[40] Rewmac (offline)

Trsasgi - Grny - Sznok

egy 33 ves fi s itt lakik: Budapest / Budapest

4963 napja regisztrlt felhasznl, ez id alatt 124596 kreditet gyjttt

2011 September
13:50 Gears of War 3
Vonuljunk fedezkbe mg egyszer utoljra...
jra hborban ll a j reg Koalci, br az ellensg taln mg gusztustalanabb, mint eddig, de a Hugh Jackman alkotta Wolverine s Kratos trvnytelen gyermeke Marcus Fenix s meglehetsen kibvlt csapata tovbbra sem adja fel a mszrlst. Az Epic mr ktszer bebizonytotta, hogy nem minden hype-olt cucc pusztn csak egy marketingfogs s gy hatroztak, hogy harmadjra is olyat alkotnak, amitl az embereknek az llok, a bokjukat fogja verdesni jtk kzben.

A trtnetet nem fogom elspoilerezni fleg azrt mert mg ahhoz j formn kzm sincsen, de egy biztos amennyit eddig lttam belle az mindenkppen meggyztt arrl, hogy igenis lehet shootert alkotni pkzlb httr mesvel. Br a csves alkoholista s ersen kbtszerfgg kinzettel megldott j Dom mg nem gyztt meg arrl, hogy elfogadjam a Bud Spencer szakllt, de egye fene nincs mit tenni.Az tdolgozott unreal motor egyszeren csodlatos. Eddig mindig megvolt valami az Unrealban kivtel nlkl, ami nem tetszett, a tipikus vdjegyek. Azonban mg tavaly az Enslaved meggyztt arrl, hogy igen ez motor kpes igazi arcok bemutatsra s roppant kprzatos sznvilgra is. Termszetesen az EPIC tovbbfejlesztett Unreal 3-ja mg nagyobbat t. A textrk gynyrek, rszletesek. A fnyek s a sznek minden tekintetben rendben vannak. Vsync ha van, akkor lehet csak n tallkoztam vele. Azonban sajnos mg a szlknek sem sikerlt gyermekk imitciit fellmlni. Tovbbra is tallkozhatunk pop-uppal s kisebb framrate essekkel, ez nem gond, hiszen minden ms tren a jtk tkletes kompenzl minket. Szles terek, hihetetlen kilts s eszmletlen animcik a harcban. Azt hiszem az Unreal ebben a generciban elrte a cscspontjt. A htterek nem unalmas, szinte „l” a krlttnk lv krnyezet. A vltozatos helysznek pedig nem hagyjk, hogy hosszabb ideig egy adott ponton kolbszoljunk.

A jtkmenet tovbbra is brutlis, prgs s igazi kihvsokkal teli. Egyszeren nem lehet unatkozni mindig, trtnik valami olyan, ami fenn tartja az ember figyelmt, legyen ez a trtnet, egy pon, az esznletlen csatk vagy csak szimpln az elbb emltett ltvny. Az j fegyverek kzl kln dicsretet rdemel a Lancer Retro, az a fegyver ugyanis a maga nevben egy flisten, de persze nem szabad megfeledkezni az iron sighttal elltott Hammerburstrl sem. Az elejn megmondom fura volt, hogy hirtelen gy bezoomol, de aztn idvel megszoktam s a leghallosabb tvolsgi sorozatlvk egyikv vlt. A tbbcsv oldschool lefrszelt shotgun sajnos inkbb pon, mint komoly. Ugyan egy lvs vele az ellenfl, de sajnos kevs lszer van benne s tulajdonkppen alulmlja a jl megszokott sorozatvet vltozatot. Magyarzhatnk itt reggelig olyanrl, amit tulajdonkppen mindenki szre fog venni magtl, de inkbb hagyjuk is az arzenlt most egy picit. Viszont ha mr harcnl vagyunk, a hit detection az elz rszeknl sem volt egy piskta ksztmny, azonban ha lehet most mg jobb lett. Ahov lvnk, ott fj az ellensgnek, azonban a gond, hogy egy lblvstl ugyangy meghalnak, mintha mellkasba lnnk ket (single), teht a damage elosztsa azrt nem tkletes. Visszatrnek a kettbl a specilis, kivgzsek melyek mg brutlisabb mdon eliminljk a fldn amgy is szenved ellenfelet.Az AI-val nem igen voltam anno megelgedve, nem azt mondom, hogy rossz volt, de lssuk be nem is azt csinlta, ami elvrhat lett volna tle. Azonban idn mintha a vltozs szele mit szele torndja rintette volna meg a csapattrsaink mestersges intelligencijt. A klnbsg kb. akkora, mint egy rettsgi s egy diplomamunka kztt tallhat. Konkrtan harcolnak, feltartjk az ellenfelet, ha lekerlnk, nem iditn odarohan, hanem krltekinten cselekszik (ennek hla szinte lehetetlen meghalni normalon) s minden esetben azt teszi, ami az adott helyzetben a legjobb. Tovbbi finomsg, hogy jval tbbet brnak lombl, mint mi, ezrt k a Boomerek kztt elevicklve is lazn flszednek minket. Az j Focus Fire funkcinak ksznheten pedig arra a clpontra sszpontostanak, amelyikre mi akarjuk s nem ssze-vissza lvldznek, mint a rszeg tehensz fik a vadnyugaton.

