[15] Csabee86 (offline)

Ő egy 34 éves fiú és itt lakik: Csongrád / Hódmezővásárhely

3453 napja regisztrált felhasználó, ez idő alatt 25734 kreditet gyűjtött

2013 February
06:55 Saját, egyedi gyűjteményem bemutatása #9
A következő játék amit meg szeretnék osztani veletek egy fantasztikus hack & slash játék ami ráadásul PS3 exkluzív. Szerintem már kitaláltátok, hogy a God of War III -ról van szó. A csomag tartalmaz az egyedi digipackon kívűl 3 db képeslapot is.

Íme:

http://kepfeltoltes.hu/130216/201302152422_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

http://kepfeltoltes.hu/130216/201302152423_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

http://kepfeltoltes.hu/130216/201302152424_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

http://kepfeltoltes.hu/130216/201302152425_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Köszönöm megtisztelő figyelmeteket.

Ui: Mivel páran kértétek a hogyan készült blogomat, így jövő héten sort kerítek rá. Addig is türelmet és kellemes hétvégét mindenkinek.
God of War III 0 komment

Csabee86
Csabee86 még nem írt idézetet!
Ezeken a platformokon játszom
Playstation3
Playstation4
Kedvenc játék-műfajaim
Akció, Akció/Kaland, FPS
Hobbijaim, szabadidőmben ezt teszem
DVD, Zene (hallgatom), Mozi
Barátok, ismerősök
kokto
(offline)
farkangyal
(offline)
Zargabaath
(offline)
sir daniel
(offline)
gamer01
(offline)
Shud
(offline)
Shark13
(offline)
albertwesker
(offline)
kambino
(offline)
csokipapus22
(offline)
p.jay
(offline)
Moor
(offline)
csirkecske
(offline)
God of War III adatlap
Még nincs besorolva Még nincs besorolva
Kiadó: SCEE
Fejlesztő: SCEI
Megjelenés: 2010. Mar 18.
Kategória: Akció
Online játékmód: Nincs

A szerkesztőség értékelése:
9.5
Ami tetszett
- Mérföldkő a prezentáció tekintetében
- Továbbra is rendkívül változatos és ötletes
- Még több ellenfél, finomított harcrendszer
- Valóban használható alternatív fegyverek
- Méltó lezárása a történetnek
Ami nem tetszett
- A történet adagolása lehetett volna egyenletesebb
Olvasói értékelés: 12.8 (143 szavazat)
Ez a játék nem jelent meg másik platformon

169 | [Teszt] God of War III

A vég elkezdődik: a harmadik résszel pont kerül a God of War trilógia végére, így eljött az ideje, hogy Kratos a Titánok segítségével beteljesítse bosszúját az Olümposz isteneivel szemben. Vajon tudott-e élni a sorozat a generációváltás által nyújtott lehetőségekkel? Teszteltük a God of War III-at.

34 | God of War Trilogy soundtrack - ingyen

Váratlan meglepetés a mai napra a God of War rajongóknak: a Sony úgy döntött, hogy közzéteszi a trilógia zenei anyagát, amely eredetileg a gyűjtöi kiadásban volt csak megtalálható.

29 | GoW Collection / Trilogy Európában is

Késve, de törve nem: hamarosan Európában is megjelennek a God of War első és második részének HD változatait, valamint a teljes trilógiát magukban foglaló gyűjteményes kiadások.

71 | God of War III - az Utolsó Trailer

A God of War III már a boltok polcain várja a kíváncsi játékosokat - így elérkezett az ideje, hogy a Santa Monica közzétegye az Utolsó Trailert - ha Kratoson múlik, itt kő kövön nem marad.

44 | God of War III: képek és költségvetés

Minden bizonnyal az utolsó képadagot van alkalmunk leközölni a God of War III-ról - a minőség ennek megfelelően egészen parádésnak mondható. 44 millióba került a játék.

25 | God of War III: a bosszú itt kezdődik

Szorgalmasan számolgatunk visszafelé a God of War III közelgő megjelenéséig - a Sony egy új tévéreklámmal próbálja könnyebbé tenni a várakozást. Vagy épp nehezebbé?

88 | God of War III látnivalók

Belátható távolságon belülre került a God of War III premierje, így vélhetően az egyik utolsó képcsokrot van alkalmunk leközölni a március közepén érkező harmadik részről.

