[60] Warhawk (offline)

Poéngyilkos

Ő egy 38 éves fiú és itt lakik: Csongrád / Szeged

5009 napja regisztrált felhasználó, ez idő alatt 238293 kreditet gyűjtött

2014 June
13:06 5 mókás E3 beégés
Kis bemelegítő az idei show előtt.
Ha van valami, amiért egy-egy E3 show emlékezetes marad, az minden bizonnyal egy látványos felsülés. Jöhetnek a CG / nemCG viták, az egymásnak ugró fanboyok, nem feltétlen ezekre fogunk évek múlva is emlékezni, hanem például mikor egy nevesebb komikus részegen / beszívva / részegen és beszívva tette tönkre egy kiadó teljes előadását. Szóval a teljesség igénye nélkül kis bemelegítésként itt van öt (oké, öt plusz egy), amire én személy szerint tuti örökre emlékezni fogok.

5. Giant Enemy CrabOké, kezdjük azzal, amit valószínűleg mindenki ismer. Az időpont 2006, a helyszín a Sony konferencia, ami igazából olyan szinten tele volt beégésekkel, hogy egymagában kitöltene egy egész blogposztot, kezdve a "RIIIIIDGE RACER"-től a gép árának bejelentéséig (igen, el lehet kezdeni párhuzamokat vonogatni). Nekem mégis a kedvencem a Genji: Days of Blade elhíresült bemutatója volt, ahol Bill Ritch a történelmi pontosság ecsetelése után megmutatta az óriás ellenséges rákot. Amit a hátára kell fordítani masszív sebzés beviteléhez.
Minden egyes szava kincs volt.

4. Kudo Tsunoda talpa - BAM!Ugorjunk három évet az időben, 2009-ben a Microsoft éppen próbálta (mint utólag kiderül: sikeresen) meggyőzni a közönséget arról, hogy a Kine - bocsánat, Project Natal milyen innovatív eszköz. Például meg lehet vele nézni egy Avatar talpát. Vagy inkább olyan ördögi pózba csavarni, mintha megszállta volna az ördög.

3. Wii MusicA 2008-s E3 kicsi volt és nem is túl érdekes, de azért a Nintendonak sikerült egy kis színt vinnie az egészbe - még ha nem is úgy, ahogy akarták. A Wii Music lett volna a válaszuk a Guitar Hero / Rock Band párosra, de a show mindössze arról győzött meg minket, hogy soha, SOHA nem játszunk vele közönség előtt. Legalábbis ha nem akarjuk, hogy őrültnek nézzenek.

2. Denf Maftesz!A nem angol anyanyelvű előadók kiejtésén viccelődni nem túl igazságos (függetlenül attól, hogy szegény Iwata minden egyes megszólalásakor megtesszük), de a Konami 2010-s (egyébként megint: önmagában egy posztot érő) előadásánál meg kell állni. Oké, senki nem volt felkészülve és mindenki a teleprompterről olvasott, de senki nem tette ezt olyan lelkesen - és olyan szörnyűségesen rosszul - mint Naoki Maeda. Ezzel pedig hat percnyi kéjes nevetéssel ajándékozta meg a nagyérdeműt.

1. Mortal Kombat vs Killer Instinct
Ugorjunk vissza egy méreteset most, egészen a legelső E3-ig, 1995-be.Ekkor mutatkozott be a Mortal Kombat 3 és "mutatkozott be" a Killer Instinct Ultra64-s verziója. Persze nem úgy mint most, CG-nek nevezett CG-vel és gameplaynek nevezett CG-vel, hanem... táncosokkal. Ugráló, beöltözött táncosokkal. Ha ez nem ég bele a memóriádba, akkor semmi.

+1 SaturndayPlusz egy, mert ez egyszerre mókás és szomorú, hiszen valaminek - konkrétan a SEGA hardvereknek - a végjátékát is jelentette.
Szintén 1995-ben járunk, mikor a SEGA bejelentette a Saturn megjelenési dátumát. Mikor? Ősszel? Jövő hónapban? Néhány hét múlva? Nope: aznap. Ez lett volna a bomba, a show befejezésétől kezdve meg lehetett volna venni a konzolt.
Csak volt néhány apró probléma: kezdődött ott, hogy összesen hat játékot lehetett kapni, mivel a többi fejlesztés alatt állt, hiszen a kiadók úgy tudták van még 4 hónapjuk a megjelenésig. Ja igen, és a terjesztőknek, boltoknak se igazán szóltak, akik pedig nem igazán rendeltek belőle. És akkor ott volna az akkoriban igencsak drágának számító 400 dolláros ár - nem csoda, ha az emberek a 100 dollárral olcsóbb, teljesítményben pedig jobb PlayStationt vették? (Igen, megint el lehet kezdeni párhuzamokat húzogatni.)
A Saturn megjelenésénél amit csak lehetett azt elrontott a SEGA - ami azért szomorú, mert 4 évvel később, a Dreamcastnál viszont mindent eltaláltak, csak akkor már nem volt visszaút.
4 komment

Jun 09., Monday 8:33 #4
Oh, az a Saturn video... A dicsőséges kilencvenes évek... Mennyi halott LSD, te jó ég...
let the sun never blind your eyes
[21] B3N1
Jun 09., Monday 0:29 #3
Konami valami hihetetlen volt.
KATT!
( ͡° ͜ʖ ͡°)
[14] Basara
Jun 08., Sunday 23:56 #2
Sehol egy ONE MILION TROOPS? KATT!
Bastich
Jun 08., Sunday 15:52 #1
Ezt a Giant Crab videót nem ismertem, köszönöm az élményt!
"We chose to live the only life available to those who would truly be free. We are Thieves."
Warhawk
nope
Ezeken a platformokon játszom
Kedvenc játék-műfajaim
Hobbijaim, szabadidőmben ezt teszem
Barátok, ismerősök
elvis
(offline)
liquid
(offline)
Ghz
(offline)
drag
(offline)
bastard
(offline)
kopa
(offline)
dreampage
(offline)
theSickness
(offline)
JaSSeR
(offline)
Nikopaul
(offline)
moo
(offline)
Depi
(offline)
Vandor
(offline)
anarchoid
(offline)
bp
(offline)
Adibadi
(offline)
Necroman Mk2
(offline)
Lothar
(offline)
BW
(offline)
kukac7
(offline)
KrTchy
(offline)
arsenal
(offline)
CHASE
(offline)
lorantHUN
(offline)
Mollaka
(offline)
Rince
(offline)
KiCsi MexXiS
(offline)
Hendrix
(offline)
Joda
(offline)
ruszrob
(offline)
Ikaruga
(offline)
Bence360
(offline)
fr4231
(offline)
siklara
(offline)
csirkecske
(offline)
Johnny1987
(offline)
XBOX Live