[11] Titto (offline)

Ő egy 32 éves fiú és itt lakik: Pest / Érd

4797 napja regisztrált felhasználó, ez idő alatt 16309 kreditet gyűjtött

2017 February
16:37 nikobelic9 avagy nagy az Isten állatlertje
Régen írtam már posztot és sajnálom, hogy most is csak a negatív élményeimről tehetem meg mindezt újra.

Történt ugyanis, hogy az oldalon meghirdettem két darab PS4-es játékot (hogy miket az lényegtelen, meg úgyis megtalálható a megfelelő helyen).
Pár napra rá jelentkezett egy gyerek, aki a nikobelic9 nick-re hallgat.
Sikerült megegyezni az összegen illetve, hogy mikor és hol találkozunk (2017.02.10-én történt, azért emelem ki mert fontos)

A mai napon délelőtt sms-ben rákérdezett, hogy nem-e lehetséges hamarabb találkozni mint 17:30 (ez volt a megegyezett időpont). Vissza írtam, hogy sajnos nem. Erre a reagálás teljesen pozitív volt, "no para" mondta, megvár. Majd 45 perc elteltével hirtelen rájött, hogy neki kb 45 percet kellene várnia /természetesen ez már neki 1 óra/ mert kiszámolta, hogy kb 16:45-re érkezne a megbeszélt helyre és neki ez sok (emlékeztetőül: pénteken már tisztázva lett a hely és az időpont) ezért lemondja a találkát, "sry" mondta.

És kész ennyi. Az ember a találkozás napján rájött, hogy neki nem megfelelő az időpont mert várni kell (ismétlem 45 perc). Nem pénteken, nem szombaton, nem vasárnap, nem is az első sms után, hanem a válaszom után 45 perccel.

Gyanús? Az hát.....

Mind ezek után még ő sértődött, meg, amikor azt írtam, hogy ha nagyon sietek akkor 17:20-ra oda érek (hogy szegénynek ne kelljen 45 percet, hanem csak 35-öt várnia), de ha nem jó ez így neki, akkor szépen leírom, hogy mi is történt itt a gamer-en. Ez annyira betett, hogy a gyenge és buta emberek utolsó szalmaszámába kapaszkodva minősíthetetlen üzeneteket küldött, hogy mit képzelek én....

Mi a gond? A gond, hogy az ilyen emberek felelőtlenek és a felelőtlenségüknek más érzi a kárát. Jó most ez két szaros játékról van szó, de akkor is, milyen emberek azok, akik ezt sem tisztelik...

Az én károm? Két visszautasított vásárlói megkeresés (mivel ugye tartottam a játékokat neki) illetve egy áthúzott program, amit máshogy szervezek, ha esetleg már a hétvégén ki tudja számolni a saját szabadidejét.

A hab a tortán, hogy gyorsan ő írt egy üzenetet, hogy mennyire megbízhatatlan vagyok természetesen az igazság semmilyen formáját és részletezését nem alátámasztva.

Na most innentől tekintsünk el az adott érintett személyről és beszéljünk általánosságba.
Mégis mit képzelnek az ilyen fajta emberek (mert sajnos sokan vannak), hogy egy megbeszélt helyzet, szituációt, üzletet, csak így lemondanak. Tényleg azt gondolok, hogy ezeket büntetés nélkül meg lehet csinálni? Tényleg teljes mértékben azt hiszik és úgy fogják fel, hogy ez természetes és nekik van igazuk és a másik a szar alak?

Elképesztő. Anno azért szerettem itt hirdetni, mert normális arcokkal volt tele az oldal és amit itt megbeszéltünk, az úgyis történt. Még soha nem fordult ilyen esett velem elő egy olyan találkozót illetően, amit itt a Gamer-en lett leegyeztetve.
Sajnos ez megszakadt, minden jónak vége egyszer.

Mindig mindenhol voltak, vannak és lesznek hülyék, de ami szomorú, hogy a számuk egyre csak növekszik.

