[5] Altair98 (offline)

Jpofa - Segtksz - Szerethet

egy 22 ves fi s itt lakik: Budapest / Budapest

3849 napja regisztrlt felhasznl, ez id alatt 6194 kreditet gyjttt

2010 November
21:03 Star Wars Force Unleashed 2- Teszt (PS3)
Leteszteltk, nem csaldtunk, de tbbet vrtunk.....
Nehz hetek vagy inkbb hnapok el nznk. Ennek oka, hogy rengeteg j jtk jn a piacra s szmtalan kap j epizdot a sikeres eldjhez (vagy sikertelenhez). Lnyegben mindegyik folytatsban prbljk kijavtani azokat a hibkat, amelyeket az azt megelzben elkvettek. De sajnos kzben szre sem veszik, hogy belebotlanak egy msikba. A Star Wars The Force Unleashed 2 tkletes pldja ezeknek. Hogy mirt? Tesztnkben kiderl.

Elszr is nhny sort meslnk, a csppet sem kompliklt story-rl. Dart Vader meglte, majd klnozta Star Killert s mi vagyunk e kln pldny. Miutn karakternk rjtt erre, kiszabadult rabsgbl s General Kota kiszabadtsra indult. Hogy sikerrel jrtok-e az csak rajtatok mlik. Onnantl kezdve nagyon minimlisan tovbb alakulgat a story, amelyhez tnyleg nem kell tl nagy angoltuds. Gyakorlatilag a jtkban trtn esemny sorozat alapjn brki kikvetkezteti, hogy mi is folyik itt.

Kezdeti nehzsgek utn picit belelendlve a jtkba biztos szembetn tnyez lesz sokak szmra a brutl grafikval megldott jtkmenet. Nem csak az tvezet trailerek adjk meg a „Star Wars filmbe csppentem" feelinget, hozzjn a jtk kzben mutatott ltvny. A plya elemektl kezdve, egszen a karakterig. Termszetesen, ha valaki minden zugot tkutat, itt is tall kisebb-nagyobb hibkat benne, de ez az sszhangon semmit sem vltoztat, hiszen azok az apr hibk egyltaln nem feltnek. Mit ne mondjak. Erre tnyleg nem lehet egy rossz szavunk sem.

A jtksorn ismerkedetem az irnytssal is, amely a frappns kombk miatt nhol igen bonyolultt vlhat. Akik kezdk ilyen tren, biztosan el fognak molyolgatni ezzel. Br megmondom szintn szmomra sem egyszer, a komplikltabb gombsorozatot bevinni. Ezeknek sokasgt fleg akkor vettem szre, mikor az els Challange-nek futottam neki, mivel ott pont ezen volt a hangsly. Sajnos ilyen tren nem a kombk az egyetlenek, amelyeket nehz nhol vghezvinni. Mikor egy nagyobb ellensgre mrjk az utols csapsokat, rgtn idztsnkn s gyorsasgunkon mlik, hogy sikerl-e vgleg padlra kldeni t. Ezekrl azrt nem szmolok be rszletesebben, mert nem szeretnk semmi fle pont lelni s sajnos ez olyan is, hogy rdemesebb kiprblni, akr egy dem keretben is. Amgy ez nem felttlen befolysolja az irnyts nehzsgt, hiszen a jtkot gyis vgig lehet jtszani, ha a ezektl eltekintnk. n egy-kett kivtelvel gyakorlatilag kombk nlkl vittem ki a jtkot, de n is ezeket a kt gombbal val, kevsb kompliklt parancssort vlasztottam. Lnyegben, ez jtkos fgg, de sajnos nem kap kivlt, mert nagyban befolysolja a jtklmnyt.

Gondolom nem is kell emltenem, hogy a jtkban mely zenk fordulnak meg. A klasszikus dallamok s a kalandunk kzben halhat, sszes Star Wars epizdba belepakolt hangulatos kis muzsikk nagyon tsek. Ez mindenkppen egy kivlval tvozhat.

Kvetkez gondolatmenetemben a hangulatrl meslnk. Taln ez a jtk legnagyobb erssge a grafika mellett. Ilyen feelinges jtkkal ritkn van dolgom. Ez kifejezetten olyan dolog a benne, amirt rdemes beszerezni. Klnbz bossokkal val harcok, amelyek nagyon gyesen meg vannak oldva s nem csak az az ujjainkat, hanem az esznket is ignybe veszik. Aztn a klnfle zuhansok, mikor a levegben kell gyeskednnk, hogy tlljk a clig. Majd rohanni, a leoml hidakon s kzben verekedni az ellenfelekkel. Most mg kapsbl rvgnk nhny dolgot, amely szmomra az egekbe szktette a jtklmnyt, de hagynk szmotokra is meglepetseket.