Ellenfl tpusbl meg van dgivel. Nem igen fogunk unatkozni, st az egyes fejezetek tele van, vannak olyan momentumokkal melyeknl az „oh my God” szinte szllige lesz s tk felesleges kimondani minden 10 msodpercben. Mr az els felvonsban tbb olyan ltvnyos akci jelenet van, amely ms jtkoknl jformn csak az endgameben vagy mg ott sem tallhat. Monumentlis bossok vrnak rnk s akkora tmeges ellenlls, amit ritkn rt ki az ember ekkora mosollyal az arcn. A horda md teljesen talakult. Mr nem csak eszetlen lvldzsek, fegyverfelvtelek s rohanglsok vrnak rnk, hanem nmi agymunkt (no azrt nem kemnyet) ignyl stratgik kidolgozsa. Minden pnzbe kerl, amit lsekrt s pontszmunkrt kapunk attl fggen, hogy milyen ellenfelet ltnk meg s fleg abbl mennyit. A hullmok kztt vannak gy nevezett pt fzisok melyek alatt mdunkban ll klnbz akadlyokat lltani az ellenfl el. Ezzel nem csak, hogy korltozzuk a plyn a mozgsterletket, de kialakthatunk magunknak egy komfortznt, amit ha jl vdnk, akkor kvzi nyert gynk van. Szintn jts, hogy minden 10. hullmban tallkozunk egy boss kategrival rendelkez igen kellemetlen ellenfllel. Itt mr szksges az egsz csapat sszhangja az sikeres abszolvlshoz.
A multiplayer kiss jobban balanszoltnak tnik nekem s a plyk is sokkal vltozatosabbak. Az elz rszekben, amik igazn bejttek azok kivtel nlkl mind a DLC-s plyk. Idn azonban mr az alapcsomag megfogott. Egyszeren lmny ezeken a plykon mg kikapni is. Biztos eljnnek majd a szoksos hibk, amirt mindenki anyzik s kt hnap mlva nagyobb szakrtje lesz ezeknek, mint az EPIC, de n valahogy sosem foglalkoztam ezekkel. J ez gy, ahogy van fleg, hogy a multi itthonrl klfldiekkel azrt mg mindig nem tkletes. Nmi kezdeti lag verheti a fejt, de ez maximum az ultra pro Gears vetern 1000-es szinteknek tnik majd fl. tlag felhasznl nem hinnm, hogy szrevenn majd.
sszessgben a Gears of War 3 ebben a generciban a TPS shootereket mind maga mg utastja. Ezzel lehet vitatkozni, de ami tny az tny. Minden megvan benne, ami egy AAA kategris anyaghoz kell. Az 5-6 rs jtkok sorra kapjk a Gears-el azonos rtkelseket pusztn a ltvny alapjn, azonban a nagytalp brigdokat felsorakoztat jtk nem csak a ltvnyra pt, hanem azt al is tmasztja igen tmny tartalommal.
Gears of War 3 20 komment

