[42] Totti5 (offline)

Segtksz - Vadllat - Kertitrpe

egy 34 ves fi s itt lakik: Komrom-Esztergom / Esztergom

4179 napja regisztrlt felhasznl, ez id alatt 132098 kreditet gyjttt

2013 May
23:07 Microsoft support
Pldartk hozzlls!
6 ra krl kaptam a kvetkez paypal rtestst:

"You sent a payment of £8.99 GBP to Microsoft Luxembourg S.a.r.l."

Els gondolat! Lopjk a pnzem? nade ki utalna MSnek a nevemben? s mirt? idegessg, kapkods stb... gyorsan rnzek a CIB accra, tnyleg zrlva van 3k.Azonnal belpek xbox.com-ra. Mirt akart ez ljvot venni automatn? tny hogy le fog jrni 1 egy hten bell.
Nzegetem, de ki van kapcsolva a megjts ahogy annak lennie kell. S akkor ltom hogy a xbox music volt az 1 hnap elfizets, amin ott figyel a megjts. Mivel a paypal accom rajta volt a profilomon le is vontk egybl. Node n csak letltttem s megdemztam 1 hnapja az appot, s ha 10 percet volt a gpen mr sokat mondtam. Eszem gba sem volt elfizetni r, sem hasznlni.

Na most mi legyen. Magyar support? nem igazn jhet szba, mert angol accal harcolok.Fl perc alatt rleltem a support oldalra az Xbox.com-on egy mail cmet keresve, htha. Kt lehetsg: Telefon vagy Chat? telefon nyilvn kilve, prbljuk meg a Chatot. Kivlasztottam sacc/kb a tmt amiben segtsgek krek. Mr ott is volt egy hlgyemny, akinek kes tjszlssal lertam mi a gondom, hatalmas elnzst krve a nyelvtanilag nem tl perfekt angolomrt. Vette a lapot, szmjli s term. megrtette elsre a gondomat. S kiderlt hogy rossz helyen vagyok, miutn krvonalazdott mi is a problma forrsa.

Elksznt s tkapcsolt az illetkes riemberhez, aki mr egybl ltta az elzleg lertakat. Egybl rezte mi a problma, miszerint 30 napos trilat indtottam s akkor rta is hogy automatn lesz levonva a kvetkez hnap, csak ht n ezt nem olvastam/elnyomtam/nem rdekelt/nem is gondoltam r.

Elnzst krtem, mivel az n hibm volt, nem figyeltem kellen az utastsokra.
Megjegyezte, hogy ezen automata megjtson knnyen t lehet siklani... ezzel utalva arra hogy nem a leg felhasznl bartabb megolds.

Megkrdezte, hogy szeretnm e hogy megszntesse az elfizets, lemondja a megjtst, s visszautalja a pnzt a szmlmra. Termszetesen igen! Ok, elindtotta a tranzakcit, s 72 rn bell visszakapom a pnzt. Kaptam egy gyflszmot is.

Megkszntem, elkszntem s kellemes napot kvnva kilpett a Chatbl.

Nem telt el 20 perc s mr a paypal accomon volt a visszautalt pnz.

"Microsoft Luxembourg S.a.r.l. just sent you a full refund of £8.99 GBP for your purchase."

Nos valahogy gy kell mkdnie egy felhasznl bart supportnak. Kedves, gyors, segtksz s megoldja a problmt.

Support verdikt: 11/10De nem minden megy m ilyen flottul!

Csak halkan jegyzem meg hogy Zavvi majd 4 hnap utn 5 panasz emaill mellett volt csak hajland megtrteni a krom egy rszt. Trtnt ugyan is, hogy 4 kldemnyem nem rdekezett meg mr 3-4 hnapja. Ebbl mint mut hten kiderlt egyet k visszakaptak, mert nem lett nekem leszlltva, valami rtehetetlen oknl fogva. k teljesen termszetesnek tartottk hogy kifizettem, visszakaptk, nyilvn jra felhasznltk, eladtk msnak s ennyiben is hagytk. rtesteni a vsrlt, hogy gond volt a kzbestssel? hhhh.... a msik 3 kldemnyem meg elveszett az terben, se nlam, se nluk nincs. Eddig semmit nem reagltak r, pedig azt is megpanaszoltams mr j pr alkalommal. Dbbenet, mennyire semmibe veszik s tesznek az emberre.

