[11] Cash Bacsi (offline)

Humoros - Jkp - Remnytelen

egy 40 ves fi s itt lakik: Budapest / Budapest

3352 napja regisztrlt felhasznl, ez id alatt 16921 kreditet gyjttt

2016 november
18:04 Vega Conflict - Teszt (iOS)
A Vega Fderci vilguralomra trt, a lzadk apr csapata egyre nagyobbra duzzad …


Hogy felvegye a harcot a gonosz Trsasggal, akik a lehet legalatomosabb mdszert vlasztottk a hatalomtvtelre. Intergalaktikus tervk a vilg uralsra rdgi, szpen lassan felvsroltk az sszes bnysztelepet, majd a bevtelbl hatalmas sereget gyrtottak, tbb tzezer rhajval tartjk rettegsben a galaxis bks lakosait. Tekintettel arra, hogy manapsg a legnagyobb rtke az svnyi anyagoknak van, senki sem veheti fel velk a versenyt. Egy markonyi emberekbl ll csapat azonban fellpett ellenk s sajt bnysztelepeket alkotva felvettk a lehetetlennek tn harcot a Vega Trsasg ellen, ez az esemny a Vega Konfliktusknt kerlt a trtnelemknyvekbe …

Rgtn a teszt elejn szgezzk le, hogy a Vega Conflict is termszetesen csak egy F2P jtk, abbl is az a fajta amit kifogstalanul lehet jtszani rklts nlkl is, de mg letemben nem tallkoztam olyan ksrtssel, hogy vsroljak pr ezer coint mint ennl a jtknl. letveszlyesen beszippantja az embert, ellopja az letedet, semmit nem hagy maga mgtt csak guvvadt szemeket s fradtsgot, tolni fogod otthon, a munkahelyeden, a WC-ben, frds kzben s utn, alvs eltt majd els dolgod lesz alvs utn is. Kszen llsz erre? Ha igen akkor olvass tovbb.

A Vega Conflict egy 2015-s jtk, hihetetlennek tartom, hogy semmit nem hallottam rla tbb mint egy v alatt, ugyanis pontosan az a tpus jtk amirt n teljesen odavagyok. Vegyk alapul a Clash of Clanses bzisptgetst s mell egy fantasztikusan sszetett s ltvnyos rcsatzst, ahol a stratgia komoly szerepet kapott. Egysgeinket egyenknt is tudjuk irnytani, valban rajtunk ll vagy bukik egy csata kimenetele. Mindehhez pedig fantasztikus atmoszfra prosul, olyan dbbenetes grafikval hogy nha az llkapcsomat se tallom a dbbenettl. Mindez mg a harmadik genercis j reg iPademen is tkrsimn fut, igaz nem olyan felbontsba mint az iPhone-omon, de komolyan mondom jobban lvezem mg gy is, mert ehhez a jtkhoz bizony kell a nagy kijelz. Mondanom sem kell, hogy Facebookon keresztl is lehet vele tolni, nem kell hozz ms csak egy Unity install, illetve ha jl tudom Steamen is megtallhat, szval elgg nehz elkerlni, nekem mgis sokig sikerlt.

A legfontosabb feladatunk a bzis ptgetse, fejlesztse s vdelme lesz, szmtalan olyan kutat pletnk lesz amiken keresztl egyre komolyabb s ersebb vdelemmel tudjuk felruhzni hajinkat s pleteinket. A bzison tulajdonkppen hrom feladatunk lesz, az els a bnyszat. Erre kett tpus pletnk lesz; az egyikkel bnyszni tudunk, a msikkal pedig trolni a nyersanyagot. Negyedik szinttl egyre tbb cuccal tudjuk felruhzni pleteinket, ezek kzl a burkolat erssge lesz a legfontosabb, majd idvel mr vdpajzsot is beljk tudunk rakni. Az igazi vdelmet azonban a Combat Module fogja biztostani, ez egy olyan plet aminek legfontosabb feladata a vadul lvldzs lesz. Ezekbl sszesen tz darab lehet s tizes szintig tudjuk ket felhzni, ekkor mr komoly erdkk tudnak vlni, ha a megfelel helyre rakjuk ket s a megfelel mdon fegyverezzk fel.

