[34] siklara (offline)

Elvetemlt - Remnytelen - Hatreset

egy 32 ves lny s itt lakik: Budapest / Budapest

3281 napja regisztrlt felhasznl, ez id alatt 91864 kreditet gyjttt

2013 janur
19:44 Games for Windows LIVE rage post

Baromira elegem van abbl, hogy a PC-s Dark Soulsban hiba szeretnk msokkal jtszani, alig tudok PvP-zni ettl a rohadt GfWL nev takonytl, mert folyton "failed to invade" zenetet kapok, vagy tzbl kilencszer nem jn ltre kapcsolat a legforgalmasabb PvP-s helyeken sem.
Tudom, hogy ez frumba val problma, de tekintve, hogy a PC-s szekci elgg elhagyatott, inkbb itt prblkozok. Miutn bejelentkezek, ezt rja ki a network informcinl a rohadk: klikk

Mr egy raks lerst talltam a problma elhrtsrl a neten (pl. ezt), a router belltsok szerint az UPnP be van kapcsolva, a szksges portokat forwardoltam a tzfal s a router belltsainl egyarnt, ezen kvl a NAT-ot openre lltottam s kikapcsoltam a router beptett tzfalt is.
Ezek utn mi a frszrt rja mg mindig azt ez a szemt, hogy az UPnP nincs hasznlatban s hogy a NAT tpusa ersen korltozott?? Halp pls, kezdek becsavarodni, s amgy sem ers oldalam a netes belltsokkal veszds.

Windows 7 Ultimatet hasznlok, Netgear WGR614 v7-es routerem van, s egy T-Homeos Thomson 780i WL Speedtouch modem is bonyoltja az sszkpet.
Elre is ksznm az tleteket, javaslatokat!
34 komment

[8] JohnSmith
febr 06., szerda 0:26 #34
Vlasz siklara (#30) zenetre
Ht ebben sajna tletem sincs, mg sohasem teleptettem egy gpemre sem
[8] JohnSmith
febr 06., szerda 0:24 #33
Vlasz axl (#29) zenetre
Igazad van, de ugyanez elmondhat lett volna a konzolpiacra is nemrg :elg a Sony meg a Nintendo, tudnak mindent. De azrt nem rtott meg az Xbox a vilgnak...
(j, mg nem ltni, hogy ki lesz jobb mint a Steam, de az Xbox sem teljes pnclzatban pattant el)

Szerintem majd letisztul. Pran megszvjk, lesz vlsg, meg minden, de az EA vezrkar perpill bellrl dollrjelekkel leragasztott napszemvegben gondolkozik a dologrl. A versenyhelyzet mindig j, kivve, ha te monopolhelyzeted veszlyezteti . Az IE trtnete nagyszer plda r
[55] axl
jan 18., pntek 18:45 #32
Vlasz siklara (#31) zenetre
Ne haragudj, hogy ezt mondom, de ebben az esetben valamit elbnzhattl, mert nlam mg sosem csinlt ilyesmit. Ha a lemezrl akartam telepteni, akkor onnan is teleptettem.
Good games never get old
jan 18., pntek 18:23 #31
Vlasz axl (#24) zenetre
A Steam tnyleg nem rossz, de nem igazn hasznlom, csak ha muszj. Igazbl azzal megy az agyamra, hogy ha megveszek egy jtkot dobozos formban a boltban s otthon berakom a DVD-t, akkor teleptskor ne kezdje mr a netrl letlteni! Micsoda hlyesg, hogy nmelyik jtknl trkkzni kell, hogy ha mr rajta van a DVD-n, akkor esetleg teleptse onnan...
"We chose to live the only life available to those who would truly be free. We are Thieves."
jan 18., pntek 18:17 #30
Vlasz JohnSmith (#23) zenetre
Az viszont mr a GfWL hibja, hogy nha brmifle rtelmes ok nlkl lefagy s kivg a desktopra. :/
"We chose to live the only life available to those who would truly be free. We are Thieves."
[55] axl
jan 18., pntek 18:04 #29
Vlasz axl (#28) zenetre
Egybknt az rak fken tartshoz ebben a kivteles helyzetben szerintem nincs is szksg kzvetlen vetlytrsra, ezt a dobozos jtkok mr valamennyire megteszik. Most gy szintn: mgis ki venne (sokkal) drgbban digitlisat?

