[60] Warhawk (offline)

Poéngyilkos

Ő egy 37 éves fiú és itt lakik: Csongrád / Szeged

4786 napja regisztrált felhasználó, ez idő alatt 238293 kreditet gyűjtött

2016 április
07:51 Nem veszek játékot
Mert helyette egy érdekes / őrült projektbe kezdek. Backlog irtásra fel!


760
Ennyi játékom van jelenleg a Steam könyvtáramban.

537
Ennyi azon játékok száma, melybe a SteamDB szerint bele se kezdtem.

Az összes játék majdnem háromnegyede és ez az arány minden bizonnyal csak romlani fog.

Még mit nem!

Mivel április 1 a bolondok napja, úgy döntöttem, hogy egy bolondságnak tűnő, de érdekes projektbe kezdek: addig nem fogok új játékot venni, míg ez az arány legalább 50% alá nem csökken. Ez elvileg 157 játékot jelent, melyet ABC sorrendben lefelé haladva tervezek kipróbálni.

Figyeld: kipróbálni, nem végigjátszani. Ennyire bolond még én se vagyok, végignézve az előttem álló listán a végigjátszás azt jelentené, hogy a következő néhány évben nem kellene másra költenem. A másik oldalról viszont azt is vállalom, hogy nem csak 10 perc menüben állás lesz az, amit beleteszek, megpróbálok legalább annyi időt eltölteni vele, hogy véleményt tudjak formálni róla. Ha ez tíz perc, akkor annyi, ha két óra, akkor annyi, ha megtetszik, akkor akár még végig is játszom.

Kivételek persze akadnak:
- Humble Monthly - bocsánat, de még ezért a projekt kedvéért se fogom lemondani az előfizetést. Tudom, ez havonta egy picivel rontja az arányt, de legalább plusz motivációt biztosít.
- Munka - oké, nyilván a tesztanyagokat nem tudom és nem fogom ezért lemondani. Másrészről viszont ezek maximum időben jelentenek csúszást (de úgyse fogadtam határidőt), hiszen a tesztek miatt úgyis játszanom kell velük, tehát nem fognak "üresen" csücsülni a listában
- Kickstarter - egyrészt nem tudom szabályozni, hogy egy régen támogatott játék mikor jelenik meg, másrészt egy fejlesztés előtt álló játék támogatását nem tartok vásárlásnak.

Felmerül a kérdés: honnan lehet tudni, hogy tényleg nem veszek semmit? Nos, kénytelenek vagytok bízni a szavamban. Vagy annyira nem is, hiszen minden platformon nyilvános a profilom, konzolon valószínűleg amúgy se vásárolgatnék, a steam könyvtár méretét meg gyorsan le lehet ellenőrizni.

--

Szóval ez a nagy projekt, egyelőre elhivatott vagyok, aztán majd beszámolok a haladásról. Sőt, tervezem, hogy tolok egyik-másikból streamet is (itt), csak úgy, egyfajta bizonyítékként, érdekességként is.

Szóval: pusztulj, pile of shame, pusztulj!
14 komment

[10] anarchoid
okt 31., hétfő 17:43 #14
ez a db amugy szar van 1-2 jatek amikkel szabalyosan evekig toltam, erre statban azt irja 10percet jatszottam vele ha ilyenekben teved(nem egy gamma volt ilyen) akkor steam history egy fos
Ego, Draco Ordinis Mallei Inquisitor, per auctoritate Digamma Decimatio Duodecies, ultimum exterminatum planetae Stalindromae cum extreme celeritate impero!
[7] KT-ai
máj 02., hétfő 22:17 #13
Atya világ... 537 játék... nem kevés kidobott pénz. Én meg már azt hittem, én vagyok a kocka
SW-77042455-6602
[4] Péterke
ápr 11., hétfő 10:55 #12
Riszpekt ha végig tudod csinálni. Szerintem ezt kizárólag a világtól elzárva, remeteként lehetne megtenni, ahol mostantól a célig zéró input ér.
ápr 09., szombat 15:33 #11
Én egy dokumentum fájlban listázom a Humbe Bunde-ökben (meg Indie Royale-on) megvásárolt játékokat, amiket igyekszem a vásárlás szerinti időrendi sorrendben kijátszani - már ha lehet ilyenről beszélni pl. egy online FPS-nél vagy egy végtelenített shooternél. Időnként magam is meglepődöm, hogy egy-egy korábban érdektelennek tartott címmel mennyire jól szórakozom. Mondjuk a kijátszás kitétel miatt lassabban is haladok egyik-másik programmal, mert nemigen vesz rá a lélek a befejezésükre (SpaceChem és Lone Survivor, ami most erősen parkolópálya), csak úgy félbehagyni meg nem akarom őket.
Emiatt én is féken tartom a vásárlásokat, a Sale-ket nem is igazán figyelem, de egy-egy Humble csomagnál "sajnos" megnyílik a pénztárca... A Monthly Bundle viszont pont a fentiek, illetve a zsákbamacska jellege miatt nem favorizálom. Ha előfizetés, akkor maximum Origin Access - de az is csak akkor, ha valami folytán sok szabadidőm keletkezne.

