[40] Rewmac (offline)

Trsasgi - Grny - Sznok

egy 33 ves fi s itt lakik: Budapest / Budapest

4812 napja regisztrlt felhasznl, ez id alatt 120266 kreditet gyjttt

2010 November
16:40 Teszt - Assassin's Creed : Brotherhood
Csatlakozni a szvetsghez vagy inkbb elhagyni azt?
Ezio Auditore de Firenze visszatrt, hogy befejezze lezratlanul maradt gyeit, majd j konfliktusokat tzeljen fel. Az Ubisoft szinte egyetlen igazn letben maradt sorozata egy j kldetst ad a jtkosok kezbe. Vajon a Romrt vvott harc megrdemel egy eslyt vagy inkbb csak egy jabb brlehzs ll egy AA-s kategria kntsbe bjtatva? Esetleg itt van minden idk legjobbja? Dertsk ki…

A trtnet ott folytatdik ahol az elz abbamaradt, gy igazbl ez a rsz azoknak kszlt, akik tudjk milyen folyamatok zajldtak le az Assassin’s Creed 2-ben. Egy rvid „elz rsz tartalmbl” utn mr bele is vethetjk magunkat az esemnyek zuhatagba. Ezio idsebb lett, megvltozott, de valami mgis ugyanaz maradt benne. A Borgia elleni utlat. Itt az id, hogy egyestse a brgyilkosok „szent” szvetsgt, melynek segedelmvel kvnja megvvni Rma csatjt. A trtnet ugyan teljes rtknek ltszik, mgsem annyira folyamatos, mint az eldnl. Tbb esetben felfedezhet benne nmi vontatottsg. A sztori kiss klis illatvilgot raszt, mg akkor is, ha egy remek trtnelmi helyszn s egy egyedi vilg palstolja a nagyrdem ell.
A kpi vilg nem sokat vltozott, taln csak annyit, hogy szebb lett. Rszletessge tovbbra is rendhagy. Ellenben a msodik rsszel most mr kzeli kpek is remekl nznek ki. Az arcok sokkal kidolgozottabb, letszerbb vltak. Valljuk be sorszmozott eld kzdtt nmi halott arc effektussal. Ez eltnik, a szemek mozgsa az arc mimika mind tele van lettel, ez mindenki arcra csalni fog egy mosolyt. A krnyezet a megszokott mdon eszmletlen ltvnnyal kedveskedik minden megfelel eszttikai rzkkel rendelkez embernek. Azok, akik radsul mg jrtak is Rmban, biztos nosztalgiznak majd egyet. Rengeteg a tgas nyitott tr, megvan a vros sajtos romantikus varzsa. Egyszeren remekl lett kidolgozva, ez nem tr vitt. Olykor azonban a szpsg ellenre tallkozunk aprbb v-sync problmval, m ha nem lezzk ki magunkat a hibkra, akkor alig szrevehet. A pop-up nem gyakori, de azrt kpviselteti magt. Manapsg ez szinte elfoghat bakinak szmt, fleg egy ekkora vilggal rendelkez jtk esetben. A mozgskultra, mint eddig mindig tovbbra is hihetetlenl leth bizonyos helyzetekben, de olykor teljesen generikus marad. A mszsnl s harcnl a legszrevehetbb e faktor kidolgozottsga. Azt azrt nem rt megemlteni, hogy ezen tren semmilyen fejlds nem tapasztalhat a msodik epizdhoz kpest.A zene taln ismt kiemelked szerephez jut. Ez persze nem meglep Jesper Kyd (ki az elz rszek dallamrt felels) ismt hatalmasat alkotott. Nem az elz rsz soundtrackjt kapjuk vissza, hanem egy kicsit rendhagy amolyan klasszikus gregorin meldia segti a feltzelt helyzetek hangulatnak fokozst. A szp tjaknl is kapunk egy amolyan nmaga romantikjt visel meldit, mely szintn tkletesen illeszkedik a sajt helyzeteibe. Nyltan ki lehet jelenteni teht, hogy a dn zeneszerz profi alfestst komponlt a brgyilkos lmnyhalmazhoz.

