[62] casper007 (offline)

Alapos - Átlagos

Ő egy 29 éves fiú és itt lakik: Budapest / Budapest

4926 napja regisztrált felhasználó, ez idő alatt 253420 kreditet gyűjtött


[62] casper007
Jan 04., Sunday 12:14 #42
Válasz Adeusz (#41) üzenetére
Én is szeretem mindkét játékot. Bár a Witcher 2 még csak meglebegtette, mit lehet kihozni az univerzumból, a Titanfall pedig a nagyon korrekt lövöldék táborát erősíti, nem pedig a forradalmiakét, hiába vezetett be nem egy újdonságot. Tetszett a koncepciója, de az igazat megvallva azért vettem meg premierkor, mert egy éves gold előfizetést lehetett nyerni vele. Egy hónap alatt belenyomtam kb. 70 órát, élveztem, de ki is játszottam magam vele, most már sem az alapjáték, sem a DLC-k nem mozgatnak meg. Nem játszottam sok cross-gen címmel, de a benyomásokat olvasva messze a Titanfall az egyik legjobban megírt ilyen cím a korábbi gépre.
And they're all made out of ticky tacky And they all look just the same.
[13] Adeusz
Jan 03., Saturday 17:26 #41
Válasz casper007 (#40) üzenetére
A téliszünet zárultával tudok elszámolni a gamingidőmmel és főleg a következő blogbejegyzésed miatt teszem, hogy némileg az AAA címek védelmére keljek:

Witcher 2-t kezdtem el 360-on (persze januárban ingyenes lesz
Nagyon nem kell ragoznom, nem véletlen, hogy a 3. rész a legjobban várt játék.

Titanfall-t húztam még le a decemberi akcióban és kezdtem el balga fejjel a Witcher közben, azóta pedig nem tudom abbahagyni. Pont mostanság gondolkodtam, hogy ez nekem örökre kimarad, mert 360-ra nem érdemes megvenni, mire nextgen leszek, már arra is lesznek sokkal jobb címek. Nos az eddig legjobban elsült impulzus vásárlásom volt ez 3250-ért.
Remek munkát végeztek vele: ahogy a szűk és roppant tágas tereket kombinálják az öreg vason is csodásan fest. Az akrobatikus harc és a folyamatosan, okosan adagolt challenge rendszer nem hagyja hogy otthagyjam. Nemégiben a Halo 4 campaign után visszamentem egy kicsit multizni és ott (pedig nem vagyok nyeretlen kétéves) nagyon aláztak a szűk folyosókon. A Titanfall igazi felüdülés és óriási pozitív csalódás.
[62] casper007
Dec 30., Tuesday 16:18 #40
Válasz siklara (#39) üzenetére
A munkámból már másfél év után elegem van, de a jelenlegi helyzetemben csak úgy tudok előrébb lépni, ha még maradok a pályán, szóval pár évig biztos hajtom az igát. De legalább februártól a fővárosban élek és dolgozok majd.
And they're all made out of ticky tacky And they all look just the same.
Dec 30., Tuesday 15:55 #39
Válasz casper007 (#20) üzenetére
Az ötlet jó, egyszer talán én is elsütöm majd.

Egyébként egy éve még jó ötletnek tűnt elvégezni, de most, hogy vizsgázni kell belőle, meg közben hozott egy olyan fordulatot az élet, ami tök fölöslegessé tette az egészet, már annyira nem örülök neki. Mindegy, most már befejezem valahogy, elúszni nem fogom hagyni...

Egyébként igen, a tanításból, de legalábbis a suliból most már nagyon elég volt.
"We chose to live the only life available to those who would truly be free. We are Thieves."
Dec 30., Tuesday 15:50 #38
Válasz mcmacko (#31) üzenetére
Gratula!!

