[63] keviny (offline)

Tökfej

Ő egy 36 éves fiú és itt lakik: Veszprém / Balatonfüred

4080 napja regisztrált felhasználó, ez idő alatt 260037 kreditet gyűjtött

2010 November
18:09 Warezjóskák VS. Jogvédőbélák
Valamelyik nap belepillantottam az egyik hírbe, ahol aztán a kommentek közt kitört a warezjóskák és a jogvédőbélák közti háború. Istenkém, gondoltad volna hogy a 2010-edik évedben még megeshet ilyen? Aztán az új dashboard miatti hercehurca okán a téma ismét aktualitást nyert, így most egy rövidke, velős vélemény következik.

Warezjóskák, ti kezditek: warezoljatok, a ti dolgotok, de sírva könyörgöm, ne verjétek nagydobra! (a nagydobról lecsordogáló ondónál amúgy sincs csúnyább) A warezolás illegális, nem jó az, ha az interneten "hirdetitek", hogy ti ilyet csináltok. Az IP címetekből több minden kiderül mint gondolnátok! Ok, jelenleg nem fenyeget konkrét veszély, de ismertem már olyat, akihez csak úgy beállítottak és lefoglalták a PC-jét. Azóta sem látta, és ha szerencséje van, megúszta ennyivel. Ne legyetek sügerek, szépen csendben warezolgassatok és senki nem fog inzultálni titeket!

Jogvédőbélák, ti viszont veszélyesen hülyék vagytok. Komolyan, nem hiszem el, hogy nincs jobb dolgotok, mint vívni a warezjóskák elleni szent háborút! Jobb lesz nektek, ha ők nem warezolnak? Azt ugye tudjátok, hogy itthon nem olyan jó az életszínvonal, mint nyugaton? Képzeljétek, vannak olyan srácok, akik már akkor boldogok, ha fél év alatt össze tudnak kuporgatni egy Xbox-ra. Sajnálnátok tőlük a játékot? Olvastam ilyet a kommentek közt, hogy "remélem majd az új dash-al beszopja a sok kis köcsög warezos". Én meg remélem, hogy 3 ledes lesz a boxod, garin kívül és javíthatatlan lesz. Kb hasonló jókívánság. És ugye jöttök ezzel az agyatlan dumával, hogy "majd reggel bemész a pékségbe lopni és ez ugyan az" Pffff, baszki, nem hiszem el, hogy még mindig itt tartunk.

Jó tegyük fel, hogy lopás az ha valaki warezol, mert megrövidíti a szellemi tulajdont. Ergó meglopod a játékfejlesztőt meg a kiadót, mert nem fizettél a játékért. De! Akkor ha mi a helyzet a használt piaccal? Mert ha használtan veszel játékot, abból sem lát semmit az illető játékfejlesztő/kiadó! Hopp, akkor ez is lopás! Zárjátok be az ebay-t, nagyokosok! Valamint ennek az egésznek van egy picur képmutatás szaga is. Mert a derék jogvédőbéla elvárja, hogy csak eredeti gammával játsz (csak azt nem tudom, milyen alapon), de megnézném Béláék vajon megvesznek minden cédét amit hallgatni akarnak? Megvan minden film a polcon amit néztek otthon az utóbbi időben? Akkor kicsit közelebb: a Windows-hoz meg a többi progihoz amit használsz a gépen van licence? Ncore acc-a kinek van? (inkább kinek nincs?) Ennek tudatában szálljon minden véresszájú jogvédőbéla magába és legközelebb mielőtt nekiállna igét hirdetni jusson ez eszébe.

Materiális és digitális dolgok között párhuzamot vonni nem szerencsés - nem lehet azonos mércével mérni őket - ezt igazán beláthatnátok már! Persze, nem helyes az, ha valaki warezol és azzal játszik - de sokaknak nincs más lehetősége sajnos. Akik a kiadókat és a fejlesztőket féltik: azért nézzétek meg, ők nem élnek olyan rosszul. Ha egy játék jó, abból azért elmegy sok százezer (esetenként millió) és visszajön a fejlesztés ára, sőt... (tudom, sajnos nem minden esetben, de ezt nem lehet maradéktalanul a warezjóskák számlájára írni)

Az egész vitátok parttalan: a warezjóska akkor is warezolni fog ha te azt mondod neki, hogy "nem kötelező játszani" - ennél nagyobb faszságot amúgy sem mondhatnál neki.

