[26] Lothar (offline)

Kertitrpe

egy 34 ves fi s itt lakik: Bcs-Kiskun / Kecskemt

4934 napja regisztrlt felhasznl, ez id alatt 61809 kreditet gyjttt

2012 December
21:17 Mod Post#11 – SweetFX
Intravns GFX szteroid nagyoknak.
Ezttal nem egy konkrt jtkrl, hanem egy univerzlis grafikai modrl lesz sz. Azt gondolom senki sem vitatja, hogy az utbbi vekben nagyon megldult a D3D-s technolgik fejldse. Elg csak sorra venni nhny mrfldkvt: Anti-aliasing, Bloom, HDR. Ha nem is mondanak sokat, azt mindenki tudja, hogy ezektl az esetek tbbsgben szebb lesz egy jtk.

Egy hobbibl hegesztett (non-profit) koprodukcinak hla ma mr ezek a grafikai eljrsok - sz szerint – beolthatak szinte minden 32 bites D3D-s alkalmazsba. Csak nhny lehetsg: sufni HD retro jtkok, szemlyes zlsre szabott sznpalettk, s gy tovbb. Ez a SweetFX.

A hasznlata PC-s ismeretekben alapszinten jratos embereknek sem nagy kihvs. A biztonsg, s azok kedvrt, akik hadilbon llnak az angollal: a csomag tartalmt a csinostani kvnt jtk / alkalmazs knyvtrba kell msolni. Egsz pontosan oda, ahol az indtfjl (exe) is tallhat. Ennyi. Indtskor automatikusan letbe lp, a scroll lock billentyvel lehet be s ki kapcsolni. A konfigurlsa mr ms tszta, de ez sem atomfizika. A „SweetFX_settings.txt” nvre hallgat text fjl knnyedn mdosthat, adja magt. A hasznlni kvnt effekt melletti 0 s 1 a ki- s bekapcs. Az egyetlen negatvuma az erforrsigny, de ez nagyban fgg a krdses effekt(ek)tl, ahogyan a hardvertl s a jtktl is. Vagyis elssorban nem azoknak ajnlott, akik mr most is hjn vannak a szksges FPS-nek. Nem kell vele kezelorvoshoz vagy gygyszerszhez sem fordulni, a jtkok fjljait nem bntja, vagyis teljesen kockzatmentes. Ha valami gond tmad, szimpln trlni kell a programot.

Br az albbiakban kpekkel is demonstrlom a sajt belltsaimat, melyek az lnkebb sznek, valamint az ltalam legjobbnak tlt kpminsg / teljestmny jegyben kszlt, tapasztalat mondatja velem, hogy igazn mozgsban lehet megtlni. A kt alany a World of Tanks s a Diablo III. A vlaszts oka, hogy kizrlag gammt llthatunk bennk, emiatt az n kijelzmn pl. elkerlhetetlen lesz egy idegest, ftyolos szrke rnyalat. Vlemnyem szerint a Diablonak amgy is jl ll egy vibrl, lnkebb sznpaletta.

Diablo III: eltte, utna

World of Tanks: eltte, utna

Az ignybe vett eljrsok sorrendben: LumaSharpen, Lift Gamma Gain, Tonemap, Vibrance, Curves. A lustk kedvrt feltltttem a text fjlt is. Csupn fell kell rni a meglvvel, aztn mehet a menet. Gond esetn rjatok, de akr belltsokra / kpekre is kvncsi lennk azoktl, akik rsznjk magukat a grafikai gyurmzsra! J szrakozst!

UI.: a kvetkez mod post trgya a World of Tanks lesz. Remnyeim szerint mg karcsony eltt, hogy mindenki teljes erbedobssal llhasson neki a (gazdagnak grkez) nnepi pncltrshez.
Diablo III 2 komment

Dec 25., Tuesday 16:43 #2
Vlasz siklara (#1) zenetre
Kszi, viszont kvnom!
Fraggen und fraggen lassen.
Dec 24., Monday 20:50 #1
Nagyon j mod post, minden teljesen vilgos, ksznm szpen a tbbi PC gamer kollga s kollegina nevben.

OFF: Boldog Karcsonyt!
"We chose to live the only life available to those who would truly be free. We are Thieves."
Lothar
Fraggen und fraggen lassen.
Ezeken a platformokon jtszom
PC
Kedvenc jtk-mfajaim
Akci, Akci/Kaland, FPS, Online FPS, Verseny, Retro, Szerepjtk, Stratgia, Taktikai
Hobbijaim, szabadidmben ezt teszem
Jtk otthon, Krtyajtk, Jtk interneten, Kisllatok bosszantsa, Zene (hallgatom), Knyvek, rs, Nyilvnos megszgyenls, Frum, Internetes magazinok, Esben stls, Hember pts, Ping-pong, Grnyedt ls
Bartok, ismersk
elvis
(offline)
liquid
(offline)
antaru
(offline)
Stinger
(offline)
Ghz
(offline)
lovas
(offline)
drag
(offline)
bastard
(offline)
Warhawk
(offline)
Oldern
(offline)
hzx
(offline)
Vega
(offline)
dracoo
(offline)
Depi
(offline)
ZS0LTI
(offline)
Necroman Mk2
(offline)
BW
(offline)
Yip Man
(offline)
Livingbox
(offline)
sepsta75
(offline)
scott
(offline)
kalmarlaszlo
(offline)
lamann
(offline)
siklara
(offline)
lemen10
(offline)
Diablo III adatlap
Mg nincs besorolva Mg nincs besorolva
Kiad: Blizzard Entertainment
Fejleszt: Blizzard Entertainment
Megjelens:
Kategria: Szerepjtk
Online jtkmd: Van