Na, nálam jól elmaradt, helyette inkább megint visszataláltam a Skyrimhez és épp Solstheim szigetén kolbászolok, ahol végre trú dunmerként hősködhetek kormos tesvíreim között, akik következetesen outsidernek szólítanak.
"We chose to live the only life available to those who would truly be free. We are Thieves."
Dec 30., Tuesday 15:49 #37
Új WoW karaktert szintezek.
[4] Péterke
Dec 28., Sunday 11:26 #36
Mint mindig, szülőknél. Béke és szeretet. Ilyenkor előkerül a retro multi, SNES Donkey Kong C; Mortal Kombatok, Street Fighter... Közben visszajönnek az akkori sztorik és kb. 20 évet fiatalodom.
[55] FredPerry
Dec 28., Sunday 0:59 #35
Válasz casper007 (#34) üzenetére
Fiatalág bolondság. Egyél bejglit tejjel és ülj le játszani.
[62] casper007
Dec 27., Saturday 23:44 #34
Lassan nekem is készülnöm kellene a vizsgáimra.
And they're all made out of ticky tacky And they all look just the same.
[55] FredPerry
Dec 27., Saturday 23:04 #33
Család letudva, asszony tanul, munka most pihi, úgyhogy Titanfall ezerrel.
[22] Keyoo
Dec 27., Saturday 12:42 #32
Csaladi osszejovetel, nevnapi sorozes a haverokkal, jatek tekinteteben pedig ott figyel a brothers, a wolf among us, tell tale borderlands, es nem hianyozhat a fifa 15 sem illetve letoltottem az ssx-et de szerintem mire oda jutok hogy ranezzek eltelik szerintem egy honap is
Xbox Live: Keyoo7
Dec 26., Friday 23:46 #31
Válasz siklara (#18) üzenetére
UC2 kipörgetve, egy két trofira ráhajtva.
"This is our time to medicate..."
[33] backstab
Dec 26., Friday 17:26 #30
Dolgozom, mint egy őrült. Kezdem már unni.
"Be an Optimist Prime, not a Negatron!"
[6] Zoy76
Dec 26., Friday 13:05 #29
Nálam főleg Isolation pörög a karácsonyra kapott 125-ös led tv-n,nem gyenge.. meg néha gta online Bfbc 2
"A hold vigyorgó képpel bámult le rájuk.Sokan állítják, hogy a barátságos égitest kedveli a hülyéket."
[17] Petreszku
Dec 26., Friday 8:19 #28
Párommal amennyi időt csak lehet, család látogatások és olvasás. Játék egyre ritkábban. Inkább már csak a retró gyűjtögetés.
"Emberi törvény kibirni mindent és menni mindig tovább, még akkor is, ha már nem élnek remények és csodák." (Hemingway)
[41] Đoma
Dec 25., Thursday 20:16 #27
Melónak vége, ugyhogy haverok, barátnő, bulik.
[35] Npeti
Dec 25., Thursday 18:33 #26
Téli szünet? Egy régi világból rémlik valami ilyesmi kifejezés...