A msik meg, hogy pl. a GOG.com msfajta ignyeket elgt ki (s nincs sajt kliensk), ezrt van ltjogosultsga, mg mondjuk az Origin lnyegben egy msodik Steam s az EA kizrlag a "kvzi-monopol" piaci helyzete miatt tudta sikerre vinni. (A jtkaik sokflk s sok mindenkit is rdekelnek, elg elvgni minden ms rtkestsi csatornt, ami esetleg konkurencit jelenthetne s voil!) k mr eleve hatalmasak voltak, de kiharaptak egy mg nagyobb szeletet a tortbl. Az ms krds, hogy ezzel szerintem mi egyltaln nem jrtunk jl...
Good games never get old
[55] axl
jan 18., pntek 17:49 #28
Vlasz JohnSmith (#27) zenetre
Nem, csak szimpln sz@r, amikor a jtkaim sztszrva vannak 2-3 rendszer kztt, amik lnyegben ugyanazt vagy kevesebbet (khm-khm... Origin) nyjtjk, csak valamelyik rosszabb minsgben (~), de mgis knytelen vagyok mindegyiket hasznlni, mert nhny engem rdekl produktum ppen csak az egyiken rhet el (~).

Az a baj, hogy sokan ksve kapcsoltak s most egy olyan szegmensbe akarnak belpni, amit a Steam mr teljes mrtkben lefed, radsul kifogstalan munkt is vgeztek vele. Oda "brki" (termszetesen csak a nagy kiadkrl beszlek) felteheti a jtkait, rginknt meghatrozhatja a sajt rait (mg a korrekt tvltsra sincsenek ktelezve), ingyen ignybe veheti a VAC-et, a Steam Cloud-ot, Leaderboards-ot, Achievements-et s egy tbbmillis felhasznlbzist, cserbe az eladsi r bizonyos szzalkrt (errl sajnos nincsenek pontos informciim). Mirt akarna valaki kln klienst? Nekem csak ezzel van bajom, nem az ezernyi digitlis bolttal.
Good games never get old
[8] JohnSmith
jan 17., cstrtk 21:43 #27
Vlasz axl (#26) zenetre
Igaz, ksz tragdia, hogy tbben is versengenek azrt, hogy tlk vegyl meg valamit. Felveri az rakat, rontja a szolgltats minsgt, stb.
HOGY IS VAN EZ?


[55] axl
jan 17., cstrtk 19:06 #26
Vlasz okornyalbaro (#25) zenetre
Gabe Newell-t 10 v alatt millirdoss tette, te nem akarnl?

(Az ms krds, hogy neknk, jtkosoknak ez csak rossz...)
Good games never get old
jan 17., cstrtk 18:38 #25
GWL el csak a baj van, tkm kivan hogy mr minden kiad akar sajt Steamet....
I was Cured alright
[55] axl
jan 17., cstrtk 17:52 #24
Vlasz siklara (#22) zenetre
Ismers, hgom billentyzete is ilyen.

Azt viszont mr tnyleg nem rtem, hogy a Steam-mel vajon mi bajod lehet. Szerintem annl felhasznlbartabb rendszer egyszeren nem ltezik. Egybknt van PS3-mad is, nem? Vedd meg arra az Arkham-rszeket, mert tnyleg kr lenne emiatt kihagynod ket.
Good games never get old
[8] JohnSmith
jan 17., cstrtk 15:33 #23
Vlasz siklara (#18) zenetre
Persze, megy, csak felesleges. De ha aggdsz, hagyd nyugodtan, sok ramot nem esznek, nagyon nem lasstanak, s ha kikapcsoltad rajta a tzfalat, akkor taln j gondot sem okoznak.
De engem idegestene, mert minden egyes lagot rfognk

Az nem a GfWL hibja, ha rosszul van belltva a tzfalad
jan 17., cstrtk 12:43 #22
Vlasz axl (#21) zenetre
Tk nyugodtan rtam, inkbb az iskolai billentyzet miatt van; ha az ember nem veri izombl, a lenyomott gombok felt nem is rzkeli...

Nztem n is, hogy sokan steamen keresztl vettk meg a GfWL-t hasznl Dark Soulst. Nekem akkor mr minden hajam kihullott volna, mert egyik rendszerrt se rajongok, de akkor mr tnyleg inkbb a Steam.
Az Arkham Asylumot pp azrt hanyagolom mr j ideje, mert meglttam a dobozn ezt a csodlatos GfWL logt... A Resi 5 feleleventsn gondolkoztam, mert nagykpernyn mg nem lttam, s nem egy csnya jtk.
"We chose to live the only life available to those who would truly be free. We are Thieves."
[55] axl
jan 17., cstrtk 11:01 #21
Vlasz siklara (#19) zenetre
Nekem fel sem tnt, de simn betudhatak a frusztrcinak.

(Egybknt lehet, de csak 2 percig.)
Good games never get old
[55] axl
jan 17., cstrtk 11:00 #20
Vlasz siklara (#17) zenetre
Ebbl gy veszem szre, hogy a GfWL sem kedvelhet tged tlzottan, mivel nekem ilyesmiket mg soha nem csinlt.

