[40] Rewmac (offline)

Trsasgi - Grny - Sznok

egy 32 ves fi s itt lakik: Budapest / Budapest

4554 napja regisztrlt felhasznl, ez id alatt 118612 kreditet gyjttt

2010 november
23:31 King Of Fighters 2002 Unlimited Match
A harcosok jra sszecsapnak...Jjjn aminek jnnie kell...
A King of Fighters nem li mr fnykort, gy ahogyan a kszt SNK sem. Valljuk be a modern tiratnak egszen elkpeszten sikerlt alul mlnia az elz genercikat. Mondhatjuk, hogy 2002-be lezrult a tnyleges sorozat. A 3D-s vltozatos mr rgen elhagytk az a hangulati s preczis harci elemet, ami az eldkben megvolt. m a rajongknak s az rdekldknek mg nem kell feladni a remnyt, hiszen hla a reboot gazdag genercinak a King Of Fighters 2002 Unlimited Match most nmi tuninggal ll be az Xbox Live Aracade jtkok csatasorba.

Azt hiszem, nem mondok jdonsgot azzal, hogy a King Of Fighters az egyik legvltozatosabb s egyben legnehezebb ktdimenzis jtkok kz tartozott anno. Visszakszn ht egy utols rkd csatra. Ellenttben az elz rszekkel, most tnyleges a japn vgatlan otthoni verzi kerlt ki a piactrre. Mint tudjuk az elz esetekben ez csak nmi marketingfogs volt. A harcrendszere hasonl a Street Fighter ksi 2D-s rszeihez. Vannak klnbz kpessgeink, specilis tmadsaink s ultratmadsaink. Ezekbl karakterenknt vltozik, kinek mennyi van. Persze e gigantikus erej tmadsok hasznlathoz elszr fel kell tltennk az er cskunkat az ellenfl tmadsval. Ha ezzel megvagyunk, akkor meg lehet prblkozni, de nem tilos eldoblni a semmibe. A blokk ugyanis kpes levdeni e tmadsokat is, gy rdemes kivrni a megfelel pillanatot, mert ha rosszkor stjk el akkor nem csak, hogy a ltvnyos fnyjtk s animci is elmarad, de az erre szolgl cskunkbl is fogy. A blokk viszont nem tesz minket legyzhetetlenn. Az leter alatti kk csk jelzi, hogy mennyi ideig tudunk mg konstans vdekezni a minket r megruhzsok ellen. Amennyiben kifogy, vdelmnk ttr s egy pillanatra vdtelenn vlunk. Ez az id ppen elg, hogy kevesebb letervel trjnk vissza aktv rsztvevknt a csatba, mint amennyivel szerettnk volna. A harcrendszer precizitsa az tiratban mg inkbb megkrdjelezhetetlen. Vannak benne kisebb hibk, de ha mlyebben belessuk magunkat, akkor rjvnk legtbb hibs elemet mi jtkosok s a bennnk tombol adrenalin okozza. A maechanika nem tkletes, de ettl mg nem hibs a tkolmny, csak nem tkletes. Gyakorls nagyon fontos, senki ne vrja, hogy mindenkit sorban meg fog tudni verni az els egy ra utn. A jtkban egybknt 66 karakter teszi tisztelett. Ezek kzl gy 56 klnbzik egymstl teljesen, a tbbi az valakinek a klnja vagy a klasszikus verzija. Valamennyire k is klnbznek sima vltozatuktl, de nem sorolnm a teljesen klnll karakterek csoportjba.

Jtkmdbl is van bven. A tradicionlis csapat kzdelem maradt. Itt 3 fs csapatok kzdenek egyms ellen. Egy karakter addig marad aktv, amg le nem gyzik. Ez alkalmazhat egyszemlyes, loklis tbb szemlyes s online jtkmdokban is. Termszetes az egy az egy ellen kzdelmek nlkl a verekeds jtkok klasszikus rzse nem rintene meg minket. Termszetesen a ksztk gondoskodtak arrl, hogy ez jelen legyen. Ezen kvl van mg egy Endless md ahol vgtelen szm ellenfl ellen kzdhetnk egy leter cskkal. Minden ellenfl legyzse utn visszakapunk valamennyit az elvesztett letnkbl. Tulajdonkppen a klasszikus Survival md. Elengedhetetlen kellke egy ilyen jtknak a gyakorl tr, ahol a mozdulatokat s az egyb specilis tmadsokat kedvnkre tanulhatjuk be. Sajnos a netkdot idn sem sikerlt rendesen megrni s mr-mr kezdem azt hinni, hogy a japnok nem is tudnak tisztessgesen online multiplayer rendszert csinlni. Siralmasan nagy a lagg ami teljesen tnkreteszi a jtklmnyt. A precz mechanika fabatkt sem r, j formn imdkozni kell, hogy mi elbb tmadjunk, mint az ellenfl s ne csak ltszatra.


A jtk mentsi rendszere sajnos rszben az online llapothoz is ktve van. Ha online vagyunk s megszakad a netnk mi jtszhatunk tovbb, de semmit nem fog elmenteni s vgn minket rvnytelen felhasznlnak fog tekinteni. Ilyenkor kell kilpni majd vissza. Ez gyakran feloldhat karakterek megszerzst.