A jtkmenet tbb rteg. Kt nagy rszre oszlik: az egyszemlyes story mdra s az j forradalmi hatst kelt tbbjtkos mdra. Az elbbi rendelkezik a maga bjaival s mindenkppen csbt. Nem a szoksos hat rs single kampnyt kapjk a jtkosok (amit megszokhattak multi mddal rendelkez jtkok esetben), hanem egy komplex megkzeltleg 20 rs lmnyt. A fszl vltozatos prbl maradni amennyire lehet, de sajnos vannak hibi. Amg a kldtetsek j rsze sznes tevkenysgekbl ll, sajnos prhuzamos ezzel egysk is. Jelen egyfajta furcsa paradoxon, mely ellentmondsokbl tpllkozik. Vannak adott dolgok melyek kikerlhetetlenek, mg tbb esetben is tapasztalhat alternatv megolds, azok tbbsg sikertelensgbe torkollik. A jtk nem ignyel semmifle kreativitst. Persze vannak kldetsek melyeket igen elegns s egyedi mdon lehet befejezni, de a nagyobb hangvteleknl akadnak ktelyek a jtkosban. Biztos elg kellemes-e az tlt lmnysorozat? A vgkimenetelket tekintve mindegyik hagy egy kellemes szjzt maga utn, de gyakran a kzben megtett t hagy valami kis fancsali utzt, melynek ersen citrom rzse lehet. A mellkldetsek szma meglepen magas, gy a trtneti szl mellett bven van lehetsgnk szrakozni. A legnagyobb jts ezen a tren a sajt brgyilkos szvetsg kiptse. Amennyiben segdkeznk a vrosban rszorul ellenllknak, k cserbe letket neknk szentelik. Miutn belltak hozznk edzhetjk ket, clpontokat jellhetnk ki szmukra, st sajt kldetseik is vannak. Kpessgeiket brmilyen harc sorn kamatoztathatjuk, termszetesen a mi helyzetnk megknnytsre. Minl tbb kldetsre kldjk ket annl magasabb szintre lpnek. A rangjuk minl „elitebb” annl hatkonyabbak a gyilkols tern. A csatban egy egyszer bal vllgomb megnyomsa utn az els raj mr ott is terem mellettnk, hogy kivgezzen mindenki, aki az letnkre tr. Emellett tallunk mg brgyilkos kldetseket magunk szmra is, ezeknl egy Rmban kijellt ellensges clpontot kell eliminlnunk. Ezen munkt sem ktelez egyedl elvgezni. Hatalmas tartalommal s szavatossggal elltott egyszemlyes jtkmdrl beszlhetnk.A mechanika s az irnyts megfelelen mkdik. Olykor-olykor azonban szembeslnnk kell kisebb bugokkal. Gyakran esnk le „Assassination” helyett, ha oldalra ugrunk, tovbbra sem mindig fogja meg a mellette lv kis platformot s egyes esetekben Ezio elre ugrsnl tesik azon a tereptrgyon melyet meg kellett volna fognia. Apr kis dolgok ezek, de a maguk helyzetben zavark lehetnek. A tltsi id trhet. Ekkora tartalomnl a maximlisan 20 msodperc nem olyan zavar, mint amilyennek elszr tnhet. Ezzel semmi baj nem is lenne, ha tlts nem trtnne szinte folyamatosan. Kldets felvtele, checkpoint, kldets befejezse s tulajdonkppen szinte minden rdemleges cselekedet utn megkapjuk a magunk kis „loading” jelzst. m mint emltettem nem br olyan jelentsggel, hogy zavar tnyezknt tekintsnk re.

Rma romokban hever ugyan, de Ezio Auditore feladatnak rzi a feljtst. Ezrt idn bedobja, amit ptszetrl tanult s felvsrolja a vrost. Ez olyan light RPG szeren nmi alapfok kzgazdasgi ismeretek tjn valsul meg. Felszabadtunk, egy helysznt ott boltokat renovlunk, majd pleteket vsrolunk, ezltal megn a kerestnk. A pnzt tnyleges id szerint 20 percenknt „utalja” a jtk Ezio szmljra. Az infrastruktrnak ksznheten Rma brmely terletn elhelyezett banki fikban hozzfrnk, mely a 16. szzadban taln jobban mkdtt, mint ma.

