[9] FNorberto (offline)

Jakarat - Jlnevelt - Lehetetlen

egy 28 ves fi s itt lakik: Pest / Solymr

5082 napja regisztrlt felhasznl, ez id alatt 12851 kreditet gyjttt

2012 May
21:37 Szafi
Nha eszembe jutott hogy elkezdjek blogot rni. A Mass Effect 3 befejezse annyira felhzott, hogy el is kezdtem rni els bejegyzsem, de nem tudtam rendszerezni gondolataim. Most mgis rsznom magam. De nem jtkhoz kapcsoldik majd iromnyom. Tvolrl sem. Elvesztettem valakit...
A cmbl sejthet hogy a kis kedvencemrl van sz, a macskmrl, Szafirl.
Kb kt rval ezeltt egy aut elttte, majd nem sokkal ksbb a szobmban, elttem mlt ki.
Tz vvel ezeltt kerlt hozzm a kis vakarcs, 1-2 hnapos lehetett. A bolhapiacrl hoztuk, desanymmal egytt, aki hat ve hunyt el.
Sima hzi macska volt. Fehr-szrke foltos, kis termet. A rzsaszn orra miatt mg ma is klyknek nzett ki, s gy is viselkedett. Nem akart megkomolyodni, azt n se akartam :)
Mondjk, akkor tudja meg az ember mennyit r szmra valaki/valami, amikor elveszti. n eddig is tudtam mennyit jelent nekem a cicm. Hozzm tartozott, a csaldom rsze volt. Ismertem a szoksait, az apr rezdlseibl tudtam mire kszl. Ismertem a hangjt, tudtam mikor kr kajt, mikor "beszl" csak hozzm. Gyzelmi nyvogsa is volt, akkor hallatta amikor elkapott valamit. Bszkn hozta elm az elejtett zskmnyt.
Szinte csak nekem dorombolt. Ha pr napig nem mentem haza mr depresszis volt.
Szletsekor nem voltam ott, de az letn vgigksrtem. Vigyztam r amikor csak tudtam, de ma nem tehettem tbbet, minthogy vele voltam az utols percig.

Elvesztettem valakit...
Biztos van aki legyint, hogy "csak" egy macska volt. De nekem csaldtag volt, valaki akit sosem felejtek el, valaki aki mindig hinyozni fog. Az letem fontos rsze volt.
12 komment

May 03., Thursday 14:26 #12
Szegny cica, nagyon sajnlom.

J ltni, hogy ennyi llatbart van az oldalon. Nekem is volt mr mindenfle hzillatom a teknstl kezdve a fszekbl kipotyogott, velencei kertben sszeszedett rign t a macskig. Az igazn meghatroz Guszti cicm volt, aki tavaly oktberben pusztult el 17 vesen j kt vnyi betegeskeds utn, igaz, nem szenvedett, klnben mr elaltattuk volna. Szegnyke itthon, az gyamon berendezett kis vackn mlt ki, n pedig mg aznap levittem Velencre eltemetni a kertbe, amit gy szeretett, s azta is borzasztan hinyzik. 7 ves koromban kerlt hozznk pr hnapos klykcicaknt, s azta mindig itt volt mellettem, mi is csaldtagknt tekintettnk r.