A grafika amolyan fl HD. A htterek gynyrek s lesek, remek az animcijuk. Az „eltr” olyan soft pixel a klasszikussg kedvrt. Ez llthat teljesen rgiesre vagy simtottra. Mind a kt esetben rszletes kp elemeket kapunk. A mozgs animci minden karakter esetben rszletes s teljesen egyedi (leszmtva egyms klnjait). Nincs akads, v-sync hiba vagy kpfrissts ess, tkletesen fut, ahogy ez elvrhat egy letlthet cmtl.
A zene kivl. Vltozatos s klasszikus. A rajongknak biztosan megmelengeti majd a szvt, de a laikusoknak csak ismtld meldinak fog tnni. Akrhogyan is a jtk hangulathoz tkletesen passzol.

sszessgben a King OF Fighters rszben a sorozat rajonginak kedvrt jtt ki, de jdonsltek sem maradnak le semmirl. Vltozatossg s hihetetlenl kidolgozott harcrendszer jellemzi. Remek vlaszts azok szmra, akik szeretnk kiprblni milyen is egy kzepesen kihvs gazdag verekeds jtk, de nem szeretnnek ezrt messzire menni. A 800 microsoft pontot teljes egszben megri. Akinek megtetszik napokig el fog vele jtszani.

+ Remek harcrendszer
+ Vltozatossg
+ Hangulat

- Hihetetlenl rossz netkd
- Plusz tartalom nincs az eredetihez kpest
- Nagyon rossz mentsi rendszer

sszpontszm : 7.5
5 komment

[40] Rewmac
nov 16., kedd 21:27 #5
Vlasz Oldern (#4) zenetre
Rgiknt j az online, csak mondjuk amerikaival laggolni fog.
Youtube: TheIconizer
[56] Oldern
nov 16., kedd 17:09 #4
Vlasz Rewmac (#3) zenetre
Csak vicceltem, nyilvn kinek mi kell egy ilyen jtktl.
n nem vennk mr meg bunyst online nlkl. Ai ellen nem az igazi ez, sok KOF-os IRL bartom meg nincs
This Cannot Continue
[40] Rewmac
nov 12., pntek 21:02 #3
Vlasz Oldern (#2) zenetre
Ez a jtk abszolt nem csak a multiplayerrl szl.
Youtube: TheIconizer
[56] Oldern
nov 12., pntek 16:23 #2
Hihetetlenl rossz netkd -> 0 pont
This Cannot Continue
[17] dpb
nov 12., pntek 10:59 #1
ha felrakjak magyar livera, akk letoltom, mert nagyon tetszik.
"Master. We're in a tight spot! A real tight spot. Like, I haven't seen you for ages. It is I, Vincel Dill Boris VII Iwazaruscof, at your service."
Rewmac
Youtube: TheIconizer
Ezeken a platformokon jtszom
Xbox 360
Playstation2
Playstation3
Kedvenc jtk-mfajaim
Akci, Akci/Kaland, Verekeds, FPS
Hobbijaim, szabadidmben ezt teszem
Jtk otthon, DVD, Zene (hallgatom), Mozi , Sznhz, tterem, Bowling, teke, Horgszat, Bartok, NASA weboldal feltrse, szs, Esben stls, Foci, S, szaki sarki expedci, Kzdsportok
Bartok, ismersk
Ghz
(online)
lovas
(offline)
Oldern
(offline)
Roxas
(offline)
zaz
(offline)
rdg
(offline)
zsozsa
(offline)
playmore
(offline)
Daniel San
(offline)
theSickness
(offline)
Lavitz
(offline)
METHOS
(offline)
Oli G.
(offline)
fozelek
(offline)
DarkVenom
(offline)
Kriszti196
(offline)
sting
(offline)
KiswechPS3
(offline)
NewYork
(offline)
Sagem
(offline)
oma
(offline)
Vuxy
(offline)
david4u
(offline)
Andrew Ashford
(offline)
Matos
(offline)
stevefarcry
(offline)
bosznai5
(offline)
santiago
(offline)
hunkosza
(offline)
mcmacko
(offline)
blackfox
(offline)
maccc
(offline)
Jackie Estacado
(offline)
zumics
(offline)
Hennessy
(offline)
yoshimitsu
(offline)
hjetyekus
(offline)
Realmen
(offline)
Iceakos
(offline)
Gogyimogyi
(offline)
CHASE
(offline)
platinum
(offline)
RedBoyforCE
(offline)
macewindu74
(offline)
Greyfox
(offline)
Ray01
(offline)
CsocseX
(offline)
antaru:
(offline)
szabi szabi
(offline)
zoba
(offline)
Apophis
(offline)
Jill Kalina
(offline)
dreamknife
(offline)
Sam360
(offline)
Invi
(offline)
HUN Zack
(offline)
RYU HAYABUSA
(offline)
Cash Bacsi
(offline)
Xclusive
(offline)
Deadpool
(offline)
ne5h
(offline)
horton
(offline)
Szefi
(offline)
djsiegfried
(offline)
1000rr
(offline)
dpb
(offline)
AdamMcKraken
(offline)
MrIpod
(offline)
Tomeggyilkos
(offline)
kain187
(offline)
Playen07
(offline)
Svitzh
(offline)