[11] Cash Bacsi (offline)

Humoros - Jkp - Remnytelen

egy 40 ves fi s itt lakik: Budapest / Budapest

3386 napja regisztrlt felhasznl, ez id alatt 17186 kreditet gyjttt

2016 december
15:52 Arcane Dragons - Teszt (iOS)

Karcsony van, de a Tesztlaborban nincsen meglls menni kell tovbb.
Az Arcane Dragonsrl az els kett benyomsunk a kvetkez volt. Elszr is ha nem figyelnk oda pillanatok alatt lekap a netrl pr szz mega frisstst, ez a j szoksa kb. minden nap meg fog maradni, szval rdemes a napot gy kezdeni hogy frisstjk a jtkot s csak utna indulunk a dolgunkra. El nem tudom kpzelni mit kell ennyit frissteni egy jtkon, de mivel megteszik ezrt fel kell r kszlni. A msodik fontos dolog a mr-mr klasszikusnak szmt teljes mrtkig rdektelen sztori. Bevallom ilyenkor mr magamban keresem a hibt, n prblkozok higgytek el, lehet ha adnk a jtkoknak mg pr ra eslyt ms lenne az sszkp, de ha az ember ilyen sok jtkot tesztelt akkor bizony ha van sztori, ha j a trtnet annak az els tizent percben ki kell derlnie klnben tl lesz nyomva, nem trdve azzal, hogy lehet fl ra mlva mr j lenne, kevs az id haladni kell. Nlam ha egy trtnet nem fog meg mr az els pr percben akkor kapsbl mnusz ponttal indul a jtk.

Ok, megemsztettk hogy ezttal se fogunk sztorizgatni s hogy nem marat egy mega mobilnetnk sem. Rendben van, lssuk akkor a tbbi dolgot. Az Arcane Dragons egy akci RPG jtk, hihetetlenl aranyos japn anime grafikval, tartalmas trgy menedzsmenttel, sok-sok tartalommal, rviden fogalmazva rendkvl szrakoztat egy jtk. Rgtn az elejn ki kell vlasztanunk, hogy a kzelharcban mesteri harcossal akarunk-e lenni vagy a tvolsgi hadvisels kirlyaival akik a mgus s az jsz csajszika lesznek. A ksbbiek sorn megtehetjk azt hogy mind a hrom karit unlockoljuk s akkor mindegyikjkkel lehet nyomulni kln kln.

A szintlps magtl fog megtrtnni, a skilleket viszont neknk kell beosztani, lesznek aktv s passziv skillek, j sok radsul. Az aktvakbl sajnos egyszerre csak ngyet tudunk hasznlni, szval jl gondoljuk t hogy mikre van szksgnk egy-egy kldets alatt. Szmtalan vilggal fogunk tallkozni, ezek a vilgok tbb kisebb plyra lesznek felosztva, amiknek a vgn egy hatalmas Boss Fight vr majd rnk. szre fogjuk venni, hogy a jtk egy id utn megll, szinte lepattanunk az ellenfelekrl mint a gumilabda. Na ilyenkor lp be a kpbe a vgtelen grindols amire mg egy automata gombot is kapni fogunk. Ilyenkor embernk jra s jra nekifut a plynak meg sem ll, csak ha elfogyott a stamina vagy ha ppensggel mi lltjuk meg.

Karaktergyrsra egybknt mg szmtalan msik lehetsgnk is lesz, egyrszt ott lesznek a specilis katakombk ahol kifejezetten nyersanyag specifikus tmadsokat vihetnk vge, vagy ott lesznek az extra katakombk ahol az epikus Boss Foghtokat ismtelgethetjk kedvnre. Illetve itt tallhat meg az Arna is ahol ms jtksokkal szlhatunk csatba. Termszetesen itt is az lenne a cl, hogy embernk minl ersebb, tgondoltabb s legyzhetetlen legyen, ehhez elengedhetetlenl fontosak lesznek a klnbz ritaksgban jelentkez felszerelsek.