[18] pajcsi
Oct 07., Friday 16:00 #20
Vlasz shearer (#17) zenetre
Szerintem az Unchartedre gondolt.
Aki jtkos ltre azt mondja, hogy nem kellene neki mindegyik konzol, annak komoly baja van az tuti! PSN ID: pajcsi
[9] badger
Sep 27., Tuesday 9:09 #19
Vlasz slickadam (#18) zenetre
ez most komoly?
Troll'd | XBL GT: BaDGeEEeR | nem mindegy hogy kanos lan party vagy lanos kan party
[17] slickadam
Sep 23., Friday 0:23 #18
Vlasz shearer (#17) zenetre
mert.. ooo... nov. elejen jon a Goldeneye 007...
PSN: Adam_GER | Nintendo: SW-4269-9346-5597
[26] shearer
Sep 22., Thursday 21:57 #17
Vlasz slickadam (#10) zenetre
Mirt is?
Kimentek a tankok, bejttek a bankok.
Sep 22., Thursday 17:12 #16
"a szinvilaga valtozott meg, mostmar inkabb hasonlit a GT5-re, abbol meg mar van egy. nekem pont az tetszik a F3-ban, hogy kicsit termeszetellenes a szinpaletta."
Nos n is ezt mondtam anno,de megvltozott a vlemnyem

A linkelt Laguna Secn meg csak nekem tnik gy,hogy az F4 video szarabb felbontsban van?
A hunter must hunt PSN ID: xXwilliamsXx73 XboxLive: xXwilliamsXx
[17] slickadam
Sep 22., Thursday 16:24 #15
Vlasz xXwilliamsXx (#14) zenetre
tudom, csak leirtam, ha mar feljott a tema.
a szinvilaga valtozott meg, mostmar inkabb hasonlit a GT5-re, abbol meg mar van egy. nekem pont az tetszik a F3-ban, hogy kicsit termeszetellenes a szinpaletta.
erre gondolok:
KATT!
PSN: Adam_GER | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Sep 22., Thursday 16:12 #14
Vlasz slickadam (#13) zenetre
nem tudom...n mg egyetlen olyan momentumot sem lttam az F4bl,ami indokoln,hogy dlc-knt kne megjelennie.Az meg,hogy rosszabbul nzne ki mint a hrom,egyenesen vicces.
De felesleges belemenni,ugyanolyan szurka-piszka volt a rszemrl,mint a tidrl
A hunter must hunt PSN ID: xXwilliamsXx73 XboxLive: xXwilliamsXx
[17] slickadam
Sep 22., Thursday 15:48 #13
Vlasz xXwilliamsXx (#11) zenetre
nemtudom... engem minden egyes F4 videoval csak messzebb taszitanak a sracok a jatektol. semmi olyan nincs benne, ami jogossa tenne, hogy ne DLC formajaban jelenjen meg a 3-hoz. nehany video egyenesen roszabbul nez ki, mint a 3...
szoval vagy a GT5 vagy a F3 (=F4) marad a kiraly. attol fuggoen, hogy kinek melyik tetszett eddig is jobban.
PSN: Adam_GER | Nintendo: SW-4269-9346-5597
[7] Voorhees
Sep 22., Thursday 14:10 #12
Vlasz xXwilliamsXx (#11) zenetre

Sep 22., Thursday 13:44 #11
Vlasz slickadam (#10) zenetre
Lehet...viszont a GT5-nek mr annyi sincs
A hunter must hunt PSN ID: xXwilliamsXx73 XboxLive: xXwilliamsXx
[17] slickadam
Sep 22., Thursday 8:53 #10
"sszessgben a Gears of War 3 ebben a generciban a TPS shootereket mind maga mg utastja."