Na további jó játékot mindenkinek.
14 komment

[6] Zoy76
Mar 04., Saturday 19:09 #14
Szerencsére nekem eddig minden üzlet jól sikerült itt az oldalon,remélem a holnapi találkozó is jól sikerül(ha mégsem,akkor majd jól megírom ide nektek) peace...
"A hold vigyorgó képpel bámult le rájuk.Sokan állítják, hogy a barátságos égitest kedveli a hülyéket."
[23] friedmannt
Feb 19., Sunday 18:15 #13
Niko Belic megszivatott?
Orulj neki, hogy nem rangatott ki a kocsidbol, es nem lott le.
Nintendo network id: friedmannt 3ds friend code: 1907-8705-8705
[11] Titto
Feb 18., Saturday 12:03 #12
Válasz P.A. (#8) üzenetére
Én is ugyan ezt veszem észre. Sajnálom....
THIS IS MEEEEE......
[24] CeXzer
Feb 18., Saturday 11:58 #11
Egyébként tényleg nagy az Isten állatkertje, csak statisztikailag nagyobb az esélye, hogy az ember nem azon az oldalán van a kerítésnek, amelyiken gondolja
Don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. Don't turn your back. Don't look away. And don't blink. Good luck.
[24] CeXzer
Feb 18., Saturday 9:02 #10
Muhaha!
Don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. Don't turn your back. Don't look away. And don't blink. Good luck.
[24] maccc
Feb 16., Thursday 21:31 #9
Válasz GeneraL_XTX (#2) üzenetére
Teljesen igazad van, ugyanez jutott eszembe nekem is egészről. Hiszti.
Nem volt átbaszás, egyszerűen a két fél nem hozta össze a találkát, erre az egyik fél üzenetből átmegy blog panaszkodásba felnyomni" a másikat mintha kivették volna a zsebéből a pénzt..
LiveID: svenike92 PSN ID: Svenike92
[8] P.A.
Feb 16., Thursday 18:14 #8
Havonta max 4-5 alkalommal jövök fel a gamerre....meg van az oka. Egyre szánalmasabb ami itt megy, a régi jó arcok is elvétve tévednek be, cikk is egyre kevesebb, ami érdekel. Öregszem.
Röfögünk a sárban, örülünk a mosléknak és nem figyelünk a gazda kezében a késre.
[11] Titto
Feb 15., Wednesday 12:51 #7
Válasz nikon (#5) üzenetére
Igen. Sajnos már az lesz az egyetlen megbízható megoldás.
THIS IS MEEEEE......
[11] nikobelic9
Feb 15., Wednesday 12:39 #6
jézus hát te télleg nagyon buta gyerek lehetsz , most komolyan totlsek fel képeket az smseidrol? h fenyegetsz, bearulsz gameren, nagyon csunyakat fogsz irni rolam. És mintha mi sem tortent volna azert meg oda irod h de azert megveszed ugye? Te egy nagyon lelkiszegeny ember lehetsz. Ha ezek a legnagyobb impulzusok a te életedben . De hát legyen. Orulok h segithettem.
You Will Never Walk Alone! Gamertag : N00ber0
[2] nikon
Feb 15., Wednesday 3:48 #5
Én lassan ezért is veszek mindent storeból. Nem kell várni egyeztettni. Meg sok nagy cím néha poton pénzért be zsebelhető. Igaz nem lehet utána eladni, de meg kimél ilyen helyzettektől.
[11] Titto
Feb 14., Tuesday 16:48 #4
Válasz Adeusz (#3) üzenetére
Ott a pont. Köszönöm.
THIS IS MEEEEE......
[13] Adeusz
Feb 14., Tuesday 10:45 #3
Hát ha mondjuk a fentiek után a partner nevezi az eladót megbízhatatlannak, érthető ha nem megy el szó nélkül mellette.
Feb 14., Tuesday 6:54 #2
Ne legyünk már oviban gyerekek.....nem baszott át, nem szó nélkül nem jelent meg, időben megírta, hogy nem lesz ott. Ennyi lépj túl rajta, amit itt megbeszéltek az nem szentírás, attól még nem kötelező semmit se átvenni,ha meggondolja magát az ember, joga van hozzá.

Ez a hiszti meg....no comment.
"A női megérzés a logika teljes hiányának politikailag korrekt kifejezése" Steam_ID: T1B1/Origin: GeneraL_HUN/ Uplay: sztibi87/ Xbox Live: GeneraL XTX
[57] renz
Feb 14., Tuesday 6:44 #1
Egy lemondott találka miatt ilyen hiszti?
"ha nem jó ez így neki, akkor szépen leírom, hogy mi is történt itt a gamer-en"
"gyenge és buta emberek utolsó szalmaszámába kapaszkodva"
Akár egybe is fűzhetnénk:
"gyenge és buta emberek utolsó szalmaszámába kapaszkodva szépen leírom, hogy mi is történt itt a gamer-en"
liquid 2017. ápr 11., kedd 11:13 #23 -> Rehynn (#20) Jó, akkor még egyszer: kerülj el minket kérlek, és ne kommentelj a továbbiakban itt. (...) biztos vagyok benne, hogy találsz alternatívát.
Titto
THIS IS MEEEEE......
Ezeken a platformokon játszom
Xbox
PC
Kedvenc játék-műfajaim
Akció, Akció/Kaland, FPS, Stratégia
Hobbijaim, szabadidőmben ezt teszem
Barátok, ismerősök
Lavitz
(offline)
takeshi
(offline)
adam062
(offline)
Orzon
(offline)
Fatman
(offline)
Alwares
(offline)
Animejetix
(offline)
Iceakos
(offline)
szentpeter360
(offline)
lorantHUN
(offline)
macewindu74
(offline)
zsocy54
(offline)
Inevitable.A
(offline)
kistoth
(offline)
rastaman
(offline)
lacamester
(offline)
hemi
(offline)
Sumi
(offline)
XBOX Live