[2] rozsomak (offline)

Társasági - Tökfej - Színész

Ő egy 22 éves fiú és itt lakik: Pest / Gödöllő

2738 napja regisztrált felhasználó, ez idő alatt 1650 kreditet gyűjtött

2012 május
22:54 Serj Tankian ötlethiányban
Nos igen, körülbelül egy hónapja szereztem tudomást arról, hogy Serj ( aki nem tudná ki Ő az kattintson IDE ), egy új Single-ön dolgozik, ami meg kell mondjam igen feldobott, mivel nagy rajongója vagyok munkásságának, már a System of a Down-nal töltött időszakában is csíptem a hangját, illetve azt az őrült stílust, mellyel előadta számait. Bizakodó voltam, ugyanis eddig még nemigazán hallottam tőle gyenge alkotásokat, bár azt nem mondanám, hogy jót tett neki a System-től való elszakadás, mivel ez nem is igaz, másfelől a zenekar számait majdnem 90%-ban Daron Malakian írta és én, az ő zenei stílusával jobban szimpatizálok.

Szóval, elérkezett a várva-várt nap, május elsején meg is jelent a szám, egyből kattintottam is a videómegosztókra, hogy hallgathassam, mi is sült ki belőle. Miután a szám a végéhez ért, végtelen mennyiségben érzetem egyfajta hiányérzetet. Ez a szám, igazából amekkora beharangozásoknak örvendett, elvárásaimnak nem-igen sikerült megfelelnie, valahogy képtelen voltam egyesülni a számmal és átérezni a zenei értékét. Na, azért továbbra sem kell félreérteni, nem lett ez egy rossz szám, csak azért érezni, hogy Serj mellől, igenis hiányoznak a System tagjai, elmaradnak azok az igazi ütős és maradandó hangzások, amiket képtelen az ember napközben kiverni a fejéből.

Kérdésem hozzátok, kedves kommentelőkhöz irányul, miszerint: Ti, hogy látjátok, valóban legyengült Serj teljesítménye, vagy ez csak egy egyszeri "baleset" volt?
Én azt mondom: FUCK, LET'S FIGURE IT OUT!

Ja és persze maga a szám

10 komment

[7] Doberman
máj 06., vasárnap 20:33 #10
Szerintem vállalható ez a szám.
Stupid people everywhere, but I ain't got time to care!
[15] xboxfreak
máj 04., péntek 8:25 #9
Az elect the dead odabasz, az imperfect harmonies egy fos ... ez megint jó ... de a scars on broadway a legjobb,,, mert damien a zenei agy és kész ... a SOAD meg meghalt sajnos ...mondjuk ha ma bemegyek a multihoz azért ez jól indítja
[2] rozsomak
máj 03., csütörtök 21:16 #8
Válasz Wolverine (#7) üzenetére
Ha az első három albumról beszélünk akkor : Sugar, Spiders, Chop Suey!, ATWA, Science, Toxicity, Aerials, Fxxk The System , Ego Brain, Thetawaves, Roulette. Ezek lennének az én kedvenceim, persze minden számot örömmel elhallgatok ami System.

Nekem igazából a Hypnotize/Mezmerize albumpáros is tetszett, eltekintve attól, hogy nagyon más hangvételű volt az egész és már ott is megmutatkozott, hogy ki is az igazi frontember a csapatban (Daron )
"Sure the picture don't always look so clearly, but if you kepp moving in the right directon, it's gonna clear itself up!"
[34] Wolverine
máj 03., csütörtök 19:13 #7
Válasz rozsomak (#4) üzenetére
Van bizony. Mr Jack, Prison song, Fxxk the system, P.L.U.C.K. ....úristen, mindjárt felsorolom az összeset. XD Végül is sok számot tudnék ide sorolni mert az első három albumon minden számban van egy különleges dallam ami bele mászik a fülembe. Valahogy nekem a Mezmerize és Hypnotize albumok sosem tetszettek annyira mint az első három albumuk. Mintha egy láthatatlan fal választaná el az utolsó két albumot a többitől.
Die in peace
[2] rozsomak
máj 03., csütörtök 16:18 #6
Válasz DarkVenom (#5) üzenetére
Vagy vagy egy új albumot csinálni a System-mel, persze ez nem ilyen egyszerű sajnos.
"Sure the picture don't always look so clearly, but if you kepp moving in the right directon, it's gonna clear itself up!"
[64] DarkVenom
máj 03., csütörtök 16:01 #5
Még mindig egy, az átlagosnál tehetségesebb demagóg....*ásít*
Már a második szólóalbum után hagynia kellett volna a zenélést.
Thrills, Chills, Kills!
[2] rozsomak
máj 03., csütörtök 15:39 #4
Válasz Wolverine (#3) üzenetére
Mezmerize albumból kedvencem KATT!

