weboldal feltrse, Esben stls, Cserepadon ls, Hember pts, szaki sarki expedci, Bicikli, Ping-pong, Grnyedt ls, Fitness
Bartok, ismersk
zaz
(offline)
rdg
(offline)
olcsi
(offline)
Hazuki
(online)
Daniel San
(offline)
Oli G.
(offline)
Hwopapa
(offline)
Fantomas
(offline)
Kriszti196
(offline)
Attila6
(offline)
Vuxy
(offline)
Rewmac
(offline)
DanTes
(offline)
musiz
(offline)
Iceakos
(offline)
tjames
(offline)
laja x
(offline)
kafaszofa
(offline)
SliDe
(offline)
Apophis
(offline)
river
(offline)
At-tek
(offline)
Cayman HUN
(offline)
KrAtos007
(offline)
tsz
(offline)
Arpy300
(offline)
MistaPriest
(offline)
ne5h
(offline)
Ronyo
(offline)
okornyalbaro
(offline)
K2 The Highest
(offline)
Dirty Nate
(offline)
reptile
(offline)
p3ti
(offline)
XBOX Live