(aztán ígérem, legközelebb valami vidámabb témával jelentkezem :) )
66 komment

Összesen: 66 [1-50]
1 | 2
[22] Charlie64
Dec 06., Monday 21:04 #66
Egyetértés.
[34] nesman
Nov 24., Wednesday 18:26 #65
Válasz CeXzer (#64) üzenetére
Nem is írt mindenki neked! De én magamra vettem, és átolvastam megint amit írtam. Napok múlva is minden szavammal egyetértek.
Szeretem a sajtot.
[24] CeXzer
Nov 21., Sunday 15:44 #64
Válasz nesman (#62) üzenetére
Igen, mindenkinek, aki úgy írkál nekem, mintha az első idézetet én írtam volna. Egyébként megszoktam, tudom, nem fogalmazok úgy, hogy azt mindenki értse, sajnálom, ennek is megvan az oka.
Don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. Don't turn your back. Don't look away. And don't blink. Good luck.
Nov 21., Sunday 15:09 #63
Válasz nesman (#62) üzenetére
jah, nekem sem világos......
#Scalebound!!!
[34] nesman
Nov 21., Sunday 12:09 #62
Válasz CeXzer (#57) üzenetére
A többiek? Mit gondoljunk át? ????? Biztos, hogy nekünk kell?
Szeretem a sajtot.
[18] pajcsi
Nov 21., Sunday 2:03 #61
Válasz CeXzer (#57) üzenetére
Csak ugye ti felforgatjátok a fórumot a "szent háborúval".... Míg ez a bejegyzés a homályba merül. Ez az írás pont arra utal, hogy nem kérünk a ti harcotokból, oldjátok meg privátban.....
Aki játékos létére azt mondja, hogy nem kellene neki mindegyik konzol, annak komoly baja van az tuti! PSN ID: pajcsi
[18] pajcsi
Nov 21., Sunday 1:59 #60
Válasz keviny (#52) üzenetére
Nekem átjön, csak fórumon nem használnám a hülye kifejezést. Amúgy, mint írtam is maximálisan egyet értek veled. Én inkább a bunkó paraszt kifejezést használnám azon jogvédőkre, akik ilyent írnak: ha nincs pénze játékra, ne játszon, keressen másik hobbit. Engem ezzel tudnak kikergetni a világból.....
Aki játékos létére azt mondja, hogy nem kellene neki mindegyik konzol, annak komoly baja van az tuti! PSN ID: pajcsi
[21] Gaben
Nov 20., Saturday 21:44 #59
Válasz keviny (#12) üzenetére
De ez nem a warez miatt van.
"It's not about being the best, it's about being better than you were yesterday!"
[21] Gaben
Nov 20., Saturday 21:43 #58
Úgy általában a bejegyzéshez:
ÁMEN!
"It's not about being the best, it's about being better than you were yesterday!"
[24] CeXzer
Nov 20., Saturday 21:11 #57
Válasz maccc (#56) üzenetére
Jó, mindegy, látom nem hazudnak a PISA teszt eredmények. Azért, mivel valamiért mindig bizakodó vagyok, idézek két mondatot, egyet a blogbejegyzésből, egyet tőled, majd döntsd el, hogy jó helyre címezted e a hozzászólásod. (És ennek fényében talán a többiek is átgondolhatnának egy-két dolgot, de én már nem erőlködök itt.)

Szal első idézet Kevinytől: "Komolyan, nem hiszem el, hogy nincs jobb dolgotok, mint vívni a warezjóskák elleni szent háborút! "
És a második tőled: "Mi a szart érdekel téged, hogy van e jobb dolga vagy sem?"
Don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. Don't turn your back. Don't look away. And don't blink. Good luck.
[24] maccc
Nov 20., Saturday 20:04 #56
Válasz CeXzer (#40) üzenetére
Mi a szart érdekel téged, hogy van e jobb dolga vagy sem? Nehogy már ő legyen a hülye mert szánt hosszabb időt a véleményének leírására míg te ultravagányan 10másodperc alatt bepötyögsz egy warezpistike szót. Kit akarsz te észhez téríteni?
LiveID: svenike92 PSN ID: Svenike92
[24] maccc
Nov 20., Saturday 20:00 #55
Teljesen egyetértek.
LiveID: svenike92 PSN ID: Svenike92
Nov 20., Saturday 19:39 #54
Válasz Alwares (#49) üzenetére
kb
#Scalebound!!!
[10] atka
Nov 20., Saturday 17:43 #53
Válasz keviny (#52) üzenetére
És Ámen!
Hányni tudnék a sok CGI szartól. Az én szereplőim igaziak . Ha ilyen videó játékos szarokat akarnék ,hazamennék és bedugnám a farkam a Nintendóba. Ez a CGI bullshit a mozi halála. Quentin Tarantino
Nov 20., Saturday 17:39 #52
Válasz pajcsi (#51) üzenetére
Oké, akkor definiálom, mert látom sokaknak nem jön át:

