[12] Cash Bacsi (offline)

Jkp - Remnytelen - Lehengerl

egy 40 ves fi s itt lakik: Budapest / Budapest

3506 napja regisztrlt felhasznl, ez id alatt 17866 kreditet gyjttt

2017 november
08:30 Middel Earth: Shadow of War - Teszt (iOS)

Tolkien fantasztikus vilga egy jabb fejezettel bvlt.
Szmtalan gyenge prblkozs utn – azrt szerencsre volt ott egy zsenilis Battle for Middle Earth is – a Monolithnak sikerlt a lehetetlen, elksztettk a fantasztikus Shadow of Mordort, ami a sandboxos, Assassinos, Nemezis-rendszerrel elltott jtkmenetvel pillanatok alatt elvarzsolta a nagyrdemt. Vrhat volt teht, hogy jn a folytats, ahogyan az is, hogy ebbl pillanatok alatt kszlni fog valami mobilos cucc is.

Nem sok remnnyel indtottam el a jtkot s bevallom az els negyed rban se voltam valami letaglzva tle, aztn egyszer csak azon vettem szre magam, hogy tbbszr indtom el naponta mint a szoksos bevlt rutinjtkaimat. Ez bizony j jel, lssuk ht a barna mackt s hogy mi is olyan remek ebben a jtkban, el ne menjetek sehova!

A Shadow of War mobilos vltozata termszetesen az egyszersgre trekedett, mindezt azonban zsenilisan vegytettk a HC gamerek ignyeinek kielgtsvel. A jtk ugyanis egy magtl mkd gpezet, llkpernys harcijtk, ahol az embereink maguktl mennek elre, csapkodnak mindenkit, neknk csak annyi dolgunk lenne, hogy egy ujjunkat hasznlva a szuper kpessgeiket a megfelel pillanatban aktivljuk. Igen m, jtszhatjuk a jtkot gy is, viszont beleraktak olyan opcionlis lehetsgeket, amiket a ksbbiek sorn – fleg hard fokozaton – knytelenek lesznk hasznlni s ekkor a jl megszokott egyujjas mobiljtkbl hirtelen egy komoly taktikai szimultor lesz. Ugyanis megtehetjk, hogy embereinket kln-kln irnytjuk, clt adhatunk nekik, visszavonulhatunk velk, st egyes kpessgeket mg a kperny folyamatos lenyomsval magunk is mozgathatunk – ilyen a gygyts pldul - rdemes nem a jtkra bzni hova rakja, hanem mi magunk dntsk el, rgtn jval hatkonyabbak lesznk. Vgl pedig de nem utols sorban embereinkkel megtehetjk hogy egyszerre egy ellenfelet tmadunk – duplatapi – vagy kln-kln clt is adhatunk nekik.

Maga a jtkmenet ezzel nagyjbl le is van tudva, mindemellett viszont szmtalan ms egyb dolgot is tudunk majd csinlni. Egyrszt rdemes minl hamarabb csatlakozni egy klnhoz, ha ehhez nem rendelkeznk mg elg power ponttal akkor csinljunk mi magunk egyet, lltsuk „openre” a klnt s higgytek el hogy egy nap alatt mr tele is lesznk emberekkel, onnantl fogva mr mi magunk dnthetnk a szablyokrl s a szoksokrl. A klnon bell termszetesen ott lesznek az adakozsok illetve mi magunk is krhetnk klnbz dolgokat rnk, tapasztalati pontokat ad eszkzk stb. aztn ksbb majd lesznek kln kldetsek illetve shop is, de ezek az opcik mg nem elrhetek.

A msik nagyon jpofa dolog ahogyan a Nemezis rendszert traktk ide mobilra. A kampnnyal jtszadozva ltni fogjuk, hogy adott lesz pr erd amiket el kell foglalnunk, ehhez tbb szekcit is vgig kell vernnk, amik tbb rszplykbl fognak llni s persze mindegyik vgn lesz egy miniboss. Ezeket legyzve a csata vgn eldnthetjk, hogy eme rusnyasgot magunk mell lltjuk, vagy egy csapssal elegnsan lefejezzk. Br a fejezs nagyon csbt s lvezetes dolog, rdemes a dntsnket alaposan tgondolni, egyrszt ugye ha kivgezzk rtkes rnkat fogunk kapni, amikkel ersebb tudjuk tenni kedvenc harcosainkat. Msrszt viszont minl tbb Orcot lltunk magunk mell – maximum harminc lehet bellk – annl tbbet tudunk segtsgl hvni egy-egy komolyabb csata eltt, ppen ha szksg lenne egy kis extra izomerre. Kedvenc Orcjainkat gyrni is tudjuk, egyrszt itathatjuk groggal, ezzel szintet lptetve ket, aztn pedig egyfajta unalomzsknt egymssal prbajoztathatjuk is ket, minden gyzelemrt pontok jrnak amikrt tovbbi szintlps vlik elrhetv, de itt mr a csillagukat fogjuk tudni nvelni. Fontos tudni, hogy a prbaj vesztese meghal, tbb nem jtszhatunk velk, csak ha kln erre kitallt pontokrt jralesszk a szerencstlent. Erre igazbl csak akkor lesz szksg, ha vletlenl – sajnos elgg sokszor elfordul – a prbaj sorn a kedvenc Orcunk vesztene s mondjuk a 20-as szint vetern harcosunkat lecsapja egy 1-es szint. A kezdk szerencsje ugye itt remekl mkdik illetve gy tudnak minket gynyren lehzni nmi gemmel, mert leszt pontunk sose lesz elg, csak akkor ha fizetsk vagyunk s nveljk a VIP szintnket nmi rkltssel. Szval ki van ez tallva krem szpen!

