[1] roboman (offline)

Beteg - Egoista - Diszn

egy 41 ves fi s itt lakik: Szabolcs-Szatmr-Bereg / Nyregyhza-Ssthegy

1193 napja regisztrlt felhasznl, ez id alatt 460 kreditet gyjttt

2017 April
12:40 Arizona Craters

Mi trtnik, ha az X-Aktkat tvzzk az Up Periscope! cm jtkkal? Ht, persze, Arizona Craters! Mondjuk nem teljesen, de reklmszlogennek nem utols. A lers szerint a jtk idegenekrl, krterekrl s rsrl szl. Amgy egy jsgrt alaktunk benne, aki csillagsz szeretett volna lenni, de helyette az jsgrst vlasztotta, s UFO-szlelsekre szakosodott. Reggelente nekelget egy kicsit beteg desanyjval, majd kirkezik az szlels helysznre, s sorra bizonytja be publicisztikjban, hogy ezek mestersges, ember alkotta kpzdmnyek. Mgnem tallkozik egy tlbuzg kutatcsoporttal, s egy klnlegesen ravaszul megalkotott krterrel. A kutatcsoport egyik tagjval kzel kerlnek egymshoz az gy kapcsn, s elkezdik tzetesebben megvizsglni a nyomokat... Vajon ez lesz lete gye? Vagy nem? Bizonyos rtelemben mindenkppen. :-)

rtkels: 5 tlbuzg kutatcsoport az 5-bl

https://norbez.itch.io/arizona-craters
3 komment

[1] roboman
May 02., Tuesday 11:02 #3
rlk, hogy sikerlt nmi rdekldst kivltanom, ez felbtort arra, hogy folytassam itt ezt a fajta tevkenysgemet, hogy npszerstsem az amatr jtkokat. Egyik kedvenc tevkenysgem, s sok energit teszek bele. Eddig lnyegben eredmnytelenl. De ez eddig sem tntortott el, s most sem fog vlheten.

Akr olvassa vki, akr nem, csinlom. Bels knyszerem ez. Ameddig nem zavar senkit. Mert akkor tnyleg marad a kocks fzet.
Ez hlyesg, de nem marhasg.
[1] roboman
May 02., Tuesday 10:58 #2
A kommentet moderltuk, mert...
Apr 29., Saturday 20:16 #1
rdekes koncepci, este ksbb mg beletekerek.
"This is our time to medicate..."
roboman
Ez hlyesg, de nem marhasg.
Ezeken a platformokon jtszom
PC
Kedvenc jtk-mfajaim
Kaland, Retro, Szerepjtk
Hobbijaim, szabadidmben ezt teszem
Jtk otthon, Jtk mindenhol, Jtk interneten, Kisllatok bosszantsa, Szerepjtk, Magazinok, jsgok, Knyvek, rs, Bulizs, Programozs, Internetes magazinok, Esben stls, Cserepadon ls, Hember pts, Barlangszat, Grnyedt ls, Fat body building
Bartok, ismersk
Nincs egy sem...