Warezjóska: olyan warezzal játszó játékos, aki nyíltan vállalja szokását, esetenként büszke is rá.

Jogvédőbéla: már a warez szó hallatán azonnali görcsök kezdik gyötörni, melyek csak akkor enyhülnek, ha minél keményebben odamondja, hogy 'ne lopj, patkány!'. Gyakran fordul moderátorhoz, hogy a bűnös szó irmagját is eltüntesse, ha hatástalan, akkor bélatársaival láncban támadják a vétkes jóskát.

Mindkét eset elég nehéz, szélsőséges esetekben a hülyénél erősebb kifejezést is el tudok képzelni.
let the sun never blind your eyes
[18] pajcsi
Nov 20., Saturday 17:26 #51
A blogbejegyzés minden részével egyetértek! Talán annyi, hogy nem hülyézném le őket (a jogvédőbélákat).
Nekem egyébként csak eredeti játékom van és volt (leszámítva az Atari 2600 klónt és a sárgakazis gépet ). Kb 90db eredeti DVD-el rendelkezek, míg megvehettem, addig megvettem, de sajnos most már csak tölteni tudok. Zenei CD-m talán 5 db van eredeti. 2 gyermekes apaként, lakás és autó hitel mellet sajna nem futja. A játék pedig nagyon fontos hobbim, ezért csak eredeti.
Aki játékos létére azt mondja, hogy nem kellene neki mindegyik konzol, annak komoly baja van az tuti! PSN ID: pajcsi
[18] pajcsi
Nov 20., Saturday 17:18 #50
Válasz CeXzer (#43) üzenetére
Azért remélem írtál valami ehhez hasonló okosságot, a "patkány warezos" blogba is.
Aki játékos létére azt mondja, hogy nem kellene neki mindegyik konzol, annak komoly baja van az tuti! PSN ID: pajcsi
[59] Alwares
Nov 20., Saturday 15:52 #49
Válasz djsiegfried (#45) üzenetére
Ha egész hónapban megy 3-4 gép amivel seedelsz akkor sem esznek annyi áramot mint egy eredeti játék ára. Persze ha csak havonta egy 10 fontos játékkal játszol akkor igen.
.titanic {float: none;}
Nov 20., Saturday 14:59 #48
Válasz CeXzer (#43) üzenetére
Nem írtam, hogy lehülyéztél embereket, én pedig vállalom a véleményemet - ez pedig az én dolgom. Mint ahogy az is, mit kezdek az időmmel.

Ha pedig nem látod értelmét a blogoknak, akkor miért olvasod őket? (érsd: miért pazarolod az időd erre?)
let the sun never blind your eyes
[34] nesman
Nov 20., Saturday 14:38 #47
Válasz Alwares (#44) üzenetére
És ha ezt kibekkelik, esetleg csak letölthető formában lesznek elérhetőek a játékok, akkor én is warez-os leszek. Miért? Mert ezzel meglopnak. És szemet szemért.
Szeretem a sajtot.
Nov 20., Saturday 14:03 #46
Válasz Alwares (#44) üzenetére
Ott a pont! De ahoz még kell idő...addig marad ez a VIP kód szerűség mint BC:2-ben.
Ha jól vágom pl. egy cod black opsot PC-n nem tudsz használtan elpasszolni, mert steames, vagy nem?
Nov 20., Saturday 12:08 #45
a warez szerintem ugyanannyi pénzbe van, mint eredeti játékokat venni.
letöltöd, seedeled a jó arány miatt =ami elektromos áramot fogyaszt természetesen.
Megveszed a lemezt...stb

A legszarabb az egészben, hogy a wareznak nincs értéke, Ha van egy gépem 10 vagy 5 db eredeti játékkal, másnak ugyanez a gép 100 másolt vacakkal tuti, hogy az eredeti pakk többért menne el.......