A harc nem nyit j tvlatokat, br vannak benne jdonsgok. Az ellenfelek mg mindig az ellentmadsokra a legrzkenyebbek, m idn butasgukat hihetetlen agresszijukkal kompenzljk. Olyan intenzven tmadnak, hogy nincs idnk vrni az ellentmadsi lehetsget (tisztelet a kivteles helyzeteknek). Van m neknk azonban egy csodafegyvernk. Amennyiben egy ellenfelet kivgznk s az animci kzben nem tnek, meg akkor kzben beclozhatjuk a msik velnk igen ellensgesen viselked szemlyt, hogy azt is kivgezzk egy csatval. Ez addig megy, amg meg nem tnek bennnket, illetve ameddig van minket tmad rosszfi. A kis jtsnak ksznheten sokkal dinamikusabbak lettek a gonosz elleni aclprbajok. Az j kivgz mozdulatok egyszeren isteniek. Nem csak, hogy brutlisabbak lettek, de sokkal preczebbek is.A multiplayer mely mindenkit gy izgat, j tvlatokat nyit az emberek fel. Hrom jtkmd rejlik a termkben melyek mind egytl egyik odafigyelst s gondolkodst ignyelnek (mg ha minimlisan is). Egy kulcssz l vgig: vadszat. Ezt tehetjk egyedl, csapatban vagy duban. Minden esetben remek az sszhats. Nem mindegy mit csinlunk. A clpontunkat meg kell keresni a tmegben, ami nem egyszer feladat. Semmikppen sem egy rohans jtk. A clpontot amolyan nyugodt, reges tempban megkeressk, kiterveljk, milyen ton akarjuk meglni, ha gy rezzk eljtt az id, akkor mindent beleadunk. Azt tudni kell, hogy ekzben rnk is vadszik valaki, de nem tudjuk ki, gy a vdelem kialaktsa a pillanatnyi kreativitson mlik. Minl jobban teljestnk annl tbb XP pontot kapunk. Egy id utn szintet lpnk megnyitva ezzel j felszerelseket vagy karaktereket. Itt viszont a lehetsgek trhza hatalmas. Komplett stratgik kidolgozsa nem rthat, de a rgtnzsbl lk sem fognak elbukni, mindenki szmra lvezetes jtkmd. A matchmaking sajnos nem az igazi, elfordulhat, hogy sokat kell vrnunk mire elindul a jtk, ellenben jtk kzben durva laggot nem lehet tapasztalni.

A vgn ugyan megvan bennnk az a kellemes rzs, hogy j dolog Ezio-val kalandozni, de mivel kiss lebuttott ez a kalandozs, gy ersen lehet mondani, hogy a Testvrisgen rzdik, hogy nem teljes rtk folytats. Sokszor eljn, hogy ezt mr lttuk, volt ilyen s hol az jdonsg ereje. Az elmarad ugyan, de megkapjuk amit eddig is, egy lmnyt mely ha j dolgokban nem is gazdag, a rgit tkletesen hozza. sszessgben az Assassin’s Creed Brotherhood egy remek jtk, mr csak arra kne figyelnie a stdinak, hogy ne csinljon belle futszalag sorozatot, mert az slyos minsgromlshoz vezetne, azzal a sorozat el is veszteni jelenlegi prime helyzett a stlusban. Az embert a kalandozsok sorn knnyen elntheti az rzs, hogy egy egyni vilgban van. A jtk simn tvzi a nyugati RPG-k s a sajt egyedi elemeit. Remekl illeszkednek ezek egymsba. A testvrisg, ha nem is vltja meg a vilgot, mindenkppen remek jtklmnyt biztost a mfaj kedvelinek.+ Elkpeszt ltvny
+ Kellemes trtnet
+ Kvl multiplayer mdok
+ Hihetetlen tartalom

- Nha kiss vontatott
- Mutlin kvl nem sok jdonsg
- Aprbb bugok melyeket tavaly ta sem javtottak
- Kiss brlehzs gyans


Vgpontszm : 8.0
Assassin's Creed: Brotherhood 12 komment

[3] MVP
Nov 23., Tuesday 8:47 #12
Vlasz Rewmac (#10) zenetre
ok, kszi.
the eagle has landed on the roof
Nov 22., Monday 23:09 #11
Zsenilis a multi, mindenkinek ajnlom! 50 szint van (30 vagyok), de egyre jobb, szinesebb, sszetettebb az egsz jtkmenet. Az Advanced Wanted jtkmd szerintem a legjobb, igazi adrenalin bomba.