A cuccaink gyrsra itt is szmtalan mdszer ll majd a rendelkezsnkre, egyrszt ugye lesznek az alapfelszerelsek, amiket magunkra tudunk aggatni, aztn lesznek a sub-felszerelsek amikbl tovbbi pr darabot magunkra tudunk tenni, ezek brmilyen ruhadarabok lehetnek, de a statisztiknkhoz csak 10%-ot fognak hozztenni. Vgl pedig ott lesznek azok a ruhadarabok (set item) amik a kls megjelensnkn fognak vltoztatni. Vgl pedig trjnk r akkor a fejlesztsre, egyrszt ott lesz az Enchant amivel ersebb tudjuk tenni a cuccokat, aztn ott lesz a Rank Up amivel a csillagok szmt nvelhetjk, minl magasabb a csillagszm annl magasabb a statisztikja egy-egy cuccnak. Aztn ott lesz az Evolve amivel termszetesen ritkasgi szintet tudunk lpni velk. Vgl pedig lehetsgnk lesz rnkat alkalmazni amik tovbbi kpessgeket fognak adni a cuccainknak, de nem minden felszerelsbe lehet rnt tenni.

Az Arcane Dragons egy igazn j kis jtk, a legjobban taln az irnytsban jeleskedik illetve a grafikja is nagyon egyedinek szmt a mai piacon. A sztori sajnos lapos illetve a vgtelen grindolsba knnyen bele lehet fradni, nehz megtallni azt a bizonyos pluszt ami miatt az embereket nem fogja zavarni ez a dolog. A Diablo kpes r a Destiny kpes r s mg szmtalan jtknl meg sikerlt ezt tallni, az Arcane Dragon nem elg nagy cm ahhoz hogy erre kpes legyen. Egy prbt tenni vele azrt mindenkppen rdemes, sose lehet tudni hogy neked kedves olvas mi lesz ppensggel az v legnagyobb meglepetse.

7/10
0 komment

Cash Bacsi
The watching machine, who became a father | Brassballs Jr. | A Guardian of light
Ezeken a platformokon jtszom
Xbox
Xbox 360
Playstation3
Playstation Portable
PC
Xbox One
Mobil
Kedvenc jtk-mfajaim
Akci, Akci/Kaland, Kaland, Krtya, FPS, Online FPS, Zene, Puzzle, Szerepjtk, Stratgia, Taktikai
Hobbijaim, szabadidmben ezt teszem
Jtk otthon, Jtk mindenhol, Krtyajtk, Jtk interneten, Trsasjtk, Jtk zsebkonzolon, Szerepjtk, Passzinsz / aknakeres, Zene (jtszom), DVD, Magazinok, jsgok, Fotzs, Zene (hallgatom), Knyvek, TV, rs, Mozi , Anime, Sznhz, Csajozs / Pasizs, Bulizs, Bartok, Billird, Nyilvnos megszgyenls, Email, Letlts, Esben stls, Cserepadon ls, Hember pts, szaki sarki expedci, Bicikli, Ping-pong, Grnyedt ls, Body buiding
Bartok, ismersk
zaz
(offline)
rdg
(offline)
olcsi
(offline)
Hazuki
(offline)
Daniel San
(offline)
Oli G.
(offline)
Hwopapa
(offline)
Fantomas
(offline)
Kriszti196
(offline)
Attila6
(offline)
Vuxy
(offline)
Rewmac
(offline)
DanTes
(offline)
musiz
(offline)
Iceakos
(offline)
tjames
(offline)
laja x
(offline)
kafaszofa
(offline)
SliDe
(offline)
Apophis
(offline)
river
(offline)
At-tek
(offline)
Cayman HUN
(offline)
KrAtos007
(offline)
tsz
(offline)
Arpy300
(offline)
MistaPriest
(offline)
Ronyo
(offline)
okornyalbaro
(offline)
K2 The Highest
(offline)
Dirty Nate
(offline)
reptile
(offline)
p3ti
(offline)
XBOX Live