[11] Cash Bacsi (offline)

Humoros - Jkp - Remnytelen

egy 40 ves fi s itt lakik: Budapest / Budapest

3357 napja regisztrlt felhasznl, ez id alatt 17046 kreditet gyjttt

2016 december
11:38 Chaos Centurions - Teszt (iOS)

Szereted a Warhammert? Lehet eljtt most a te idd!
Megtrtnt az amitl az emberisg oly sok idn t flt, a folyamatos hbork, harc a nyersanyagokrt, a termszet szennyezse, a nemzetek kzti lland viszlyok a harmadik vilghborhoz vezettek. Ahogyan az sejthet volt a hbor rvid volt de annl puszttbb, nem sok maradt az emberisgbl, a tllk apr kzssgeket hoztak ltre, a kzpkori viszonyokba visszazuhant viszonyok kztt a tllsrt kzdenek. A termelhet fldek rtke az egekben, jabb harc veszi kezdett, azttal mr a puszta tllsrt.

A Chaos Centrurions ihletje egyrtelmen a Warhamer 40.000 volt, abbl is inkbb a kzpkori fajta, rdekes vegylete ez a rgi s j technolginak, amikor a kard egyesl a pisztollyal. Embereink hatalmas pnclokban kzdenek a tllsrt, mikzben egyszerre van nluk kard s puska. n szemly szerint nagyon szeretem az ilyen tpus vilgokat, br a Warhammerbl inkbb az rgrdists, jvben jtszod vltozatot szeretem, azrt a kzpkori sem ll tl messze tlem. A Chaos Centurions kszti szerintem sokkal jobban jrtak volna ha nem egy jszer vilgot prblnak teremteni, hanem megveszik a licensz jogokat a Warhammerhez.

Ltvnyban egybknt minden rendben van, egy egszen klnleges mdon fogjuk ltni az esemnyeket, ami rszben oldalrl mgis valahogy trben jelenti meg a csatkat. Embereink mennek elre semmi nem llthatja meg ket, neknk csak annyi dolgunk lesz hogy a folyamatosan gyl mozgspontokat hogyan hasznljuk fel. Illetve az is nagyon fontos tud lenni, hogy a rendelkezsnkre ll egysgeket hogyan osszuk be a plyn. Mindig lesz egy vezet, egy harcvezr, aki sokkal ersebb a tbbieknl, ha elbukik – legyen ez a mi ioldalunkon vagy a msikon – akkor a tbbi egysg rgtn visszavonult fj. rdemes teht kiismerni minden egysget, a kpessgeiket s ltrehozni a tkletes harci felptst.

Kzben a Centurinkkal szintet tudunk lpni, amivel egyre ersebb lesz s egyre jobb kpessgekkel fog rendelkezni. Mellette a tbbi egysget is fejleszteni tudjuk, lesznek olyan csatk amikor fogjokat ejtve gyaraptani tudjuk hadseregnket, mindenkppen tegynk prbt minden egyes j egysggel. Ahogyan a vezet egyre ersebb lesz annl tbb egysget tud majd irnytani, ekkor termszetesen mr jval nagyobb mozgsternk lesz a seregnk pozicionlsban. Szmomra akkor lett legtsebb a csapat, amikor megszereztem az els hatalmas pnclozott Armadillomat s a tetejre tettem egy Machine Gunos cskt, aki a pnclos vdelem alatt csak gy darlta az ellent. Mikzben a Centurio a kett egysg Gunmannel szpen lassan elre haladt s ledarlta a maradkot. De ksbb mr lesznek hatalmas pnclozott lpegetink, illetve risi Mammuth lpegetnk is, aminek aztn igazn nehz lesz ellenfelet tallni.

A jtk erssge a ltvnyban rejlik s a hozz tartoz nagyon knnyen tlhat s mozgalmas csataljelenetekben. De sajnos azt kell hogy mondjam, hogy a jtk nagyon hamar unalomba fullad. Hiba jelenik meg idvel a tbbi jtkos is a trtnetben, k csak arra lesznek jk, hogy az orrunk al llandan borsot trve elfoglaljnak egy-egy llomst. Ezzel elvgva az elltmnyok tvonalt s megfosztva minket az erststl. Ilyenkor csak annyi dolgunk lesz hogy visszafoglaljuk az adott erdt s mr szabad is lesz az t mindenfel. Nincsen teht igazn multiplayer a jtkban, a trtnet maga meg olyan szinten szraz s unalmas, hogy nem fog tudni lektni senkit, hossz tvon biztosan nem. Hiba lesz adott az izgalmas s lvnyos csatrozs, hiba lesz meg a fejleszts rme, ha egyszeren nincsen meg benne az a szksges plussz ami miatt jra s jra nyomulni akarunk vele.

Pontosan ezrt rtam korbban, hogy jobban jrtak volna a Warhammer komplex, sszetett, kidolgozott, zsenilis vilgval, mert akkor ott lett volna egy stabil s erteljes httr amire mr nagyon knny lett volna pteni. Ezzel akr mg egy kivl jtk is lehetett volan belle. gy viszont csak egy kzepes produktum lett a vgeredmny, ami radsul csak egy utnzat, el lehet lenni vele ideig rig, de olyan nagy dobsra senki se szmtson!

6/10
0 komment

Cash Bacsi
The watching machine, who became a father | Brassballs Jr. | A Guardian of light
Ezeken a platformokon jtszom
Xbox
Xbox 360
Playstation3
Playstation Portable
PC
Xbox One
Mobil
Kedvenc jtk-mfajaim
Akci, Akci/Kaland, Kaland, Krtya, FPS, Online FPS, Zene, Puzzle, Szerepjtk, Stratgia, Taktikai
Hobbijaim, szabadidmben ezt teszem
Jtk otthon, Jtk mindenhol, Krtyajtk, Jtk interneten, Trsasjtk, Jtk zsebkonzolon, Szerepjtk, Passzinsz / aknakeres, Zene (jtszom), DVD, Magazinok, jsgok, Fotzs, Zene (hallgatom), Knyvek, TV, rs, Mozi , Anime, Sznhz, Csajozs / Pasizs, Bulizs, Bartok, Billird, Nyilvnos megszgyenls, Email, Letlts, Esben stls, Cserepadon ls, Hember pts, szaki sarki expedci, Bicikli, Ping-pong, Grnyedt ls, Body buiding
Bartok, ismersk
zaz
(offline)
rdg
(offline)
olcsi
(offline)
Hazuki
(online)
Daniel San
(offline)
Oli G.
(offline)
Hwopapa
(offline)
Fantomas
(offline)
Kriszti196
(offline)
Attila6
(offline)
Vuxy
(offline)
Rewmac
(offline)
DanTes
(offline)
musiz
(offline)
Iceakos
(offline)
tjames
(offline)
laja x
(offline)
kafaszofa
(offline)
SliDe
(offline)
Apophis
(offline)
river
(offline)
At-tek
(offline)
Cayman HUN
(offline)
KrAtos007
(offline)
tsz
(offline)
Arpy300
(offline)
MistaPriest
(offline)
Ronyo
(offline)
okornyalbaro
(offline)
K2 The Highest
(offline)
Dirty Nate
(offline)
reptile
(offline)
p3ti
(offline)
XBOX Live