Minden erdtmnyben lesz egy torony - Stronghold – ami folyamatosan termeli a kk kezet, ezzel tudjuk majd megjellni az Orcokat illetve ezzel lehet ket fejleszteni (csillag szintlps) is, minl tbb erdtmnyt foglaltunk el, annl tbb ilyennk lesz termszetesen. Illetve ezeket az pleteket fejleszteni is lehet, hogy tbbet termeljenek s tbbet tudjanak trolni is. Ha mindez nem lenne elg, akkor lesznek mg mellkes kldetsek is a jtkban dgivel, ahol valami sztorit vgigjtszva extra nyersanyagokra s pnzmagra tehetnk szert illetve ami a legfontosabb, karakter krtykat is kapni fogunk amikkel idvel olyan hatalmas hskkel is jtszhatunk, mint mondjuk Gandalf, Aragorn s a tbbiek. Vgl pedig idvel elrhetv vlnak az Orc kldetsek is, amikre ltalunk kivlasztott Orcokat kldhetnk el, mi dntjk el hogy kit s hogy milyen kockzatot vllalunk ezzel a dologgal, jutalmunk rte rtkes nyersik lesznek, de vigyzat idnknt otthagyja m a fogt az a bds pokoli teremtmny, szval rdemes odafigyelni melyikket kldjk el bevetsre.

A Middel Earth: Shadow of Mordor minden gyermekbetegsge ellenre egy rendkvl lvezetes kis cucc, remekl el lehet vele tni az idt, tartalmas, remek szavatossggal rendelkezik s minden F2P modell ellenre kivlan jtszhat rklts nlkl is. Tegyetek vele egy prbt mert rdemes!

8/10
2 komment

[12] Cash Bacsi
nov 04., szombat 18:37 #2
Vlasz liquid (#1) zenetre
Mkdik igen ... br nem szabad a nagyteshoz hasonltani, vagy olyan minsgre szmtani, mert teljesen ms a kett stlus. Mobilos lptkkel kell hozzlni s legalbb egy rt adni neki, mg elkap a gpszj!
The watching machine, who became a father | Brassballs Jr. | A Guardian of light
nov 04., szombat 10:54 #1
Ksz a tesztet, a dolog ezek szerint mobilon is mkdik - a januri jtkszegny idszakban ki is prblom majd.
And since you asked: no. It's massive.
Cash Bacsi
The watching machine, who became a father | Brassballs Jr. | A Guardian of light
Ezeken a platformokon jtszom
Xbox
Xbox 360
Playstation3
Playstation Portable
PC
Xbox One
Mobil
Kedvenc jtk-mfajaim
Akci, Akci/Kaland, Kaland, Krtya, FPS, Online FPS, Zene, Puzzle, Szerepjtk, Stratgia, Taktikai
Hobbijaim, szabadidmben ezt teszem
Jtk otthon, Jtk mindenhol, Krtyajtk, Jtk interneten, Trsasjtk, Kisllatok bosszantsa, Jtk zsebkonzolon, Szerepjtk, Passzinsz / aknakeres, Zene (jtszom), DVD, Magazinok, jsgok, Fotzs, Zene (hallgatom), Knyvek, TV, rs, Mozi , Anime, Sznhz, Csajozs / Pasizs, Bulizs, Bartok, Billird, Nyilvnos megszgyenls, Email, Letlts, NASA weboldal feltrse, Esben stls, Cserepadon ls, Hember pts, szaki sarki expedci, Bicikli, Ping-pong, Grnyedt ls, Fitness
Bartok, ismersk
zaz
(offline)
rdg
(offline)
olcsi
(offline)
Hazuki
(offline)
Daniel San
(offline)
Oli G.
(offline)
Hwopapa
(offline)
Fantomas
(offline)
Kriszti196
(offline)
Attila6
(offline)
Vuxy
(offline)
Rewmac
(offline)
DanTes
(offline)
musiz
(offline)
Iceakos
(offline)
tjames
(offline)
laja x
(offline)
kafaszofa
(offline)
SliDe
(offline)
Apophis
(offline)
river
(offline)
At-tek
(offline)
Cayman HUN
(offline)
KrAtos007
(offline)
tsz
(offline)
Arpy300
(offline)
MistaPriest
(offline)
ne5h
(offline)
Ronyo
(offline)
okornyalbaro
(offline)
K2 The Highest
(offline)
Dirty Nate
(offline)
reptile
(offline)
p3ti
(offline)
XBOX Live