Ez nem a rohangl/lvldz hlyegyerekek jtka, azok kb 10mp-ig maradnak letben itt.
[40] Rewmac
Nov 22., Monday 17:12 #10
Vlasz MVP (#9) zenetre
Nincs benne spoiler.
Youtube: TheIconizer Twitter: @RewmacIcon
[3] MVP
Nov 22., Monday 16:13 #9
Vlasz Rewmac (#5) zenetre
Nem jtszottam mg a jtkkal, de most arra gondolok, hogy a sztori szerint Ezionak dntenie kell, hogy kilp-e a szvetsgbl.
Mert ezt rtad: "Csatlakozni a szvetsghez vagy inkbb elhagyni azt? "
Ezrt nem is mertem tovbb olvasni egyelre. Mert nem akarom tudni.
the eagle has landed on the roof
[73] zaz
Nov 22., Monday 15:53 #8
Nincs NFS! Ezt fogom tolni.
psnid: zaz_hun gamertag:kovacskati PSN:zaz-hun Gamecenter:zaz-hun
[28] aya
Nov 22., Monday 15:41 #7
K. j jtk, meg vagyok vele elgedve.
PS4, XONE Switch , mega pc :)
[11] Enzo Di
Nov 22., Monday 15:29 #6
"...mr csak arra kne figyelnie a stdinak, hogy ne csinljon belle futszalag sorozatot..." Pontosan! Nagy hiba lenne. J teszt!
And that was the moment when the universe ran out of ammunition.
[40] Rewmac
Nov 22., Monday 14:32 #5
Vlasz MVP (#4) zenetre
Mr mirt is?
Youtube: TheIconizer Twitter: @RewmacIcon
[3] MVP
Nov 22., Monday 14:22 #4
Mr a blog nyitmondata spoiler..., vagy nem?
the eagle has landed on the roof
[73] zaz
Nov 22., Monday 9:31 #3
Remek teszt Icon!
Lehet ,hogy n flreteszem az uborkaszezonra. De az is lehet ,hogy ma tolom ha nincs NFS
psnid: zaz_hun gamertag:kovacskati PSN:zaz-hun Gamecenter:zaz-hun
[8] Kencsu
Nov 21., Sunday 20:15 #2
n semmi mst nem vrtam a jtktl, csak hogy ismtelten elmerlhessek a renesznsz itlia vilgban, s hogy ismt Assassin's CReed 2 szint lmnnyel gazdagtsanak minket a ksztk. Ezt megkaptam, teljes a boldogsg!
Sose nyomd fullba a kretnt
[11] Sz1V4Rka
Nov 21., Sunday 18:56 #1
Ksz, j volt olvasni!
.
Rewmac
Youtube: TheIconizer Twitter: @RewmacIcon
Ezeken a platformokon jtszom
Xbox 360
Playstation2
Playstation3
Kedvenc jtk-mfajaim
Akci, Akci/Kaland, Verekeds, FPS
Hobbijaim, szabadidmben ezt teszem
Jtk otthon, DVD, Zene (hallgatom), Mozi , Sznhz, tterem, Bowling, teke, Horgszat, Bartok, NASA weboldal feltrse, szs, Esben stls, Foci, S, szaki sarki expedci, Kzdsportok
Bartok, ismersk
Ghz
(offline)
lovas
(offline)
Oldern
(offline)
Roxas
(offline)
zaz
(offline)
rdg
(offline)
zsozsa
(offline)
playmore
(offline)
Daniel San
(offline)
theSickness
(offline)
Lavitz
(offline)
METHOS
(offline)
Oli G.
(offline)
fozelek
(offline)
DarkVenom
(offline)
Kriszti196
(offline)
sting
(offline)
KiswechPS3
(offline)
NewYork
(offline)
Sagem
(offline)
oma
(offline)
Vuxy
(offline)
david4u
(offline)
Andrew Ashford
(offline)
Matos
(offline)
stevefarcry
(offline)
bosznai5
(offline)
santiago
(offline)
hunkosza
(offline)
mcmacko
(offline)
blackfox
(offline)
maccc
(offline)
Jackie Estacado
(offline)
zumics
(offline)
Hennessy
(offline)
yoshimitsu
(offline)
hjetyekus
(offline)
Realmen
(offline)
Iceakos
(offline)
Gogyimogyi
(offline)
CHASE
(offline)
platinum
(offline)
RedBoyforCE
(offline)
macewindu74
(offline)
Greyfox
(offline)
Ray01
(offline)
CsocseX
(offline)
antaru:
(offline)
szabi szabi
(offline)
zoba
(offline)
Apophis
(offline)
Jill Kalina
(offline)
dreamknife
(offline)
Sam360
(offline)
Invi
(offline)
HUN Zack
(offline)
RYU HAYABUSA
(offline)
Cash Bacsi
(offline)
Xclusive
(offline)
Deadpool
(offline)
ne5h
(offline)
horton
(offline)
Szefi
(offline)
djsiegfried
(offline)
1000rr
(offline)
dpb
(offline)
AdamMcKraken
(offline)
MrIpod
(offline)
Tomeggyilkos
(offline)
kain187
(offline)
Playen07
(offline)
Svitzh
(offline)
Assassin's Creed: Brotherhood adatlap
Mg nincs besorolva Mg nincs besorolva
Kiad: Ubi Soft
Fejleszt: Ubi Soft
Megjelens: 2010. Nov 18.
Kategria: Akci/Kaland
Online jtkmd: Van