Én nem ítélkezek senki felett, mindenki azt vesz amit akar! és ezt iszteletben kell tartani........

már 91db eredeti játékom van és 9 konzolom lassan meglesz a 100
#Scalebound!!!
[59] Alwares
Nov 20., Saturday 12:00 #44
Ha a kiadók megtehetnék, jogilag egyenlővé tennék a használt játék piacot a warezzal.
Ezért vannak most kódok a játékokban és hamarosan accounthoz lesz kötve a megvásárolt szoftver úgy mint PC-én.
.titanic {float: none;}
[24] CeXzer
Nov 20., Saturday 11:49 #43
Válasz keviny (#41) üzenetére
Pontosan annyi értelmük van, mint a hozzászólásoknak warez ügyben, de nem én hülyéztem le embereket, mert írnak a témáról, hanem Te, aki láthatóan sokkal több időt szántál erre, mint a legtöbb jogvédőbéla.
Don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. Don't turn your back. Don't look away. And don't blink. Good luck.
[34] nesman
Nov 20., Saturday 11:48 #42
Válasz keviny (#41) üzenetére
Az is egy vélemény Keviny. Van igazság is benne, de veled együtt én sem látom értelmét küzdeni. Van jópár warez-os akivel el lehet beszélgetni normálisan. Én tapasztaltam már ilyent.

Az itt elhangzott hsz.-k többségével egyet tudok érteni. Főleg ezzel: "...hobbija iránti tiszteletből..." Ezt az Axl gyereket egyszer meg fogom hívni egy sörre. És számomra ez a lényeg, mert vannak akik tényleg nem állnak jól anyagilag, de olyan warezos egy sincs aki legalább pár használt eredeti játékot ne tudna megvenni!!!!!!! Nincs, és nem is lesz. Tisztelet a hobbi, szórakozás iránt. Mert a kedvenc bárunkat sem hányjuk össze, bármi történik. Nem is ragozom. Aki csak és kizárólag warezol az nem tiszteli a szórakozását nyújtó platformot.
Szeretem a sajtot.
Nov 20., Saturday 11:29 #41
Válasz CeXzer (#40) üzenetére
Kb negyed óra - nem több mint bármelyik más blogbejegyzés elkövetési ideje. Ha nem tetszik, ne olvasgasd, menj inkább téríteni, inkvizítor úr!

Amúgy ezek szerint nincs értelme a blogoknak?
let the sun never blind your eyes
[24] CeXzer
Nov 20., Saturday 7:20 #40
"Jogvédőbélák, ti viszont veszélyesen hülyék vagytok. Komolyan, nem hiszem el, hogy nincs jobb dolgotok, mint vívni a warezjóskák elleni szent háborút! "

Nekem egy ehhez hasonló kommentet beírni néhány warezpistike észheztérítéséhez pár másodperc, te viszont meddig gépelted ezt a bolgbejegyzést? Nincs jobb dolgod?
Don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. Don't turn your back. Don't look away. And don't blink. Good luck.
Nov 20., Saturday 0:05 #39
Válasz Attila6 (#34) üzenetére
Úúú azt hittem már hirtelen, hogy ide regisztrált fel ilyen névvel egy suttyó. Na azt megdobtam volna egy szép privát üzenettel...
Üzengessünk egymásnak idézeteken keresztül, mert az tök menő!
Nov 20., Saturday 0:03 #38
Válasz Patrick Bateman (#31) üzenetére
Teljesen egyetértek a véleményeddel. Nem is fűznék hozzá több dolgot, összefoglaltad a lényeget.
Üzengessünk egymásnak idézeteken keresztül, mert az tök menő!
Nov 19., Friday 23:04 #37
Válasz keviny (#36) üzenetére
Bevallom, hogy a nicknev alapjan fel sem tunt, csak meglattam az avatarod.
En meg zenekaron belul is kivaltottam nemi ellenvetest, mert utaltam feldolgozasokat jatszani (pedig fellepeseken azzal lehet a "tomegeket" megmozgatni) es inkabb a sajat kreativitasunkat akartam az eloterbe helyezni.
A banda mar reg szetment, (nem emiatt) de igy utolag belattak a tobbiek is, hogy tok igazam volt akkor.
Keso banat.
"Már a természeti népek is megfigyelték, hogy a tigris bajusztartó vége veszélyes, mert ott van a szája is, és táplálkozása során a préda beleegyezésének nem tulajdonít különösebb jelentőséget."
Nov 19., Friday 22:57 #36
Válasz Patrick Bateman (#35) üzenetére
Jé! Érik még az embert meglepetések. Mit gondolsz, miért lettem "keviny" ?