Hihetetlen egybknt, micsoda egynisg minden kutya s macska, ez valahogy most tudatosult bennem igazn, miutn pr hnapig vigyztam egy bartnm cicjra.
"We chose to live the only life available to those who would truly be free. We are Thieves."
May 03., Thursday 11:01 #11
A kommentet moderltuk, mert...ezrt kr volt hozzszlni.
[19] Yeaf Kitri
May 03., Thursday 10:26 #10
Nekem is sok macskm volt az elmlt vekben, mindegyiket szerettem. Volt, hogy egy idben 8 macsknk volt, egy j alomnak ksznheten. Most mr csak egy van szletse ta nlunk nevelkedett. Emlkszem kis cumisvegbl kellett szoptatnunk, mert amikor megszlettek az anyjuk megbetegedett. ltalban nem tudjuk, hogy mi trtnt a macskinkkal, csak egyszeren nem trnek haza. Kt macsknk volt, amiket a hzunk eltt tttek el, illetve egy, amit mellkason lttek lgpuskval (elszr nem tudtuk, hogy mitl vrzik, az llatorvos mttte ki belle a golyt), de azt mg tllte, ksbb aztn se trt haza. A kedvenc macskmat pedig megmrgeztk. Sajnos vannak vadbarom emberek.
Kutynk (anyja nmet juhsz, apja kaukzusi) viszont csak pr htig volt itthon, mert gy teleszarta az udvart, hogy azt naponta lehetett takartani. Hamar, szvfjdalom nlkl lepasszoltuk vidkre hzrznek.
Volt mg egy papagjunk is egy nyr erejig, mert mikor jtt a tl csinltunk neki egy tli vackot a sufniban. Jl el is volt, amg desanym szre nem vett egy rst a szigetelsen s gondolta megigaztja bellrl, hisz a madr gyis fl s nem mer majd odamenni addig. Csak pont fordtva trtnt, a papagj elkezdett vadul csapkodni, amitl anyukm ijedt meg, a madr pedig kapva kapott az alkalmon s kireplt. Nagy bnatra j hideg telnk volt akkor.
Tavaly pedig egy srlt postagalamb szllt le nlunk. Az is nlunk idztt pr htig, majd miutn rendbe jtt, tovbb szllt.
Welcome to Dota. It’s like chess, for idiots.
[51] Dude
May 03., Thursday 10:01 #9
Sajnlom. Nyugodjon bkben.
n mr sok macskt s kutyt vesztettem el. Rohadtul megszereti az ember ezeket a kis dgket.
Gamer for Life (X Live,Nintendo ID, boardgamegeek: DudeHUN, PSN: DudeHUN2364) Bah-weep-Graaaaagnah wheep ni ni bong
May 03., Thursday 9:45 #8
Rszvtem
"A ni megrzs a logika teljes hinynak politikailag korrekt kifejezse" Steam_ID: T1B1/Origin: GeneraL_HUN/ Uplay: sztibi87/ Xbox Live: GeneraL XTX
May 03., Thursday 9:18 #7
..nekunk is volt egy kis garfieldunk, amit...akit el kellett altatni.
Nagyon szep kis cica volt, erre az allatorvos beszolt ra, hogy korcs, anyam meg majdnem bokanrugta. De legalabb nekem hagyott egy maradando karmolast emlekbe...
Kijtszani az ellenfeleket szoktk, kitolni pedig a hatridt s a szart a vcben. A jtkokat vgigjtsszk. Tartsd szben.
May 03., Thursday 0:11 #6
Szegny cica. Sajnlom.
Found.
[9] FNorberto
May 03., Thursday 0:07 #5
Megrtam ezt a bejegyzst, kicsit segtett. De a kedves szavak tbbet rnek. Ksznm
PSN ID: FNorberto
[39] getro2
May 03., Thursday 0:01 #4
Nagyon sajnlom. Neknk mr rengeteg macsknk tnt el/halt meg, ltalban a szomszdok hathats ,,segtsge" miatt. Nem is nagyon emlkszem hogy volt-e olyan macsknk, ami hrom vnl tovbb hzta... Ezrt nem is tudok ktdni hozzjuk annyira. Ellenben a kutynk nagyon hsges, igazsg szerint semmire se hasznlhat (szobakutya...), de azrt imdjuk. Na, az hinyt nem lehetne ptolni.
May 02., Wednesday 23:54 #3


A hzi kedvencekbl pikk-pakk csaldtag, a mindennapos let fontos tnyezje vlik. Taln ezrt is fj annyira a tvozsuk. Be strong!
"This is our time to medicate..."
May 02., Wednesday 23:48 #2
trzem. Az n macskm is nemrg halt meg. 14 vet lt, s volt egy daganat a blfaln amit sikeresen eltvoltottak, viszont a tbbi bels szervre is elterjedt a daganat vagy valami, s nem plt fel. Tbb mr nem szenved. Mindenki szerette, klnleges macska volt klsleg is, belsleg is.
zengessnk egymsnak idzeteken keresztl, mert az tk men!
[55] FredPerry
May 02., Wednesday 23:40 #1
Azt hiszem ehhez nem lehet mit hozzfzni. Rszvtem.
FNorberto
PSN ID: FNorberto
Ezeken a platformokon jtszom
Xbox 360
Playstation3
PC
Playstation4
Kedvenc jtk-mfajaim
Akci, Akci/Kaland, Kaland, Szrakoztat, Verekeds, FPS, Zene, Verseny, Szerepjtk, Szimulator, Sport, Stratgia, Taktikai
Hobbijaim, szabadidmben ezt teszem
Jtk otthon, Zene (hallgatom), Mozi , Grafika, rajzols, Bartok, Letlts, Chat, Internetes magazinok, Esben stls, Foci, Kosr, Korcsolya, Bicikli
Bartok, ismersk
magyari5
(offline)
raz
(offline)
XBOX Live