[35] Stinger (offline)

Angyali - Jólnevelt - Mániákus

Ő egy 37 éves fiú és itt lakik: Budapest / Budapest

4948 napja regisztrált felhasználó, ez idő alatt 96690 kreditet gyűjtött

2016 June
22:29 Mass Effect: Andromeda kibeszélő
Már csak néhány nap, és... E3.
http://twitter.com/StingerHU/status/739942228769017857

Június 12, 22:00 CET, EA konferencia.

Végre valódi gameplay és vadiúj trailer kíséretében mutatkozik be a Bioware nagyszabású, mellesleg minden idők legjobb sci-fi rpg-akció sztorijának folytatása. A történet a tavalyi N7 day alkalmával leleplezett Farewell videó nyomdokán feltételezhetően a Reaper invázió alatt útjára "last chance" kolónia körül bonyolódik majd a hozzánk legközelebbre eső Andromeda galaxisban... de hogy mi vár ott majd az emberiségre (és szövetségeseire), hamarosan kiderül, de addig is...Ki mit vár, mit szeretne a folytatástól / párhuzamos történettől ? Kibeszélő, abszolút SPOILER MENTESEN !! (leak infók megosztásáért azonnali kizárás!)

Ízelítőül: a TRAILER!

6 komment

[13] Cash Bacsi
Aug 02., Tuesday 16:43 #6
Válasz Stinger (#5) üzenetére
Variációk terén példát vehetnévek egy Until Dawnról pl. persze a vége annak is minden esetben ugyanaz volt, csak éppenséggel az a kérdés hogy hanyan élik túl.

Valamilyen formában legyen közünk Shepardhez. A Mass Effect nagyon nagy hatással volt rám, konzolgenerációt befolyásoló játék volt, könnyek jelennek meg a szememben ha csak rá gondolok. Egyszerűen CSODÁLATOS volt. Próbáljanak meg visszaadni valami kis morzsát ebből a csodából miközben teljesen megújulnak és elhozzák a következő generációt újra. Vegyék elő valahonnan az első rész zenészét és kössenek vele egy életfogytiglan tartó szerződést!!!
The watching machine, who became a father | Brassballs Jr. | A Guardian of light
Jun 12., Sunday 20:15 #5
MA ESTE ! MA ESTE ! MA ESTE ! 22:00 !!! EA KONF !
"Cerberus. Humanity First." | Twitter/XBLive/NNID: StingerHU | 3DS FCode: 1779-1409-5762
Jun 11., Saturday 1:11 #4
Fogalmam sincs , hogy milyen legyen. Biztos nagyon durva lesz, úgyhogy várom rettenetesen. Legyen mondjuk 100 szint, rengeteg bejárható bolygó, ezernyi feladat, új fegyverek, érdekes új fajok.... Tényleg nem tudom. A trilógia a kedvencem. Mindent visz. Összehasonlíthatatlan bármivel. Egyszerűen annyira magával ragadott, hogy az elképesztő. Szerintem ebbe is bele adnak apait-anyait. Iszonyatosan várom már! A 2-ben a bolygók szkennelgetését én nagyon szerettem. Olvasni az adatokat róla, hogy mekkora, hány fok van...stb. Órákig tudtam bambulni a képernyőt.
Ja, annyit szeretnék, hogy minimálisan jó lenne 'irányítani' az új Normandy-t.
A gépemmel a Terminátort is apró darabokra szedem. :) CNC
[1] qwerty123
Jun 09., Thursday 18:30 #3
Az eseményektől függő kolonizációt. Tehát ne az legyen, hogy többnyire mindegy kivel milyen viszonyban vagyunk, a végén ugyanúgy X bolygó lesz az emberiség új otthona.

Mivel ott mi leszünk az új jövevények ezért a kolonizáció mindkét szélsőséges megoldása álljon rendelkezésre (erővel történő területszerzés és a diplomácia) és rátermettségünk és döntéseink határozzák meg mi lesz a jussunk. Persze muszáj szkriptelt és fixnek lenni néhány sarokpontnak a történetben, de remélem bőven lesz benne variáció a végkimenetelt illetően. Hol kötünk ki és hogyan tovább.

A karakterek terén pedig legalább 4-5 jól kidolgozott háttérrel rendelkező fajt várok, és minden fajnál többféle jellemet, tehát ne legyen egysíkú, hogy ez mindig diplomatikus és kedves a másik meg mindig fegyvert ragad ha ránézel. Legyen árnyalt az egész, ne lehessen 10 óra játék után felírni egy sablont, hogy melyik fajtól mire számíthatunk a továbbiakban. Nameg annyi küldetést és felfedezést, hogy a kimaxolás közelítsen a 100 órához. A fejlődés inkább az első részre hajazzon, a mechanika viszont a harmadikra.
[62] casper007
Jun 08., Wednesday 12:24 #2
Vihetik tovább az eddigieket, csak a monoton, unalmas részeket hagyják ki, vagy alakítsák át úgy, hogy érdekesebbek legyenek, mint a Mako, a bolygó scan.
And they're all made out of ticky tacky And they all look just the same.
[17] Insect
Jun 07., Tuesday 21:10 #1
10-15 jól kidolgozott csapattársat, rendes háttértörténettel, motivációval, 6-8-10 felfedezhető bolygót, darabonként DA:I világ méretében/kidolgozottságában, a harcrendszert a harmadik részből, a fejlesztési rendszert az elsőből, multit szintén a harmadikból, új fajokat, a fetch questek mellőzését. Nagyjából ennyi, és akkor a következő 10 évben nem is veszek játékot
"Quotes on the internet are most times attributed wrong." Albert Einstein
Stinger
"Cerberus. Humanity First." | Twitter/XBLive/NNID: StingerHU | 3DS FCode: 1779-1409-5762
Ezeken a platformokon játszom
Xbox
Xbox 360
Playstation2
GameCube
Wii
Playstation Portable
Nintendo DS
PC
Nintendo 3DS
Mobil
Kedvenc játék-műfajaim
Akció, Akció/Kaland, Kaland, Szórakoztató, Verekedős, FPS, Online FPS, Verseny, Retro, Szerepjáték
Hobbijaim, szabadidőmben ezt teszem
Játék otthon, Játék mindenhol, Kártyajáték, Játék interneten, Társasjáték, Játék zsebkonzolon, DVD, Magazinok, újságok, Zene (hallgatom), Könyvek, TV, Írás, Mozi , Étterem, Bowling, teke, Barátok, Programozás, Email, Letöltés, Chat, Fórum, Internetes magazinok, Úszás, Esőben sétálás, Korcsolya, Hóember építés, Jégkorong, Bicikli, Tenisz, Görnyedt ülés
Barátok, ismerősök
elvis
(offline)
liquid
(offline)
antaru
(offline)
Ghz
(offline)
lovas
(offline)
drag
(offline)
bastard
(offline)
kopa
(offline)
supermario4ever
(offline)
dracoo
(offline)
Depi
(offline)
sarabi
(offline)
BlackLord
(offline)
bagszi
(offline)
Lothar
(offline)
Norbi92
(offline)
pali
(offline)
kochanp
(offline)
Reiker
(offline)
NvG
(offline)
LokkoLori
(offline)
lorantHUN
(offline)
Xbox360Gamer
(offline)
zead
(offline)
Stiletto
(offline)
AdamMcKraken
(offline)
steely
(offline)
CsibeBó
(offline)
N7 Attila
(offline)
reptai
(offline)
XBOX Live