[11] Cash Bacsi (offline)

Humoros - Jkp - Remnytelen

egy 40 ves fi s itt lakik: Budapest / Budapest

3383 napja regisztrlt felhasznl, ez id alatt 17161 kreditet gyjttt

2016 november
18:48 Plants vs Zombie: Heroes - Teszt (iOS)

Vajon mi trtnik akkor amikor a Plant vs Zombies elmebetegsgt keverik a krtyajtkkal?
A vlasz nagyon egyszer: Heroes! A mobil eszkzkn elhreslt Plants versus Zombies-zal hatalmas sikereket rtek el, termszetesen elkerlhetetlen volt a msodik rsz, ami mr F2P model szerint hzta le az embereket. Persze sokkal nagyobb, jobb s viccesebb volt mint eldje s egszen jl lehetett boldogulni rfordts nlkl is. Vrhat volt, hogy ezzel mg nincsen vge. A Fldet fenyeget zombi invzi kettes szintre lpett, egy tiktos szrumnak ksznheten a legvratlanabb helyeken vltak szimpla zombik s nvnyek hatalmas hskk, ezzel kezdett vette a Hsk Hborja.

Az alapfellls eleinte teljesen ugyanaz mint eddig, adott lesz egy kert amit a zombik egyre nvekv erkkel megrohamoznak, mi pedig a hzunkban csak klnbz nvnyekkel tudjuk felvenni ellenk a harcot. A klnbsg csak annyi lesz, hogy a harc kells kzepn trtnik valami amitl mindkett fl oldaln valaki hss vltozik. A hsk sokkal ersebbek mint szimpla harcos trsaik s klnbz specilis kpessgekkel rendelkeznek amik sokszor teljesen tformljk egy egy csata kimenetelt. Ezeket a kpessgeket akkor tudjuk aktivlni ha hromszor egyms utn sebeznek rajtunk.

Ami mg ms az eddigiekhez kpest, hogy jval tbb olyan krtyval foguk tallkozni, amikkel nem csak lnyeket tudunk idzni hanem valami specilis esemnynek adhatunk jelent. Pldul ha megjtszunk egy krtyt, kett tovbbi krtyt tudunk felhzni s sok ehhez hasonl. Aprop krtyk; ezek mr nmagukban is jdonsgnak szmtanak hiszen ezzel egyfajta szerepjtkos vonalat vittek bele az eddig sem unalmas jtkmenetbe, illetve termszetesen ez tovbbra is egy kt l fegyver maradt. Hiszen egyrszt ott van a gyjtgets rme ami j dolog, msrszrl pedig termszetesen a jl megszokott EA lehzs, hogy ha mindent akarsz akkor bizony tejelned kell!

Mindezek ellenre a Heroes egy meglepen jtszhat jtk rklts nlkl is, az eleinte totlis lenylsnak tn jtkmenet (Magic, Hearthstone stb.) nagyon hamar megtallja a sajt egynisgt, a sajt stlust. A jtk alatt szl Jazzes muzsikk, dbbenetes hangeffektek, a hihetetlenl vicces grafika s jtkmenet, a kpregnyes tvezetk mind mind olyan egyedisget klcsnznek a jtknak, ami miatt megr egy mist, kr lenne kihagyni.

A jtkmenet egybknt klasszikusan van felptve, krkre bontott, minden krben egy ponttal nvekednek a felhasznlhat varzslatpontok, els krben a zombik tmadnak, majd jnnek a nvnyek, majd jdonsgkppen jnnek a zombik jra, mgpedig a trkks krtykkal. Ilyennel csak k rendelkeznek s ez az els olyan dolog a jtkban ami klnlegess teszi s felbortja a megszokott menetet, sajtos ritmust ad neki, klnlegess teszi, arl nem is beszlve hogy mennyire vicces mindegyik.

Ha eljutottunk a sztoriban egy bizonyos pontig, akkor mr zombi hskkel is jtszani tudunk majd, arrl nem is beszlve hogy mindegyik hsnek sajt sztorija van, szval j sokig el lehet vele lenni ha mindent ki akarunk maxolni s akkor termszetesen ott lesznek mg az online meccsek is. Na itt fogjuk csak igazn megtapasztalni a jtk valdi mlysgeit s rjvnk arra, hogy a sztori csak egy tartalmas bevezets volt a valdi kihvshoz, ami maga az l ember elleni harc.

A Plant versus Zombies: Heroes hozza az elvrt szintet, hihetetlen hogy hova elfelejtdtt ez az agyament elmebeteg jtk. Egyelre csak mobil eszkzkn elrhet, de biztos vagyok benne, ahogyan az elz rszek ez is el fog ltogatni majd PC-re s persze konzolokra is. Fleg hogy az EA-rl beszlnk ugye akiknek a pnz mindenek felett van, utna jvnk csak mi!

8/10
2 komment

[11] Cash Bacsi
nov 30., szerda 8:18 #2
Vlasz bandee23 (#1) zenetre
Marhra lvezetes kis cucc!
The watching machine, who became a father | Brassballs Jr. | A Guardian of light
[19] bandee23
nov 29., kedd 20:36 #1
Ez egy marha j jàtèk, ahogy az sszes PvZ game.
Egybkènt ha jl emlèkszem a PvZ 2 nem jtt csak mobil eszkzkre.
NNID: bandee23 3DS: 2552-2406-9956 Switch: SW-1593-2224-3235. PSN: kalmanlehocz
Cash Bacsi
The watching machine, who became a father | Brassballs Jr. | A Guardian of light
Ezeken a platformokon jtszom
Xbox
Xbox 360
Playstation3
Playstation Portable
PC
Xbox One
Mobil
Kedvenc jtk-mfajaim
Akci, Akci/Kaland, Kaland, Krtya, FPS, Online FPS, Zene, Puzzle, Szerepjtk, Stratgia, Taktikai
Hobbijaim, szabadidmben ezt teszem
Jtk otthon, Jtk mindenhol, Krtyajtk, Jtk interneten, Trsasjtk, Jtk zsebkonzolon, Szerepjtk, Passzinsz / aknakeres, Zene (jtszom), DVD, Magazinok, jsgok, Fotzs, Zene (hallgatom), Knyvek, TV, rs, Mozi , Anime, Sznhz, Csajozs / Pasizs, Bulizs, Bartok, Billird, Nyilvnos megszgyenls, Email, Letlts, Esben stls, Cserepadon ls, Hember pts, szaki sarki expedci, Bicikli, Ping-pong, Grnyedt ls, Body buiding
Bartok, ismersk
zaz
(offline)
rdg
(offline)
olcsi
(offline)
Hazuki
(offline)
Daniel San
(offline)
Oli G.
(offline)
Hwopapa
(offline)
Fantomas
(offline)
Kriszti196
(offline)
Attila6
(offline)
Vuxy
(offline)
Rewmac
(offline)
DanTes
(offline)
musiz
(offline)
Iceakos
(offline)
tjames
(offline)
laja x
(offline)
kafaszofa
(offline)
SliDe
(offline)
Apophis
(offline)
river
(offline)
At-tek
(offline)
Cayman HUN
(offline)
KrAtos007
(offline)
tsz
(offline)
Arpy300
(offline)
MistaPriest
(offline)
Ronyo
(offline)
okornyalbaro
(offline)
K2 The Highest
(offline)
Dirty Nate
(offline)
reptile
(offline)
p3ti
(offline)
XBOX Live