[11] Cash Bacsi (offline)

Humoros - Jkp - Remnytelen

egy 40 ves fi s itt lakik: Budapest / Budapest

3352 napja regisztrlt felhasznl, ez id alatt 16921 kreditet gyjttt

2016 november
09:53 Monster Super League - Teszt (iOS)
Els rnzsre csak a Pokmon poftlan msolsa, mi a helyzet msodikra?


Bevallom kiss ledbbentem, majdhogynem kellemetlenl reztem magam amikor belekezdtem a tesztelsbe. Astromonok? Tojsbl kikel lnyek? Pokball helyett Astrotoken? Jpofa, fiatal gyerekek a vilg megmentsrt kzdenek, mikzben pici, ultracuki szrnyeket kapdosnak el, amik egyenknt kett evolcis lpsre is kpesek? Nem is tudom mit mondhatnk erre …

Poftlansgnak tnt, aztn igyekeztem minl hamarabb megemszteni a dolgot s csak a j dolgokra koncentrlni, mint a kimagaslan j hangulat, fantasztikusan szp, egyedi grafika, addiktv jtkmenet, a gyjtgets s fejlesztgets lmnye, kellemes harcrendszer, nagyon magas sznt szavatossg, majd kb. 15-20 ra jtkid utn a hidegzuhany s az ami mindezt tkletesen tnkreteszi. Ha mindez rdekelne bvebben is, ne menj sehova, maradj velnk!

Sajnlom hogy mindig ezt kell rnom, de a trtnetet inkbb hagyjuk, mert bugyuta, egyszer mint a bot s egy felesleges szt nem rdemel. Leginkbb olyan embereknek, vagy inkbb gyerekeknek kszlt, akiknek ez letk els jtka s le vannak dbbenve attl hogy elolvashatnak kt kldets kztt hrom mondatot, rzelmeket erteljesen kifejez llkpes, ksrettel egyetemben. Els krben csak annyi dolgunk lesz, hogy kivlasszuk a szemlyisgben tkletesen megegyez, mbtor nemben klnbz fiatal, tindzser kis fhsnket. fog minket vgigksrni, t szemlyestjk meg, lesz az Astromon mester, akinek legfbb klnleges tulajdonsga, hogy ki lett vlasztva, ms egyb nem nagyon.

Els feladatunk az lesz, hogy sszeszedjnk egy ngy fs csapatot, az Astromonok elkapsa fjdalmasan megegyezik azzal ahogyan egy Pokmont kell, nem igazn rtem mirt nem lehetett valami jat kitallni, akr nvben akr mdszerben, de ebbe most inkbb ne menjnk bele. A lnyeg, hogy szpen haladjunk elre a sztoriban, tapasztaljuk ki a vgtelenl egyszer, mgis lvezetes s ltvnyos harcrendszert s hamarosan r fogunk jnni, hogy ebben a jtkban mindennek az alapja a farmols, farmols s mg egy kis farmols s ha mr gy rezzk vge, farmoljunk mg egy picit.

A fejleszts a jtkban elgg komplex, br egy rutinos akci RPG fannak nem fog semmilyen gondot okozni. Egyrszt tallni fogunk gemeket, amikbl sszesen hrmat tudunk belerakni az Astromonjainkba – pont mintha trgyak lennnek – ezeket egyenknt is tudjuk fejleszteni nmi pnzmag fejben, fontos tudnunk hogy melyik szn mire kpes illetve azt is, hogy ha hrom azonos sznt rakunk bele egy lnybe, akkor extra statot is kapni fogunk, olyanokat mint leter, vdekezs vagy ppensggel tmads. Magukat az Astromonokat is tudjuk fejleszteni, mgpedig hromflekppen, lesz az alap szintps amihez csak klnbz erssg gymlcskre s nmi pnzre lesz szksgnk. Majd lesz az evolci, amihez farmolnunk kell pr ugyanolyan Astromont mint amit lptetni szeretnnk, az eredmny fizikailag s statsiztikailag is jelentkezni fog. A legltvnyosabb fejldst a humanoid lnyeknl lehet ltni, kedvencem a kis szszi Miho, a makkoscips, minidollos cukimuki plss cicbl, kt lpssel ksbb egy atomdgs, hipercscss sztiptztnocsnt tudunk magunknak evolcionlni, hogy utna mit fogunk csinlni vele az mr csak rnk van bzva s szerintem ez egy msik fajta jtkban fog megtrtnni, a 18-as karika mellett nem sokkal. Vgl pedig de nem utols sorban felemelni (Ascension) is tudjuk ket, ennek kvetkezmnyekppen nvelni tudjuk a maximlis elrhet szintjt, minden kedvenc lnynknek.

