[3] Spookyz (offline)

egy 29 ves fi s itt lakik: /

3854 napja regisztrlt felhasznl, ez id alatt 3027 kreditet gyjttt

2011 January
22:02 Comic Jumper
Jtk acl ideggel rendelkez embereknek ...
Voltak ezek a karcsonyi lerazsok a live-on, s kztuk volt a comic jumper is 800 ms pontrt. Gondoltam megveszem ,mert lttam rla egy j tesztet, s meghozta a kedvem hozz.A jtk egy amolyan oldalrl nzs , platformer shoot 'em up stlusu jtk megfuszerezve egy nagy adag humorral.

Amg jtszottam vele olyan rzs fogott el kicsit mintha egy classicus platformer jtkkal jtszank. Mr csak azrt is, mert, helyenknt olyan nehz s idegl tud lenni, mint azok a jtkok amig The angry video game nerd szokott tesztelni :)A jtk alaptrtnete az, hogy Captain Smiley nevu fhsnek a kpregnye csdbe megy, a "tkletes" szereplse miatt, ezrt rknyszerul hogy vendgszerepeljen tbb kpregnyben hogy pnzt/hrnevet szerezve ujraindithassa a sajt kpregnyt.

A jtkmenet gy nz ki, hogy balrol jobra, vagy van hogy pp fordtva rohanunk s verjuk/ljjuk az ellensegeket. Verekedesnel az A-val utunk egyszerre hatra es elre (ez nem sebez olyan nagyot, viszont ellki az ellenfeleket akik hatulrol kzelitenek), mg az X-el elrre utunk. A lvldzs reszeknel a jobbravaszt benyomva lvunk es a jobboldali stick-el meg celzunk.Egy baj van a jtkkal (az n vlemnyem szerint ) , hogy kb a humor problja elvinni a jtkot a htn, mg a a jtkmenet a masodik plyra kb teljesen unalomba fullad. Ugyan azt csinlod, semmi ujdonsg nem trtnik. Helyenknt kicsit tl nehz tud lenni, ami nem is lenne olyan nagy gond, hogyha picikvel tbb checkpoint lenne.

Alkalmanknt az is zavar mikor egy ktlrl problok a msikra ugrani, s az nemj neki hogyha a baloldali ktl tetejrl problok rugrani a jobboldali aljra, mert akkor csak a lezuhanok a fenbe, annak ellenre hogy el kne hogy kapja mert a ktlnl zuhan el. Ehelyett az els ktl kzeptl kell ugrani ahonnan gy nz ki teljesen hogy onnan tutira le esel.

Mg az zavar, hogy sok ellensg nem l, hanem dobl dolgokat feld, amit nem lehet kilni s gyakran marha nehz kikerulni.Mindenesetre nekem tetszik a jtk , annak ellenre hogy monotonn vlik egy id utn mert egyedi a stilusa s j a humor benne, viszont nemtudom hogy mindenkinek megri a teljes rt (1200ms pont) vagy akr a 800at.

5 komment

[17] dpb
Jan 12., Wednesday 22:33 #5
Vlasz Spookyz (#4) zenetre
ugye tudod, h ki vagyok en?
"Master. We're in a tight spot! A real tight spot. Like, I haven't seen you for ages. It is I, Vincel Dill Boris VII Iwazaruscof, at your service."
[3] Spookyz
Jan 07., Friday 2:22 #4
dpb, te olvasod a legtbbet a bejegyzeseimet XD
[17] dpb
Jan 06., Thursday 1:39 #3
jpofa, igaz?
"Master. We're in a tight spot! A real tight spot. Like, I haven't seen you for ages. It is I, Vincel Dill Boris VII Iwazaruscof, at your service."
[3] Spookyz
Jan 06., Thursday 0:48 #2
n igy is a fejme a falba verem tle
[62] casper007
Jan 06., Thursday 0:33 #1
n is megvettem az akci keretei kztt. A legnagyobb hibt megemltetted, egy id utn monoton a jtk, pedig nem olyan hossz. Mindenesetre a sok pon, s szellemes prbeszd felderti az embert, s a fellensgharcok sem rosszak. Emellett ott a sok megnyithat bnusz, amit el lehet nzegetni, olvasgatni. Akinek pedig maga a sztori nem nyjt elg nagy kihvst, nyugodtan kiprblhatja a challange room-okat.
And they're all made out of ticky tacky And they all look just the same.
Spookyz
Spookyz mg nem rt idzetet!
Ezeken a platformokon jtszom
Kedvenc jtk-mfajaim
Hobbijaim, szabadidmben ezt teszem
Bartok, ismersk
mnorbee
(offline)
bex88
(offline)
seci92
(offline)
Makker1337
(offline)
Borcsa360
(offline)
dpb
(offline)