[26] Lothar (offline)

Kertitrpe

egy 34 ves fi s itt lakik: Bcs-Kiskun / Kecskemt

4934 napja regisztrlt felhasznl, ez id alatt 61809 kreditet gyjttt

2011 May
16:55 Mod Post#7 - Shogun 2: Total War
Mg az egyik legjobb Total War rsz is elbr egy kis tuningot.
A bejegyzs (kt kivtellel) kizrlag kozmetikai modokrl fog szlni. A mirtek: a Creative Assembly folyamatosan dolgozik a jtkmechanika csiszolsn, amiben n szemly szerint jobban bzom, mint a kzssgben, mely mg csak 1-2 hnapja jtszik a jtkkal. Msfell pedig akinek mgis lennnek ilyen ignyei, az minden bizonnyal tud a mltn npszer Darthmod ltezsrl.

Better In-Game Encyclopedia Map

Rszletesebb s (szvsz) szebb trkp az enciklopdiba. Webes vltozata is van a hitetlen kutyknak.

Realm Divide Mod

Szemmel lthatan nem csak nekem nem tetszik, mikor is a kampnyban a sgun megelgeli a hdtsainkat s (brutlis) hadat zen. Ilyenkor minden ltez kln ellennk fordul, mg azok is, melyekkel eltte kivl kapcsolatot poltunk. Stlustl fggen ez bizony kpes hazavgni a kampny jtszhatsgt. A mod enyht a jelensg diplomciai vonzatn.

Elvasat's Event & Portrait mod

Egy tehetsges riember az n, s mg a jelek szerint sok ms jtkos zlsnek jobban megfelel kpekre cserlte le a fontosabb arcok krtyit. Csaldfk, szerzetesek, nindzsk, mind megkapjk a magukt.

UNIT CARDS 3

A natr krtyk megjelenst vltoztat modokbl mr most Dunt lehet rekeszteni, n mgis kiemelnk egyet, ami szerintem egyidejleg szebb s ergonmikusabb. A kpek elrulnak mindent, amit tudni kell.

Unit Variety ModA korbbi rszekben kiss illzirombol volt, hogy a nagyszm seregben kinzetre sok a kln. A Shogun 2 ilyen tren jelents javulst mutatott, a szban forg mod azonban rtesz mg egy lapttal. Maszkok, vek, ruhzat, arcok, a natrnl jval nagyobb variciban, hogy a harcban egysgeink ne keltsk egy bizarr, ipari gnbaleset benyomst. Megjegyzs: a lthat vltozsrt minimum High, de inkbb Ultra Unit Detail bellts szksgeltetik. Tartalmazza a less gloss, azaz kevsb csillog egysgek modjt is.

Universal Ai Mod

Rengeteg apr vltoztats az olykor gyenglked AI-ban. A rszletes lista az aloldalon olvashat. Rviden: jobb mestersges intelligencia, csatatren s trkpen egyarnt.

Minden mod kompatibilis a legjabb verzival. Nincs semmi extra teend: amint a Data knyvtrba kerltek, menni fognak. Amennyiben valamelyik nem tetszik, elg szimpln trlni az ominzus .pack fjlt. Ha brmi gond addik, rjatok nyugodtan! J jtkot!
Empire: Total War 1 komment

[35] Npeti
May 22., Sunday 10:21 #1
Ez a realm divide tnyleg egy f*szsg. Szpen pitettem a kis birodalmamat volt tbb hbresem is, erre jn ez az iz s egybl tmadnak be ezek a klnok is, ezzel kb tnkretve majd 20 rnyi jtkot, s ezzel gy teljesen rtelmetlen is vllik ez a hbri rendszer. Na mindegy innen szp gyzni, vagy majd kezdem ellrl.
Lothar
Fraggen und fraggen lassen.
Ezeken a platformokon jtszom
PC
Kedvenc jtk-mfajaim
Akci, Akci/Kaland, FPS, Online FPS, Verseny, Retro, Szerepjtk, Stratgia, Taktikai
Hobbijaim, szabadidmben ezt teszem
Jtk otthon, Krtyajtk, Jtk interneten, Kisllatok bosszantsa, Zene (hallgatom), Knyvek, rs, Nyilvnos megszgyenls, Frum, Internetes magazinok, Esben stls, Hember pts, Ping-pong, Grnyedt ls
Bartok, ismersk
elvis
(offline)
liquid
(offline)
antaru
(offline)
Stinger
(offline)
Ghz
(offline)
lovas
(offline)
drag
(offline)
bastard
(offline)
Warhawk
(offline)
Oldern
(offline)
hzx
(offline)
Vega
(offline)
dracoo
(offline)
Depi
(offline)
ZS0LTI
(offline)
Necroman Mk2
(offline)
BW
(offline)
Yip Man
(offline)
Livingbox
(offline)
sepsta75
(offline)
scott
(offline)
kalmarlaszlo
(offline)
lamann
(offline)
siklara
(offline)
lemen10
(offline)
Empire: Total War adatlap
12 v felettieknek Tindzsereknek
Kiad: SEGA Europe
Fejleszt: Creative Assembly
Megjelens: 2009. Mar 03.
Kategria: Akci
Online jtkmd: Van

A szerkesztsg rtkelse:
9.2
Ami tetszett
Korunk legszebb, legjobb trtnelmi stratgiai jtka
Ami nem tetszett
Apr, de viszonylag szp szmban elfordul bugok
Olvasi rtkels: 59.2 (11 szavazat)
Ez a jtk nem jelent meg msik platformon

42 | [Teszt] Empire: Total War

Az Empire: Total War jrarja a trtnelmet: a Creative Assembly histrikus startgiai sorozatnak j felvonsa az kort s a kzpkort maga mgtt hagyva ezttal a puskapor, a parkk, s a birodalmi terjeszkeds korba hajtja a masszv csatkra vgy jtkost.
Tovbb a jtk adatlapjra / frumba