A szerkesztsg rtkelse:
9
Ami tetszett
+ Mg kiforrottabb, mg vltozatosabb
+ Rengeteg kisebb-nagyobb jts
+ Rma hatalmas s gynyr
+ Ktszint kihvs
+ Egyedi, klnleges multiplayer
+ Kellen tartalmas...
Ami nem tetszett
- ...de azrt mgsem szmozott folytats
Olvasi rtkels: 15.7 (77 szavazat)
Ugyanez a jtk ms platformokon:
pc | gc | xbox | ps2 | ps3 | x360 | wii | nds | psp | xbox1 | ps4 | wiiu | n3ds | psv | mob

31 | [DLC] ACB: The Da Vinci Disappearance

Eddig kt multiplayer DLC-vel bvlt az Assassin's Creed: Brotherhood, a legjabb letlthet tartalom, a most megjelent The Da Vinci Disappearance azonban mr az egyszemlyes lmnyek kedvelinek is nyjt tovbbi jtkrkat. Teszteltk.

65 | [Teszt] Assassin's Creed: Brotherhood

A harmadik rszre mg vrni kell, Rma s a renesznsz Itlia azonban visszavr bennnket egy kalandra: az Assassin's Creed: Brotherhood a msodik rsz direkt folytatsa, amely nmi csiszols s bvts mellett multiplayerrel egszti ki az eddigi receptet. Exkluzv teszt.

27 | [Prbakr] Assassin's Creed: Brotherhood multi

Az Assassin's Creed els s msodik rsze nem knlt multiplayert - ez most vltozni fog, a november kzepn rkez, Brotherhood alcmmel elltott folytats teljes rtk tbbjtkos szekcit vonultat fel. Belekstoltunk a multi zrt btjba.

31 | [Prbakr + Interj] Assassin's Creed: Brotherhood

A Ubisoft knlatnak cscst egyrtelmen az Assassin's Creed: Brotherhood testestette meg a mlt hten lezajlott Gamescomon. A montreali stdi legjabb fejlesztsvel mi is ismerkedtnk egy kicsit, st, utna mg a fejlesztkkel is elbeszlgettnk. Prbakr s interj.

28 | The Da Vinci Disappearance

Masszv Assassin's Creed: Brotherhood letlthet tartalom rkezik mrciusban: a The Da Vinci Disappearance DLC single player s multiplayer bvtmny lesz.

18 | Assassin's Creed: jabb multi plya

A Ubisoft tovbbra is ingyen osztogatja az Assassin's Creed: Brotherhood multi plykat: itt a legjabb. Egymilli ljkol esetn fogjk kzztenni - gyerekjtk lesz.

7 | Assassin's Creed: jabb ingyenes DLC

gy tnik, hogy a Ubisoft az Assassin's Creed: Brotherhood esetben sem fogja mellzni a letlthet tartalmakat: bejelentettk, hogy janurban is kapunk egy DLC-t.