Viccet félre téve a decemberem elég sűrű volt és 24.ét meg 32.ét is megkaptam szolgálatnak szóval elég szopacs ilyen szempontból, viszont januártól nem dolgozók egy jó ideid a nagyon sok felgyülemlett szabim, és a cég váltás miatt. De pihizés nem lesz gyúrok még keményebben, mint eddig, elmegyek nyelvtanfolyamra, hogy végre meglegyen a felsőfokú szóbelim is, plusz van egy kezdődő románcom is, szóval unatkozni nem fogok. És piheni se terveztem.
A játékokkal pedig azt hiszem idén mérföldkőhöz érkeztem. Úgy érzem itt a vége. Hiába vannak kiváló játékok pár euroért steamen már nem érdekel. Hiába van ott a 360 miután végig vittem a gta 5-öt jó ha kétszer játszottam velem. Most már van más az életemben, ami fontos és jobban érdekel, így ez a hobbim alighanem bevégzi szépen lassan. Talán majd ha gyerek lesz újra leülök néha játszani, de én már szinte egyáltalán nem érzem annak a szükségességét, hogy ilyesmire pazaroljam (mert már annak érzem) az időmet. Vagy, hogy én is eljussak oda, hogy sírjak, hogy ezek már nem is játékok és régen bezzeg minden jobb volt, pedig a baj nem a játékokkal van csak az emberek nem értik meg, hogy ők már túl haladtak azokon.
Dec 25., Thursday 17:55 #25
Leginkább a családdal, de ha időm engedi, akkor a backlog írtás jegyében a Zeno Clash-sel játszogatok (holnapra szerintem meg is lesz).
"Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"
Dec 25., Thursday 13:44 #24
GTA Online (lehet hógolyózni ! ), és Bioshock Infinite Complete Edition, a sztori dlc-k végén tuti lesz majd ismét mindfuck.
[54] Doom
Dec 25., Thursday 13:23 #23
Válasz Kester (#22) üzenetére
Nem, a játékkal semmi bajom, de ha kinézek az ablakon, semmi se emlékeztet arra hogy tél van..
[9] Kester
Dec 25., Thursday 11:13 #22
Válasz Doom (#21) üzenetére
Ennyire rossz vagy elavult?
[54] Doom
Dec 25., Thursday 10:26 #21
Miután véget ért az ünnepi készülődés, ajándékozás, jól bezabáltam, egy kis múltidéző keretében lenyomtam az ICO HD-t. Illetve hasonló célokkal szereztem be a Lost Planet-et, hogy mennyire jó lesz úgy nyomni, hogy közben kint is havazik.. nos, jelen állás szerint lehet jobban jártam volna a Resident Evil 5-el..
[62] casper007
Dec 24., Wednesday 23:37 #20
Válasz siklara (#18) üzenetére
Elég volt a tanárságból? Már párszor voltam külföldön városnézésen idegenvezetővel és mindig vidám tagoknak tartottam őket. Mindig eszembe jut az az inside joke, hogy ki kellene tanultatnom magam idegenvezetőnek, elvinni egy csoportot a parlamenthez és rámutatni, hogy itt a messze földön híres magyar majomház. (bocsánat)
And they're all made out of ticky tacky And they all look just the same.
[25] Karez
Dec 24., Wednesday 23:00 #19
Mivel idén elhalmoztak ismerőseim egy kiló steam gift-el, így azokat próbálom betábázni jövőévre, hogy mikor nézzük meg.
Plusz én is vettem egyet ps3-ra (Soul Calibur V) és vita-ra (Freedom Wars) szinte bagóért játékokat, így azok alapos kipróbálása lesz egy tál halászlé és két bejgli szünete között.
Plusz jó lenne már a The Evil Within-t is befejezni, mert nem állapot hogy két hetente egyszer jut eszembe hogy vettem ilyesmit még születésnapomra magamnak.

Rokonokhoz szerencsére csak hétvégén nézünk le, így relatív már csak be kéne osztani.
The bird hermes is my name, eating my wings to make me tame.
Dec 24., Wednesday 19:59 #18
Válasz mcmacko (#15) üzenetére
Mackó, te én vagy?

Én is az Uncharted 2-3 befejezését terveztem a szünetre, de az Icewind Dalet már nem veszem elő idén, helyette a Skyrimbe fektetek még legalább 50-100 órát türelemtől függően.
A nem játékos dolgok még képlékenyek, de evés-ivás, túrázás, visszafogott mulatozás előreláthatólag lesz. : )

Ja most jut eszembe, tanulnom is kéne egy csomót, mert január-februárban idegenvezető vizsgáim lesznek (most ér véget az egyéves tanfolyam).
"We chose to live the only life available to those who would truly be free. We are Thieves."
[9] Kester
Dec 24., Wednesday 17:07 #17
Probálgatom a scrollst illetve szerintem retrozni fogok (age of wonders)
[59] Alwares
Dec 24., Wednesday 16:09 #16
Hát míg szülőknél vagyok, addig végigtolom a Tearawayt Vitán, aztán ha lesz rá idő akkor haladok még az FF X HD-vel. De valószínűbb hogy elolvasom végre a Város és a Csillagokat Arthur C Clark-tól kindlen.
Aztán ha hazamentem egy ks AC Unity platinázás (pár óra kell), aztán Dragon Age látástól vakulásig
.titanic {float: none;}
Dec 24., Wednesday 12:48 #15
Icewind Dale.

