[23] tjames (offline)

Humoros - Alapos - Kocsonya

Ő egy 40 éves fiú és itt lakik: Veszprém / Veszprém

4370 napja regisztrált felhasználó, ez idő alatt 50546 kreditet gyűjtött

2010 november
16:49 Gemini projekt 15-16. hét

Valami nagyon fontos történt az elmúlt héten! Megvolt az első igazi fizikai kontaktusunk az egyik lurkóval ! ! !
2010.11.07-én este 21:00 körül Eri felszisszent, hogy valami furát érez. Megsimogatta a hasát, és valami furcsa kitüremkedést érzett. Megnéztem, megsimogattam én is. Egy kb fél pingpong labda méretű kis pukli jelent meg hasának bal oldalán. 15 hetes terhesen egyértelműen ott volt :) Eri közben valami vibrálásfélét érzett.
Utánaolvastam, a nagykönyvek azt írják, hogy általában 18-20. hét körül érzi meg először az anya gyermeke mozgását. Ez kitolódhat a 24. hétig, de előre is a 16. hétig. Az apa általában a 22. héten érezheti először a baba mozgását, ha párja hasára helyezi a kezét s figyel. Minél soványabb valaki, annál korábban érzi a babát. Nos Eri nem anorexiás hál isten, de nem is kövér. Kb 165cm és jelen pillanatban 60kg. (Terhesség előtt 57kg volt.) De a tényen mit sem változtat: az egyik porontyunkat tegnap este mindketten éreztük! :) Kb 5 percig volt ott a pukli, aztán szépen eltűnt... Még bő egy hét a következő UH-ig majd utána jön a genetikai vérvétel. Azt már fejenállva is kibírom... de már nagyon kíváncsi vagyok rá mennyit nőttek! :)
-----
És eljött végre a mai nap (11.16.), újra voltunk UH-on. Sajnos videót ezúttal nem tudtam készíteni, és képeket is "csak" 4D-seket kaptunk.... de a látvány kárpótolt mindezek hiányáért. Egész nagyok már, a popsijuktól a fejük búbjáig 10-10cm-esek. Amit nagyon váram már, hogy konkrétan megtudjuk a másik nemét is, de sajnos most sem volt olyan a fekvése, hogy egyértelműen látni lehessen. Szóval ugyancsak egy fiú neme biztos, egyelőre tartjuk magunkat a múltkor elhangzottakhoz, azaz hogy két fiú. Lehet kicsit korai, de már nevet is választottunk nekik: Bence és Barna. Egyelőre még csak projektnevek, ha kiderül, hogy a másik valójában inkább lány, akkor majd agyalunk lánynéven is.
A vizsgálat alapján minden rendben, az egyik pont 16 hetesnek, a másik 15 hét 3 naposnak felel meg. Ez a különbség már az elejétől megvolt köztük, szóval ez semmi. Majd utolérik egymást. Szívük működik, minden alkatrészük megvan hiánytalanul...egyszóval panaszunk nem lehet e téren.
Ellenben Erinek kicsit görcsölni szokott a hasa, meg feszülést érez, de hál isten a méhszáj zárt. Ikerterhesség esetén ugyanis fennáll a veszélye annak, hogy idő előtt szétnyílik, és akkor bizony elindul a szülés. Ezt elkerülendő vissza kell mennie táppénzre, és itthon kell feküdnie. Kímélő üzemmód: ON. Erre nyomatékosan felhívta a figyelmet az orvos. Kritikus időszak jön, a 24. hétig. De leginkább a 26. hétig. Ha utána történne ilyen, akkor már meg lehet őket menteni, előtte nem. Hál isten egyelőre minden rendben, a cél most az, hogy így is maradjon.
Egy rosszacska dolog van csak, hogy Erinek magas a májenzim szintje a vérvétel alapján, ezért erre is oda kell figyelnünk. Holnap be is jelentkezik egy újabb vérvételre. Nem vészes a szint, de max 45 egység helyett asszem 63. Ez még nem a többszöröse, úgyhogy az orvos szerint a korábbi gyógyszeres kezelések miatt lehet (endometriózisa volt), de azért oda kell rá figyelni.
Szóval itt tartunk most... Holnap után lesz a genetikai vérvétel, aminek gondolom egy hétre lesz meg az eredménye. 18. héten kötelező kórházi UH van, s maszekhoz csak majd a 20. héten kell mennünk.
A blogomban látható egykét kép a mai vizsgálatról: KATT IDE!
6 komment

[19] Eru
nov 17., szerda 9:59 #6
Imádom olvasni a beszámolódat, mostanában a húgom is csatlakozik az olvasáshoz...
Alakultok szépen, a szigorú fekvést betartani ám a 24. hétig!!! Jó egészséget és kellemes várakozást kívánok mindnyájatoknak!!!
Ui.: most megint várhatok két hetet a következőre...
[23] tjames
nov 16., kedd 21:51 #5
Köszi srácok!

