[6] akyyyc (offline)

Jópofa - Kétarcú - Határeset

Ő egy 33 éves fiú és itt lakik: Borsod-Abaúj-Zemplén / Kazincbarcika

4105 napja regisztrált felhasználó, ez idő alatt 8025 kreditet gyűjtött

2013 February
01:12 Kritika a Gamer365-től
Na ez most érdekes éjjeli bejegyzés lesz. Unalmamban elkezdtem szétnézni RSS olvasómban, mely azok az oldalak amelyek már rég adtak életjelet magukról, kideríteni mi az oka, van-e esetleg változás...
Elsőként maga az xbox.hu oldal akadt fen a szűrőn. 2012.06.01 volt az utolsó bejegyzés, rákattintva pedig 404-es hiba. Jobban megnézve természetesen müködik az oldal, de sajnos az összes komment a multból eltünt. Legalább a hírek megmaradtak. Most már regelni kell a hozzászóláshoz, és semmi bejegyzés nem volt arró hogy az RSS címe megváltozott. De hát ugye Microsoft.... :D

A következő oldal az Antenna Hungaria oldala volt, mivel van egy jóféle DVB-T USB tunerem, és az utobbi 2-3 évben eléggé fejlődött a digitális földfelszinis ugárzás. Fehérváron még csak fél éve van akkora teljesítményű antenna amivel már tudom fogni a 7 alap csatornát, de ezt próbáltam hírekből minnél hamarabb értesülni. De úgy nehéz ha megszüntetik az RSS-t 2011.09.16-n, és nem szólnak hogy máshonnan másik elérhetőségről kapjak infót :D

Következő delikvens egy fikablog. Mégpedig a fikablog. Aki tudja mi volt, tudja aki nem nem, leginkább az asva,info-hoz lehet hasonlítani, csak "kicsit" szabadszájubb. Nagyon jój bejegyzések voltak rajta, sok kommentel, sajnos az egész oldalt elnyelte a föld. Utolsó bejegyzés: 2010.08.11. Huh, jó régen :O Persze van miniblogja, ami még él, de elég ritkák a bejegyzések.

Eljutottunk ide, ami miatt elkezdtem írni a bejegyzést. Sajnos a Gamer365 Xbox híreit is RSS-be követtem, és 2011.09.20-n van az utolsó bejegyzés az olvasómban. Hírek attól még persze vannak, maga az oldal és még létezik, de sehol nem találom, hogy csak a Boxal kapcsolatos híreket RSS olvasóban is el tudjam érni. Pedig anno emiatt kedveltem meg az oldalt :) Maga a cím még létezik de a bejegyzések nem frissülnek. PS-es és PC-s hírek meg nem érdekelnek :)

De ha már elkezdtem ezt a bejegyzést, folytatom.

Van még egy közveszélyes munkakerülő blogunk, ahol a bejegyzés 2010.06.06-n íródott. Persze ehez hozzátartozik hogy az oldal újraindult egy másík címen ahol továbbra is rendületlenül müködik, és ezt jelezték is a régi oldalon.

Következő a Magyar Google Android közösségi információs portál :D Elég vicces név, itt az utolsó RSS és valódi bejegyzés is 2012.április 3.Lassan egy éve nem volt bejegyzés, az utolsó is az instagrammról szól. Kommentekből lehet eolvasni hogy az oldal halott, facebook oldalát is ellepték a külföldi spammerek.

Következő a sulim honlapja. Régebben ha irtak ki valami hírt, adott az RSS olvasó jelet magáról, de 2011.08.04-től semmit, pedig azóta vannak még hírek az oldalon. Úgy látszik a sulis rendszergazda kitesz magáért. :D

Következő delikvenc egy közösségi oldalakról szóló hírportál, ahol zajlik az élet, de RSS-ben nem közvetítenek 2012.09.24 óta. Ahogy nézemcsak egy lusta programozó elfelejtett kitenni egy perjelet, mert úgy mr müködik az oldal ugy ahogy régen. Elég bosszantó dolog.

