[15] Csabee86 (offline)

Ő egy 34 éves fiú és itt lakik: Csongrád / Hódmezővásárhely

3453 napja regisztrált felhasználó, ez idő alatt 25734 kreditet gyűjtött

2013 February
06:49 Saját, egyedi gyűjteményem bemutatása #8
A következő játék amit meg szeretnék osztani veletek az az Infamous első része.

Infamous Special Edition:
- egyedi digipack
- 4 db limitált képeslap
- mini artbook

http://kepfeltoltes.hu/130216/201302012399_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

http://kepfeltoltes.hu/130216/201302012400_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

http://kepfeltoltes.hu/130216/201302012401_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

http://kepfeltoltes.hu/130216/201302012402_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Köszönöm megtisztelő figyelmeteket.

Ui: Mivel páran kértétek a hogyan készült blogomat, így jövő héten sort kerítek rá. Addig is türelmet és kellemes hétvégét mindenkinek.
Infamous 0 komment

Csabee86
Csabee86 még nem írt idézetet!
Ezeken a platformokon játszom
Playstation3
Playstation4
Kedvenc játék-műfajaim
Akció, Akció/Kaland, FPS
Hobbijaim, szabadidőmben ezt teszem
DVD, Zene (hallgatom), Mozi
Barátok, ismerősök
kokto
(offline)
farkangyal
(offline)
Zargabaath
(offline)
sir daniel
(offline)
gamer01
(offline)
Shud
(offline)
Shark13
(offline)
albertwesker
(offline)
kambino
(offline)
csokipapus22
(offline)
p.jay
(offline)
Moor
(offline)
csirkecske
(offline)
Infamous adatlap
Még nincs besorolva Még nincs besorolva
Kiadó: SCEE
Fejlesztő: Sucker Punch
Megjelenés: 2009. May 28.
Kategória: Akció
Online játékmód: Nincs

A szerkesztőség értékelése:
9
Ami tetszett
Remek sztori, remek város, látványos képességek és harcok
Ami nem tetszett
Apró, de bosszantó bugok
Olvasói értékelés: 16 (67 szavazat)
Ez a játék nem jelent meg másik platformon

112 | [Teszt] Infamous

Szuperhősös játékokkal tele van a padlás, és még a pincébe is jut belőlük. Az Infamous is szuperhősős játék, de nem olyan, mint amit eddig megszokhattál. Cole, a villámokat szóró egykori futár megmutatja mindenkinek, hogy kell kinéznie egy hősnek 2009-ben. Teszt.

14 | InFamous: mérföldkő és ingyenes DLC

Az InFamous az idei év egyik legnagyobb pozitív meglepetése volt, így mindenképpen örömteli hír, hogy a Sucker Punch sandbox akciója a kasszáknál is jól teljesített. Ingyenes letölthető tartalmat is kapunk.

21 | InFamous: az utolsó trailer

Egy hét van már csak hátra az InFamous megjelenéséig, hiszen a Sucker Punch szuperhősös sandbox akciója jövő hét pénteken kerül a boltokba: ennek megfelelően jöjjön róla az utolsó trailer.

32 | InFamous demó hamarosan

A következő nagy platformexkluzív cím PlayStation 3-on az InFamous lesz, melyről nemrégiben kiderült, hogy még a megjelenés előtt belekóstolhatunk majd egy demónak köszönhetően.

8 | InFamous - rázós pillanatok

Hatásvadász lassításokkal operáló új trailer érkezett az InFamous-ről, amely mint kiderült nem csak a tengerentúlon, hanem Európában is a tervezettnél korábban fog megjelenni.

30 | Korábban jön az InFamous

Az elmúlt hetekben ismét nagyobb figyelmet kapott az InFamous, és a játék megjelenési dátumára is fény derült, ma pedig épp ezzel kapcsolatban érkezett jó hír: a premierre korábban kerül majd sor.

23 | [GDC] InFamous gameplay ízelítő

Az elmúlt napokban kissé felpörögtek az események az InFamous körül, hiszen elég sok anyag érkezett a játékról: most például egy új gameplay videót tudunk mutatni róla.

10 | InFamous - a sötét oldal

Az InFamous-ről már jó ideje tudjuk, hogy tetteink befolyásolják majd benne megítélésünket - innen a cím is -, most pedig végre képek formájában is szembesülhetünk ezzel.

18 | InFamous: képességek és rombolás

Cole, az InFamous főhőse duplán lendül akcióba a friss gameplay videókban: az elsőben hősünk villámozós képességei kerülnek bemutatásra, a másodikban pedig egy börtönbe látogathatunk el.

13 | Júniusban jön az InFamous

Hivatalos megjelenési időpontot kapott a Sucker Punch PlayStation 3 exkluzív szuperhősös akciójátéka, az InFamous: Cole McGrath, a villámokat szóró futár júniusban érkezik.

31 | InFamous trailer

A Killzone 2-t magunk mögött hagyva a Sony következő nagy PlayStation 3 exkluzívja az InFamous lesz, mellyel most egy friss trailer segítségével ismerkedhetünk egy kicsit.

6 | [CES] InFamous trailer & gameplay

A Sony gondosan elosztotta exkluzívjait az egész évre: 2009 elejére a Killzone 2, a végére többek között az Uncharted 2, az év közepére pedig az InFamous jutott - utóbbiról jó sok mozgókép érkezett.

108 | InFamous: ingame akció

Az IGN közel ötperces fejlesztői interjúban járja körül a Sucker Punch jövőre megjelenő PlayStation 3 exkluzívját, a GTA-t a szuperhősökkel kombináló InFamous-t. Ingame akció is akad, nem is kevés.

9 | InFamous ötösfogat

A 1UP tegnap a Heavy Rain-ről közölt friss képeket, most pedig újabb 2009-ben érkező PlayStation 3 exkluzívon van a sor: ezúttal az InFamous-t lehet közelebbről bevizsgálni.

12 | [TGS] InFamous képek

Kisebb adag új képet tudunk mutatni a Sucker Punch jó ideje készülgető, valahol a Crackdown és a Prototype között egyensúlyozó szuperhősös játékáról, az InFamous-ről.

7 | [E3] InFamous trailer

Úgy tűnik, hogy a Sony sem bírta ki, hogy ne tegyen közzé ezt-azt még a konferenciája előtt, így hát egy új trailert köszönthetünk a mostanság újra előrántott InFamous-ről.

9 | InFamous triplázás

Van egy exkluzív darabja az idei PlayStation 3 felhozatalnak, amelyről sokan hajlamosak megfeledkezni, ami nem véletlen, hiszen régen hallottunk már felőle: az InFamous-ről van szó.

14 | Infamous: hős vagy antihős?

A Sucker Punch ezidáig platformerjeiről volt híres, hiszen az előző generációban a Sly Cooper trilógiával alkottak maradandót, a PlayStation 3-ra áttérve azonban teljesen mással próbálkozik a fejlesztőgárda: sikerült megtudnunk némi újdonságot új projectjükről, az Infamous-ről.

7 | [E3] Infamous trailer

A tegnapi Sony sajtókonferencia egyik kellemes meglepetése volt az előző generációban a Sly Cooper sorozattal domborító Sucker Punch új, PlayStation 3-as fejlesztése, az Infamous.
Tovább a játék adatlapjára / fórumába