Nektek van favorit számotok System-től?
"Sure the picture don't always look so clearly, but if you kepp moving in the right directon, it's gonna clear itself up!"
[34] Wolverine
máj 03., csütörtök 15:23 #3
Kellemes. De én jobban szerettem a System korszakot. Abból is inkább az első három albumot. Igazi ütős dalok voltak. De szerintem kár sorolnom a dalok címeit, hiszen ti is ugyanúgy ismeritek őket.
Die in peace
máj 03., csütörtök 9:20 #2
Én nem vagyok egy nagy rajongó, de időnként meg-meghallgatom pár albumát. Azok után amiket eddig nyomott a hapi (empty walls,saving us, stb...) nem csodálom, hogy már bekattant kicsit. A stílusváltás kimerül abban, hogy Tankian bácsi meg sem próbál sorok közötti üzeneteket közvetíteni, hanem konkrétan megmondja amit gondol. Most az kérdés, hogy megérte-e ezt egy teljes szám formájában előadni, mindenesetre ha a tv-ben ezt nyomják majd nem pedig a hollywoodi csinált sztárokat, akkor biztosan volt értelme. Mivel többet nem nyújtott mint az eddigi számai, továbbra is ezzel a rendszerességgel hallgatom majd.
You, and what army?!
[51] Dude
máj 03., csütörtök 8:03 #1
Ez valóban nem rossz. De valami hiányzik belőle. Az Elect the Dead-el is így voltam. Nem rossz. Mégsem hallgatom soha. Ellenben a System albumokkal. Valami hiányzik.
Gamer for Life (X Live,Nintendo ID, boardgamegeek: DudeHUN, PSN: DudeHUN2364) Bah-weep-Graaaaagnah wheep ni ni bong
rozsomak
"Sure the picture don't always look so clearly, but if you kepp moving in the right directon, it's gonna clear itself up!"
Ezeken a platformokon játszom
Playstation2
Playstation3
GameCube
Wii
Playstation Portable
Nintendo DS
PC
Kedvenc játék-műfajaim
Akció, Akció/Kaland, Kaland, Kártya, Szórakoztató, Verekedős, FPS, Zene, Puzzle, Verseny, Retro, Szerepjáték, Szimulator, Sport, Stratégia, Taktikai
Hobbijaim, szabadidőmben ezt teszem
Játék otthon, Játék mindenhol, Kártyajáték, Játék interneten, Társasjáték, Játék zsebkonzolon, Szerepjáték, Passziánsz / aknakereső, Zene (játszom), DVD, Magazinok, újságok, Fotózás, Zene (hallgatom), Könyvek, TV, Írás, Mozi , Anime, Színház, Grafika, rajzolás, Csajozás / Pasizás, Bulizás, Barátok, Billiárd, Email, Chat, Fórum, Internetes magazinok, Úszás, Esőben sétálás, Foci, Kosár, Korcsolya, Hóember építés, Bicikli, Ping-pong, Fat body building
Barátok, ismerősök
rolmanus
(offline)
mcmacko
(offline)
getro2
(online)
Szemy666
(offline)
Doom
(offline)