[48] zsozsa (offline)

Hatrozott

egy 45 ves fi s itt lakik: Budapest / Budapest

4878 napja regisztrlt felhasznl, ez id alatt 160722 kreditet gyjttt

2015 September
15:24 Project Cars Racing Hungary


2015. mjus 12-n, sok-sok csszka utn, vgre megjelent konzolokra s PC-re is az autsjtk fanok mr rgta vgyott trgya, a Project Cars. A program nem volt hibk nlkli, st nagyon nem s mg most sem az teljesen. Azonban miutn eltltttem vele egy kis idt, egybl vilgos lett, hogy nekem inkbb ez az irny kell, mint amit ms auts jtkok kpviselnek. Pedig a jtkban korbban n magam sem hittem, mr abban sem, hogy egyltaln megjelenik. De mgiscsak megjelent, folyamatosan javtjk (vagy inkbb fejlesztik?) s egyre jobb lesz.


A Project Cars-t n egy "versenyz alkalmazsnak" tekintem. Minden azrt van a jtkban, hogy versenyezz gy, ahogy akarsz. Nem kell xp-t, kreditet grndolni, minden aut s plya azonnal rendelkezsre ll. Teht kapsz egy csom autt s halom plyt, versenyszablyokat az egyes gposztlyokhoz, szabadedzst, kvalifikcit, teljesen kusztomizlhat versenyeket, dinamikus idjrssal s napszakvltozssal, kivl s egybknt teljesen egynreszabhat kormnykezelst, konzolon messze a legszimultorosabb irnyba mutat fizikval.

Igen tudom, hogy autbl nem 500-at, nem 1000-t kapunk, hanem alapbl taln csak 70-et, viszont azok egy-kt kivteltl eltekintve igazi versenygpek, amiket arra terveztek, hogy tapadjanak a betonhoz s szaggassk fel az aszfaltot. Mindehhez olyan letteli hangok jrnak, versenyaut csrgssel, zrgssel, nyikorgssal, turb sivtssal, lefjssal, hogy az egyszeri konzolos szimultorfan leteszi a hajt. Mert konzolon ilyen mg nem volt.Azt is tudom, hogy One-on csak 900p a felbonts, de az autk kidolgozottsga s a dinamikusan vltoz krnyezeti viszonyok gy is llejts vizualitssal ajndkozzk meg az embert.

A jtk pr hete, a 3.0-s patchel rte el szerintem azt a szintet, ahogy ki lehetett volna mr adni, de ez nem akadlyozott meg minket abban, hogy a megjelens utn nem sokkal ltrehozzunk egy egyelre kis csapatot, a Project Cars Racing Hungary-t. Az mr korbbi konzolos auts plyafutsom sorn bebizonyosodott, hogy versenyezni vagy csak kzvetlen barti trsasggal vagy szervezett krlmnyek kztt lehet s rdemes, ezrt sajt rdeknk is azt diktlta, hogy hozzuk ltre a csapatot. Hiszen ha az ember csak gy felvakodik a vilghlra egyet versenyezni, szinte biztos, hogy csak az ideget fogja nyelni, mert mindig lesz mgtte egy flidita, aki csak telibe akarja vgni a meznyt, kzben pedig torkaszakadtbl nekel.Na ilyen nlunk nincs! A jtk maga is biztost szablyokat, amit pedig nem tud megadni, azt mi kidolgoztuk s ennek betartsval versenyznk. Most mr tl vagyunk 10-11 versenyen, amiben volt egy mr egy tesztbajnoksg is a GT4-es Ginettkkal s elmondhatjuk, hogy ebben a jtkban kszlni kell. Taktikval, stratgival, plya, gumi ismerettel, kpesnek kell lenni a meznyben autzni, akr kivrsra jtszani, gyakorls nlkl - s ez tapasztalat - csak tnkrevgjuk a sajt s msok versenyt is.Ha viszont felkszltnk, akkor a jtk s a jtkostrsak is meghlljk a belefecclt idt, eszmletlen izgalmas versenyeket lehet futni. A htkzi rengeteg gyakorlsnak hla mg egyszer sem volt tmegbaleset versenyeinken (gy nem kellett alkalmaznunk safety car-os szablyunkat sem), elvtve egy-kt frfias, traauts kocc elfordult, de ez benne van.