kicsit tbb, mint 1 honapja van a kis punkosdi kiralynak.
PSN: Adam_GER | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Sep 21., Wednesday 11:09 #9
Vlasz shearer (#7) zenetre
Mertem is remlni
A hunter must hunt PSN ID: xXwilliamsXx73 XboxLive: xXwilliamsXx
[40] Rewmac
Sep 21., Wednesday 10:48 #8
Vlasz xXwilliamsXx (#6) zenetre
Azrt a Crysis 2 PC-n a High Texture update utn enyhn szlva is grafikailag a legszebb amit lttam. De igen konzolon ez az j Unreal motor kitnen zakatol.
Youtube: TheIconizer Twitter: @RewmacIcon
[26] shearer
Sep 21., Wednesday 10:35 #7
Vlasz xXwilliamsXx (#6) zenetre
s az els fejezet mg semmi ahhoz kpest ami ksbb lesz.
Kimentek a tankok, bejttek a bankok.
Sep 21., Wednesday 9:54 #6
gy az els chapter vge fel egyelre a grafiktl nem 'tok magamhoz trni. Eddig nlam az Uncharted 2 s a Crysis 2 volt az etalon,de ez egyms utn lenyeli ket keresztbe Pedig a generci legels grafikus motorja-szuper textrk,v-sync,lsimts...hogy a p.ba csinltk?
A hunter must hunt PSN ID: xXwilliamsXx73 XboxLive: xXwilliamsXx
[26] shearer
Sep 20., Tuesday 23:46 #5
Most rtem a vgre. Hozta amit elvrtam, s mg tbbet is. A csapattrsak AI-ja tnyleg baromi j lett, a grafika is bivaly, a hangulat termszetesen epikus, a sztori is frank volt, br n vrtam volna mg valami extra csavart, nade mindegy.
Alig vrom, hogy co-opban is vgig toljam, meg jhet a hordzs, a multi, annyi mindent lehet mg benne csinlni. Remek, nagyszer az egsz. Az v egyik legjobb jtka.
Kimentek a tankok, bejttek a bankok.
[40] Rewmac
Sep 20., Tuesday 21:24 #4
Vlasz axl (#3) zenetre
Egyik sem.
Youtube: TheIconizer Twitter: @RewmacIcon
[55] axl
Sep 20., Tuesday 21:11 #3
Amgy hogy lehet, hogy te mr ilyen hamar vgig is jtszottad s mg egy tesztet is ssze tudtl dobni rla? Ezt is elkezdtk id eltt rustani, vagy mi? Netn jszakztl?
I WλNT TO BELI3VE
[55] axl
Sep 20., Tuesday 21:09 #2
gy volt, hogy ma mr n is jtszhatok vele (ami pp idelis lett volna, mivel nem volt egy eladsom se), de egy telefonls utn kiderlt, mg az sem biztos, hogy lesz egyltaln a GoW3-as X360 bundle-bl ott, ahol elrendeltem. F@sza...
I WλNT TO BELI3VE
Sep 20., Tuesday 18:24 #1
Most vettem meg,este vgre neki eshetek
A hunter must hunt PSN ID: xXwilliamsXx73 XboxLive: xXwilliamsXx
Rewmac
Youtube: TheIconizer Twitter: @RewmacIcon
Ezeken a platformokon jtszom
Xbox 360
Playstation2
Playstation3
Kedvenc jtk-mfajaim
Akci, Akci/Kaland, Verekeds, FPS
Hobbijaim, szabadidmben ezt teszem
Jtk otthon, DVD, Zene (hallgatom), Mozi , Sznhz, tterem, Bowling, teke, Horgszat, Bartok, NASA weboldal feltrse, szs, Esben stls, Foci, S, szaki sarki expedci, Kzdsportok
Bartok, ismersk
Ghz
(offline)
lovas
(offline)
Oldern
(offline)
Roxas
(offline)
zaz
(offline)
rdg
(offline)
zsozsa
(offline)
playmore
(offline)
Daniel San
(offline)
theSickness
(offline)
Lavitz
(offline)
Krisz576
(offline)
METHOS
(offline)
Oli G.
(offline)
fozelek
(offline)
DarkVenom
(offline)
Kriszti196
(offline)
sting
(offline)
KiswechPS3
(offline)
NewYork
(offline)
Sagem
(offline)
oma
(offline)
Vuxy
(offline)
david4u
(offline)
Andrew Ashford
(offline)
Matos
(offline)
stevefarcry
(offline)
bosznai5
(offline)
santiago
(offline)
hunkosza
(offline)
mcmacko
(offline)
blackfox
(offline)
maccc
(offline)
Jackie Estacado
(offline)
zumics
(offline)
Hennessy
(offline)
yoshimitsu
(offline)
hjetyekus
(offline)
Realmen
(offline)
Iceakos
(offline)
Gogyimogyi
(offline)
CHASE
(offline)
platinum
(offline)
RedBoyforCE
(offline)
macewindu74
(offline)
Greyfox
(offline)
Ray01
(offline)
CsocseX
(offline)
antaru:
(offline)
szabi szabi
(offline)
zoba
(offline)
Apophis
(offline)
Jill Kalina
(offline)
dreamknife
(offline)
Sam360
(offline)
Invi
(offline)
HUN Zack
(offline)
RYU HAYABUSA
(offline)
Cash Bacsi
(offline)
Xclusive
(offline)
Deadpool
(offline)
ne5h
(offline)
horton
(offline)
Szefi
(offline)
djsiegfried
(offline)
1000rr
(offline)
dpb
(offline)
AdamMcKraken
(offline)
MrIpod
(offline)
Tomeggyilkos
(offline)
kain187
(offline)
Playen07
(offline)
Svitzh
(offline)
Gears of War 3 adatlap
Mg nincs besorolva Mg nincs besorolva
Kiad: Microsoft
Fejleszt: Epic Games
Megjelens: 2011. Sep 19.
Kategria: Akci
Online jtkmd: Van