Minden új nap, új kaland! http://profile.mygamercard.net/JamesHUN http:// www.reloadarmy.hu http://jameshun.blogspot.com/
[34] Ray
nov 16., kedd 20:38 #4
Minden a helyén...ez a lényeg!
Örülök!
Neked,mint kívülállónak...mi a véleményed az intelligenciáról?
[10] atka
nov 16., kedd 19:09 #3
Mindig szeretek " bemenekülni " ebbe a blogodba , főleg mikor lefárasztanak , a dilettáns barmok . Na de nem morgok itt neked . Meglepődtem hogy mennyit nőttek a kicsik , párodon meg alig látszik hogy 16 hetes ikrekkel várandós . Mondjuk ahogy emlékszem majd a vége felé 30. hét körül indul be igazán a látványos méretbeli változás. Szegény , majd masszírozgasd neki a lábát meg a hátát , elég megterhelő lesz majd az a súly .

stk: látom megragadtad a lényeget
Lesz játékra is idő bőven , nekem elhiheted. Mondjuk a focit nekem is el kellet hagynom az már sajnos nem fért bele.
Hányni tudnék a sok CGI szartól. Az én szereplőim igaziak . Ha ilyen videó játékos szarokat akarnék ,hazamennék és bedugnám a farkam a Nintendóba. Ez a CGI bullshit a mozi halála. Quentin Tarantino
[17] zoba
nov 16., kedd 18:18 #2
huh növekszik a pocak

jópofák a kicsik együtt
jelentkezzen akinek nincs hamisított ruhája ,és illegálisan letöltött filmje mp3 ja és természetesen eredeti windossal kacérkodik
[42] stk
nov 16., kedd 18:08 #1
ez jóó mármint hogy jelet adott.... gyorsan tolj pár most megjelenő gamet, amíg van időd
"játszani jó" ősi kínai közmondás. A horst fuchs féle V gyalut balkezesek is használhatják! Mobile suit ガンダム 3DS: 1934-0821-8173 Psn: stk_stikk "Mark IV Style Motherfucker" "Truly outrageous"
tjames
Minden új nap, új kaland! http://profile.mygamercard.net/JamesHUN http:// www.reloadarmy.hu http://jameshun.blogspot.com/
Ezeken a platformokon játszom
Xbox 360
Kedvenc játék-műfajaim
Akció, Akció/Kaland, Verekedős, FPS, Verseny, Szimulator, Sport
Hobbijaim, szabadidőmben ezt teszem
Játék otthon, DVD, Könyvek, TV, Mozi , Színház, Bowling, teke, Paintball, Barátok, Email, Letöltés, Fórum, Internetes magazinok, Kézilabda, Sí, Hóember építés, Napozás, Bicikli, Ping-pong, Küzdősportok
Barátok, ismerősök
renz
(offline)
Alexander
(offline)
Attila6
(offline)
sting
(offline)
Npeti
(offline)
Daveout
(offline)
cenobite
(offline)
skiz0
(offline)
naval
(offline)
Rudymester
(offline)
zozi80
(offline)
qper
(offline)
atka
(offline)
cobra525
(offline)
Gulandro
(offline)
Iceakos
(offline)
xguppi
(offline)
Ray
(offline)
mergal
(offline)
Nesh
(offline)
boldi89
(offline)
macewindu74
(offline)
novaksandor
(offline)
zoba
(offline)
hcpeter
(offline)
HUN Coyote
(offline)
Kyuubi-x
(offline)
Toopac
(offline)
BiGPiT
(offline)
seci92
(offline)
KiCsi MexXiS
(offline)
Cash Bacsi
(offline)
bence93
(offline)
x_NoEl_x
(offline)
backstab
(online)
ne5h
(offline)
f_aki
(offline)
John Smith
(offline)
Ikaruga
(offline)
Kiccsidzson
(offline)
Icabod
(offline)
XBOX Live