Kln rdekessgnek szmt egybknt, hogy a bnyszst nem mindig egy helyen fogjuk tenni, hanem az rben lebeg aszteroidkat fogjuk folyamatosan lkelni, amik termszetesen egy id utn elfogynak, teht egy msikat keresve kell odaptkeznnk magunkat. Ez azt jelenti, hogy nem rakhatjuk kedvnkre brhova a modulokat, hiszen ha azok nem rintkeznek egymssal - egysges vonalat alkotva - akkor nem ramolhat kztk az energia, ami nlkl nem fognak mkdni. Teht ha arra knyszerlnk, hogy egy tvoli aszteroida kr kell ptkezni, akkor azt is meg kell oldanunk hogy a modulok rintkezzenek egymssal. Egyenes vonalban akr kett egysg tvolsggal is megtehehetjk ezt, mg tls irnyban csak egy egysgnyi tvolsg ll majd a rendelkezsnkre. Mindez persze lerva kicsit furnak tnhet, a valsgban vgtelenl egyszer a rendszer. Br idnknt knytelenek lesznk szerteszt gazan ptkezni, trekedjnk arra, hogy az pleteink egy helyen, egysgesen, knnyen vdhetek legyenek, mert a harci modulok szma sajnos vges s nehz bevdeni velk az egsz bzist.

A jtk msik szerves rszt az rcsatk fogjk kpzeni. Egyrszt ugye folyamatosan tmadni fogunk ms jtkosokat, msrszt kereskedelmi jratokat s idegen flottkat is az rtkes nyersanyagok s klnbz fejelsztsekhez szksges alkatrszek miatt. Az rhajk irnytsa meglehetsen komplex, de szerencsre tbb lpcss oktat plykon keresztl mindent meg fognak neknk tantani rla. Mindezek ellenre hossz hossz napok, de inkbb hetek fognak kelleni ahhoz, hogy profikk vljunk. Nem minden a stratgia s az gyes mozdulatok sokasga, nagyon sok mlik a mi s az ellensgnk felszereltsgn is. Szval ha megfogadtok egy j tancsot, akkor a flottnknl csak jval gyengbbeknek menjnk neki, mert gyakran elfordulhat olyan is, hogy mondjuk mi 20-asok vagyunk s egy 13-as flotta sima szerrel lever minket, olyan ersek s olyan jl mozognak. Lehetsgnk van arra, hogy az AI gombot benyomva hagyva hagyjuk a hajkat maguktl kzdeni, vagy akr nznnk sem kell a csatt, nyugodtan magra hagyhatjuk hajinkat. Ugyanis megsemmislni egyik sem fog, csak srlni, teht pr perc alatt kijavtva mr jra csatasorba is llhatunk velk.

A hajk fejlesztgetsvel s felszerelsvel ugyancsak rengeteg idt fogunk tlteni, nem kevesebbet mint az pletekkel, fleg hogy egyszerre csak egy dolgot tudunk pteni s egyet felszerelni, szval ember legyen a talpn aki nyomon tudja kvetni, hogy melyik plet, vagy haj, vagy flotta hol ll a fejlesztsekben. Egy haj ha kijn a gyrbl mg csak az alap MKI-es felszereltsggel rendelkezik, termszetesen minden egyes hajnl mg ezt is tovbb tudjuk fejleszteni, sajnos ezt minden hajnl meg kell tenni, szval j ideig ellesznk mire minden hajnkat kimaxolunk, fleg hogy meg van hatrozva hogy mennyi cuccot tudunk rjuk aggatni ahogyan az is, hogy egy-egy flottnak hny haj a maximlis szma s azon bell mennyi slyt br el sszesen. Az igazn ers flottkhoz termszetesen a hajgyrat kell minl magasabb szintre emelni. Rgi jl bevlt stratgia, s itt is nagyon jl mkdik, hogy addig ne fejlesszk tovbb a fpletet, amg minden mst ki nem maxoltunk, lassan jrj tovbb lsz itt is nagyon jl fog jnni.