Support verdikt: 1/10

19 komment

[3] Coca82.
Dec 30., Wednesday 1:26 #19
A magyar supportos arcok amgy nagyon rendesek ... ha segtsgrl van sz...
[10] Vulpio
Jun 09., Sunday 9:02 #18
Amgy ha legkzelebb is lenne valami gikszer, nyugodtan hvd a magyarokat nem szmt, hogy milyen rgiban jtszol. nekem 2012-ben loptk el a profilom a nagy EA-s feltrsek sorn s vsroltak le rla 8000MS pontot FIFA 2012-es krtyacsomagokra...Mikor ezt lttam annyira megijedtem, hogy az egsz accountom traktam egy j ID-re csak ott mr nem mutatkozott, trldtt a historybl az sszes 5 v alatt indtott tranzakcim mindegyike, mg az is amivel igazolni tudtam volna a 8000MS pontom.. Nem volt ms csak a feltltst nyugtz microsoftos automata email-ek s a scannelt pontkrtyk amiket icekos-tl krtem el visszamenleg.. Az angoloknl indtottam el az gyet (mivel nekem is UK profilom van) , ahol "biztostottak" arrl tnyleg nincs az elmlt 5 vben semmi pnz/MS pont mozgs a profilon s a megadott ID kevesebb , mint egy hetes...Elmesltem kes "Hunglish" nyelven a telefonos hlgynek a trtnetem, hogyan is lehetsges mindez, majd gy vltunk el, hatrozatlan ideig zroljk a profilom s kivizsgljk az gyet,de 1 ht mlva rdekldjek... 1 ht mlva vletlen a magyarokat hvtam, akik csak gy kdot krtek s megnyugtattak, k is tudjk hogy tl sok magyar xbox gamer l a live bevezetse ta Angliban egyazon cmen,de nem szmt foglalkoznak az gyemmel... Nem kellett sokat vrnom kevesebb mint 1 hnap mlva jtt az e-mail, a profilom visszaadjk , 8800MS ponttal feltltik azt s elnzst krnek a kellemetlensgrt...Szval n is csak dicsrni tudom ket, de hasonl j kapcsolatot polok az EA s a LucasArts supporttal ahol is az utbbinl egy kis hlgy, aranyos, cseng hangon "May the force be with you" szokott elksznni xD
Cannibals for Human Rights
[17] Ragnar360
May 09., Thursday 15:30 #17
Vlasz Totti5 (#15) zenetre
Korrekt.
"I left the gang after the gang left me....i tried to go straight...i did...then i got me more trouble"
[42] Totti5
May 09., Thursday 10:12 #16
Vlasz Adeusz (#13) zenetre
S hnyszor kell nekik rni? mert megint eltelt 2 ht s a tbbi panaszomra semmi vlasz. Lassan ott tartunk hopgy fl ve kzdk, hogy valami legyen, de mg vlaszra sem mltatnak.
"Jl nz ki, rdekes, de ha nem ez lenne a cme, akkor jobb jtk lenne..." Xbox ONE - WiiU - WIN10
[42] Totti5
May 09., Thursday 10:10 #15
Vlasz Ragnar360 (#14) zenetre
Semmi nem ktelezte arra ket hogy visszaadjk. Mondhatta volna azt is hogy ez volt az elfogadott felttelekben, nincs mit tenni mskor jobban figyelj. Nem ez trtnt... azrt is mertem rni nekik, mert valami ilyesmit vrtam, tlk! Ms cgnek mg a fradtsgot sem vettem volna hogy rjak, mert nem bzok bennk semennyire. Ez a nagy klnbsg.

Ha telefonon kellett volna intzni, akkor nyilvn nem fogok 3200 forint miatt vergdni.

Az olyat is hallottam mondatokra s csak olyat tudok mondani, hogy faszsg!

Tudod az ember megannyi negatv dologgal kell hogy zsmebesljn, pl lsd legutbb Zavvi, de tudnm sorolni hazai cgek minsthetetlen hozlst is.

Ha attl mert maximlisan meg vagyok elgedve a Microsoft supportal, mert mindent megtesznek amit krek azonnal, akkor bszkn vllalom hogy fanboy vagyok.
"Jl nz ki, rdekes, de ha nem ez lenne a cme, akkor jobb jtk lenne..." Xbox ONE - WiiU - WIN10
[17] Ragnar360
May 08., Wednesday 21:53 #14
totti, kicsit elvagy szllva... plne ilyen verdiktnl kaptam fel mr a fizet h 11/10
az jo gesztus h visszaadjk de ez semmi extra s sszessgbe se semmi extra, mert rengeteg genyo dolog van MS nl is, de mind1... fura ez a fanboysg tled mr ne is haragudj
egybknt n mg UK ms -el is beszltem telefonon nem is keveset, akkor pl a faszok voltak (s mg ilyen cset se volt) na az ilyen 30 ezer forintba belekerlt a telefonlgats miatt, de olyat is hallottam, h szvesen telefonltatnak, mert igy megy nekik a pnzt, mgha nem emelt djjas akkor is.
"I left the gang after the gang left me....i tried to go straight...i did...then i got me more trouble"
[13] Adeusz
May 08., Wednesday 20:24 #13
Zavvirl n is pozitvan tudok nyilatkozni. Egy esetben hromszor kldtk jra a jtkot, mert els kt esetben ellopta a magyar posta. Harmadszorra nem a munkahelyemre, hanem a lakcmre krtem.
[55] axl
May 05., Sunday 16:37 #12
Sok mindenre tudnk panaszkodni a Microsoft-tal kapcsolatban, de a support az pont nincs kzttk. n mg tavaly hvtam fel a magyar fikjukat egy problmval kapcsolatban s szinte azonnal megoldottk.
Minden jtk szerepjtk
[61] Invi
May 05., Sunday 9:26 #11
Vlasz Totti5 (#9) zenetre
Kiveve amikor 4x kuldik vissza hibasana konzolt mert noha leirtad, hogy a kep csikoz rajta, azt a teszgep nem veszi eszre...
[42] Totti5
May 04., Saturday 21:21 #10
Vlasz renz (#4) zenetre
Mi nem? nekem minden mkdik, mindig is mkdtt.