Mellette befejezem már a félbeharapott Uncharted 2-3 részeket, összelegózom a banda hamarosan megjelenő EP-jének a borítóját, meg grafikus elemeit, és persze családozás, pihizés, párommal sétálgatás kombó lesz még itt az aktív kikapcsolódás része.
"This is our time to medicate..."
[22] antaru:
Dec 24., Wednesday 8:29 #14
Válasz casper007 (#13) üzenetére
Haha, nalunk leall a gyar es bar tegnap dolgoztam, legkozelebb otodiken fogok csak.
Viszont olyan 3 honapra valo jatek, film, rajzfilm, konyv es dietaellenes kaja van betervezve erre a szuk ket hetre.
Kylo Ren is my favorite Disney princess
[62] casper007
Dec 24., Wednesday 0:13 #13
Sajnálom azokat, akiknek dolgozniuk kell. Én azt is világvégének éltem meg, hogy "csak" két hetet lehetek itthon. Január elején vizsgázni fogok és mehetek vissza melózni, de ahogy nézem, nekem szinte gondom sincs.

Én persze, mint mindig, jól eltervezek ezt-azt, amiből semmi sem valósul meg.
And they're all made out of ticky tacky And they all look just the same.
[22] antaru:
Dec 23., Tuesday 23:34 #12
Ma módosítottam az elképzelést.
Újrakezdem Vitán a Silent Hill: Book of Memoriest és emellett a Shinobido 2-vel játszom. Huha... Megnézve az év eleji megjelenéseket, nekem még mindig a Vita a kedvenc gépem.
Kylo Ren is my favorite Disney princess
[31] armi
Dec 23., Tuesday 22:11 #11
Én most pótlom a The Walking Dead-et az elejétől. Nagyon tetszik, nem értem eddig miért maradt ki?!
Ki minek gondol, az vagyok annak...
[30] typer
Dec 23., Tuesday 17:00 #10
munka
bevásárlás
motor akkumulátor feltöltése
mozi
karácsonyfa díszítés
evés
evés
evés
munka
pihenés

és talán egy kis játék
[39] getro2
Dec 23., Tuesday 16:00 #9
alvással.
[10] Painmare
Dec 23., Tuesday 15:55 #8
Vizsgára készüléssel és melóval. Ha meg jut időm rá akkor igyekszem pótolni a Dark Souls lemaradást. Sajna egy kis WoW-ra már nem jut időm
Listen to my story. This may be our last chance.
[10] qper
Dec 23., Tuesday 14:29 #7
Munka, év végi magamat utolérés.

No meg lenne némi játék is esténként, de PS4-re nem találok épkézláb használt játékot így az ünnepek előtt (FC4, Shadow of Mordor)
gamertag: csodaleny, 3DS Friend Code: 2680-9869-5492
[25] Yip Man
Dec 23., Tuesday 13:16 #6
királyul, végre ma lesz időm elmenni megvenni a karácsonyi ajándékokat; huszonötödikén élesben is bevetem az új receptemet, aztán, ha jól kufárkodok az időmmel, a két ünnep között elkészülök a félévi beadandóimmal is; újév környékén belefér egy családlátogatás, aztán vizsgaidőszak reloaded, jee