A stuff egyetlen gyenge pontja, a jtkid. Ez sajnos olyan rvidke idtartammal van elltva, hogy abba beleknnyezek. Az ember azt hinn, hogy vgre egy jabb tkletes mvet piplhat, mikor beletkzik ebbe. Br vlemnyem szerint ezt sem lehet felttelen lehzni annyira, mivel a Challange md, a klnbz EXP kockk s egyebek beszerzsvel elszrakozhatunk egy darabig. Szerencsre a jtk a hard fokozat mellett, egy ersebb „Unleashed" fokozattal is kedveskedik, amely csak abban az esetben nylik meg, ha minimum egyszer vgigjtszottuk a jtkot egy tetszleges nehzsgi szinten (de ezt csak a fanok szmra ajnlom). A vgre nem fogjuk minden kpessgnket kimaxolni s begyjteni az sszes kardot/ruht. Ezrt a tbbszri vgigjtszs is ajnlatos, ha valaki szeretn ezeket megszerezni. A story tlag ideje olyan 6-7 ra krl mozog.

Ennek ellenre n azt mondom, hogy aki megteheti, szerezze be mindenkppen. Egyszeri vgigjtszst megrdemel, azzal a kevske jtkidejvel is. Voltak olyan dolgok , amelyeket nem emltettem, ilyenek pldul az j kpessgek. Gondoltam, akit rdekel, megveszi s megtapasztalja a sajt brn. Nem is hzom tovbb a szt, tessk megvenni s mulatni egy jt vele.Grafika: Kivl

Jtszhatsg: J

Zenk/hangok: kivl

Szavatossg: Gyenge

Hangulat: Kivl


8 Pont


Az eredeti tesztet szintn tlem, ITT olvashatjtok
Star Wars: The Force Unleashed II 8 komment

[15] xboxfreak
Mar 01., Tuesday 12:12 #8
jabb j teszt .. komolyan.
[5] Altair98
Nov 07., Sunday 10:56 #7
Vlasz Sam360 (#6) zenetre
Szerintem ez is jtkos fgg picit...
"Jobb a mlt s hsies hall, mint a mltatlan s aljas gyzelem."
[22] Sam360
Nov 07., Sunday 9:27 #6
Vlasz northmahri (#4) zenetre
Sokan srtak valban, hogy nem nehz, nem hossz. Ht n 4 nap alatt majdnem kimaxoltam 1000g-re, kijtszottam ktszer, s valban csak figyelni kell s annyira nem nehz.
[2] Benya
Nov 07., Sunday 9:21 #5
J kis teszt lett.Csak az 1el jtszottam de nagyon sokig el voltam vele.Ezek alapjn nem valami hossz szavatossg persze aki mindent ki akar szedni el tklget vele.
Amit a gyzelembl megtanulhatunk, hogy kpesek vagyunk r. - Dave Weinbaum
Nov 06., Saturday 23:23 #4
Asszem az sg-n olvastam hogy nem nehz a jtk....sztem ms jtkkal jtszottak, mert hard fokozaton rendszeresen meghaltam, de mg max ervel is unleashed fokozaton meghaltam prszor...
Am np, gysincs korltozva az rtkelsek szma
[5] Altair98
Nov 06., Saturday 22:30 #3
Vlasz northmahri (#2) zenetre
Mindenki ms formban szereti. Amgy sorry, nem vettem szre a tid.
"Jobb a mlt s hsies hall, mint a mltatlan s aljas gyzelem."
Nov 06., Saturday 22:22 #2
Hh n is leteszteltem naj ez PS3 gyhogy megbocstom
Br a tidet lnyegesen rvidebb id alatt olvashatja az ember, mint az n audio.tesztem...
Nov 06., Saturday 22:18 #1
A hivatalos vg szerint nem az Uralkod lte meg a fhst?
Amgy passzv szemllknt (=nzem, ahogy csm jtszik vele) egyetrtek a lertakkal.
"l gondolkod lny vagyok, aki az informci tengerbl szletett!"
Altair98
"Jobb a mlt s hsies hall, mint a mltatlan s aljas gyzelem."
Ezeken a platformokon jtszom
Xbox 360
Playstation3
PC
Kedvenc jtk-mfajaim
Akci, Akci/Kaland, Kaland, Verekeds, FPS, Vadsz, Online FPS, Online RPG, Szerepjtk, Taktikai
Hobbijaim, szabadidmben ezt teszem
Jtk otthon, Jtk interneten, Zene (hallgatom), Grafika, rajzols, Csajozs / Pasizs, Bulizs, Bartok, Letlts, Frum, Kosr, Extrm sportok
Bartok, ismersk
he7edik.
(offline)
slike
(offline)
Lopakodo
(offline)
kyosho
(offline)
tomaer15
(offline)
Zozz
(offline)
Icabod
(offline)
XBOX Live
Star Wars: The Force Unleashed II adatlap
Mg nincs besorolva Mg nincs besorolva
Kiad: Lucasarts
Fejleszt: Lucasarts
Megjelens:
Kategria: Akci/Kaland
Online jtkmd: Nincs

Mg nem rtkeltk ezt a jtkot
Olvasi rtkels: 197 (3 szavazat)
Ugyanez a jtk ms platformokon:
pc | gc | xbox | ps2 | ps3 | x360 | wii | nds | psp | xbox1 | ps4 | wiiu | n3ds | psv | mob
Tovbb a jtk adatlapjra / frumba