[26] Lothar (offline)

Kertitrpe

egy 34 ves fi s itt lakik: Bcs-Kiskun / Kecskemt

4934 napja regisztrlt felhasznl, ez id alatt 61809 kreditet gyjttt

2011 November
21:21 Mod Post#10 - Skyrim
Nem mintha muszj lenne, de ha mr egyszer van r md...
...akkor modoljuk! A cl: kihozni a maximumot, komolyabb performansz ess nlkl, valamint nhny knyelmi funkci a balansz piszklsa nlkl.

A modok folyamatosan fejldnek, teht nem rt idnknt jra meg jra rjuk nzni. Ebben a nemrg megjelent Nexus Mod Manager sokat segthet, ahogy magban a teleptsben is.

Skyrim HD - 2K Textures

Kezdsnek egy hatalmas HD textra csomag. Igen, az j patch lehetv teszi, hogy egy hivatalos HD pakkot tltsn le az ember, azonban sokan (tbbek kzt n is) maradtak a szban forg kivitelnl. Folyamatosan bvl, legutbb mr a NPC ruhzatok s a btorok is belekerltek.

XCE - Xenius Character Enhancement

A nv nmagrt beszl. A jtk multiplatform termszetnl fogva sok az agyontmrtett textra, valamint az ebbl fakad grafikai anomlik. A csomag tartalmaz mindent, ami a testeket illeti: szemek, arcok, br.

Realistic Lighting

A nagybets atmoszfra bomba. A jval realisztikusabb fnyhats j lmnny varzsolja a kriptk, katakombk felfedezst, ahogy az jszakai barangols s vrosok ltkpe / rzete is drasztikusan megvltozik. A fnyforrsok hasznlata ezek utn elengedhetetlen.

Immersive Environment

Huh, hol is kezdjem. Nem untatnk senkit sem olyan kifejezsekkel, mint a post process, bloom, vignett, s a tbbi. rdemes inkbb megnzni a kpeket, az eredmny minden tlzs nlkl elkpeszt. Az Immersive Environment egy mdostott FXAA vltozat, mellyel lethbb szn s kontrasztvilgot lehet elrni.

FONTOS: amennyiben hasznlod a Realistic Lighting modot is, ersen javallott a mod ltal gykrbe teleptett "injFX_Settings.h" fjlban a "#define Gamma" 1.15-s rtkt 1.08-ra mdostani.

Enchanced Blood Textures

Nem kell bemutatni. Vr, nagyobb felbontsban.

Realistic Ragdoll Death Force

Ha mr nagyot sebznk, a testek hajlamosak irrelisan nagyot replni. Teleptse utn viszont pl. a lesbl fejbe nyilazott clszemly nem szll mtereket, csak lettelenl sszecsuklik. Ahogy kell.

Glowing Ore Veins 300

A bnyszok szmra aranyat r! Minden felhasznlhat rc lelhely feltnbb. A kpek mindent elmeslnek. Arrl sem rdemes vitatkozni, hogy az eredeti kivitelt nagyon knny elkerlni.

SkyUI

Vgre! Az Oblivionhoz hasonl trgylista. Immron mkd rtk szerinti rendezsi funkcival, valamint tlthatbb listzsi metdus. zembe helyezshez ktelez a Skyrim Script Extender.

Immersive HUD - iHUD

A sok vizulis tunning utn nem ritka, hogy az ember festi tjakba botlik. Ilyenkor (is) zavar, hogy a HUD szmos eleme szksgtelenl ktelenkedik a kpernyn. A mod automatikusan elrejti a kijelzket.

A Quality World Map - With Roads

Szmomra rendkvl frusztrl volt, hogy a trkp nem jelezte a nem ritkn kacifntos utakat. Ez a mod ptolja ket, valamint magnak a trkpnek is klcsnz nhny nagyobb felbonts textrt.

Smooth blade draw and Sheathe

s ha mr frusztrci. Csak az n flemet ksztette ki a pengk elvtelnek les s ers hangja? Ktlem, msklnben ez a mod sem kszlt volna el.

Egyelre ennyi. Az sszelltsrt ksznet a Skyrim Nexus-nak, na s persze a kzssgnek! Ha tetszett valamelyik mod, ne felejtsetek el az adott aloldalon az "Endors me" gombra bkni!

Krds, haj, shaj, javaslat jhet btran, a megjelens utn cirka kt httel ugyanis mg nagyon korai lenne egy vgleges vlogatsrl beszlni.

