[24] CeXzer (offline)

egy 42 ves fi s itt lakik: Budapest / Budapest

4531 napja regisztrlt felhasznl, ez id alatt 50890 kreditet gyjttt

2011 prilis
06:10 Shogun 2 az indexen
Egy rdekes "kritika" a www.index.hu-n. http://index.hu/tech/2011/04/01/a_total_sogun_visszater/

Nem tudom prilis 1-i trfa lenne e, de azt se tudom eldnteni melyik a cikibb, ha komoly, vagy ha nem.

Mindenesetre mivel a kritika f vonala, hogy tl bonyolult s nehz, nincs sikerlmny, annyit fznk hozz, hogy szerintem a Total War jtkok rendszere tradicionlisan tl egyszer (nzzen meg egy Hearts of Iron-t), s ennek ez a rsz se mond sajnos ellent, valamint nem a jtkot jellemzi, hogy vannak olyanok, akik nem tudnak benne sikereket elrni, fleg ha a vilg legtbb jtkosnak jellemzen nincs ilyen problmja. Mrpedig gy tnik, nincs. Lehet k szntak r idt, hogy megtanuljk. Sakkban se ver le senki nagymestereket mikor elszr jtszik. Vagy lehet ms oka van, de a lnyegen ez nem vltoztat.

Ez pedig no comment:
"Annak a harminc-negyven kzpkor, egyedlll frfinak a vilgon, aki megunta a postai levelezlapon lebonyoltott sakkjtszmkat, esetleg a Shogun 1-et, a Shogun 2-nl nincs jobb jtk. n maradok a Bejewelednl, domo arigato."

s nem is az a gond, hogy ez a vlemnye (kivve ezt az utols eltti mondatot, az gz szerintem), de ez egy blogban is gyenge lenne, nemhogy az index cmoldaln vezet hrknt. Igazbl ezt nem rtem, megmutattk, hogy lobog a forradalmi hv, be mernek szlni a "szaksajtnak"? Szerintem gettk egyet magukat, aztn ennyi, br valszeg a Mnika s kznsge egyet rt s tapsol, s vgl k vannak tbben.

Persze minden fenti szigoran szerny vlemnyem szerint, de ersen nem rtek egyet a kritikt szerz vlemnyvel.
5 komment

pr 02., szombat 23:06 #5
Ha egy sportkocsit az index egy 10 ves kislnnyal teszteltet, akinek nem tetszik, mert nem rzsaszn, nincsenek My Little Pony matrick rajta, st, mg csak egy nyavalys CD lejtszt se tettek bele, gy nem hallgathatja a Pap Rita albumait utazs kzben, az vajon az auts szaklapokra, s azok szakrira vet rossz fnyt, akik igen j kritikkat kaptak az autrl, vagy az indexrl?
[35] Npeti
pr 02., szombat 17:11 #4
Ha nem az indexrl beszlnnk akkor taln meg fent is lehetne akadni a dolgon. De mst nem lehet tlk vrni, gy tk mindegy, hogy csak vicc vagy komoly.
[14] ultratti
pr 02., szombat 13:59 #3
Sokat nem kell tlk vrni. Nem egy cikkk volt,-videojtkos, sport, politikai, zenei stb.-, amitl klbe szorult a kezem, aztn eszembe jutott, hogy ez csak a ..index.
pr 02., szombat 10:52 #2
gy tippelnk, hogy egy prilis trfa lesz, csak egy gyengbb fajta.
Ha meg igaz, akkor ijeszt.

Az index s az origo jtktesztjeit nem kvetem, de a filmkritikik - ha lehet gy fogalmazni - kritikn aluliak. Komolyan, olyan szinten ktekednek, fikznak, leszlnak, amire nincs sz, mg olyan alkotsok egyes aspektusait is kpesek lehzni, amelyekrl amgy mindenhol csak jt hallani.
Taln gy akarnak eredetinek, egyedinek, franknak tnni.
Az egsz egy inkbb sznalmas, sokszor tltsz, izzadtsgszag vergds.
Nem kapok privt zeneteket az oldalon, ne is rj! :)
[32] backstab
pr 02., szombat 10:26 #1
Mostanban divat ez a "baromi vicces" kritika, ld. lomhbor. Ettl lesz az jsgr kl, meg hip, meg trendi.
"Be an Optimist Prime, not a Negatron!"
CeXzer
Don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. Don't turn your back. Don't look away. And don't blink. Good luck.
Ezeken a platformokon jtszom
Xbox 360
PC
Kedvenc jtk-mfajaim
Hobbijaim, szabadidmben ezt teszem
Bartok, ismersk
Rince
(offline)
Brandon
(offline)
Astro Mike
(offline)
5241451
(offline)