A szerkesztsg rtkelse:
9
Ami tetszett
+ Cscsminsg TPS-lmny
+ Komolyabb hangvtel, mlyebb sztori
+ Vltozatos s gynyr helysznek
+ Fantasztikus ltvny
+ Sznek!
+ Mg jobb Horda md, j Bestia md
+ Magyar felirat
Ami nem tetszett
- A jtkmenet tern nem mutat tl sok jat
- Van nhny feleslegesen tgas helyszn
Olvasi rtkels: 13.2 (125 szavazat)
Ez a jtk nem jelent meg msik platformon

167 | [Teszt] Gears of War 3

Eljtt a vg: a Gears of War 3 tbb, mint folytats, hiszen a trilgia lezrsaknt Marcus s trsai trtnetnek vgre is pontot tesz. Az eld magasra tette a lcet - vajon a harmadik rsz kpes lesz kiteljesteni az eddigi lmnyt? Tesztnkbl kiderl.

25 | Gears of War 3: az utols DLC

Az Epic Games bejelentette a Gears of War 3 negyedik, s egyben utols DLC-jt, amely a Forces of Nature cmet viseli s a multiplayert fogja bvteni.

36 | Gears 3: jn a Horde Command Pack

Gears of War 3 letlthet tartalom a lthatron, meglehetsen vegyes hozzvalkkal: van benne hrom j plya, hrom j karakter, ngy upgrade, s kt j fegyver-fests. Rszletek!

35 | Gears of War 3: tl a hrommillin

B egy hete kerlt a boltokba a Gears of War 3, amely kapcsn mr az els eladsi adatok is befutottak: a Microsoft s az Epic Games elgedett lehet.

72 | Ice-T Gears of War 3-at csomagol

120 | Gears of War 3: porbl porr

23 | [CC] Gears of War 3 videnapl

Az Epic Games elllt az els Gears of War 3 (360) fejleszti naplval a Comic-Con alkalmbl, melyben ltalnossgban meslnek neknk a harmadik rsz ksztsrl.

127 | Kiszivrgott a Gears of War 3

Nem ppen rmteli hr a Gears of War 3 (360) kapcsn: b kt hnappal a megjelens eltt kiszivrgott a jtk flksz vltozata. Spoilerveszly a neten.

55 | Gears of War 3: szeptember 20.

Fontos s rgta vrt megjelensi dtum: kiderlt, hogy melyik napon kerl a boltokba a Gears of War 3 (360). Szeptember huszadikt kell bekarikzni a naptrban.

