[25] Karez (offline)

Higgadt - Pongyilkos

egy 30 ves fi s itt lakik: Pest / Dunakeszi

4963 napja regisztrlt felhasznl, ez id alatt 56525 kreditet gyjttt

2012 July
08:32 Ez + az
Rszletek egy tkozl llek mindennapjairl.

Rg volt mr szemlyes hangvtel bejegyzsem. Most meg fleg jl jnne a lelki szemetes kirtse, mert hiba van mr nyr, fesztivl s hasonl. Azrt az ember sokszor otthon tevkenykedik nmagban vagy prjval.

De elltte valami pozitv lmny is. A szakmai vizsga megszerzse utn nem volt krds nlam hogy tovbb folytatom tanulmnyaimat, vagy belecsppenek az let nagy fogaskerekbe. Plusz pont a legjobbkor ttt be a kormny ltal kitallt vlsg is, gy a munkaerpiac is egy hatalmas stop tblt lltott minden frissen diplomzott, rettsgizett ember el. gy plusz hrom v jra iskolapadban jrva megszereztem az rettsgit is.

(ha valaki gondolkodba esne, mi az ott jobb oldalt, az egy Asztalos szakkpests elismer bilta)
Nem mondom nem volt knny a matekkal jfent megbartkozni, de eredmnyeket ltva teljesen elgedett vagyok vele.
Hogy hova tovbb? J krds, azt tudom hogy most egy idre flreteszem a tanknyveket, s vgre elkezdek komolyabban melzni. Nem csak ilyen-olyan ideiglenes dikmunknak nevezett melval. Br istenigazbl egy technikusi szakkpestst szvesen elvgeznk mg. Csak + 2 v lenne s elnyben lennk a tbbiekkel szemben, hisz n mr megtapasztaltam a szakma csnjt-bnjt. De szeretnk a mdiban is elhelyezkedni (no nem mint sztr vagy Puzsr Robi SZAGrtknt), vagy pp informatika bell hlzat varzslknt. szintn mg nem dntttem el, csak azt ltom hogy a magyar piacnak nincs szksge jfent btor asztalosra. Megvannak ezek nlklem is gy ltszik, ami n nem nagyon rlk mert elindulni nem tudok gy sehova sem.


Az idei nyarals is rendesen be rnykolta a szbeli halasztsa is. Mivel jfent mi osztlyunk maradt utoljra, gy elg fj szvvel mondtam le a VOLT fesztivl kiltogatsra. Pedig ember is lett volna akikkel megyek, de gy ersen felejts az egsz. Balaton Sound nem az n vilgom. Pr ve voltam kint, de elg unszimpatikus ripacskod trsasgot ltva elg is volt egy napra megtapasztalni, hogy n nem tartozok nagyon az remb meg a langyi diszk zenk kedvelihez. Br a helyszn kiptse kellemes volt, szemtpllk is volt bven. Sziget fesztivl meg vrl-vre egyre drgbb lesz, gy mr ismerseim is lemondtak rla hogy mg egy napra is kimenjenek Eurpa legdrgbb fesztivl helysznre.


De nincs gond, hisz idn is lesz nyri Naruto con...akarom mondani, Animecon, gy a fradt ktelez balatoni/horvt/grg nyarals utn rdemleges program is fog akadni a fogamra. :3 s furcsa, mr tlsgosan tllptem a dupla X-et is, de mg a mai napig nem tudom megunni a keleti nagy szem rajzfilm figurk vilgt. Br mr nem kt pofval zablom a sorozatokat, azrt j szezonkor pr rdekes j sorozatot megnzek, a ktelez j Hellsing OVA vrakozsa kztt.


