[3] mpeti80 (offline)

Jópofa - Hisztis

Ő egy 39 éves fiú és itt lakik: Veszprém / Szigliget

3453 napja regisztrált felhasználó, ez idő alatt 3596 kreditet gyűjtött

2011 January
10:04 Ákos
Azon emberek közé tartozok, akik szeretik Ákos zenéjét, vérmérsékletét, és munkához való hozzáállását; példaképnek tartható.
Azon emberek közé tartozok, akik szeretik Ákos zenéjét, vérmérsékletét, és munkához való hozzáállását; példaképnek tartható. Ákost általában vagy szeretik az emberek vagy utálják. Természetesen én az elöbbi táborba tartozok, és ha tehetem ott vagyok a koncertjein. Lassan már két évtizede vagyok rajongo, még a bonanzás korszakábol figyeltem fel rá. Az én véleményem az hogy messze az összes többi magyar zenész elött áll. Világszinvonalu munkái vannak, akárcsak a zenei albumait vagy a versesköteteit nézzük. Nincs még egy ilyen müvész magyarországon. És nincs még egy ilyen sokszinü egyéniség sem. Biztos itt is akadnak olyan emberek akik szeretik, de olyanok is akik utálják. A végére meg itt a jo hir Ákos rajongoknak: május 14-én az arénában lesz a katona imája cimű album lemezbemutato koncertje. Gyertek minél többen :)
http://www.youtube.com/watch?v=hG4uIE_yzlI
16 komment

[25] Ikaruga
Jan 21., Friday 14:15 #16
Válasz backstab (#14) üzenetére
Egyetértek.De ez sajnos ma mindenkire igaz Mo-on aki úgymond művész.Nálunk a politika mindenütt jelen van,pedig a hideg kiráz attól amikor nem szeretnék róla hallani de mégis a képembe tolják.Ez pártállástól és oldaltól függetlenül idegesítő.
Ne az én "szórakoztatásomra" csinálják az a lényeg.
A világon az ész van elosztva a legigazságosabban, mindenki úgy gondolja hogy neki elég sok van...
[31] armi
Jan 21., Friday 9:35 #15
Válasz backstab (#14) üzenetére
Én egy koncertjén voltam eddig a SZIN-en, és akkor is benyomta, h "Olyan hangosan énekeljünk, h elhallatsszon az országházig!" Szerintem se oda való az ilyen!
Ki minek gondol, az vagyok annak...
[33] backstab
Jan 21., Friday 8:50 #14
Válasz Ikaruga (#12) üzenetére
Pár éve volt egy "2/3 Bonanza" koncert (Ákos volt, de Hauber Zsoltival, és beígértek néhány régi számot), hát előkerestem a szegecses dzsekit, és elmentünk rá. Lement az első szám, aztán a művész úr elkezdte sorolni, hogy Gyurcsány így, meg Gyurcsány úgy, "és erre most következzen a Majom a ketrecben című dal"! Beordítottam neki, hogy "a k**** *******", aztán megfordultam, és kiballagtam. Semmi kifogásom az ellen, hogy egy zenész, színész, sportoló politizáljon, de ha én elmegyek megnézni, akkor nem azért megyek, mert az ő véleményére vagyok kíváncsi. Amik még szúrják a szemem, azok a pálfordulásai. Régen csak a legfanatikusabb rajongók tudták a párja nevét, vagy hogy megszületett a gyermeke, mert a magánéletét elkülönítette a szakmájától- most meg a Story magazinban mutogatja őket. Az "Utolsó hangos dal" idején adott egy interjút, amiben valami olyasmit mondott, hogy "húszévesen az ember még ugrálhat bőrgatyában a színpadon, de egyszer fel kell nőni, és lezárni a rocksztár-múltat". Bakker, Mick Jagger kétszer olyan öreg, mint ő, de még mindig egy fuckin' rockstar! Ha valaki csinált valamit, azt tessék vállalni húsz év múlva is (főleg, hogy a Bonanza nótákban semmi szégyellnivaló sincs)!
A zenéje OK, bár nekem egy kicsit elpuhult a stílusa. Kommersz nem lett, csak kicsit altatós.
"Be an Optimist Prime, not a Negatron!"
[8] Kencsu
Jan 20., Thursday 19:46 #13
Olykor ki tud kapcsolni a zenéje, egynéhány számát különösen kedvelem, de nem vagyok rajongó. Az elért eredményeit és bizonyos dolgokhoz való hozzáállását viszont maximálisan tiszteletben tartom.
Sose nyomd fullba a kretént
[25] Ikaruga
Jan 20., Thursday 18:39 #12
Anno Bonanza RAJONGÓ voltam,máig szívesen hallgatom a régi számokat.Szóló albumai közül a régebbieket jobban szerettem de a mostani számai között is találok a "fogamra valót".Azt mondjuk nem csipázom amikor nagyon elszalad vele a ló politikai téren,habár hasonló nézeteket vallunk.Akkor is szeretném a zenéjét ha a "másik oldalon" állna mert nálam ez ritkán mérvadó.
A világon az ész van elosztva a legigazságosabban, mindenki úgy gondolja hogy neki elég sok van...
[42] Jackal
Jan 20., Thursday 17:34 #11
Én szeretem a zenéjét de vele nem foglalkozok. Elég a zenéje.
" Istenem, tele van csillagokkal! "
[31] armi
Jan 20., Thursday 16:08 #10
A kommersz és az alternatív határán mozog! Slágeres, szélesebb rétegeket is megérintő zenébe csomagolja tartalmas szövegeit. Ez pedig valóban egy olyan elegyet alkot, amit csak ő csinál itt Magyarországon. Mindezek mellett tisztában van ezzel és elég nagy arca van
Ki minek gondol, az vagyok annak...
[5] Colos
Jan 20., Thursday 15:35 #9
"Csak hullanak a fejek egymás után..."