Régi nokiás telefonomhoz van egy, vagyis inkább volt egy jó symbianos oldal. Vicces, hogy kb egy éve elkezdett az újfajta nokiák iránt érdeklődni, aztán 2012.03.11 óta semmi. Kommentke nincsennek, regisztárlni hiba miatt nem lehet, gondolom az admin se tud belépni az oldalára :D meg már rég váltott más márkára :D

Városom polgármestere és vezet blogot a honlapján, amire fel vagyok iratkozva. Sajnos ritkán postol, utoljára 2011.06.27-én. Az oldal még, kommentek nincsennek, de csak facebookon postolgat. Monjduk politikus :D

Volt egy XboxHQ nevű oldal is, mely 2010.03.08-tól nem ad életjelet magáról RSS-en, hírei sincsennek, sőt, az oldalra menve egy webruházat tölt be. A gagyi fajtából. Természetesen valami jelzés hogy megszününk vagy valami, semmi.

Következő egy vasutas blog. Itt is az oldal müködik, de ahogy látom kötlözés játszik szerepet abban hogy RSS-ben az utolsó bejegyzés 2012.07.07. Semmi bejegyzés nincs arról, hogy most itt mi volt vagy mi van, de az RSS-ük nem müködött jó rég óta. Panaszkodni tudka nagyon a MÁV-ra, de az oldal üzemeltetését kb ők is ugyanúgy kezelik :D

Ennyi oldalt találtam, amik szerepeltek a Google RSS olvasójában.

nincs kedvem formázgatni, meg javitgatni a postot, tudom én is régen írtam már ide, de most ezt ki kellet magamból írnom :D bocs.

További szép napot mindenkinek!

4 komment

moderator hzx
Feb 17., Sunday 16:00 #4
Szerintem ezek a tematikus RSS csatonák egyszerűen megszűntek, mert minden platformon 2011 szeptember magasságában van az utolsó hír és csak a két fő csatorna kapja a híreket.
The big print giveth, and the small print taketh away.
Feb 17., Sunday 11:50 #3
Fikablog csak költözött. fikablog.eu alatt keresd.
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások 2. irónia 3. listák.
[3] Ozzz
Feb 16., Saturday 21:11 #2
Én is így jártam, megpróbáltam összegyűjteni az olvasómba ( KATT!) az összes magyar gamer oldalt, de sajnálatomra egy jó részénél nincs is rss feed. Példa a konzol magazin vagy akár a resident evil pont hu... pedig az okos telefonok korában a hírolvasóknak nagyobb haszna lenne mint valaha.
gamertag: xOZx HUN , "Wake me, when you need me." twitter.com/dpadhu & twitter.com/xozzzx
[57] renz
Feb 15., Friday 9:01 #1
Sajnos az RSS-t valahogy sokan elfelejtették méltatlanul, az oldalak szerkesztői/tulajdonosai/fejlesztői se nagyon foglalkoznak vele.
liquid 2017. ápr 11., kedd 11:13 #23 -> Rehynn (#20) Jó, akkor még egyszer: kerülj el minket kérlek, és ne kommentelj a továbbiakban itt. (...) biztos vagyok benne, hogy találsz alternatívát.
akyyyc
"Pocsolyába léptem, sáros lett az új cipőm. Hiába keféltem, elhagyott a nőm!"
Ezeken a platformokon játszom
Xbox 360
PC
Kedvenc játék-műfajaim
Szórakoztató, FPS, Verseny, Taktikai
Hobbijaim, szabadidőmben ezt teszem
Játék otthon, TV, Mozi , Bulizás, Barátok, Fórum, Internetes magazinok, Úszás, Korcsolya
Barátok, ismerősök
etihad6
(offline)
Ritus88
(offline)
XBOX Live