[60] Warhawk (offline)

Pongyilkos

egy 38 ves fi s itt lakik: Csongrd / Szeged

4914 napja regisztrlt felhasznl, ez id alatt 238293 kreditet gyjttt

2011 July
15:46 Proun
Begolyzl?
Nem most volt, mikor elkezdtem kvetni a [url=http://www.proun-game.com/]Proun fejlesztsnek tjt, taln egy ve volt, mikor egy indie jtkokkal foglalkoz frumon beletkztem. Azta vissza-visszanzegettem a fejleszt blogjra, nha tettem egy krt az anno kzreadott egy szem plyn - majd a napokban, nem sokkal a megjelense utn megvettem a teljes verzit.

A Proun valahol flton van a jtk s egyfajta vizulis nkifejezsi forma fel. Tny, hogy egy verseny az alapja, vannak benne plyk, van benne start s cl s mg helyezsek is. Azonban itt nem maga a verseny a lnyeg, hanem a ltvny, mely rendkvl egyedi s rdekes lett.

Adva van ugyanis egy kbel, mely egy nagyobb trben kering ssze-vissza, r pedig klnbz fura trgyak csatlakoztak. A kbelt kvetve kell minl gyorsabb kridket futnunk, leelzni ellenfeleinket, mikzben ezeket a trgyakat kerlgetjk. Nagyjbl ennyi az egsz lnyege, ha a lersbl nem is, a lenti videbl egyrtelmen ltszik, hogy mirl van sz.Maga a vizualits lenygz. Nincs sok plya (szm szerint t darab), azonban mindegyikk egyedi, mindegyiknek megvan a maga kis hipnotikus hatsa. A jtkot fejleszt Joost van Dongen olyan brilins mdon rakta ssze a klnbz vizulis elemeket, hogy egy id utn - miutn a plykat megtanuljuk - nem is a kihvsrt jtszunk, hanem elvesznk a ltvnyban. jabb s jabb sebessgfokozatokat nyithatunk meg, melyektl egyrszt nehezebbek lesznek a plyk, msrszt jobban magba szippant fura kinzetk.

Ha pedig elfogy az t plya, akkor lehet szmtani a rajongkra, hiszen egy 3DS MAX segtsgvel brki sszerakhat sajt plyt. s mr kszl nhny igencsak finom prblkozs, rdemes bjni a jtk frumt!

A Prount rdemes kiprblni, ha pedig nem gyz meg, akkor maximum nem veszed meg. Megteheted, a "Fizess amennyit szeretnl" razsnak pont az a lnyege, hogy ha tetszik a jtk, akkor adhatsz pnzt rte (s krlek, ne "hahh, ingyen jtk" mdon fogd fel, rtkeld egy ember hat vnyi munkjt!). Hidd el, megri.
3 komment

[55] axl
Jul 10., Sunday 16:35 #3
Na, rgvest ki is prblom! Most ppen van is pnz a PayPal acc-omon, ha tetszik, mindenkppen tmogatni fogom a ksztjt valamennyivel.
Minden jtk szerepjtk
[367] Danee
Jul 09., Saturday 20:54 #2
Nekem sajna nem indul s a frumn se talltam semmi megoldst.
[26] hjetyekus
Jul 09., Saturday 17:49 #1
Ott tartok, hogy mr rnztem, s egszen egyedinek tnik!
A sttsg is fnysebessggel terjed... PSN ID & XBL gamertag: hjetyekus Folding@Home Team ID: 61563
Warhawk
nope
Ezeken a platformokon jtszom
Kedvenc jtk-mfajaim
Hobbijaim, szabadidmben ezt teszem
Bartok, ismersk
elvis
(offline)
liquid
(offline)
Ghz
(offline)
drag
(offline)
bastard
(offline)
kopa
(offline)
dreampage
(offline)
theSickness
(offline)
JaSSeR
(offline)
Nikopaul
(offline)
moo
(offline)
Depi
(offline)
Vandor
(offline)
anarchoid
(offline)
bp
(offline)
Adibadi
(offline)
Necroman Mk2
(offline)
Lothar
(offline)
BW
(offline)
kukac7
(offline)
KrTchy
(offline)
arsenal
(offline)
CHASE
(offline)
lorantHUN
(offline)
Mollaka
(offline)
Rince
(offline)
KiCsi MexXiS
(offline)
Hendrix
(offline)
Joda
(offline)
ruszrob
(offline)
Ikaruga
(offline)
Bence360
(offline)
fr4231
(offline)
siklara
(offline)
csirkecske
(offline)
Johnny1987
(offline)
XBOX Live