[1] roboman (offline)

Beteg - Egoista - Diszn

egy 41 ves fi s itt lakik: Szabolcs-Szatmr-Bereg / Nyregyhza-Ssthegy

1193 napja regisztrlt felhasznl, ez id alatt 460 kreditet gyjttt

2017 March
08:30 Time to Feed

Most a kisebb sznet utn jraindult Sub-Q magazinbl lesz egy jtk, ami vllaltan profi mdon foglalkozik interaktv szvegekkel (tbb-kevesebb sikerrel), olyannyira, hogy mg fizet is a szerzknek. Legjabb sztorijuk egy vmpros trtnet, azrt ez a nem tl szp bortkp. Eredetileg a Philome.la felletn lett publiklva, mr amennyire azt publikcinak lehet nevezni.

Nem fogom b lre ereszteni a jtk ismertetst, a trtnetben egy vmprt alaktunk, termszetesen, s lnyegben rajtunk ll, mennyire ljk ki a vmprkods irnti szenvedlynket, itt persze elssorban a vrszvsra gondolok. Lehet, hogy egy kicsit homoszexulisak is vagyunk, gyakran gondolunk egy Sam nev illetre, mgis msokkal szrakozunk kzben.

Egy ilyen fesztivl-szer szabadtri buliban szedhetjk fel az ldozatainkat, valahol Sam is ott csrg, csendben lvezve a trsasgot. Egy frfi s egy n is az rdekldsnk kzppontjba kerl, s attl fggen, hogy viselkednk velk, alakul a tovbbi sorsunk Sam-mel, akivel termszetesen mgiscsak sszeakadunk a vgn. n hromfajta befejezst is talltam, de megmondom szintn, nem hatott meg tlsgosan a trtnet.

rtkels: 3,5 vmprkods az 5-bl

https://sub-q.com/play-time-feed/
0 komment

roboman
Ez hlyesg, de nem marhasg.
Ezeken a platformokon jtszom
PC
Kedvenc jtk-mfajaim
Kaland, Retro, Szerepjtk
Hobbijaim, szabadidmben ezt teszem
Jtk otthon, Jtk mindenhol, Jtk interneten, Kisllatok bosszantsa, Szerepjtk, Magazinok, jsgok, Knyvek, rs, Bulizs, Programozs, Internetes magazinok, Esben stls, Cserepadon ls, Hember pts, Barlangszat, Grnyedt ls, Fat body building
Bartok, ismersk
Nincs egy sem...