Egy nagy bajom volt velk, hogy migrcinl a magyar ljv egy kpedk volt. S azta is az. Szerencsre vissza lehetett menni onnan ahonnan jttem, gy mr ez sem problma.
"Jl nz ki, rdekes, de ha nem ez lenne a cme, akkor jobb jtk lenne..." Xbox ONE - WiiU - WIN10
[42] Totti5
May 04., Saturday 12:48 #9
Vlasz GeneraL_XTX (#5) zenetre
Mirt ne? Mindig 100% ban korrektek ez pedig ritka szmba megy, fleg egy ekkora cgrisnl...
"Jl nz ki, rdekes, de ha nem ez lenne a cme, akkor jobb jtk lenne..." Xbox ONE - WiiU - WIN10
[42] Totti5
May 04., Saturday 12:36 #8
Vlasz ZS0LTI (#3) zenetre
Ht ez benne a szp, semmi akadkoskods!!!
"Jl nz ki, rdekes, de ha nem ez lenne a cme, akkor jobb jtk lenne..." Xbox ONE - WiiU - WIN10
[26] shearer
May 04., Saturday 11:40 #7
Szeretnk egyszer egy olyan vilgban lni, ahol minden support, gyintzs, stb. ennyire flottul trtnik.
Zavvirl mr egy ideje nem rendeltem, de amikor tavaly valami panaszom volt, akkor azt orvosoltk elg gyorsan.
Kimentek a tankok, bejttek a bankok.
[34] Wolverine
May 04., Saturday 10:57 #6
Ennek tlleg gy kellene mkdnie. Azrt megnyugtat a gondolat is hogy vannak mg rendes emberek akik normlisan vgzik a munkjukat s segtkszek.
Die in peace
May 04., Saturday 9:24 #5
Na jlvan azrt nem kell nyalni a seggket azrt, mert minden gy ment ahogy alapjraton kellett volna.
"A ni megrzs a logika teljes hinynak politikailag korrekt kifejezse" Steam_ID: T1B1/Origin: GeneraL_HUN/ Uplay: sztibi87/ Xbox Live: GeneraL XTX
[57] renz
May 04., Saturday 7:37 #4
Az ms-nl kizrlag a support mkdik megfelelen, minden ms nem.
liquid 2017. pr 11., kedd 11:13 #23 -> Rehynn (#20) J, akkor mg egyszer: kerlj el minket krlek, s ne kommentelj a tovbbiakban itt. (...) biztos vagyok benne, hogy tallsz alternatvt.
[11] ZS0LTI
May 04., Saturday 7:20 #3
Amugy csoda, hogy visszakaptad a penzedet, hiszen te magad fogadtad el a felhasznalasi felteteleket.
[3] IdnaMark
May 04., Saturday 4:53 #2
n gy tudom a Zavvi eddig mindig elkldte jra trackingelve, ha valami gond volt.
Gamertag: IdnaMark | Steam: mastermarkhun
[34] Ray
May 04., Saturday 4:16 #1
Zavvi szinvonala sajna a bka segge al sllyedt....ez tny.
Br velem normlisak voltak, de nem vagyok biztos benne hogy rendelek mg valaha is tlk brmit is!
Neked,mint kvlllnak...mi a vlemnyed az intelligencirl?
Totti5
"Jl nz ki, rdekes, de ha nem ez lenne a cme, akkor jobb jtk lenne..." Xbox ONE - WiiU - WIN10
Ezeken a platformokon jtszom
Xbox 360
Playstation3
Playstation Portable
PC
Kedvenc jtk-mfajaim
Akci, Akci/Kaland, Szrakoztat, Verekeds, FPS, Online FPS, Verseny, Szimulator, Sport
Hobbijaim, szabadidmben ezt teszem
Jtk otthon, Jtk interneten, Zene (hallgatom), TV, Mozi , Frum, NASA weboldal feltrse, szs, Bicikli, Tenisz, Fat body building, Body buiding
Bartok, ismersk
Roxas
(offline)
Deep
(offline)
xXwilliamsXx
(offline)
balka
(offline)
Jackass
(offline)
LordHappy
(offline)
tyrant1971
(offline)
clave
(offline)
Nesh
(offline)
Maximus_Hun
(offline)
kamikaze76
(offline)
galbalazs87
(offline)
migren
(offline)
harlekin
(offline)
XBOX Live