Hamarosan kezddik az els "komoly" bajnoksgunk a sokak ltal favorizlt GT3-as gposztlyban. Nlunk az sszes segtsg off-on van, nincs kiprgsgtl, stabilits menedzser, s br a lobbiban sajnos ktelezen nem kikapcsolhat, mi arra krjk a versenyzket, hogy a jtklmnyt tnkrevg fktvjelz nyomvonalat is ljk ki. Inkbb kszljenek s ismerjk fejbl a plyt, a fktvokat ljk be a tereptrgyak, fknyomok, stb. alapjn. Versenyeinken szinte mindig tbbszrs gumikopst lltunk be, hogy mindenkppen sor kerljn egy vagy tbb boxkillsra, ezrt rdemes kpben lenni a jtk boxtaktika menedzselsvel is, ami elsre nem mindig egyszer.Ennek a kis blogbejegyzsnek nem titkoltan a csapat promzsa a clja. Br versenyeinken azrt egy tucat versenyz mindig megjelenik, nem bnjuk, ha teli lobbival, vagy lobbikkal futunk. Szval akinek ez az rs felkeltette az rdekldst s szereti a kihvsokat (mert ebben a jtkban a versenyzs az!), az ltogassa meg honlapunkat s frumunkat vagy akr Facebook oldalunkat s csatlakozzon versenyeinkhez! Az lmny megfizethetetlen, a tbbire meg ott van a MasterCard...
6 komment

[48] zsozsa
Sep 15., Tuesday 20:16 #6
Legolas, P.A.! Kszi nektek is!
Dzszon Tetem a Transplanter
[8] P.A.
Sep 15., Tuesday 19:06 #5
Partvonalrl szurkolok....
Rfgnk a srban, rlnk a moslknak s nem figyelnk a gazda kezben a ksre.
[56] legolas
Sep 12., Saturday 7:21 #4
J lett zsozsa
[48] zsozsa
Sep 11., Friday 21:55 #3
Kszi srcok, igyeksznk!
Dzszon Tetem a Transplanter
Sep 11., Friday 21:06 #2
faxa rs s kezdemnyezs. grat
Minden hten hbor PSN ID: ScarfaceSnake; gamertag: HUNSnake
[8] miata
Sep 11., Friday 19:59 #1
J sszefoglal
gamertag: bgabor
zsozsa
Dzszon Tetem a Transplanter
Ezeken a platformokon jtszom
Xbox 360
Xbox One
Playstation4
Kedvenc jtk-mfajaim
Szrakoztat, FPS, Szimulator
Hobbijaim, szabadidmben ezt teszem
Jtk otthon, Jtk interneten, Snowboard, Kzdsportok, Fitness
Bartok, ismersk
rdg
(offline)
Bobo
(offline)
Stevex
(offline)
SamFisher
(offline)
Sebhelyesarc
(offline)
kris91
(offline)
vencel
(offline)
matiszg
(offline)
boksz
(offline)
xsipi
(offline)
GeePee
(offline)
Rewmac
(offline)
gila
(offline)
hjetyekus
(offline)
mrpeck
(offline)
micshp
(offline)
Ray
(offline)
kafaszofa
(offline)
Funky75
(offline)
kozi1200
(offline)
TylerDurdenHUN
(offline)
Riddick
(offline)
Karyu
(offline)
Kisvendg
(offline)
nattila77
(offline)
A nagy Lebowski
(offline)
Tigergreece
(offline)
RetekMester
(offline)
rider72
(offline)
The Jedi Master
(offline)
Sziszka
(offline)
biroooo
(offline)
birooo
(offline)
dani0113
(offline)
btdudu
(offline)
wolfman
(offline)
BazsiHHH
(offline)
rico77hun
(offline)
R-Win
(offline)
nintendo fan
(offline)
Zoy76
(offline)
Gyuszi 64
(offline)
Shifty Fox
(offline)
migren
(offline)
smash877
(offline)
Pifu1983HUN
(offline)
Duracel
(offline)
Zso46
(offline)
gizmo1686
(offline)
huRedd
(offline)
reptai
(offline)
XBOX Live