valamikor azért belefér pár kör tímfortressz kettő is
jött már ki valami rendes játék tímfortressz óta?
"Music fills my empty bones and some times it seems it's the only place I've left to go..."
[51] Dude
Dec 23., Tuesday 10:08 #5
Munkával, hogy bassza meg. Csak szent este nem kell dolgozzak.
Gamer for Life (X Live,Nintendo ID, boardgamegeek: DudeHUN, PSN: DudeHUN2364) Bah-weep-Graaaaagnah wheep ni ni bong
[23] Coooler
Dec 23., Tuesday 8:30 #4
Horrorral. A téli időjárás, illetve a hosszú éjszakák meghozzák a kedvem a sötétebb hangulatú filmekhez, játékokhoz. Azért néha beiktatunk mást is
"One day I'm gonna save your ass, and you're probably gonna wanna kiss me!"
[18] Red13
Dec 22., Monday 23:49 #3
Dragon Age Inquisition, meg év végéig megpróbálok pótolni jó pár idei filmet.
PSN: HUNred13 blog: fyahfilms.blogspot.com
[55] FredPerry
Dec 22., Monday 23:32 #2
Barátnővel, munkával, vásárlással. Ha van egy kis szabadidő, akkor meg a gitároddal.
[22] antaru:
Dec 22., Monday 22:57 #1
Hát... Adok egy esélyt a Shining Resonance japán importomnak (sokat nem várok tőle), de emellett csak azt fogom figyelni, hogy mi jön ki karácsonyi akcióban PS3/Vitára és lecsapok rá.
Vidéken töltöm az év végét, PS4-et nem fogok magammal vinni.
Kylo Ren is my favorite Disney princess
casper007
And they're all made out of ticky tacky And they all look just the same.
Ezeken a platformokon játszom
Playstation3
PC
Nintendo Wii U
Kedvenc játék-műfajaim
Akció, Kaland, FPS, Szerepjáték
Hobbijaim, szabadidőmben ezt teszem
Játék otthon, Könyvek, Mozi
Barátok, ismerősök
elvis
(offline)
liquid
(offline)
antaru
(offline)
Ghz
(offline)
drag
(offline)
bastard
(offline)
zaz
(offline)
playmore
(offline)
logen
(offline)
dreampage
(offline)
theSickness
(offline)
Lavitz
(offline)
Tommy_Angelo
(offline)
zs0lt1
(offline)
Edina
(offline)
Rolne
(offline)
Attila6
(offline)
Hellfrost
(offline)
rob
(offline)
Necroman Mk2
(offline)
Đoma
(offline)
gyuri12
(offline)
Fatman
(offline)
Vuxy
(offline)
Jackal
(offline)
axl
(offline)
Matos
(offline)
BW
(offline)
Alwares
(offline)
skiz0
(offline)
rolmanus
(offline)
jimessor666
(offline)
roli576
(offline)
Yip Man
(offline)
Sicknesshuga
(offline)
maccc
(offline)
kochanp
(offline)
Sübe
(offline)
atka
(offline)
x-doboz360
(offline)
Morwen
(offline)
sepsta75
(offline)
HuN Makaveli
(offline)
Iceakos
(offline)
kryss777
(offline)
mnorbee
(offline)
Final Doom
(offline)
Ray
(offline)
pergemark
(offline)
annie007
(offline)
erik10
(offline)
Nesh
(offline)
lorantHUN
(offline)
Joo T
(offline)
RedBoyforCE
(offline)
olin
(offline)
NikoBoy
(offline)
kicsihocza
(offline)
hocza
(offline)
regeth
(offline)
ryujani
(offline)
Gangster
(offline)
wortoo
(offline)
warass
(offline)
engé
(offline)
wodbear
(offline)
RoOte
(offline)
5T3V3N
(offline)
Quimby
(offline)
G.A.R.
(offline)
Sam360
(offline)
Xbox360Gamer
(offline)
Zombi Killer
(offline)
Enzo Di
(offline)
lamann
(offline)
Graphitman
(offline)
KiCsi MexXiS
(offline)
Wolverine
(offline)
Futrinka
(offline)
Adam360
(offline)
Yegor
(offline)
Alpár
(offline)
ne5h
(offline)
TheGameSCore
(offline)
M4ST3RCH13F19
(offline)
Amy
(offline)
John Smith
(offline)
okornyalbaro
(offline)
Bence360
(offline)
Keyoo
(offline)
MilanZila
(offline)
Zoy76
(offline)
dpb
(offline)
SRyan
(offline)
Fabri
(offline)
AnnexHUN
(offline)
Shifty Fox
(offline)
Szekitáj Chili
(offline)
FredPerry
(offline)
Svitzh
(offline)
Rolcsoo
(offline)
Kisszarka
(offline)