s...jfent vak voltam. Biztos ismers lehet az rzs, mikor egy j lnyt megismersz s r hnapokkal ksbb rjssz hogy tbbet rzel irnta mint szimpla bartsg. Teljes rm boldogsg tlti el a lelkedet, hogy vgre van valaki, aki miatt rdemes lni. m ahogy prblod tudatra adni rzseidet, csak visszautastst s tma elterelst kapsz. Ebbe persze mindenki tovbb llna, de n gy reztem hogy nem csak egy szimpla egyjszaks kapcsolat. Ez tbb annl. De hiba prblsz mg egy egyszer tallkozst szervezni, ha az illet mindig kifogsokat keres a nem rrsre. Ebbl nekem picit elegem lett, jfent elkezdtem emszteni magam emiatt, de vgl megrtam neki (ha mr nem hajland hogy szemlyesen megmondjam neki) mit rzek irnta. s valahol legbell mr sejtettem hogy ez ersen bukta gy, de gy mg fjbb rzs annak megerstse. Nem hullajtok knnyeket emiatt, nem az n stlusom. Csak mlysgesen csaldott s ostobnak rzem magam, hogy nha ilyen helyzetbe kerlk.

Ah well, fuck it!
Inkbb rgyjtok s a csillagos jszaka alatt figyelem a Holdat, mikzben Cowboy Bebop zene kavarog a fejembe.
4 komment

[25] Karez
Jul 02., Monday 19:34 #4
Vlasz siklara (#2) zenetre
Gondolom tanrknt nagy kihvs lehetett egy-kt diktl kicsikarni a minimlis ponthatrt szbelin. De legalbb a kaja, kv finom volt remlem.

Hellsing OVA tnyleg vget r. Kr rte, de egyben rlk hogy 1-2 rsz anyagi okok megoldsa utn feltudjk dolgozni eme csudlatos munkt.
De nem kell keseredni, hisz idn indult el a Berserk projekt, ami mint a fent emltett cm, manga h feldolgozst fog kapni movie s ova epizdokbl:
KATT!
Az els rsz mr beszerezhet a zinternet ruhzban. A tervek szerint hrom mozifilm kszl, ami az elzmnyeket mesli el (Golden Age arc), utna pedig dvd-n folytatdik OVA epizdok formjban. Idn le is adjk mindhrom filmet (s elg gyorsan jelennek meg a dvd verzik), gy jvre nem maradunk minsgi anime feldolgozsbl, ami j pr vre lefoglal minket.
The bird hermes is my name, eating my wings to make me tame.
[25] Karez
Jul 02., Monday 19:24 #3
Ksz fik, lnyok.
Asszem most inkbb a szp ders nap stst kell lveznem inkbb...mi nekem 40 fok?
The bird hermes is my name, eating my wings to make me tame.
Jul 02., Monday 12:50 #2
Gratula az rettsgihez! n most a msik oldalon voltam s rettsgiztettem, egyik se knny ebben a rohadt melegben.
Fogadd meg stk tancst s lvezd a nyarat, meg a nyaralst, a lny miatt pedig ne bsulj, majd tallsz egy msikat, aki nem keresi a kifogsokat. : )

Az animket nekem mostanra elgg sikerlt megunnom, de azrt a Hellsing OVA aktulis rszt nagyon vrom n is minden vben. Sajnos mindjrt vge...
"We chose to live the only life available to those who would truly be free. We are Thieves."
[42] stk
Jul 02., Monday 11:56 #1
Grat az rettsgihez, fel a a fejjel, aztn lvezd a nyarat
"jtszani j" si knai kzmonds. A horst fuchs fle V gyalut balkezesek is hasznlhatjk! Mobile suit ガンダム 3DS: 1934-0821-8173 Psn: stk_stikk "Mark IV Style Motherfucker" "Truly outrageous"
Karez
The bird hermes is my name, eating my wings to make me tame.
Ezeken a platformokon jtszom
Playstation3
Playstation Portable
PC
Playstation Vita
Kedvenc jtk-mfajaim
Akci, Kaland, FPS, Retro
Hobbijaim, szabadidmben ezt teszem
Jtk otthon, Jtk mindenhol, DVD, Zene (hallgatom), TV, Mozi , Anime, Csajozs / Pasizs, Bartok, Billird, Email, Letlts, Chat, Frum, NASA weboldal feltrse, szs, Hember pts, Bicikli, Ping-pong
Bartok, ismersk
Fatman
(offline)
axl
(offline)
Balee
(offline)
siklara
(offline)
csipa8
(offline)
Controller
(offline)
Istike55
(offline)
Wastelander
(offline)