[13] Kiccsidzson (offline)

tlagos - Csiga

egy 46 ves fi s itt lakik: /

3859 napja regisztrlt felhasznl, ez id alatt 21587 kreditet gyjttt

2015 October
19:26 Soha nem halsz meg
Megyek be a krhzba, valamikor idn nyron, megyek fel a g*cisekhez (mikrobiolgia), fel az emeltre , krem az ednyt, amibe verjem. Mutatja, ilyen matrjoska mdra sztszedi, kzepbl kisebb, gysznyi edny kerl el. Nem lesz pici ez? Ebbe beletallni? Mondta a dokin, hogy ha lehet krjem a nagyobbat. Adja a nagyobbat, ez mr j lesz, j nagy szja van az ednynek. Ok.
Krdezik, kiveri itt, vagy hazaviszi?
?
Kt rn bell vissza kell hozni, kt rnl regebb mintt nem vizsglnak.
Ok, akkor inkbb itt.
? (most k nznek rtetlenl, hogy mire vrok mg?)
? (menjek be a klotyba, azt annyi?)
?? (kt nzs a vlasz, az idsebb az "ez nem amerika b*szod, oldd meg magad", a fiatalabb "tlts le egy pornt b*szod, ingyen wifi van a krhzban" nzssel vlaszol)

Nem tudjk, de elvbl nincs okostelefonom, s remlem sokig mg nem is lesz. Na mindegy, hzok a wc-be, elintzem, mintt visszaviszem.
Egyb vizsglatokra is vrok, vr, vizelet, ultrahang, anymknja, mg a flcsbe is beugrok szusszanni (CT), krlttem zg a nagy csapgy, n benne, mrkja philips, taln nem nyr ki. Kontrasztanyag fnysebessggel az ereimbe, felmelegszem, megnyugszom. pphogy el nem alszom.

------------------------------
Soha nem halsz meg


- Mrmint.. n? - krdezte a kiss idegesen vrakoz fiatalember a krhz vrtermben, a vele szemben l irracionlisan ids regembertl.
- Igen, te. Ne izgulj, e miatt ne. A hall miatt ne. Ettl soha ne flj. Az ellenkezjtl taln, de e miatt ne. Soha nem fogsz meghalni.
- Ezt mgis hogy rti? Hogyhogy soha?
- Nzz rm, gyermek. Szerinted hny ves vagyok? - vlaszolt krdssel a krdsre az reg.
- Nem tudom, nem akarok tallgatni.. nem akarom megbntani..
- Engem megbntani? - mondta nevetve az aggastyn, de a nevetse khgsbe fulladt. - Szz fltt vagyok bven. Engem mr nem tudsz megbntani semmivel. A korommal fleg nem.
- Jl tartja magt - prblkozott az ifj valami pozitvat mondani.
- Igen, jl. De nem az n rdemem.. Pedig sokszor lltam mr a hall kapujban, de belpni rajta mg soha nem sikerlt. Pedig vgigharcoltam kt nagy hbort, meg pr kisebbet is fiatal koromban. Lttk mr t a sisakomat, a fejemmel egytt, mgis lek. Balesetem is volt, nem egy, amiben meg kellett volna halnom. s mgis lek.
Az orvosok azt szoktk mondani, hogy szerencss ember vagyok. A szerencse fia. Kvncsi vagyok, hny embernek mondjk mg ugyanezt az orvosok - az reg itt ismt felnevetett kicsit, immr khgs nlkl, majd folytatta. - A megvilgosods ksbb jtt. Volt egy nagy tmegszerencstlensg, s n is ott voltam. Mindenki meghalt krlttem, de n nem. n tlltem. De nem lett volna szabad. Azt egyszeren nem lett volna szabad senkinek sem tllni. Lehetetlensg. s mgis megtrtnt.
Akkor jttem r az igazsgra. Hogy nem fogok meghalni. Soha.
Mikor mr kilencven fltt jrtam, s itt fjt, meg ott fjt, meg mr mindent megltem amit egy embernek meg kell lni, gondoltam ksrletbe fogok. Magammal. Egy szrny ksrletbe. Megprbltam bebizonytani az igazamat, magamnak. Vglis mit veszthetek? Az letemen kvl?
Elszr csak mrget vettem be, de kimostk bellem. Majd megismteltem ugyanezt, egy erd kzepn, ahol senki sem jr. Persze pont akkor jrt arra egy turistacsoport, gy jra orvoshoz kerltem. Az orvos azt mondta, szerencss vagyok, hogy pont arra jrt valaki. Szerencss..
- Ez szrny, mgis mirt csinlta ezt? - krdezte megrknydve a fiatalember.
- Bizonyossgot akartam szerezni a sajt halhatatlansgomrl. s szereztem is.
- De mirt?? Mirt nem j magnak, hogy akkor jn a hall, amikor jnnie kell?
- Jn? Mg hogy jn? Nzzl rm! Nekem mr rg a fld alatt kne lennem. Jn? Azt hiszed, hogy tnyleg jn? Te elhiszed, hogy ltezik hall? Azt hiszed, hogy nem prbltam meg kiugrani a tizedik emeletrl s nem pattantam vissza onnan srtetlenl? Azt hiszed, hogy nem tettem a vasti snre a fejem s azt ksbb nem varrtk vissza az orvosok? Azt hiszed, hogy nem raktam ssze minden pnzem, s nem mentem el egy lakatlan szigetre s ugortam bele a cpk szjba az egykori bennszltt ldoz gdrnl? Mgis itt vagyok. s mg lek. Hidd el nekem, hogy soha nem fogok meghalni. s te sem fogsz.
- Ez, ez rlet! Maga egy rlt! Ezt nem hiszem el..!! - tiltakozott a fiatalember, s mr ugrott is volna fel a helyrl, de valami miatt mgsem tette.
- Nem, nem rlet. Ez az igazsg. s az igazsg mindig nehezen fogadhat be. Nekem sem volt knny.
- De ht folyamatosan halnak meg krlttnk az emberek!?
- Igen, de csak a mi ltskunkban - vlaszolta az reg - a sajtjukban nem. A sajt ltskjban mindenki halhatatlan. Ha te most itt meghalnl mellettem, szmomra halott lennl, elmehetnk a temetsedre, lthatnm, ahogy a fldbe helyezik a tested. De ez csak az n ltskomban lenne gy. A tidben nem. A ltskod kett vlna mg a hallod eltt, s az egyikben n ltnm ahogy meghalsz, a msikban viszont vgan lnl tovbb, megmeneklnl, megmentennek, meggygytannak. s jra s jra ez trtnne veled minden ilyen kilezett helyzetben.
Mint egy vgtelen fa gai, gy vlnak kett a skok, minden egyes ilyen eset bekvetkeztekor. n vagyok r az l bizonytk. Ha itt mrget innk melletted megint, akkor a te ltskodban taln meghalnk, de az enymben hvnd az orvosokat, akik helyretennnek, meggygytannak, s mivel idben rkeznnek mg szerencssnek is neveznnek.
A sajt ltskjban mindenki hallhatatlan. Valami nem enged minket meghalni.