J szrakozst!
The Elder Scrolls V: Skyrim 19 komment

Feb 08., Wednesday 17:53 #19
Az j patch feleslegess tette a kt performansz modot. Nhny trlsre kerlt, mivel egy tfogbb csomag mr tartalmazza ket, de pr j darab is helyet kapott.
Fraggen und fraggen lassen.
Dec 26., Monday 15:58 #18
Egy j mod, a TES V Acceleration Layer. Optimalizlja a CPU hasznlatot.
Fraggen und fraggen lassen.
Dec 21., Wednesday 17:11 #17
Nexus Mod Manager, Better Sorting + QT Inventory pros helyt tvette a SkyUI, j nVIDIA driver, valamint az j hivatalos patch is megjelent (1.31 - KATT!#mainBlock), ami vgre feleslegess teszi a 4 GB Skyrim mod hasznlatt.
Fraggen und fraggen lassen.
Dec 12., Monday 14:48 #16
Plusz ngy mod.
Fraggen und fraggen lassen.
Dec 08., Thursday 14:58 #15
Vlasz maccc (#13) zenetre
Hmm, ez gy elsre nem kpfrisstsi hibnak tnik, inkbb pop-upnak. Az egyik oldala a dolognak, hogy a launcherben hogyan vannak megadva a View Distance belltsok, de gondolom ezekkel mr prblkoztl. Nlam szinte mindegyik a High alapbellts rtkeivel operl, s nincsenek ilyen problmim. A msik a memria kihasznltsga, ahhoz viszont bizony j lenne a 4 GB mod.

Ha van hozz trelmed, az eredeti, nem direkt Skyrim-hoz rt 4 gb patchet is megprblhatod ( KATT!). Ha ez sem megy, vigasztaljon a tudat, hogy a kvetkez (1.4-es) hivatalos patch a Bethesda szerint mr engedni fogja a 4 giga hasznlatt.
Fraggen und fraggen lassen.
[24] maccc
Dec 08., Thursday 1:11 #14
Vlasz Lothar (#11) zenetre
rtem. Akkor egyelre nincs szerencsm.
LiveID: svenike92 PSN ID: Svenike92
[24] maccc
Dec 08., Thursday 1:11 #13
Kpfrisstsi hibk ellen mit kne lltgatnom launcherben? Mert mr szinte minden prbltam, de csak nem tallom meg az sszhangot. Engem nagyon zavar, hogy ltom ha kicsit messzebb nzek elkezdenek fk meg rnykok szletni..
LiveID: svenike92 PSN ID: Svenike92
Dec 06., Tuesday 23:54 #12
Mg valami: indtsd adminisztrtorknt / rendszergazdaknt.
Fraggen und fraggen lassen.
Dec 06., Tuesday 23:42 #11
Vlasz maccc (#10) zenetre
rthet, plusz mint egyetlen technikai / klss mod, ennl a legnagyobb az esly a kompatibilitsi gondokra. Valsznleg itt is errl van sz.

A mod valamirt mdostottnak vli a TESV.exe-det. Jelenleg az egyetlen sanszod az, ha a Steam-ben, a Skyrim-re jobb kattintva a tulajdonsgokban vgrehajtasz egy "Verify Integrity of Game Cache" mveletet, aztn jra prblod. Ahogy elnzem, nem vagy egyedl a problmval, csak az a fura, hogy a tbbsgnek meg mkdik. Ha gy sem j, akkor nincs mese, vrni kell addig, amg ki nem jn a modnak egy jabb verzija.
Fraggen und fraggen lassen.
[24] maccc
Dec 06., Tuesday 23:22 #10
Kicsomagoltam, bemsoltam ket steam...--skyrim mappba, tzfal tiltva, steam fut kzben. Csinltam parancsikont kln az exe-nek, elindtom s azt az zenetet kapom, hogy a rendszer nem tallja a megadott fjlt :/

Nem nagyon szoktam ilyen modokat hasznlni s tnyleg lma vagyok benne, de ez fontos lenne nekem mert 5 giga ramom s milliszor jobb teljestmnyt tudna elrni a mostaninl. Kpfrissts stb nagyon zavar.
LiveID: svenike92 PSN ID: Svenike92
[24] maccc
Dec 06., Tuesday 21:29 #9
Vlasz Lothar (#8) zenetre
Ksznm az infkat!
LiveID: svenike92 PSN ID: Svenike92
Dec 06., Tuesday 20:33 #8
Vlasz maccc (#7) zenetre
Csak kicsomagolod s a skyrim4gb.exe-vel indtod. Mindegy, hogy helyileg hol van.

Hibazenet? A kt leggyakoribb problma: a vrusirt (tvesen) rtalmasnak vli s blokkolja / letrli az exe-t. Msik, hogy a SteamAppID nem stimmel, ez esetben ezzel a paranccsal kell indtani: Skyrim4gb.exe -SteamAppID 72850. Legegyszerbb, ha kln ikont ksztesz. A Steam-nek termszetesen futnia kell, amikor indtod.
Fraggen und fraggen lassen.
[24] maccc
Dec 06., Tuesday 20:19 #7
4GB Skyrim-ot szeretnm telepteni, de nem nagyon akar sikerlni. Aki felrakta mr esetleg sszefoglalhatn, hogy hogyan lehet felpakolni

Elre is kszi!
LiveID: svenike92 PSN ID: Svenike92
Dec 05., Monday 17:30 #6
Ngy j mod, 11.11c Catalyst driver (Crossfire tmogats az ts szrinak), valamint janurra bejelentett, hivatalos szerkeszt csomag megjelens.
Fraggen und fraggen lassen.
Nov 27., Sunday 19:25 #5
AMD 11.11b driver a 6xxx szria Crossfire tulajoknak, QD Inventory (!), valamint frisslt a Realistic Water Textures s az Immersive Environment.
Fraggen und fraggen lassen.
Nov 26., Saturday 17:09 #4
Szvesen!