Annó nagyon csúnyán kivisítottam az egyik srácot, amikor invitált a mukidoki zenét játszó "zenekarába". Mondtam neki, hogy azért lehányni nem szeretném magam, inkább ne legyen pénzem a zenélésből.
let the sun never blind your eyes
Nov 19., Friday 22:50 #35
Válasz keviny (#33) üzenetére
Menjetek lakodalmasozni, abban van a penz!
Anno nekunk is ezt ajanlottak.
...Jot is rohogtunk ezen.
De a Kevin Moore-os profilbol gondolom, hogy szinten nem a Neked szant "kihivas" a dolog!
"Már a természeti népek is megfigyelték, hogy a tigris bajusztartó vége veszélyes, mert ott van a szája is, és táplálkozása során a préda beleegyezésének nem tulajdonít különösebb jelentőséget."
[9] Attila6
Nov 19., Friday 22:48 #34
Válasz Jill Kalina (#29) üzenetére
Volt... azóta a fórum már egyesült a HWSW-vel, de már nem megyek oda vissza. Elszoktam onnan, ide. (Pedig már jó 5000 hsz-em volt jó 4 év alatt) Képzeld el: minden este az userek már TUDTÁK, hogy jönnek, és ilyen nevekkel regeltek be: atkageci, buzijillkalina, kevinypinaja (most bocsánat ezért, hogy titeket választottalak ki, de a lényeg megvan: az userek felhasználóneveit mocskolták össze, és nem csak azt. Nemegyszer megtudták egyes userek neveit, és fényképeket, privát adatokat (pl. születési dátum, lakóhely) osztottak meg, írtak le). És ez kb. egy hónapig, ha nem tovább ment (egy idő után már nem is olvastam a fórumot). Minden este masszív ban és egyéb moderátori munkával telt, gondolom már a tökük tele volt az egésszel. Nem tudom, hogy a fórum migráció emiatt született-e, de az biztos, hogy jót tett a fórumnak ilyen szempontból. Más kérdés, hogy a GK-s fórumozók tekintélyes része lekopott, az idő során is meg a migráció meg emiatt is. Majd valamikor visszanézek, próbáltam visszaszokni oda, de már sajnos nem nagyon megy.
Nov 19., Friday 22:43 #33
Csak magamból kiindulva: 17 éve aktív zenész vagyok, és sajnos többször volt olyan, hogy egy koncertből veszteségesen jöttünk ki, mint amikor nem. Ha már nullszaldóra ki lehet hozni a dolgot, az már öröm.
let the sun never blind your eyes
Nov 19., Friday 22:39 #32
Válasz Attila6 (#28) üzenetére
Jaja, neked, bocsi, már zombuc vagyok...
let the sun never blind your eyes
Nov 19., Friday 22:39 #31
Válasz Jill Kalina (#20) üzenetére
En inkabb ugy tennem fel a kerdest, hogy ki a faszt erdekel egyaltalan, hogy ki warezol?
A warezosok csinaljak a sajat szarsagukat, a (sajat allitasuk szerint) nem warezosok meg jatszanak, hallgassanak zenet, filmezzenek, cseteljenek a windows alol, stb. es kozben erezzek, hogy mindezt milyen jo erzes legalisan tenni.
Ha valaki veri arra a mellet, hogy warezol, ugy is erkezik olyan aki meg arra dongeti a sajatjat, hogy o pedig nem.
...Es forditva.
Szoval 1-1 az allas, es ez nem is fog valtozni, ugy erzem.