17 | Assassin's Creed: Raiden lecsap

Mr hrom hete megjelent az Assassin's Creed: Brotherhood (360, PS3), a Ubisoft azonban mg mindig promzza a jtkot: most pp Raident az MGS-bl, aki megnyithat skinknt van jelen a jtkban.

17 | Assassin's Creed: ingyenes DLC

A PS3 tulajok mr kaptak egy kisebb ingyenes Assassin's Creed: Brotherhood DLC-t, decemberben pedig mindkt tbor kap egy jabb hasonl letlthet tartalmat.

20 | Assassin's Creed premierbulik

Az Assassin's Creed: Brotherhood hazai forgalamzja rendhagy mdon egyszerre tbb helysznen nnepli a jtk megjelenst: egy gyri, s hrom fvrosi parti vrja az rdekldket.

8 | Assassin's Creed: multi trailer

Az Assassin's Creed: Brotherhood egyszemlyes szelete mr kapott egy launch trailert - most nzznk egyet az j epizdban debtl egyedi multiplayer kapcsn is. Teszt hamarosan.

70 | Assassin's Creed: teszt s nyeremnyjtk

Szolglati kzlemny: holnap a Gamer365-n olvashattok elsknt magyar nyelv tesztet az Assassin's Creed: Brotherhood-rl. Holnaputn pedig lesz egy jfajta ACB nyeremnyjtkunk.

15 | Assassin's Creed: az utols trailer

Jv hten rkezik az Assassin's Creed: Brotherhood, a Ubisoft pedig ennek megfelelen elllt a jtk utols kedvcsinljval. Hogy milyen lett a vgeredmny? A ht kzepn rkez tesztnkbl kiderl.

664 | [Nyerd meg!] Assassin's Creed: Brotherhood

Nyeremnyjtk, nyeremnyjtk! Pnteken jelenik meg Xbox 360-ra s PlayStation 3-ra az Assassin's Creed: Brotherhood, ennek rmre ajndkokat van szerencsnk sorosolni: DLC, pl, poszter, thermo bgre s a jtk 360-as verzija. [Nyertesekkel frisstve!]

7 | Assassin's Creed: Brotherhood videnapl

Befutott a negyedik, s egyben utols fejleszti napl a november tizenkilencedikn megjelen Assassin's Creed: Brotherhood-rl, melyben tbbek kztt a VR trningrl s a multiplayerrl esik sz.

21 | Raiden az Assassin's Creed-ben

Altair szerepelt az MGS 4-ben, a Ubisoft pedig viszonozza a gesztust: Raiden jtszhat karakterknt (na j, opcionlis kosztmknt) jelenik meg az Assassin's Creed: Brotherhood-ban.

28 | Assassin's Creed: PS3 exkluzv DLC

A btateszt utn jabb PS3 exkluzv tartalom az Assassin's Creed: Brotherhood kapcsn: a Ubisoft bejelentette, hogy a Sony gpn extra DLC-t fog kapni az j epizd.

18 | Assassin's Creed: aranylemez s Rma

A Ubisoft bejelentette, hogy aranylemezre kerlt az Assassin's Creed: Brotherhood, gy most mr semmi akadlya a november tizenkilencedikei megjelensnek. nnepeljnk egy j trailerrel.

17 | Gigantikus Assassin's Creed elrendelsek

A jelenlegi generciban egyrtelmen az Assassin's Creed sorozat a Ubisoft aranytojst toj tykja: az Assassin's Creed: Brotherhood is hatalmas sikerek kapujban ll.

28 | Assassin's Creed: Brotherhood sztori trailer

Kerek egy hnapot kell mr csupn kibrni az Assassin's Creed: Brotherhood megjelensig: az j trailer a trtnetre, valamint az Ezio s j nemezise, Cesare Borgia kzti ellenttre fkuszl.

6 | Assassin's Creed: Brotherhood napl

Megrkezett a harmadik Assassin's Creed: Brotherhood videnapl, melyben ismt sok rdekes dologrl meslnek neknk a fejlesztk: tbbek kztt j nemezisnkrl, a rejtett lokcikrl s a fegyverekrl.

14 | Assassin's Creed: bta s elrendels

Oktber negyedikn, azaz htfn indul az Assassin's Creed: Brotherhood PlayStation 3 exkluzv multiplayer btja. Btakulcsot az elrendelk kapnak - itthon is. Elmondjuk, hogyan.