41 | Gears 3 bta: nem csak Bulletstormmal

A hten megjelen Bulletstorm belpst biztost majd a Gears of War 3 (360) btatesztjbe, de lesz erre ms md is. Mg ezen a hten okosabbak lesznk.

37 | Gears of War 3: mozgsban a multi

Nem csak kpeink vannak, hanem videnk is, egszen pontosan kt darab egy perces anyag: mozgsban is meg tudjuk nektek mutatni a Gears of War 3 kompetitv online multijt.

16 | Gears of War 3: kpek a multirl

Ahogy arrl tegnap beszmoltunk, az Epic Games bejelentette, hogy lesz multiplayer bta a Gears of War 3 esetben - a legfrissebb kpek ennek megfelelen a tbbjtkos mkra koncentrlnak.

36 | Gears of War 3: lesz bta

J hr a Gears of War 3 csszsa miatt szomorkodk szmra: az Epic Games bejelentette, hogy lesz online btatesztje a jtknak, mghozz valamikor 2011 elejn.

79 | Jv szre csszik a Gears of War 3

A nap negatv meglepetse kvetkezik: a Microsoft bejelentette, hogy az eredetileg jv prilisra vrt Xbox 360-as jtkuk, az Epic ltal fejlesztett Gears of War 3 szre csszik.

42 | Gears of War 3: Beast Mode gameplay

A mlt heti Penny Arcade Expo-rl szrmaz kamers vide kvetkezik, fszerepben a Gears of War 3 j, a Horde mdot jtszhat Sskkkal benpest Beast Mode-ja.

110 | Gears of War 3: dnts Carmine sorsrl!

Maradjon letben Carmine a Gears of War 3-ban, vagy sssenek belle szalonns rntottt a Sskk? A dnts a Te kezedben van. Plusz: hat darab friss GeoW 3 screenshot is rkezett.

28 | [E3] Gears of War 3: a Beast Mode

j kooperatv multiplayer md a Gears of War 3-ban: a Beast Mode a Horde tkrkpe, hullmokban tmad ellenfelek ellen harcoltok kzsen - csak most a Locust oldalon. Videval.

21 | [E3] Gears of War 3 kpek

A tegnapi Microsoft konferencia koop-prezentcijt kveten ma egy tucat j kppel tudunk szolglni a Gears of War 3-rl.

37 | [E3] Gears of War 3 koop gameplay

Az MS konferencin lthattunk elszr kooperatv gameplay akcit a jv tavaszzal megjelen Gears of War 3-bl. Nagy fegyverekkel nagy szrnyetegek ellen - egyszerre ngyen.

49 | Gears of War 3 kpradat

Hiba a viszonylag messzi megjelens, tovbbra is szp adagokban szllingznak a ltnivalk a Gears of War 3-rl - ezttal nem kevesebb, mint huszonegy ingame lvetet tudunk rla mutatni.

53 | Gears of War: hrom a harmadikrl

A mltkori meglepen szles sznpalettval operl kpek utn most nhny borongsabb hangulat ltnivalt van alkalmunk kzlni a Gears of War 3-rl.

87 | Gears of War 3 kpadag

Trailert mr lttunk. Szkeneket, ltvnyterveket s klnfle illusztrcikat is. Ma az els norml screenshot-csokor is befutott a Gears of War 3-rl.

70 | Gears of War 3: a 30fps a cl

A Gears of War 3 termszetesen szeretne mg csinosabb vlni, mint eldei, m mint kiderlt, ezt egyltaln nem a kpfrissts nvelsvel szeretn elrni az Epic Games.

64 | Gears of War 3 szkenek

A mlt hnapban kiadott bemutatkoz trailer utn befutottak az els kpek / szkenek is a Gears of War 3-bl - meglehetsen rdekes, orosz forrsbl. A szveget nem rtjk, de a kpek szpek.

206 | Gears of War 3: az els trailer

Az elmlt napok, hetek arrl szlnak, hogy mikor fogjk hivatalosan bemutatni a Gears of War 3-at: erre a vrakozsoknak megfelelen a tegnap esti Jimmy Fallon's Late Night Show-ban kerlt sor. Marcusk s a Sskk ismt sszecsapnak.
Tovbb a jtk adatlapjra / frumba