[9] CoolCat (online)

egy 27 ves fi s itt lakik: /

2163 napja regisztrlt felhasznl, ez id alatt 13010 kreditet gyjttt

2016 februr
13:02 A Shadow Moses Projekt
Ismersen cseng ez a nv? Na, vajon mi lehet?
Az 1998-ban megjelent Metal Gear Solid a videojtk trtnelem egyik legnagyobb cme. Annyira, hogy sikerlt a PlayStation ers meznybl is kitnnie. Habr lehet kicsit korosodott maga a jtk, de egy az ktsgtelen, hogy kzelebb hozta a cinematic storytelling fogalmt az addig viszonylag egyszerbb trtnetekhez szokott jtkosokhoz. A mai napig hatalmas rajongtbora van mr ennek az egy rsznek, nemhogy magnak a Metal Gear szrinak. Megszokott, hogy egy kisebb fejlesztcsapat sajt kezbe veszi kedvenc jtktrtnett, s jraformlja azt. A mostani esetben a Shadow Moses projektrl lesz sz, ami igen, egy MGS fan remeake.A projekt kezdett 2015 sztl kezdtk el, azta pedig elg szpen haladnak vele. A motor az Unreal 4, ami valljuk be, meg is ltszik egyelre, mert habr elg jl nz ki s szpen is fut, de a legtbb fellet nagyon sima s egysk. Lehetsges a kamera mozgatsa, benne van a pakliban, hogy bizonyos nem kvnatos/kidolgozott rszletek a plyn lthatak lesznek. Vagy nhol nagyon furcsnak tnhetnek az arnyok, mivel a kamera most kzelebb van a fldhz. Ez csak a ksztkn mlik, mennyire nylnak bele.
A hangulat az megvan, amihez hozzjrulnak a fnyek, s a sznek. Valamirt nekem az MGS egy kontrasztosabb, sznesebb jtkknt l az emlkezetemben, s nem a rzsaszn szerelemfelhrl beszlek. Most lehetsgen van mdostani, kicsit komolyabb hangvtelre venni a krnyezetet, olyan rszleteket beletenni, amikre eddig nem volt kapacits. rdekes lesz ltni olyan dolgokat, texturkat, elemeket, amik eddig nem voltak szem eltt, de ha elvennk, akkor nagyon feltnne. A dinamikus vilgts s "felturbzott" idjrs pedig csak hab a tortn, rengeteg j lehetsget adva az szrevtlen behatolshoz.Nagyon sok krdst dob fel ez a modernizls. Egy jtkot (konzolon legalbbis) rgen, akr ma, gy terveznek hogy szmtsba veszik a limitcikat. Klnsen rgebben csak egy kis agyalson mlt, hogyan tudnak megvalstani, vagy netn elrejteni dolgokat gy, hogy a jtkos a legjobb lmnyt kapja. Ha teljesen szabad mozgst kapunk, vagy vltoztathat kamert, j krnyezetet, az hogyan fogja befolysolni a megszokott lmnyt? Kell-e alaktani majd a plykon, Snake kap-e szuperkatona kpessgeket, a dinamikus krnyezet miatt mennyit kell mdostani az AI-n?

Ez egy durva idszak volt a franchise s a Konami letben. Ez a projekt szabad felhasznlson alapszik, amit a Konami brmikor lelhet. Viszont egy hete megjelent egy teaser, ami egyfajta beharangozknt szolgl, egy bejelentshez. Lehet akkor fog eldlni a jtk sorsa, vagy netn a Konami felkarolja. Folyt kv.
2 komment

[9] CoolCat
febr 22., htf 13:18 #2
Vlasz multishoot (#1) zenetre
Bennem inkbb az a krds merl fel, hogy szabad-e hozznylni?

Szerintem gy volt j, ahogy volt. Mr kapott egy rncfelvarrst, amit mg Kojima sem ismer el, annyira "ms" lett. Szerintem a Legacy Collection mltan kezelte az egszet. Max egy ps4-re "hzott" verzit a LC bl el tudnk kpzelni.
[43] multishoot
febr 21., vasrnap 23:07 #1
Egy ve mg bepisiltem volna az rmtl egy ilyen hr lttn, de a TPP-nek nlam sikerlt megtrnie az egsz szria irnti rajongsomat s elrni azt, hogy arra a pontra jussak, miszerint nlam az egsz MGS frencsjz tnyleg eljutott Old Snake szintjre. Egy megfradt, leharcolt, korbban mltn dicssgben sz valami, ami nem rgiben mg beleadott mindent egy utols menetre, de most mr itt az ideje szpen csendben kimlni, hisz ez az let rendje, mg a legjobb dolgoknl is.
Egyre jobban. [Rhiblokker user]
CoolCat
CoolCat mg nem rt idzetet!
Ezeken a platformokon jtszom
Kedvenc jtk-mfajaim
Hobbijaim, szabadidmben ezt teszem
Bartok, ismersk
Brandon
(offline)