"Már a természeti népek is megfigyelték, hogy a tigris bajusztartó vége veszélyes, mert ott van a szája is, és táplálkozása során a préda beleegyezésének nem tulajdonít különösebb jelentőséget."
[9] Attila6
Nov 19., Friday 22:39 #30
Válasz Attila6 (#28) üzenetére
De amúgy szerintem a zenész megkapja a pénzét, a koncert sikerességétől függően. Meg most nem muszáj óriási koncertekre gondolni, egy egyszerű városi ünnep vagy falunap, vagy éppenséggel egy fesztiválra való bejutás (bár némely zenei fesztiválra azért egy mércét már kell ütni, de nem muszáj zeneinek lenni, pl. kolbászfesztiválra ( ) meghívják azért is kap) is sokat hoz nekik. És egy évben ilyenekből RENGETEG van, és egy zenésznek ilyen fellépésekből 10 miinmum van szerintem.
Nov 19., Friday 22:37 #29
Válasz Attila6 (#26) üzenetére
Ennyire durva a helyzet? Kellemetlen. Remélem minél hamarabb magukra unnak és elmennek melegebb éghajlatra. Amúgy meg jobban fáj az nekik hogyha nem reagálnak rájuk semmit, hanem csak simán moderálják a kommentjüket, meg bannolják.
Üzengessünk egymásnak idézeteken keresztül, mert az tök menő!
[9] Attila6
Nov 19., Friday 22:34 #28
Válasz keviny (#27) üzenetére
Gondolom nekem szántad, köszi, így már értem.
Nov 19., Friday 22:32 #27
Válasz atka (#22) üzenetére
Úgy, hogy baromi kevesen járnak koncertekre, ennek következménye képp az előadás nem hoz jövedelmet, de cserébe inkább deficites. Ergó csak azoknak lesz közönsége (érsd, pénze) akik valahogy (érsd, szervezéssel) egy rakat közönséget szereznek. Tehát ha valakit hátulról megtámogat valami média (pl VIVA), vagy pénzes apuka, akárki, akkor van esélye közönségre - és ezáltal a zenélésből történő megélésre - ellenkező esetben aligha.
let the sun never blind your eyes
[9] Attila6
Nov 19., Friday 22:29 #26
Válasz Jill Kalina (#25) üzenetére
A legdurvább az, hogy 1-2-3-mas szintű userek nyomják a dumát keményen... a Gamer365-nek mondom, vigyázzanak az új userekkel, mert tönkrevághat egy oldalt.
A Gamekapocs is így járta meg.... a GameStar(?) trolljai átvándoroltak, és elviselhetetlenné tették az egész fórumot és egyéb hozzászólásos dolgokat pl. hírek alá írás, stb.
Nov 19., Friday 22:25 #25
Válasz keviny (#23) üzenetére
Az ilyet nem szeretem amúgy hogy moderálják a hsz-okat, és akkor nem lehet nyomon követni az eseményeket. De én hiszek neked. Nem volt elég világos, mert túl fáradt vagyok.
Üzengessünk egymásnak idézeteken keresztül, mert az tök menő!
Nov 19., Friday 22:22 #24
Válasz Jill Kalina (#20) üzenetére
Már elnézést... Ez lemaradt.
Üzengessünk egymásnak idézeteken keresztül, mert az tök menő!
Nov 19., Friday 22:20 #23
Válasz Jill Kalina (#20) üzenetére
Olvasd el az ihletet adó cikket (inkább a kommenteket), megtalálod őket (bár nagyrészük moderálva lett, melynek áldatlan hatása, hogy nem marad tanulság az utókor számára). KATT!