siklara: rdekes, gy ltszik k is igen hasonl vonalon indultak el a modok koncepcijt illeten. Ma megnzek prat, csak attl flek, hogy egy teljes textra csere s / vagy a nvnyzet mr rezhet esst okoz a teljestmnyben. Mindenesetre kszi, zlses vlogats.
Fraggen und fraggen lassen.
Nov 26., Saturday 1:42 #3
Htha ebben is tallsz valami rdekeset: KATT!
"We chose to live the only life available to those who would truly be free. We are Thieves."
[367] Danee
Nov 25., Friday 22:49 #2
Nem semmi cuccok, s mi lesz itt mg ksbb!
Kis tlzssal ezek mg annyit javtanak a grafikn, mint amennyit javult a jtk az Oblivion ta.

Kszi a linkekrt!
Nov 25., Friday 13:08 #1
Megint csak nagyon j bejegyzs lett, kszi! : )

Az immersive environmentet ki is prbltam, elkpeszt, pedig ez mg nem is igazi mod, csak amolyan tweak. Na majd ha kijtt egy modding tool...
"We chose to live the only life available to those who would truly be free. We are Thieves."
Lothar
Fraggen und fraggen lassen.
Ezeken a platformokon jtszom
PC
Kedvenc jtk-mfajaim
Akci, Akci/Kaland, FPS, Online FPS, Verseny, Retro, Szerepjtk, Stratgia, Taktikai
Hobbijaim, szabadidmben ezt teszem
Jtk otthon, Krtyajtk, Jtk interneten, Kisllatok bosszantsa, Zene (hallgatom), Knyvek, rs, Nyilvnos megszgyenls, Frum, Internetes magazinok, Esben stls, Hember pts, Ping-pong, Grnyedt ls
Bartok, ismersk
elvis
(offline)
liquid
(offline)
antaru
(offline)
Stinger
(offline)
Ghz
(offline)
lovas
(offline)
drag
(offline)
bastard
(offline)
Warhawk
(offline)
Oldern
(offline)
hzx
(offline)
Vega
(offline)
dracoo
(offline)
Depi
(offline)
ZS0LTI
(offline)
Necroman Mk2
(offline)
BW
(offline)
Yip Man
(offline)
Livingbox
(offline)
sepsta75
(offline)
scott
(offline)
kalmarlaszlo
(offline)
lamann
(offline)
siklara
(offline)
lemen10
(offline)
The Elder Scrolls V: Skyrim adatlap
Mg nincs besorolva Mg nincs besorolva
Kiad: Bethesda Softworks
Fejleszt: Bethesda Softworks
Megjelens:
Kategria: Szerepjtk
Online jtkmd: Nincs

A szerkesztsg rtkelse:
10
Ami tetszett
- Plda nlkli szabadsg
- Skyrim hatalmas, gynyr vilga
- Vgtelen szm kldets
- Lenygz hangulat
- Srknyok!
Ami nem tetszett
- Szoksos kisebb Bethesda-bugok
- Ellopja az sszes szabadiddet
Olvasi rtkels: 18.8 (60 szavazat)
Ugyanez a jtk ms platformokon:
pc | gc | xbox | ps2 | ps3 | x360 | wii | nds | psp | xbox1 | ps4 | wiiu | n3ds | psv | mob

119 | [Teszt] The Elder Scrolls V: Skyrim

Nagy a baj a jeges szaki vidken, dl a polgrhbor, testvrek fordulnak egyms ellen, radsul a srknyok is kezdtek elbjni. Ebbe a nem tl idilli krnyezetbe csppennk az v egyik legnagyobbat szl jtkban.Tesztlaborban az j Elder Scrolls jtk, a Skyrim.

16 | Skyrim: harcolj lovakkal!

...mrmint lhtrl, nem szerencstlen lovak ellen.

21 | 10 milli Skyrim a boltokban

Nem csak a kritikusoknl pardzik a The Elder Scrolls V: Skyrim, hanem a kasszknl is: mr tbb mint tzmilli pldny lett leszlltva a boltokba a jtkbl.

14 | A Skyrim s a Kinect

Korbban j sok vide kszlt arrl, ahogy vllalkoz kedv emberek klnfle pcs jtkokat prblnak Kinecttel irnytani. Most a Skyrim-en a sor: az eredmny meglepen j.

38 | Ilyen a Skyrim japnul

Hogy miknt szl egy nyugati szerepjtk japnul? A most kvetkez videbl kiderl, a Bethesda ugyanis kzztett egy japn nyelv The Elder Scrolls V: Skyrim trailert.

31 | A japnok is imdjk a Skyrimet

Sorra gyjtgeti a maximlis rtkelseket a kt hete megjelent The Elder Scrolls V: Skyrim - mg a japnok tetszst is maximlisan elnyerte a Bethesda jtka.
Tovbb a jtk adatlapjra / frumba