Mondjuk az is igaz, hogy nlam is sszesen kt jtk hasznlja (Arkham Asylum, Arkham City) s egyikben sincs semmilyen online lehetsg. (Mondjuk utbbinl engem is megszvatott DLC vsrlskor...)
Elbbi radsul mg Steam-et is hasznl mell, mivel ott vettem meg, szval teljes a kosz. (Utbbi rendszert mondjuk n is sokkal jobban szeretem.)
Good games never get old
jan 17., cstrtk 9:47 #19
Vlasz siklara (#17) zenetre
(Jzusom mennyi typo, mirt nem lehet utlag szerkeszteni egy zenetet?? )
"We chose to live the only life available to those who would truly be free. We are Thieves."
jan 17., cstrtk 9:46 #18
Vlasz JohnSmith (#14) zenetre
Ht jah, amikor elfizettnk a netre sokszz vvel ezeltt, akkor kaptunk az elfizets mell egy ingyen Netgear routert, a T-Home Speedtouch csodja pedig az IPTV szolgltats bevezetsekor kerlt a nappaliba. Eddig fl sem merlt bennem, hogy valamelyiket kiiktassam, mert jl mkdtt a rendszer.
"We chose to live the only life available to those who would truly be free. We are Thieves."
jan 17., cstrtk 9:43 #17
Vlasz axl (#13) zenetre
De, a GfWL a ludas, mert az egyetlen alkalmazs, ami abszolt nem veszi figyelembe a tzfalbelltsokat, mint a tbbi normlis program, hanem csak a router biztonsgi belltsainak megpiszklsa utn enged normlis krlmnyek kztt jtszani a neten. Ez azrt szvs, mert a legtbb ember szre sem veszi, hogy gz van, hisz valamennyire gy is mkdik...
Nekem is csak akkor esett le, hogy gond lehet, miutn rkerestem a "failed to invade" lehetsges okaira.

Lehet, hogy a lenne Xboxom, tudnm rtkelni ezt az izt, de szmtgpen utlom, ha rm erlettnek egy olyan rendszert, ami mg nem is tl stabil. ssz. kt jtkom hasznl GfWL-t, a Resi 5 s a Dark Souls. Elbbinek a mentseit s acsijait tntette el, utbbi meg szeret nha spontn lefagyni vagy kilpni miatta. De komolyan, nem elg, hogy a GfWL nha kifejezetten lasstja a jtkot, nhny ponton mg rendszeresen ki is vg az "insufficient framerate for online play" hibazenettel.
Egyszval nem, nem szeretem a GfWl-t.
"We chose to live the only life available to those who would truly be free. We are Thieves."
jan 17., cstrtk 9:24 #16
Vlasz toxik (#11) zenetre
... ok, majd otthon megnzem.
"We chose to live the only life available to those who would truly be free. We are Thieves."
jan 17., cstrtk 9:23 #15
Vlasz Lothar (#10) zenetre
Egen, olvastam n is, hogy ezek az integrlt tzfalak csak arra jk, hogy aki nem rt hozz, az hanyatessen tle, ha a dobozon olvassa, hogy a router ilyet is tud. Egybknt n se rtek ezekhez a vackokhoz.
"We chose to live the only life available to those who would truly be free. We are Thieves."
[8] JohnSmith
jan 17., cstrtk 9:21 #14
Vlasz toxik (#12) zenetre
Ha jl ltom, az nem modem, hanem egy router. Azaz siklara hlozatban mindjrt kett is van, amibl az egyik nagy valsznsggel felesleges, ha mindkettt menedzselheti. (amennyiben kikapcsolhatta a tzfalt, felttelezem, hogy ez gy van)
[55] axl
jan 17., cstrtk 1:50 #13
Csak kiderlt, hogy nem a GfWL volt a ludas.

Amgy nem rtem, honnan ez az utlat? Nhanapjn n is szvok vele, de amikor vgre sikerl rendesen belltani a dolgokat, akkor grdlkenyen mkdik. Nekem ennyi kellemetlensget megr az, hogy tudjam az X360-as profilomat PC-n is hasznlni.
Good games never get old
[1] toxik
jan 17., cstrtk 0:27 #12
A t-nek van a modemben tzfal? Men... Mennyit szvhatnak emiatt az elfizetik?
[1] toxik
jan 17., cstrtk 0:21 #11
Nem kell kikapcsolni, csak a 61056-os portot a 192.168.1.66-os lan ip-nek. Nem ennyire bonyolult, mint ahogy lerom.
jan 16., szerda 22:23 #10
Vlasz siklara (#9) zenetre
A kettnek vgl is van kzs halmaza, legyen valahol ott. Az integrlt tzfal meg a "foolproof" politika egyik szrnyszlttje. Pont az ilyenek miatt lehet utlni.