Amúgy meg hajrá! KATT!
"Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"
ápr 09., szombat 10:38 #10
Válasz Fórumozó (#9) üzenetére
Nem feltétlen, a kezdet óta 1-2%-t csökkent már az érték, szóval egyelőre működik. Találkoztam már rossz játékokkal, melyeket 15-30 perc után dobtam, de találkoztam olyannal is, amibe beleraktam 5-6 órát és végigjátszottam.
nope
[48] Fórumozó
ápr 09., szombat 10:07 #9
Nekem 8-10 játékos rolling inventory-m van (értsd: egyet törlök, kettőt vettem közben ), soha nem fogom tudni lefaragni. A kipróbálás nem számít, mert ha valahol ottragadsz, ugrik a projekt.
MEDIOCRE
ápr 04., hétfő 13:57 #8
Pont az ilyen horribilis backlog felhalmozása miatt eleve nem veszek soha pl. bundle-ket, de a 134 Steam-es játékomból igy is van legalább 50, amihez hozzá se nyúltam még (viszont kicsit csalóka a dolog, mert pl. olyan DLC/season pass is van közte, amit egyébként már be is fejeztem).

Amúgy sok sikert! (bár szerintem is elég esélytelen )
"We chose to live the only life available to those who would truly be free. We are Thieves."
[13] Adeusz
ápr 03., vasárnap 20:27 #7
Szétcseszed a completion ratio-t, már ha mér ilyesmit a steam...

[55] FredPerry
ápr 02., szombat 21:21 #6
Ha magamból indulnék ki, akkor bele sem kezdenék ilyenbe. Ez már halva született ötlet. Szerencsére mivel PC-n nem régóta játszom újra, 34 játékom van Steamen, 3 Uplayen és 4 Originen, ami a tiédhez képest elenyésző, bár már így is rosszul érzem magam néha, hogy megint micsoda backlogom van. Az X360-ból visszamaradt 116 játék, de azokról már le is mondtam, 1-2-t inkább megvettem PC-re is, hogy majd itt bepótolom.
ápr 02., szombat 11:19 #5
Eleve bukó ez a projekt...
"This is our time to medicate..."
[22] zozi80
ápr 02., szombat 6:52 #4
Kemény...
Frsky Taranis QX7s/R9M - IFlight 8" LR/FS - Diatone M630 NX - (2x) Emax Hawk 5 - Furibee X215 ProModded 5s - Wizard X220Modded - (2x) EV Peak C1-XR - EV 800D - Tattu 4s/5s/5s R-Line-6s - Turnigy Graphene 5s - GoPro Hero Session5
ápr 01., péntek 16:01 #3
Válasz casper007 (#2) üzenetére
Ha addigra nem végzek, akkor tuti egyik se. Azért valahogy biztos ki lehet bírni.
nope
[62] casper007
ápr 01., péntek 15:29 #2
Hát erre kíváncsi leszek. Akkor se QB, se OW?
And they're all made out of ticky tacky And they all look just the same.
[61] Invi
ápr 01., péntek 11:24 #1
Good Luck! És a QB is kimarad?
Warhawk
nope
Ezeken a platformokon játszom
Kedvenc játék-műfajaim
Hobbijaim, szabadidőmben ezt teszem
Barátok, ismerősök
elvis
(offline)
liquid
(offline)
Ghz
(offline)
drag
(offline)
bastard
(offline)
kopa
(offline)
dreampage
(offline)
theSickness
(offline)
JaSSeR
(offline)
Nikopaul
(offline)
moo
(offline)
Depi
(offline)
Vandor
(offline)
anarchoid
(offline)
bp
(offline)
Adibadi
(offline)
Necroman Mk2
(offline)
Lothar
(offline)
BW
(offline)
kukac7
(offline)
KrTchy
(offline)
arsenal
(offline)
CHASE
(offline)
lorantHUN
(offline)
Mollaka
(offline)
Rince
(offline)
KiCsi MexXiS
(offline)
Hendrix
(offline)
Joda
(offline)
ruszrob
(offline)
Ikaruga
(offline)
Bence360
(offline)
fr4231
(offline)
siklara
(offline)
csirkecske
(offline)
Johnny1987
(offline)
XBOX Live