----------------------------------------

Szltottak, s n bementem.

s mikor kijttem, csak azt lttam, hogy az reget, akivel az elbb beszltem, pp letakarjk egy kerekes gyon, ahogy a halottakat szoks. s n csak nztem t, s jrt az agyam. Kzben mintha krdeztk volna, hogy a hozztartozja vagyok e, de nem vlaszoltam a krdsre. Nztem, ahogy eltoljk az reget, s nem tudtam eldnteni, hogy bolond volt e vagy nem. Hogy igaza volt e, vagy nem? Olyan meggyzen mondta. valsznleg szz szzalkig biztos volt benne.
5 komment

Nov 01., Sunday 10:18 #5
Ok.
[46] multishoot
Nov 01., Sunday 1:08 #4
Egyetrtek az els hozzszlval, krlek ne hagyd abba a j szoksod, s dobd fel olykor szrke estink.
Egyre jobban. [Rhiblokker user]
Oct 31., Saturday 21:35 #3
Hugh Everett.
"http://youtu.be/GXs9V4x0W2E"
Oct 31., Saturday 10:50 #2
ugyan krem.
[33] backstab
Oct 30., Friday 21:07 #1
n, uram, egy zseni. Minden ltskban.
"Be an Optimist Prime, not a Negatron!"
Kiccsidzson
Kiccsidzson mg nem rt idzetet!
Ezeken a platformokon jtszom
Playstation2
Playstation3
Kedvenc jtk-mfajaim
Akci, Akci/Kaland, Kaland, Szrakoztat, FPS, Puzzle, Verseny, Retro, Szerepjtk, Szimulator, Stratgia, Taktikai
Hobbijaim, szabadidmben ezt teszem
Napozs
Bartok, ismersk
Ghz
(offline)
*Okami-chan*
(offline)
Joii
(offline)
barnoca
(offline)
atka
(offline)
hjetyekus
(offline)
tjames
(offline)
bodo
(offline)
Spongya
(offline)
krissz88
(offline)
Sunny0402
(offline)
Bundas01
(offline)
D.
(offline)
Sith Lord
(offline)
Bula_2000
(offline)
ceu
(offline)
1000rr
(offline)
Tomeggyilkos
(offline)