A jtk legrzkenyebb pontja tovbbra is a F2P modell, ami jelen esetben kifogstalanul mkdik, kell nuralommal abszolte jtszhat enlkl is. De ember legyen a talpn aki ki fog vrni minden egyes ptsi s javtsi idt. Az els pr napban olyan szinten hozzszoktatnak minket ahhoz, hogy ingyen fel tudunk gyorstani brmilyen folyamatot – mindezt egszen t perces idintervellumig megtehetjk – hogy errl leszokni igazi knzsnak szmt. Lesz egy olyan plet ami termeli a Vega rmket, de ez is csak napi hrmat tud legyrtani neknk, tekintettel arra, hogy hromszzba kerl ki is tudjuk matekolni hogy csupn szz nap, mg visszajn a befektetsnk. Persze lesznek olyan kldetsek amiket teljestve nmi rme ti a markunkat, fleg az elejn fogunk elgg sokat kapni. De n gy vagyok vele, hogy ha egy jtk igazn j akkor egy bizonyos idn bell megrdemli a rkltst, de persze legynk sznl amikor ezt megtesszk s ne szlljon el a l velnk.

A jtkban termszetesen lehetsgnk lesz klnhoz csatlakozni, szmos magyar szvetsggel tallkozhatunk. Egysgben az er mdon szmtalan olyan dolog lesz amiben segteni tudunk egymsnak, rdemes minl hamarabb csatlakozni egyhez, hiszen kzsen jtszani mindig jobb mint egyedl. Sok mindent tudnk mg rni a jtkrl, de szerintem ennyi is elg volt egyelre. Minden stratgnak ktelez beszerezni, de vigyzat mert letveszlyesen addiktv n egy ht alatt nett 14 rt beletettem, te mennyit fogsz?!

9/10
0 komment

Cash Bacsi
The watching machine, who became a father | Brassballs Jr. | A Guardian of light
Ezeken a platformokon jtszom
Xbox
Xbox 360
Playstation3
Playstation Portable
PC
Xbox One
Mobil
Kedvenc jtk-mfajaim
Akci, Akci/Kaland, Kaland, Krtya, FPS, Online FPS, Zene, Puzzle, Szerepjtk, Stratgia, Taktikai
Hobbijaim, szabadidmben ezt teszem
Jtk otthon, Jtk mindenhol, Krtyajtk, Jtk interneten, Trsasjtk, Jtk zsebkonzolon, Szerepjtk, Passzinsz / aknakeres, Zene (jtszom), DVD, Magazinok, jsgok, Fotzs, Zene (hallgatom), Knyvek, TV, rs, Mozi , Anime, Sznhz, Csajozs / Pasizs, Bulizs, Bartok, Billird, Nyilvnos megszgyenls, Email, Letlts, Esben stls, Cserepadon ls, Hember pts, szaki sarki expedci, Bicikli, Ping-pong, Grnyedt ls, Body buiding
Bartok, ismersk
zaz
(offline)
rdg
(offline)
olcsi
(offline)
Hazuki
(offline)
Daniel San
(offline)
Oli G.
(offline)
Hwopapa
(offline)
Fantomas
(offline)
Kriszti196
(offline)
Attila6
(offline)
Vuxy
(offline)
Rewmac
(offline)
DanTes
(offline)
musiz
(offline)
Iceakos
(offline)
tjames
(offline)
laja x
(offline)
kafaszofa
(offline)
SliDe
(offline)
Apophis
(offline)
river
(offline)
At-tek
(offline)
Cayman HUN
(offline)
KrAtos007
(offline)
tsz
(offline)
Arpy300
(offline)
MistaPriest
(offline)
Ronyo
(offline)
okornyalbaro
(offline)
K2 The Highest
(offline)
Dirty Nate
(offline)
reptile
(offline)
p3ti
(offline)
XBOX Live