A szerkesztsg rtkelse:
9
Ami tetszett
-Fergeteges, addiktv jtkmenet
-A rna rendszer a mfaj j, koronzott kirlya
-Vltozatos znk s ellenfelek, remekl beltt plusz nehzsgi fokozatok
-Kezdbart kezelfellet
-Idtlen, festmnyszer klalak, hihetetlen mennyisg opcionlis tartalom s plusz rdekessg
-Jl kidolgozott online funkcik, Aukcis Hz
Ami nem tetszett
-Nhol kifejezetten gyenge sztori
-Kiforratlan itemizci a legmagasabb szinteken
-A ktelez online miatt fj latency/disconnect problmk, bugok
Olvasi rtkels: 22.6 (39 szavazat)
Ez a jtk nem jelent meg msik platformon

91 | [Teszt] Diablo III

A Pokol Kapui harmadik alkalommal nylnak meg a harcra hes jtkosok millii eltt: a Blizzard fejlesztcsapata fl vtizedes munka utn dnttt gy, hogy eljtt vgre az ideje annak, hogy megjelenjen a jtk. Teszteltk az idei v ktsg kvl legnagyobb pc-s megjelenst, a Diablo III-at.

35 | Diablo 3 - nyitparti a KSZ-ben

A vilg Diablo 3 lzban g, mi pedig visszatekintnk a ht elejre, amikor a Konzolok Szervzn is vgigrobogott a jtk. Ott voltunk a nyitbulin.

24 | Diablo III: 2011, legkorbban

Mondjunk egy nem tl j hrt gy vasrnap kora dlutn? Mondunk: rohadt sokat kell mg vrni az j Diablo-ra, a Blizzard a friss infk szerint nem tervezi kihozni 2010-ben a harmadik felvonst.

15 | Diablo III - minden, amit tudni lehet

A Diablo III termszetesen ugyangy nagy elrelps lesz az eldhz kpest, mint ahogy a tbbi Blizzard sorozat folytatsai: ennek megfelelen adagolta a csapat az j infkat a jtkrl-

48 | Diablo III - bemutatkozik a Monk

A BlizzCon nyitnnepsge Diablo III fronton is jdonsggal szolglt, bemutatkozott ugyanis a harmadik rsz negyedik jtszhat karakterosztlya, a Monk.

37 | [GSC] Diablo 3 gameplayvidek

A Gamescom-on jtszhat formban mutatkozik be a nagykznsg eltt a Diablo 3, amelybl ennek ksznheten befutottak az els gameplay videk is.

13 | Diablo III kptri

Hosszabb sznet utn ismt jabb kpekkel jelentkezik a Diablo III. A Blizzard jtkrl az augusztusban megrendezend BlizzCon utn taln mr tbbet tudunk majd.

38 | [BlizzCon] Diablo III konzolokra?

A Blizzard eddig hatrozottan PC jtkknt kpzelte el a Diablo III-mat - a BlizzCon-on azonban felmerlt a potencilis konzolos verzik lehetsge is. Akkor, ha a minsg nem szenved csorbt.

13 | [BlizzCon] Bemutatkozik a Wizard

A Blizzard j Diablo III kaszt bejelentst grte az idei BlizzCon-ra - meg is trtnt, a korbban felfedett Witch Doctor s Barbr mellett az elementlis mgit alkalmaz Wizard indul harcba.

27 | Diablo III - let a hall utn

Mi trtnik majd Diablo III karakternkkel, amennyiben az a jtkmenet sorn elhallozik? A vlasz a Battle.net hivatalos frumn rkezett fejleszti rszrl.

42 | Diablo III kpkvartett

Ngy darab friss ltnivalval jelentkezik a nyri Worldwide Invitational keretben felfedett Diablo III, melynek sznvilga tovbbra is lnk vita trgya a rajongk krben.

34 | Diablo III infomorzsk

Vizualitsbl meglep mennyisg rkezett, a jtkrl magrl azonban mg nem sokat olvashatott itt a nagyrdem. sszegezzk, mi az, amit tudni lehet, s rdemes.

53 | Diablo III: mindent a szemnek!

Vrakozstl nehz vek, spekulcik, s persze a megrendthetetlen hit, hogy a szarvasember ismt eljn kznk. De nincs tovbb, a gonosz harmadik reinkarncija itt van!

33 | WWI - Diablo III informcik

A hivatalos Diablo III bejelentst kveten sajttjkoztatt tartottak a Blizzard illetkesei a jtkrl, ahol szmos krds elhangzott a szria kszlben lv harmadik rszvel kapcsolatban. Update
Tovbb a jtk adatlapjra / frumba