30 | Aranyon a God of War III

Régen írtunk már aranylemezes bejelentésről, a God of War III pedig kitűnő alkalom rá, hogy ismét megtegyük: Kratos harmadik, PS3 exkluzív kalandja elkészült, és elindult a gyártósorok felé.

158 | God of War III: elszabadult a káosz

El bizony, és Kratos ott táncol a kellős közepében: a Sony Santa Monica tesz arról, hogy ne teljenek könnyen és unalmasan a God of War III megjelenéséig hátra levő hetek. Új trailer érkezett.

74 | God of War III: megvan a dátum

A Sony egy ideje már ígérgeti, hogy hamarosan el fogja árulni, hogy pontosan melyik napon is fog a boltokba kerülni a God of War III. Ma végre sor került erre.

20 | God of War III: bundle és megjelenés

Továbbra is várjuk, hogy a Sony bejelentse a God of War III hivatalos megjelenési dátumát Európára vonatkozóan - egyértelmű jeleket kaptunk arra, hogy melyik napot kell majd bekarikáznunk.

67 | God of War III: Titánháton

A napokban már kaptunk egy adag csinos képet a God of War III-ról - nem gondoltuk, hogy mindössze pár napot kell várnunk arra, hogy a Sony überelje az akkori felhozatalt.

146 | God of War III: Kratos, a badass

Nem, természetesen nem ez lesz a God of War III magyar alcíme, csupán valami ilyesmi jutott az eszünkbe, amikor rápillantottunk a játékot bemutató legfrissebb képekre.

51 | God of War III látványtervek

Elstartolt a God of War III hivatalos európai weboldala: túlságosan sok érdekes dolog egyelőre még nincs rajta, két csinos látványtervet azonban sikerült azért lefülelni.

73 | God of War III: Ultimate Trilogy Edition

A Sony azt ígérte, hogy idővel Európa is kapni fog a God of War Collection-ből. Nos, ma kiderült, hogy nem így lesz - mégpedig azért nem, mert mi százszor jobbat kapunk.

28 | God of War III: elkészült

A God of War III munkálatait vezénylő John Hight nemrég elárulta, hogy a játék fejlesztése átlépett a béta fázisba, vagyis a tartalmat illetően elkészült a harmadik rész.

36 | [Frissítve] God of War III: online koop

Ritka a szombat esti nagy bejelentés: igaz, a dolog hivatalosnak nem hivatalos, de fontosnak egészen biztosan nevezhető, hiszen kiderült, hogy lesz kooperatív játéklehetőség a God of War III-ban.

33 | God of War III demó a District 9-hoz

Érdemes lesz odafigyelni a hazai mozikban pár hete bemutatott District 9 decemberben megjelenő Blu-ray változatára, a korongon ugyanis egy God of War III demó is meg fog lapulni.

41 | [EE] God of War III: nyolc perc aprítás

Ma startolt el a Eurogamer Expo 2009, ennek köszönhetően friss gameplay videók is érkeznek - most például a tavasszal megjelenő God of War III-ból, nyolc percben.

72 | God of War + FPS = ?

Ha április elseje lenne, akkor egy jót mosolyognánk a most következő hírmorzsán, ám mivel nyilvánvalóan nincs, ezért csak szörnyülködni tudunk. Vigyázat, egészen bizarr dolgok következnek.

33 | [TGS] God of War III képek és trailer

Már látott anyagokból táplálkozó, ám remekül összeollózott trailer érkezett a God of War III-ról, amire a sorozat jó szokásának köszönhetően simán ráaggaszthatjuk az epikus jelzőt.

29 | God of War III: mégis lesz demó

Kisebb csalódást okozott, amikor a God of War Collection bejelentését követően kiderült, hogy a God of War III demója nem lesz rajta a lemezen, most azonban jó hírrel tudunk szolgálni.

38 | God of War Collection: GoW III demo nélkül

[Frissítve] Év végén érkezik a God of War Collection PS3-ra: a gyűjteményes kiadás a széria első két részének HD verzióját tartalmazza - de a várakozásokkal ellentétben God of War III demo nélkül.

41 | God of War III: képek és látványtervek

Friss látnivalók érkeztek a God of War III-ról: Kratos és Zeusz játékbeli karaktermodellje mellett egy monumentális látványtervet, egy harcjelenetet, és néhány helyszínt is megtekinthettek a galériában.

