[24] CeXzer (offline)

Ő egy 43 éves fiú és itt lakik: Budapest / Budapest

4832 napja regisztrált felhasználó, ez idő alatt 52717 kreditet gyűjtött

2014 February
17:45 Vita mostanában
Gondoltam, írok pár szót arról, mostanában mivel játszom Vitán, hátha valaki pont ilyen játékokat keres.
Muramasa Rebirth:

Ez ugye egy 2009-es Wii játék, de az ilyenekkel mindig úgy vagyok, hogy ha lehet handhelden kell nyomni, mert azt hurcolászhatom magammal. Az pedig a másik dolog, hogy Vitán egyszerűen gyönyörű. Jó kis 2D-s akciójáték ninjákkal a főszerepben, lehet benne sokat kardozni és még a karakterünk is fejlődik. Ha az ember nem könnyű fokozatban kezdi, van benne kihívás és így sikerélmény is rendesen.

Dragon's crown: Ugyanaz a csapat, mint az előző, hasonló maga a játék is, ebben még nem nagyon mélyedtem el, de azt hiszem mindenki tudja, miről van szó.

Killzone: Mercenary. Csak nemrég jutott birtokomba ez a gyöngyszem, tudom, hogy nagy volt körülötte a hype, de a Resistance után annyira nem éreztem úgy, hogy nagyon szükségem van fps-re vitán. Nagy volt így a meglepetés, mikor rögtön az elején olyan grafikát tett elém, ami nagy gépen is simán elmenne, még mindig nem hiszem el, hogy ebből a kis kütyüből ilyet ki lehet hozni, egyszerűen zseniális, és mellé a játékmenet is teljesen rendben van. Mindenképp kihagyhatatlan.

Toukiden: the age of demons. Amíg nincs God Eater, ez a Monster Hunter vitára. Igazából sok dologban jobban hasonlít a Soul Sacrificera, de tagadhatatlan MH beütések is vannak. Ami miatt nekem nem tud az MH nyomába se érni, hogy nincs az a megyek vadászni érzés, sokkal inkább az van, hogy megyek és megölök mindent a pályán, ami nem a csapatom tagja. Itt nincsenek tárgyak, csapdák, élesítő kövek, stb, amivel fel kellene készülni specifikusan egy-egy szörnyre, helyette viszont vannak elveszett lelkek, akiket meg lehet szerezni, és hasonló szerepet töltenek be, mint a Monster Hunterben a tárgyak, képességeket adnak, és a fegyveredben vihetsz belőlük a csatába. Ezek között vannak csapdák, gyógyítás, lifesteal, stb, de mégsem adják azt az érzést, mint a Monster Hunter előkészülete. Ettől még jó játék, ha nem hasonlítgatjuk, simán sok-sok órát el lehet vele verni.

Ys: memories of Celceta: Ez az Ys IV-en alapszik, kvázi folytatása. Teljesen korrekt akció RPG, az élvezhetőbb fajtából. Grafikailag nem csúcs, de melyik Ys játék az? Kicsit sok a történet, kevesebb szöveggel is beértem volna, de így is jófajta játék.

The Amazing Spider-man: Ok, ez messze nem a világ legjobb játéka, a nagygépes verzió sem az, de az, hogy a zsebemben magammal vihetek egy rendes nagygépes open-world pókember játékot, az kihagyhatatlan, de ez már csak a spidey fanboyság miatt van:)

3 komment

[13] Vendu11
Feb 23., Sunday 23:19 #3
Köszönöm az ajánlót CeXzer. Így legalább álgondolom a PSVIta vételt. előny, hogy még TV sem kell hozzá.
[24] CeXzer
Feb 22., Saturday 19:35 #2
Válasz Karez (#1) üzenetére
Hát, nem túl szép, és framerate gondok vannak. Mondom, ez nekem csak full fanboyság, egyébként (főleg, hogy végigjátszottam PC-n is) eszembe nem lenne megvenni
Don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. Don't turn your back. Don't look away. And don't blink. Good luck.
[25] Karez
Feb 22., Saturday 19:14 #1
The Amazing Spider-man-nek milyen lett a portja?
Sokan panaszkodnak az indokolatlan akadásokra, és fagyásokra.
Ami nem jó hír sajna. :/
The bird hermes is my name, eating my wings to make me tame.
CeXzer
Don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. Don't turn your back. Don't look away. And don't blink. Good luck.
Ezeken a platformokon játszom
Xbox 360
PC
Kedvenc játék-műfajaim
Hobbijaim, szabadidőmben ezt teszem
Barátok, ismerősök
Rince
(offline)
Brandon
(offline)
Astro Mike
(offline)
5241451
(offline)