Régi szép idők!
www.deseda.hu
[33] sQr
Jan 20., Thursday 15:32 #8
A magyar könnyűzenében ő csinál talán egyedül ZENÉT. Így... nagybetűvel. Minden más szinte csak halvány próbálkozás.
Twitter: sequeeer | PSN / XBL: Kérdezd!
Jan 20., Thursday 13:33 #7
Az első koncertjén 11 éve voltam nagyjából (utána rendszeres koncertjáróvá is váltam) és azóta is a magyar zene egyik kiemelkedő alakjának tartom. Olyan finomságok mint az nagyvárosi angyal, kicsi szív, 1984, szivsebész igazi örökzöldek. Viszont ez a legutolsó lemeze annyira nem szólt akkorát számomra mint az eddigiek. Úgy érzem, hogy hiányzik az a nagy tűz belőle ami a régebbi számaibanl érződött. Az andante időszakában éreztem hasonlóan. Nagy szünetet tartott a két új lemez között mégsem lett az igazi számomra.
"Is this real or is this just a ride?"
[17] Petreszku
Jan 20., Thursday 12:21 #6
A lámpagyújtogató dala, Keresd meg a lányt a két kedvenc száma.Ezt a két dalt bármikor szívesen hallgatom.
"Emberi törvény kibirni mindent és menni mindig tovább, még akkor is, ha már nem élnek remények és csodák." (Hemingway)
[54] rehynn4
Jan 20., Thursday 11:58 #5
A hideg kiráz a faszitól, pedig nagy zenerajongó vagyok. Még koncertjét is láttam, bár akaratlanul

Ez csak az én két Fillérem.
"az érzelmi viharokba kavaró románc opciók eddig félrekacsintó kamerapozíciói" -Walther von der Vogelweide
[17] sum-blink
Jan 20., Thursday 11:47 #4
Bár Ákos vagyok, nagyon nem szeretem Ákost. (Na ezt vajon hogy értem.) Persze mindenki mást szeret és ez így van jól. (Na ezt is vajon hogy értem!)
PSN: sumblinker, Steam ID: trevisz182
[27] Aky
Jan 20., Thursday 11:23 #3
Egyik nagy kedvencem tole : KATT!
PSN : Aky82Hun
[59] Alwares
Jan 20., Thursday 11:12 #2
Én is nagyon szeretem, de koncertjén még nem voltam. Kicsit mindig drágább mint amennyit rá szeretnék költeni.
Zeneileg szerintem annyira nem kiemelkedő, de a dalszövegei igazi költemények. Például ott van a Dúdolni halkan, abban olyan metaforák vannak, nem tudom mihez hasonlítani, gyönyörű. Vagy ott vannak az örök klasszikusok, a Gondolnék rád, az Alig hitted, Keresd meg a lányt...
Rendkívül igényes zenéket csinál, kevés az ilyen itthon. Ált. sulis korom óta hallgatom. Eléggé meghatározta pár korszakom.
.titanic {float: none;}
[27] Rudymester
Jan 20., Thursday 11:12 #1
Nem kedvencem, de a munkásságát elismerem és dicsérem. Hazai előadók közül szerintem ő az egyetlen, aki a lemezei extra tartalmára is figyel. Pl a megjelenik a sima cd mellett egy jobb hangminőségű dvd verzió is, na meg az első magyar koncert blu-ray lemez is az ő nevéhez fűződik.
http://www.facebook.com/retrofaktor
mpeti80
mpeti80 még nem írt idézetet!
Ezeken a platformokon játszom
Xbox 360
Playstation2
Kedvenc játék-műfajaim
Akció, Akció/Kaland, Verekedős, FPS, Zene, Szimulator, Sport
Hobbijaim, szabadidőmben ezt teszem
Játék otthon, DVD, Magazinok, újságok, Zene (hallgatom), Letöltés, Internetes magazinok, Foci, Kézilabda, Jégkorong, Ping-pong
Barátok, ismerősök
Jill Kalina
(offline)
XBOX Live