Sejtettem amgy, hogy a kpben vagy a 4chan, vagy a gaf keze van, annyira elborult.
Fraggen und fraggen lassen.
jan 16., szerda 22:02 #9
Vlasz Lothar (#8) zenetre
Kszi. Nem kitart vagyok, hanem eszels.

A kp 4chanrl van, ahov mostanban hossz kihagys utn visszanztem, ugyanis k nagyon bele vannak borulva a DS-be, s igen hasznos linkeket, tancsokat talltam. Meg persze hlye kpeket. Sajna a fenti kprl a galamb s a gyorskaja lemaradt.
"We chose to live the only life available to those who would truly be free. We are Thieves."
jan 16., szerda 21:55 #8
Pont most olvastam, de ltom mr ks. Kitart voltl... riszpekt.

A kp meg remek! Mr csak valami fantasy gyors kaja hinyzik mellle. Meg egy fantasy galamb.
Fraggen und fraggen lassen.
jan 16., szerda 21:48 #7
, tbb ra szenveds utn vgre sikerlt!!

A T-Homeos modem tzfalt kellett kikapcsolni, de gy tnik, ez volt a ludas. A bejegyzst ha nem gond, mgsem trlm, mert ksbb mg jl jhet, ha hasonl szituba kerlk. .D
"We chose to live the only life available to those who would truly be free. We are Thieves."
jan 16., szerda 21:17 #6
Vlasz Captain Vrungel (#4) zenetre
Igen, tudom, ezt prblom valahogy openn tenni, de egyszeren brmit lltgatok, gy marad (pedig a router belltsoknl a NAT mr t van lltva openre).

Andrew: mr hallra lltgattam a portokat is, elvileg nyitva vannak.
"We chose to live the only life available to those who would truly be free. We are Thieves."
jan 16., szerda 21:16 #5
Ezt nzd meg: KATT!
Meg van minden fegyvered, amire szksged van. Most pedig harcolj!
jan 16., szerda 21:10 #4
A NAT tpusa nlad "Strict", szerintem ez nehezti meg a matchmaking-et.
jan 16., szerda 21:09 #3
Vannak portok amiknek nyitva kell lennie LIVE-hoz. Keress r. Xbox LIVE NAT and port settings.
Meg van minden fegyvered, amire szksged van. Most pedig harcolj!
jan 16., szerda 21:05 #2
Vlasz casper007 (#1) zenetre
Ksznm, megprbltam, de ugyanaz a helyzet.
"We chose to live the only life available to those who would truly be free. We are Thieves."
[62] casper007
jan 16., szerda 20:58 #1
Prbld meg rendszergazdaknt futtatni a jtkot. A parancsikonra jobb klikk, majd futtats rendszergazdaknt. Ha ilyen nincs, akkor csinlj egy parancsikont, tulajdonsgok, lltsd be az xp mdot s a rendszergazdaknt futtatst.
And they're all made out of ticky tacky And they all look just the same.
siklara
"We chose to live the only life available to those who would truly be free. We are Thieves."
Ezeken a platformokon jtszom
Playstation2
Playstation3
GameCube
PC
Playstation4
Kedvenc jtk-mfajaim
Akci, Akci/Kaland, Kaland, FPS, Szerepjtk
Hobbijaim, szabadidmben ezt teszem
Jtk mindenhol, Zene (hallgatom), Knyvek, rs, Nyilvnos megszgyenls, Atltika, Grnyedt ls
Bartok, ismersk
liquid
(offline)
Ghz
(offline)
Warhawk
(offline)
Oldern
(offline)
zaz
(offline)
GibiPeti
(offline)
Alexander
(offline)
DarkVenom
(offline)
abbatoo
(offline)
Npeti
(offline)
Lothar
(offline)
Fatman
(offline)
Andrew Ashford
(offline)
axl
(offline)
Trishtan
(offline)
skiz0
(offline)
Karez
(offline)
Gulandro
(offline)
stick
(offline)
CHASE
(offline)
sum-blink
(offline)
stk
(offline)
travis18
(offline)
SolidMetal
(offline)
shearer
(offline)
Doom
(offline)
keviny
(offline)
Wolverine
(offline)
backstab
(offline)
komdis
(offline)
toxik
(offline)
xetron
(offline)
Ikaruga
(offline)
ridd
(offline)
FreeKatana
(offline)
Hunk2
(offline)
Zoy76
(offline)
dpb
(offline)
Sz1V4Rka
(offline)
Dolohov
(offline)
mellov
(offline)
MadaFaka
(offline)
Kester
(offline)
Svitzh
(offline)
thendarion
(offline)
Frumoz
(offline)
reptai
(offline)