[5] gerelysa20 (offline)

Vidám - Hallgatag

Ő egy 25 éves fiú és itt lakik: Somogy / Siófok

4049 napja regisztrált felhasználó, ez idő alatt 6467 kreditet gyűjtött

2013 May
15:54 Két új platina trófea - Felvétel Fail..
A napokban szereztem két platina trófeát az egyik egy általam rendkívül jónak tekintett PSN játékból van, a Walking Deadból, a másik pedig az új Most Wanted.
Hát ennek azért van rossz oldala is, mégpedig az, hogy eddigi videózási kísérleteim során valami mindig közbejött, hogy ne tudjam megörökíteni a megkaparintott platinát. Na de erről majd később :)
Kezdem a Walking Dead-el. PSN játékhoz képest nálam eddig az egyik legjobb játék amivel valaha játszottam PS3-on. Ez pedig szerintem nagy dolog az Unchartedek, a God of War vagy a Heavy Rain mellett.
A játék nagyon megfogott belülről. Mint a sorozat nagy rajongója, a játék is tetszett.
Jól eltalálták benne a drámai kötődéseket, a részek izgalmasak és teljesen korrekt a befejezés, és akkor még finoman fogalmaztam. A trófeák begyűjtése nem egy egetrengető dolog, ugyanis elég ha a részeken végigmész és meg is van minden, de a játéknak nem is ez volt a lényege, ugyanis a befejező rész annyira megfogott, hogy a trófeával nem is foglalkoztam.
A Most Wanted egy fokkal már nehezebb volt. A játék maga egy az egyben egy Burnout rendőrökkel. Az irányítás elsőre furcsa, de megszokható, a hangok és a grafika szép lett. Egyfajta unaloműző játéknak tökéletes a zenék is nagyon passzolnak benne egyébként. Bár ez ízlés kérdése. A trófeákból nehezebb darab volt, hogy az összes versenyt meg kell nyerni és az összetörni való táblák illetve hasonló dolgok, de erre az internet jó lehetőséget ad, hogy meggyorsíthassuk a folyamatot.
Most nekiállok majd idővel a Motorstorm: Apocalypse-nak már abból sincs sok, illetve a Burnoutnak ami nálam egy örök kedvenc. Érkezik majd az F1 Race Stars amire kíváncsi vagyok, hogy mit tud illetve mit nem. Az utóbbiból remélem kevesebb lesz :)
Sziasztok!
0 komment

gerelysa20
[URL=https://www.playfire.com/gerelysa20][IMG]http://gamercards.playfire.com/_/psn/286914/0/8.png[/IMG][/URL][URL=https://www.playfire.com/]PSN Gamercards[/URL]
Ezeken a platformokon játszom
Playstation3
PC
Kedvenc játék-műfajaim
Zene, Verseny, Sport
Hobbijaim, szabadidőmben ezt teszem
Játék mindenhol, Kártyajáték, Játék interneten, Társasjáték, Zene (játszom), DVD, Magazinok, újságok, Zene (hallgatom), TV, Barátok, Billiárd, Email, Letöltés, Fórum, Internetes magazinok, Esőben sétálás, Foci, Bicikli, Tenisz, Ping-pong
Barátok, ismerősök
bigadam
(offline)
XBOX Live