18 | Assassin's Creed: kzeleg a bta

A jv hten indul az Assassin's Creed: Brotherhood PS3 exkluzv btatesztje, melyben a jtkosok a multiplayer mdot prblgathatjk majd. Az esemnyre egy jabb remek trailer hvja fel a figyelmnket.

7 | Assassin's Creed: Brotherhood infmorzsk

Tbb okbl is szba kerlt a mai napon az Assassin's Creed: Brotherhood: az egyszersg kedvrt egyetlen hrbe gyrtuk ssze szmotokra az aktulis tudnivalkat.

22 | Assassin's Creed: Brotherhood trailer

A Ubisoft az elmlt vekben ersen rllt a minsgi trailerek gyrtsra: az j Assassin's Creed: Brotherhood elzetes is kivl operatri megoldsokkal s vgsokkal knyezteti a ltidegeket.

12 | Assassin's Creed: bemutatkozik Rma

Befutott az Assassin's Creed: Brotherhood fejleszti videnapl msodik epizdja. Az j rszben az j helysznt, Rmt ismerhetjk meg, a hozz kapcsold jdonsgokkal egyetemben.

19 | Assassin's Creed: infk a btrl

Egy ideje mr tudjuk, hogy sszel PlayStation 3 exkluzv btateszt indul az Assassin's Creed: Brotherhood-bl. Most pontos idpont rkezett, plusz infkkal megtmogatva.

14 | AC Brotherhood: htperces demo

A szombat egyrtelmen a videk lesz, kezdjk az Assassin's Creed: Brotherhood teljes, htperces Gamescomos demjval. Mg mindig j gyesen brgyilkolni.

7 | Assassin's Creed: Brotherhood napl

A Ubisoft felltte az els Assassin's Creed: Brotherhood fejleszti naplt: a videban els sorban a novemberben rkez jtk sztorijrl s alaphelyzetrl esik sz.

14 | [CC] Assassin's Creed: Brotherhood trailer

A novemberben rkez Assassin's Creed: Brotherhood f attrakcija a multiplayer jtklehetsg lesz - a Comic-Con alkalmbl rkezett legjabb trailer kizrlag erre koncentrl.

36 | Assassin's Creed Brotherhood bemutat

Az Assassin's Creed: Brotherhood-nak lesz ugyan (Rmban jtszd) single player kampnya is, de az igazi jdonsgot a multiplayer jelenti majd. Mozgkp mutatja be, hogy mire szmthatunk.

18 | [E3] AC: Brotherhood egyjtkos gameplay

Az Assassin's Creed: Brotherhood nagy jdonsgbl, a multiplayerbl mr lthattunk tbb videt is - most jjjn egy single player mozgkp, fejleszti kommentrral.

11 | [E3] Assassin's Creed: Brotherhood trailer

jabb zelt az Assassin's Creed: Brotherhood-rl (360, PS3, PC): ezttal a jtk multijra koncentrl trailert tekinthetitek meg, amit a Sony E3-as konferencijn is lthattunk.

9 | [E3] Assassin's Creed: Brotherhood zelt

A tegnapi ts CG trailer utna ma hajnalban megrkeztek az els j minsg kpek is az Assassin's Creed: Brotherhood-rl (360, PS3, PC). [Frisstve]

69 | [E3] Assassin's Creed: Brotherhood trailer

A renderelt AC trailerek mindig jk - az Assassin's Creed: Brotherhood (360, PS3, PC) els kedvcsinlja is hatrozottan kellemes darab.

10 | Assassin's Creed: Brotherhood ngyesfogat

Kezdjk a mai napot ngy darab j kppel a nhny hete bejelentett Assassin's Creed mellkszlrl, amely az Assassin's Creed: Brotherhood cmet viseli.

31 | [Fkuszban] Assassin's Creed: Brotherhood

Ahogyan arra szmtani lehetett, a Ubisoft a mai napon hivatalosan is bejelentette a j ideje pletyklt Assassin's Creed mellkszlat, amely az Assassin's Creed: Brotherhood cmet viseli. Az els nagyobb infcsokor kvetkezik, kpekkel megtmogatva.
Tovbb a jtk adatlapjra / frumba