Mondanom sem kell, hogy ez a folyamat meglehetsen idignyes, elg ha csak arra gondolunk, hogy t klnbz ellemmel rendelkez csoport van, ezen bell pedig egyenknt minimum tven fle Astromon, sszerakni s kimaxolni a tkletes csapatot nem kis mel. Szerencsre nem csak sztoribl s farmolsbl ll az egsz jtk, hiszen szmtalan mellkkldetssel is tallkozni fogunk, amiket teljestve rtkes jutalom ti a markunkat. Aztn idvel elrhetv vlik a „Dragon Dungeon” ahol hatalmas Boss Fightokat vvhatunk rtkes Astromon kvekrt cserbe. Majd ott lesz a „Astromon League” ahol ms jtkosok ellen tudunk vdekezni, illetve mi is tmadhatunk kedvnkre. Majd ha mr elg magas szintre eljutottunk, a „Tower of Chaos”-ban tven szinten keresztl tesztelhetjk csapatunk erejt.

Rendesen el tudja kapni az embert a gpszj, beszippant a jtk s nem enged el, de sajnos pont amikor a legjobban lvezzk jn a hidegzuhany, egy id utn sajnos kptelensg tovbbjutni rklts nlkl. A F2P model egyik legalattomosabb fajtja ez, amikor folyamatosan mlik befel a pnz, amikor az energink - ami egybknt minden egyes tmadshoz kell - olyan magas szinten van, hogy elfogyni soha nem ltszik, amikor az Astrogem szma 1000 felett van s eleinte semmire nem kell klteni. De aztn szpen lassan felljk a kszleteket, alig marad egy napra pr tucat energia, az arany semmire nem lesz elg, a fontosabb s ersebb cuccokhoz meg olyan sok Astrogem kell hogy azt elrni napokba, akr hetekbe is telhet, de mi nem ehhez vagyunk hozzszokva, hiszen idig minden olyan szpen, gyorsan, flottul, folykonyan ment. Igen, sajnos bele kell nylni a pnztrcba, nem is kicsit j mlyen, ha megszerettk a jtkot s folytatni szeretnnk. Alattomos s szerintem vgtelenl gusztustalan mdja ez a pnzszerzsnek, nem is tudom ezek utn hogyan ajnljam brkinek is ezt az alapveten fantasztikusan j jtkot. Minimum kett pontot levonok ezrt a teljes rtkelsbl, hogy elrettent legyen mindenki szmra s rthet is mirt tettem, minden ms mr a ti felelssgetek!

6/10
0 komment

Cash Bacsi
The watching machine, who became a father | Brassballs Jr. | A Guardian of light
Ezeken a platformokon jtszom
Xbox
Xbox 360
Playstation3
Playstation Portable
PC
Xbox One
Mobil
Kedvenc jtk-mfajaim
Akci, Akci/Kaland, Kaland, Krtya, FPS, Online FPS, Zene, Puzzle, Szerepjtk, Stratgia, Taktikai
Hobbijaim, szabadidmben ezt teszem
Jtk otthon, Jtk mindenhol, Krtyajtk, Jtk interneten, Trsasjtk, Jtk zsebkonzolon, Szerepjtk, Passzinsz / aknakeres, Zene (jtszom), DVD, Magazinok, jsgok, Fotzs, Zene (hallgatom), Knyvek, TV, rs, Mozi , Anime, Sznhz, Csajozs / Pasizs, Bulizs, Bartok, Billird, Nyilvnos megszgyenls, Email, Letlts, Esben stls, Cserepadon ls, Hember pts, szaki sarki expedci, Bicikli, Ping-pong, Grnyedt ls, Body buiding
Bartok, ismersk
zaz
(offline)
rdg
(offline)
olcsi
(offline)
Hazuki
(offline)
Daniel San
(offline)
Oli G.
(offline)
Hwopapa
(offline)
Fantomas
(offline)
Kriszti196
(offline)
Attila6
(offline)
Vuxy
(offline)
Rewmac
(offline)
DanTes
(offline)
musiz
(offline)
Iceakos
(offline)
tjames
(offline)
laja x
(offline)
kafaszofa
(offline)
SliDe
(offline)
Apophis
(offline)
river
(offline)
At-tek
(offline)
Cayman HUN
(offline)
KrAtos007
(online)
tsz
(offline)
Arpy300
(offline)
MistaPriest
(offline)
Ronyo
(offline)
okornyalbaro
(offline)
K2 The Highest
(offline)
Dirty Nate
(offline)
reptile
(offline)
p3ti
(offline)
XBOX Live