Egyébként az írás lényege pont az volna, hogy "Pléj gémz, fákk evriting elz", ha nem lett volna elég világos a képes beszédem.
let the sun never blind your eyes
[10] atka
Nov 19., Friday 22:18 #22
Elnézést ! De nem is akartam megbántani , nem az én stílusom.
Hányni tudnék a sok CGI szartól. Az én szereplőim igaziak . Ha ilyen videó játékos szarokat akarnék ,hazamennék és bedugnám a farkam a Nintendóba. Ez a CGI bullshit a mozi halála. Quentin Tarantino
[9] Attila6
Nov 19., Friday 22:18 #21
Válasz keviny (#15) üzenetére
Ezt most nem tudom mire vélni. Én azt írtam, hogy a zenészek leginkább a koncertekből stb. szerzik a bevételt, és nem a lemezeladásokból (ezért is áll féllábon a sok jogvédő érvelése a warez lemezekről, mert az elsősorban nem a zenészeket károsítja meg anyagi szempontból, márpedig ők mindig ezzel érvelnek). Itt most nem az XY ismeretlen bandát érintik ezek a kérdések, amiket feszegetünk. Hogy jön idea koncert megszervezésének a háttere? A második felében megerősítesz: a sok hulladék mögött ott áll a "futtatója", amelyik fenntartja (VIVA itt megint érvényes, főleg ezekkel az SP-félékkel, vagy régebben az Anti Fittness Club meg ezek a hulladékok, hány tinilány szüleit húzták le ezzel, te úristen, és fél év múlva már sehol nem volt egyik sem).
Nov 19., Friday 22:08 #20
Már itt is... Ki a jó büdös ***** veri itt a mellét, hogy warezol? Miért nem írod te se névre szólóan? Unalmas már egy kicsit. Le kell(ene) magasról végtermékezni! :/
Üzengessünk egymásnak idézeteken keresztül, mert az tök menő!
[33] backstab
Nov 19., Friday 21:22 #19
Válasz atka (#18) üzenetére
Már többször is írta, hogy diszlexiás, ezért nem is róhatjuk fel neki.
"Be an Optimist Prime, not a Negatron!"
[10] atka
Nov 19., Friday 20:57 #18
Válasz Hunk2 (#17) üzenetére
Ahogy olvastalak megvoltam győződve hogy egy külhonba "szakadt" hazánkfia vagy , de nem, csak így írsz . Félre ne érts nem kötözködni akarok , csak meglepődtem .
Hányni tudnék a sok CGI szartól. Az én szereplőim igaziak . Ha ilyen videó játékos szarokat akarnék ,hazamennék és bedugnám a farkam a Nintendóba. Ez a CGI bullshit a mozi halála. Quentin Tarantino
[39] Hunk2
Nov 19., Friday 20:52 #17
Én is XBOX360 gépem van de nem WAREZ játékot használok.
Most is megjelent az utóbbi 3 hónapban vagy 20 játék mit megvennék erre mi lesz az egészből csak egy darab mire 2 hónapi fizetésemből raktam félre és mellette sok mindent nélkülözök.
És én egy hónapban napi 240-250 órát dolgozom.
Aki akar az WRAEZ játékokkal nyomja nem zavar,de ha már megjelenés előtt játszik akkor a rohadt életbe ne mesélje el mi van a játékban.
Amikor meg rá szolok akkor engem szid, pedig vele ellentétben nekem még tartson meglepetést az a szar játék mire félre rakok.
"Élni és élni hagyni"
Összesen: 66 [1-50]
1 | 2
keviny
let the sun never blind your eyes
Ezeken a platformokon játszom
Xbox
Xbox 360
Playstation2
GameCube
Wii
Playstation Portable
Nintendo DS
PC
Playstation4
Nintendo Wii U
Nintendo 3DS
Kedvenc játék-műfajaim
Akció, Akció/Kaland, Kaland, Verekedős, Puzzle, Verseny, Retro, Szerepjáték, Taktikai
Hobbijaim, szabadidőmben ezt teszem
Játék otthon, Játék mindenhol, Kisállatok bosszantása, Játék zsebkonzolon, Zene (játszom), DVD, Magazinok, újságok, Fotózás, Zene (hallgatom), Könyvek, Írás, Mozi , Grafika, rajzolás, Nyilvános megszégyenülés, Email, Letöltés, Fórum, Internetes magazinok, Úszás, Vitorlázás, Esőben sétálás, Sí, Hóember építés, Bicikli, Ping-pong
Barátok, ismerősök
Roxas
(offline)
zaz
(offline)
kakuto
(offline)
aya
(offline)
supermario4ever
(offline)
Kensei
(offline)
Blase
(offline)
megatron
(offline)
bm
(offline)
rob
(offline)
sQr
(offline)
leslie21
(offline)
Yip Man
(offline)
BöjtösG
(offline)
atka
(offline)
csavar
(offline)
LokkoLori
(offline)
Lien
(offline)
stick
(offline)
CHASE
(offline)
sum-blink
(offline)
stk
(offline)
getro2
(offline)
river
(offline)
Invi
(offline)
Petreszku
(offline)
Chi
(offline)
rehynn4
(offline)
mastercief
(offline)
Burzum
(offline)
Driver
(offline)
deku82
(offline)
Adeusz
(offline)
djsiegfried
(offline)
xetron
(offline)
Ikaruga
(offline)
fr4231
(offline)
siklara
(offline)
nintendo fan
(offline)
Fox McCloud
(offline)
dpb
(offline)
reptile
(offline)
REJTJ
(offline)
Kumite
(offline)
Shifty Fox
(offline)
madball
(offline)
x Tidus Famous x
(offline)
Johnny1987
(offline)
insert-coin
(offline)
ancient
(offline)
Fórumozó
(offline)
reptai
(offline)
XBOX Live