104 | [E3] God of War III: Kratos büntetni megy

A Sony idei E3-as kínálatában egyértelműen kitüntetett szerep jár a God of War III-nak: a SCE Santa Monica epikus akció-kalandja nem csak a sajtókonferencián kapott néhány percet, de a showflooron is kipróbálható - ismerkedjünk a kiállított demóval.

118 | God of War III: képek és látványtervek

A tavalyi E3-on még csak néhány render-villanással vetette észre magát a God of War III, idén viszont már tényleges gameplay ízelítőt is kapni fogunk a Sony játékából.

35 | God of War III: az E3-as teríték

Az már jó ideje egyértelműnek látszik, hogy a bejelentett Sony címek közül a God of War III fogja kapni az egyik legnagyobb reflektorfény a júniusi E3-on - lássuk, hogy mire is számíthatunk pontosan.

26 | [GDC] God of War III - küklopszra fel!

Néhány leleményes Game Developers Conference látogató sikeresen kiszivárogtatott egy rövidke szeletet a God of War III prezentációjáról.

31 | God of War - akkor és most

A GameTrailers stábja ügyeskedett egy kicsit, és összeállította a God of War III néhány héttel ezelőtt bemutatott trailerének egy új változatát: Kratos akkor és most.

67 | God of War III: az igazi system seller

A God of War sorozat alig pár év leforgása alatt a Sony egyik legnépszerűbb franchise-ává nőtte ki magát, így érthető, hogy a harmadik résszel kapcsolatban is igen komolyak az elvásárok.

311 | God of War 3: epikus trailer & képek

Ha nincs szivárgás, ma láttak volna napvilágot az első God of War 3 információk - de volt, és két napja tudunk mindenről. A péntek ennek ellenére nem ér véget Kratos nélkül: az új trailer minden porcikájában kiérdemli a címben olvasható epikus jelzőt... [frissítve]

81 | God of War 3: szivárgó infók

A februári Game Informer ugyan csak pénteken jelenik meg, és tárja az olvasók elé az első God of War 3 infókat, de a szokásos szivárgásnak köszönhetően már most vethetünk rájuk egy pillantást. Több ellenfél, durvább harcok, irányítható szörnyek a porondon.

67 | God of War III leleplezés a jövő héten

A God of War III finomságokra várakozók számára kellemes hír érkezett a mai napon, kiderült ugyanis, hogy a jövő héten komoly leleplezésekre lehet számítani a Sony játékával kapcsolatban.

144 | God of War III: spriccelő küklopszvér

A hét elején bemutatott trailer-nek köszönhetően elsőként láthattunk tényleges ingame anyagot a God of War III-ról, amit a most következő képek segítségével részleteiben is megvizsgálhattok.

130 | [VGA] God of War III trailer

Ma hajnalban lezajlott a Spike TV Video Game Awards-ja, amelynek leginkább várt produkciója talán a God of War III új trailer-e volt. Az E3 során felfedett játékot nyáron csupán renderelt formában tekinthettük meg, az új kedvcsináló azonban ingame jeleneteket is tartalmaz.

89 | Jaffe a God of War III-ról

A God of War sorozat atyja, a szókimondó stílusával elhíresült David Jaffe már nincs ott a fejlesztőcsapatban, de azért így is volt alkalma megtekinteni a készülő harmadik részt.

33 | [E3] God of War III teaser

Akik az istenekhez fohászkodtak, azok jól tették, a háború olümposzi ura a Sony nemrég befejeződött konferenciáján ugyanis ellátogatott hozzánk: God of War III teaser.

28 | God of War III az E3-on

Bíztató hír a PlayStation 3 tulajdonosok számára: nagyon úgy néz ki, hogy a Sony az E3-on felfedi egyik legnagyobb készülő exkluzív címét, a God of War III-at.

13 | God of War III csak 2009-ben

A Games Radar csapata lassan pletykagyárrá növi ki magát: a múltkori Crysis híresztelések után most a God of War III-al kapcsolatban állítanak érdekeseket.

23 | God of War III: Kratos jó kezekben

Bár a God of War sorozat eddigi két epizódjának rendezői már elhagyták az eredeti stábot, a második rész direktora, Cory Barlog elmondta, hogy a harmadik rész jó kezekben van.
Tovább a játék adatlapjára / fórumába